A Milan Primavera szombat délután a Pescara otthonában lépett pályára, a mérkőzés végeredménye gólzáporos 3-3 lett.

A piros-feketék második csapata szombat délután a Pescara korosztályos csapatához látogatott a Campionato Primavera 14. fordulójában. A találkozó 3-3-mas döntetlennel zárult.

A 18. percben Di Molfetta szerezte meg a vezetést a Milannak. Az első félidőben mindkét együttesnek voltak lehetőségei, de végül 1-0-s vendég vezetésnél vonultak a csapatok az öltözőbe. Megkezdődött a második játékrész. Az 58. percben Pedone növelte a csapat előnyét. Már 2-0-ra vezetett a Milan, amikor a 63. percben Iotti balszerencsésen ért bele a labdába, így egy öngóllal 2-1 volt az állás. A 73. percben Karkalis, a 79. percben pedig Rocco talált be, megszerezve a vezetést a Pescarának. Az utóbbit az ellenfél büntetőből szerezte. A 88. percben Cernigoi érkezett és beállította a 3-3-mas végeredményt.

PRIMAVERA: Pescara-Milan 3-3

Időpont: 2014.01.25. 15:00
Helyszín: Pescara
Gólszerzők: Iotti (63. ÖNGÓL), Karkalis (73.), Rocco (79.) ill. Di Molfetta (18.), Pedone (58.), Cernigoi (88.).

A gólok

A kezdőcsapatok:

Pescara: Savelloni – Gueye, Benedetti, Karkalis, Pretara – Ranelli, Cherubini (C), Selasi – Bulevardi, Ingretolli, Di Rocco.

Cserék: Agresta, Rosafio, Schiazza, Di Nicola, Silvestri, De Carolis, Damiani, Morelli, Cerolini, Marzucco.

Milan: Andrenacci – Calabria, Pacifico (C), Iotti, Tamás – Pedone, (Cernigoi 80.), Modic, Benedicic – Di Molfetta, Fabbro, (Vido 64.), Pinato.

Cserék: Ferrari, De Santis, Simic, Saporetti, Aniekan, Mastalli, Claveria, Yaffa.