2022. szeptember 25., vasárnap

Baumann vagy Mannone érkezhet kapusposztra

-

Német lapértesülések szerint a Milan figyelemmel követi a Freiburg kapusának, Oliver Baumannak a teljesítményét. Eközben Vito Mannone is “képben van”.


Baumann szerződése 2018 nyarán jár le és a kivásárlási záradékában 7,5 millió eurós összeg szerepel. A német kapus Abbiati helyére érkezhetne, akinek a jövője továbbra is kérdéses, bár az elmúlt napokban elmondta, elfogadja azt a döntést is, ha a cserepadon kell szerepelnie.

A német Bild jelentései szerint a Milan a nyáron megpróbálkozik majd Baumann leigazolásával. Baumann a jelenlegi idényben 28 mérkőzésen lépett pályára.

A másik kiszemelt kapusposztra a Sunderland kapusa, Vito Mannone. A 25 éves olasz kapus szintén Abbiatit helyettesítheti. Mannone pár évvel ezelőtt elárulta, hogy gyermekkora óta Milan-szurkoló és egyszer szeretne visszatérni Olaszországba, esetleg a Milanba.

Mannone a jelenlegi szezonban lenyűgözően teljesít, hisz 15 bajnoki mérkőzésből  nyolcszor nem kapott gólt, ezzel ő az 5. legjobb kapus a Premier League-ben. Az olasz kapus 2013 nyarán 2,4 millió euróért szerződött a Sunderlandhez az Arsenaltól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Egyrészt ténylegesen azért “Abbiati helyére” jönne, mert a Milannak első kapusra van szüksége, és erre a feladatra Gabriel még(?) nem áll készen. (Nem hiszem, hogy annyira jól halad a fejlődése a brazilnak, ha egy Coppola mellett képtelen beverekedni magát a BL-keretbe is…)
   Másrészt csak elvileg jönne bármelyik jelölt is “Abbiati helyére”, mivel nyilván nem Christian a leggyengébb kapusunk, tehát egyszerűen csak hátrébb kerülne a ranglétrán.

   Mannone érdekes lehetőség, bár nem ismerem a munkásságát. A PL-ben rendszeresen véd, ami jó ajánlólevél, és a statisztikái is rendben vannak.

    • Peterman:
     1. Coppola-t nem kell lecserélni, mert ő a plussz. Csak azért maradt, mert nem volt hely Gabrielnek a Bl-ben és ugye oda 3 kapus kell.
     2. Amelia helyére ha igazak a hírek jön Aggazi

     Ha minden igaz, akkor egy Abbiati, Aggazi, mister x kapustrióval kezdjük a következő évet.
     Ha nem jön senki akkor gondolom marad Gabriel. Amelia és Coppola mindenképp távozik.

 1. Néhány hónapja Baumann azzal lett híres, hogy a Freiburg-Hamburg meccsen 3 egészen elképesztő és röhejes hibát vétett, amivel csapata 3-0 – ra kapott ki.
  Akit érdekel youtubon megtalálja.

  Ezen kívül én még sosem láttam védeni, lehet hogy egy isteni tehetségnek volt épp rossz napja, de azért én Mannone-ra szavaznék ha a kettő közül kellene választani.

  De szerintem találunk náluk jobbat is.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS