A Milan Primavera vasárnap a Chievo korosztályos csapatát fogadta hazai környezetben a Campionato Primavera 15. fordulójában. A rossoneri 4-2-re nyerte a rangadót.

Filippo Inzaghi, a Milan Primavera mestere az alábbi keretet adta a meccsre: Aniekan, Barisic, Bende, Benedicic, Calabria, De Santis, Di Molfetta, Fabbro, Felicioli, Ferrari, Gori, Iotti, Mastalli, Modic, Pacifico, Pedone, Piccinocchi, Simic, Tamás, Vido.

A mérkőzésen a felnőtt csapat tagja, Bryan Cristante és Andrea Petagna is kezdőként lépett pályára. A kapuban a friss igazolás, Stefano Gori kezdett. A 22. percben Di Molfetta révén szerzett vezetést a Milan, majd a 36. percben Petagna volt eredményes. Tehát 2-0-s Milan vezetéssel vonultak az öltözőbe a csapatok. A 47. percben Pedone volt eredményes. A 69. percben szépített a Chievo Gatto révén, majd a 75. percben Petagna talált be az ellenfél kapujába. A mérkőzés végeredményét a 88. percben Yamga állította be, így tehát a Milan 4-2-re megnyerte a rangadót. A piros-feketék emberhátrányban játszották végig a mérkőzés utolsó fél óráját.

PRIMAVERA: Milan-Chievo 4-2

Időpont: 2014.02.02.
Helyszín: Vismara sportközpont
Gólszerzők: Di Molfetta (22.), Petagna (36., 75.), Pedone (47.) ill. Gatto (69.), Yamga (88.).

A kezdőcsapatok:

MILAN: Gori – Calabria, Simic, Pacifico, Tamás – Pedone, Piccinocchi, Cristante – Benedicic, Petagna, Di Molfetta.

Cserék: Ferrari, Iotti, Modic, Bende, De Santis, Mastalli, Fabbro, Barisic, Vido, Felicioli, Aniekan.

CHIEVO: Moschin – Aldrovandi, Sanè, Magri, Steffe – Brunetti, Troiani, Rasak, Gatto – Da Silva, Messetti.

Cserék: Picco, Bertoldi L., Bertoldi M., Bianchi, Marchionni, Ronca, Yamga, Zamboni, Sorcan.

Képek a mérkőzésről:

1 hozzászólás