Serie A 33. forduló:

Milan-Catania 1-0 (1-0)

San Siro, Milánó

Játékvezető: De Marco

Gólszerző: Montolivo (23.)

Sárga lap: Mexes (63.); illetve Barrientos (29.), Rolin (36.), Plasil(60.), Rinaudo (61.), Monzon (90.)

Piros lap: Rinaudo (78. – második sárga lap)

Milan: Abbiati; Bonera, Mexes, Rami, Constant (Emanuelson 77.); De Jong, Montolivo; Poli (Abate 74.), Kaka (Pazzini 86.), Taarabt; Balotelli

Catania: Andujar; Rolin, Gyomber, Spolli, Monzon; Lodi, Rinaudo; Barrientos, Plasil (Izco 77.), Leto (Castro 58.); Bergessio (Boateng 82.)

A gól:

http://www.dailymotion.com/video/x1o5bte_ac-milan-catania-montolivo-1-0_lifestyle

15 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Hát, ami jót el lehet mondani erről a meccsről, hogy Monti lába elsült… 😀

  Na meg azt is tudjuk, miért esik ki a Catania… Mert nem játszatják a “fiúnkat”.
  10 perc alatt azt se tudtuk, hol a labda, amikor a kis Boatengnél volt.
  A félpályánál csak felrúgni tudtuk, ha elesik a 16-oson belül pedig jogos 11-es.
  Szerintem hatalmas tehetség a srác. A Dortmundba már min. 10 gólnál járna, nálunk még bemutatkozni se tudott.

  Szépen ellátjuk a Seria A-t játékosokkal… Paloschi a kutyaütő Chievoban már 13 gólnál jár! (Llorrente, Balotelli és Cerci is ennyit rúgott).

  Nálunk meg az átlagéletkor lassan visszacsúszik Seedorf idejében megszokotthoz.
  Nem tudom ez-e a jó út!?

 2. Láttam a meccset hát… Azt hittem tőbbet rugunk. A második félidő vége felé azt hittem kiegyenlítenek. Nem lepett volna meg. Mindegy, győztünk!:-) Fontos 3 pont!!

  _________________

  Kérlek figyelj jobban oda a helyesírásra és nem kell minden mondatot 3 feliáltójellel lezárni. 🙂
  Köszi,
  modik

 3. Ne legyünk elégedetlenek. A 3 pont megvan, ha nyögvenyelősen is. Ha jól alakulnak a többi meccsen a következő hetekben az eredmények a direkt meccseken még meglehet az EL is. Nem látunk bele, hogy mi van edzésen és mik Allegrinek a hagyatékai úgy forma mint fizikális szempontból a fiatalok terén.
  Lendüljön formába a csapat és akkor folyamatosan lehet 1-2 játékost beépiteni. Jó lenne, ha az átlagéletkor szezononként 1-2 évet csökkenne, de sajnos a beszéden kivül idáig minimális valósult meg ebből. 1-2 hónap alatt szezon közben senki nem tud 180 fokos változást előidézni.
  A Roma és az Inter ellen fog eldölni, hogyan is állunk jelenleg. Remélem a Livorno ellen nem kell izgulni nagyon csak az első gólig.

  Forza Milan!!

 4. A meccseket csak neten tudom nézni de azt is szarul. Tudna valaki segíteni hol tudnám normálisan nézni nem csak szaggatva? Tegnap a gólnál pont be szaggatott azt hittem kihajítom a gépet a pi****ba!!!!! Elöre is köszönöm. Forza Milan

 5. Biztosan nagyon kellene örülni, hogy újból nyertünk, de egy ilyen nézhetetlen játék után ez nem könnyű. Semmi elképzelés a játékunkban, a dinamikáról nem is beszélve, szánalmas maszatolás az egész szerintem. Jónak nevezhető teljesítmény szinte alig, már pedig anélkül nincs miről beszélni. Elgondolkodtató az az anno Jenei Imre által megfogalmazott nézet, hogy ha egy csapatban a pályán lévők közül háromnál több játékos nyújt gyengét, akkor az bizony az edző felelőssége. Egyedül Taarabtban éreztem tegnap, hogy van benne élet, a többiek jó ha közepesre hozták magukat. A múltkor ugyanez volt, a két meccsen összesen nem volt egy épkézláb, végigvitt támadásunk. Ki ellen akarjuk mi megmutatni, hogy tudunk jól játszani, ha nem otthon egy kiesőjelölt ellen, aki ráadásul még támadni is hajlandó?