A Milan Primavera szombat délután idegenben 6-0-ra legyőzte a Cittadella korosztályos csapatát a Campionato Primavera 23. fordulójában.

Az Inzaghi által vezetett Milan már a 14. percben megszerezte a vezetést. Pedonével szemben szabálytalankodtak a 16-oson belül, a játékvezető a büntető pontra mutatott. A tizenegyest Pinato értékesítette. Nem kellett sokat várni a következő gólra. A 22. percben Barisic, majd 5 perccel később Fabbro talált be az ellenfél kapujába, mindkét gólpasszt Tamás jegyezte. A 28. percben Barisic növelte a csapat előnyét. Az első félidő hajrájában Fabbro szerezte meg a csapat 5. gólját. A második félidőben már cask egy gól született, Mastalli a 68. percben állította be a végeredményt.

PRIMAVERA: Cittadella-Milan 0-6

Időpont: 2014.04.05.
Helyszín: Cittadella
Gólszerzők: Pinato (14.), Barisic (22., 28.), Fabbro (27., 37.), Mastalli (68.)
Játékvezető: Alessandro Caso
Sárga lapok: Ugo (26.), Campello (49.).

A kezdőcsapatok:

CITTADELLA: Maggiotto – Campello, Amato, Antonello, Colombara – Ugo, Frimpong, Xamin, Bortoluz – Furlan, Bizzotto.

Cserék: Zanin, Rizzon, Zanata, Cecconello, Rubin, Eulogi, Lucon, Ziviani. Edző: Capuzzo.

MILAN: Gori – Calabria (Saporetti 46.) Pacifico (Modic 69.), Simic, Tamás (Aniekan 55.) – Mastalli, Piccinocchi, Pinato – Pedone – Fabbro, Barisic.

Cserék: Ferrari, De Santis, Iotti, Felicioli, Vassallo, Benedicic, Viola. Edző: Inzaghi.

A Milan Primavera jelenleg a 3. helyen áll 45 ponttal. A rossoneri a következő mérkőzését április 9-én játssza a Hellas Verona ellen, ekkor  pótolják a korábban elmaradt összecsapást.