Ricardo Kakának június 30-ig van ideje dönteni arról, hogy a következő szezonban hol képzeli el jövőjét.

Kaká felesége és gyerekei állítólag az elmúlt hetekben Brazíliába költöztek és felmerült annak a lehetősége, hogy a brazil játékos családi okok miatt távozik a klubtól.

A 32 éves támadó-középpályás tavaly nyáron ingyen csatlakozott a Milanhoz és a megállapodás értelmében Kakának lehetősége van dönteni, hogy maradni akar a csapatnál vagy távozik.A Sky Sport Italia szerint Kakának június 30-ig van ideje dönteni a folytatást illetően. “Kaká megfontolja a dolgokat és hamarosan dönteni fog. Ricky még nem döntött, hogy távozik-e a Milantól. Jelenleg abban az állapotban van, amikor értékel” – mondta Kaká tanácsadója, Diogo Kotscho.

A 2007-ben Aranylabdát nyert Kaká a szezonban összesen 37 mérkőzésen lépett pályára és 9 gólt szerzett.

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Egy szezon még mindenképpen benne van. Remélem marad. Kellenek az ilyen tisztességes és rutinos játékosok a csapatba.

 2. Nem csodálom, hogy a feleség a gyerekekel (egyébként Kaká fia tegnap lett 6 éves) Brazíliába költöztek. Újabban egész kellemes, nyugodt hely.

  101%, hogy Kaká menni fog. +/- 10%.

 3. Nem csodálom hogy a neje válni akar!.. Akkora szentfazék ez a Ricky hogy szerintem a csajnak biz szükségletei vannak! Végülis Pato nincs már Milánóban hogy rendelkezésre álljon! 😀

 4. Kedves Szurkolótársak! Egy kicsit több tiszteletet Kaká és családja felé! Ez a Játékos nem kevés örömet és dicsőséget szerzett a klub és ezzel együtt a szurkolók számára! Ezt ne felejtsétek el! Bármi történjék is, a Milan-nál már aranyba foglalják a nevét!!!
  Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Respect Kaká!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Na végre már egy normális szurkolói hozzászólás! PeteR80-nak teljesen igaza van, s micsoda felháborító dolog, hogy amíg a 2000-es években számos alkalommal bizonyította tudását, és szeretetét a klub így beszélnek egyes “magukat szurkolóknak nevező” senkiháziak.

   Úgy látom nem csak a csapat házának a táján, de sajnos a hozzászólóknál is jelentős minőségi romlás vehető észre…. Kicsit meg kéne már ráznia magát a csapatnak is, meg a kedves szurkolótársaknak is!

   • Szerintem meg inkább húzd ki a karót a hátsódból. Lassan viccelődni sem lehet igaz? A legnagyobb minőségi romlás a jelenléted.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet