Bajnokok Ligája H-csoport 4. forduló:

Barcelona-Milan 3-1 (2-0)

Játékvezető: Mazic

Gólok: Messi (30. – 11-esből, 83.), Busquets (40); illetve Pique (45. – öngól)

Sárga lap: Alexis Sanchez (62.); illetve Abate (20.), Muntari (32.), De Jong (56.)

Piros lap:

Barcelona: Valdes; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Xavi (Song 88.), Busquets, Iniesta (Fabregas 78.); Alexis Sanchez, Messi, Neymar (Pedro 85.)

Milan: Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, Emanuelson; Poli (Birsa 74.), Montolivo, De Jong, Muntari; Kaka (Matri 84.); Robinho (Balotelli 46.)

Barcelona-Milan: a gólok

32 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. A 11-es sajnos megint ajándék volt a Barcelonának, és ez szerintem döntően befolyásolta a meccs végkimenetelét. (Még ha sokkal jobban is játszottak a katalánok) Szerintem akkor nem lett volna a gyorsan bekapott 2. gól… De a fociban nincs ha…
  A múltkorival ellentétben Robinho kezdetése egyértelmű ballépés volt, megakadtak rajta a támadások, nem tudta egyáltalán megtartani a labdát. Balotelli, Kaká és De Jong viszont jól játszott (A holland 3.5 milliós megszerzése az évtized igazolása amikor Bale 100 millió…..) És szerintem Mexes-nek is sok fontos mentése volt (más kérdés hogy a megindulásai után elvesztette vagy elpasszolta a labdát) Urby is simán hozza azt a szintet mint Constant szerintem, csak még gyorsabb és technikásabb is.
  Összességében a Barcelona jobb csapat, persze ők sem annyira már mint pár évvel ezelőtt. Ezt a mostani Barcelonát Zlatannal, Silvával és a szenátorokkal szerintem vertük volna, most is voltak olyan támadásaink amibe sokkal több volt mint amit kihoztunk belőle. A bajnokságba viszont nem itt kéne tartani ilyen támadókkal mint Balo és Kaká….

  • Montolivo 85-ből (amelyek közt sok hosszú indítás volt) 17-et, Mexes 47-ből 7-et, Emanuelson 43-ból 9-et, Abate 61-ből 13-at, Zapata 43-ból 12-őt, Muntari 45-ből 6-ot, De Jong 67-ből 11-et, Poli 34-ből 5-öt, Kaká 47-ből 11-et, Robika 23-ból 0-át, Birsa 10-ből 1,5-öt (?), Matri 6-ból 2-őt, Balo 26-ból 8-at adott el.

   Ezeket csak a pontosság kedvéért osztottam meg.

 2. BEszélitek a sok hülyeséget. Undorító, barca, undirító 11es. Bla bla bla.
  Banksy – val értek egyet. Nullák voltunk. Védekeztük úgy ahogy, mert erre képes ez az allegrivezette Milan. Védekezni, de többre nem. De ahogy nézzük még védekezni sem képes. A papírforma bejött. Ennyi. majs mesterünk megint nyilatkozik valami emeltes marhaságot, amibe mindent megmagyaráz miért úőgy történt ahogy, aztán kitér a chievo mecsre. csak a szót fogja fosni ő is. Remélem kikapunk a chievotol is, és mehet allegri a retkes ..ba

  • Na ez aztán kulturált volt ….
   Lehet itt Allegrit szidni ( szerintem is mennie kéne ) de áruld már el légyszíves,hogy nyerhetnénk egy olyan meccsen ahol az ellenfél 11 poszton jobb nálunk!!!
   És erre még rátesznek nem kevés bírói segítséget!
   Na ez a szégyen!

   • Szerintem azért sulci13 gondold végig
    A bíróra nem lehet fogni a következőket!
    A Barcelona 59%-ban birtokolta a labdát, bár ez még nem is annyira szembetűnő adat.
    Az is a bíró műve lenne akkor, hogy 18 Barca kapuralövés volt, míg a Milannak csak 4???
    A Barcának 9 kaput eltaláló lövése volt míg a Milannak csak 4!
    A Barca 9 szögletet végzett el, míg a milan csak hármat.
    Most akkor miről beszélsz sulci13???
    Nem akarlak bántani félreértés ne essék, de amit mondasz nem teljesen úgy van szerintem.
    S ezeket az adatokat nem a bíró produkálja ember!!!!

     • Én végig gondoltam Banksy.
      A Barcelona 59%-ban birtokolta a labdát!
      18 Barca kapuralövés volt, míg a Milannak csak 4!
      A Barcának 9 kaput eltaláló lövése volt míg a Milannak csak 1!
      A Barca 9 szögletet végzett el, míg a milan csak hármat.
      Akkor miért kell csalással előnyhöz juttatni a Barcát????????
      Volt már olyan a foci történelmében,hogy a sokkal jobb csapat kikapott….
      Na ettől tartott a bíró!
      Nem szeretem Allegrit és itt a Fórumon az elsők között voltam aki elküldte volna….De ez a csapat nagyon gyenge főleg a védelmünk.
      Egyszerűen nincs meg a játékosok képessége ehhez a szinthez és erről ne ő tehet….

     • Szerintem meg a focit gólra játsszák, és hiába volt jobb a Barcelona sokkal, már sokadszorra nálunk, az első két gólja jogtalan volt szerintem, a büntető és a második gólnál les volt!
      Megadták mind a kettőt és így másképp alakult a meccs, nyilván ha nem adták volna meg, akkor lehet a Barca berámol másik kettőt, ezt sohasem tudjuk meg, kár is ezen gondolkodni!
      Az viszont érdekes, hogy a második félidőben a bíró teljesen másképp állt a meccshez, nem fújt le minden marhaságot, amint Neymarhoz hozzáértek, lehet valaki rászólt a félidőben, hogy egy picit elkúrta azt a büntetőt!

     • Nincs igazad Bansky. Valóban gyenge volt megint a Milan, de az tény h. 3-ból 2 gól érvénytelen volt. Szerintem egyik sem az a fajta, emire ezt lehetne mondani h. kétes szitu v. nehéz eldönteni. A csoport 2. hely valszeg meg lesz, jobbat nem érdemlünk és itt a dolgot le is kell zárni. Másrészről ennek a Barcának megint megint be fognak rámolni egy négyestés és mosolyogva nézegetem a sok divat barszás fancsali képét.

 3. Ejnye bejnye….
  Mutatott játék alapján a Barcelona sokkal jobb volt. Rengeteg helyzetet alakítottak ki.
  DE megint kaptak egy ajándék 11-est. Neymar eljátszotta a hattyúk tavát. Neki kellett volna sárgát kapnia. A 2. góljuk pedig, amennyire én láttam les volt.

  MIkor lesz már ennek a Barca-fan-ozásnak vége a bírók részéről?
  A meccset lehozták egyetlen egy sárgával, pedig voltak szituációk bpven, amiért sárga járt volna, már ha nézzük, hogy a mieink miért kaptak sárgát.

  Remélem már nem nagyon fogunk találkozni a Barca-val a jövőben. Nem azért mert a csapattól kel lfélnünk, hanem inkább a bíróktól, akik mindentől védik őket és tolják őket előre. Gusztustalan.

  A mieinkről meg annyit, hogy nem mondhatnám, hogy túl rosszul játszottunk. Voltak helyzeteink. Sokszor gyönyörűen hoztuk ki a labdát és támadtunk, de az utlsó passzoknál rendre elakadt a labda. Balo, Kaká, Robinho …. stb.

  Balo 10 percig bírta azt a szintet, ami tőle elvárható, aztán mintha elege lett volna mindenből.

  Akivel meg voltam elégedve az Abbiati -annak ellenére, hogy majdnem sikerült összehoznia egy potyagólt., Abate – annak ellenére, hogy összehozott egy tizit, ami szerintem jogtalan volt., Zapata, Emanuelsson, De Jong és Kaká. A többi valahogy nem találta a helyét.

  Ha bejön a várva várt változás, akkor én már nem tartanám meg Matri-t, Robinho-t és bizony Balotelli-t se. Elég a durciból.. durcizzon máshol. Nekünk olyan cstárra, csatárokra van szükségünk, akik tisztában vannak vele milyenek a képességeik, tisztában vannak vele milyen mezet viselnek magukon, nem durciznak, nyerni akarnak, nem 10 percig tart egy meccs és példaképekké tudnak válni!!! Ezek az emberek nem ilyenek… sajnos…

  Balotellinek meg vannak a képességei, de szellemileg egy 8 éves gyerek is többet ér.

  Forza MILAN! Forza Barbara! Forza Változás!!!

 4. Szerintem meg nincs igazatok! Két dolog egyértelműen kiderült ismételten:
  1: komoly motivációs gondok miatt tartunk ott, ahol vagyunk
  Miért tudják felszívni magukat a srácok, amikor a barka ellen játszanak? Ilyen küzdeni akarással most is bőven dobogón lennénk a bajnokságban.
  2: Allegri abban az esetben tud csak hozzátenni egy meccshez valamit, ha védekezni kell
  Nem véletlenül a kiesőjelölt csapattal lett az ez edzője (bár mindig hihetetlen, hogy az lett). A bunkerfoci megszervezéséhez ért, ezt be kell látni. Mint ahogy azt is, hogy mindezt egy normális csapatnál nem lehet minden meccsen kivitelezni.

  A 11es a szokásos kamu volt és szerintem is les volt a második gól. A harmadiknál pedig idén talán először De Jong hibázott óriásit. Nem mutogatnia kellett volna Zapata-nak, hanem felvennie Fabregast.

  Amit nem teljesen értek, hogy miért nem lehet a Kaka-Balo-Robi hármassal játszani? A két brazil látszólag jól megérti egymást és ha Balo még 2 embert el tud vinni, sokkal nagyobb területek lennének előttük.

  Bár semmi esélyünk nem volt szinte, tegnap végre nem volt rossz érzés Milan-osnak lenni és jelen helyzetben ez már pozitívum!

 5. Amit nem értek ha már a játékosaink a csodás múltú csapatunkért nem tudnak kűzdeni,de ami a jelenlegi helyzetben a legfontosabb Allegri miatt se,akkor mégis mi a huncut fa…ért nem rúgják ki Allgerit.Teljesen egyértelmű ha egy kicsit is szeretnék a mestert akkor ilyen ínséges időben ha már focizni nem tudnak legalább miatta meghalnának a pályán,de csak lézengenek.ÉBREDJEN MÁR FEL A VEZETŐSÉG!
  Forza Milan <3

 6. Egyet kell értsek Zolaa-val!

  A Barca ellen mutatott játékunk főleg Milanóban, fényévekre van a bajnokságban mutatott játékunktól.
  Pedig ugyanazok az emberek játszották. Ebből egyenesen következik, hogy elsősorban valóban motivációs problémák vannak, vagyis a csapat többet tudna, mint amit mutat.
  Véleményem szerint ez pedig az edző felelőssége…hogy kihozza a játékosokból a 100 %-ot.
  E mellé még hozzá lehet venni súlyos taktikai hibákat. Érthetetlen számomra, hogy a Milan-Barcan Kaka-Robinho közti játékot, ami nem volt rossz, a bajnokságban egyetlen egyszer sem próbálta ki Allegri, helyette olyanokat nyilatkozik, hogy “Kaka-t nem tudom a posztján játszatni, ki kell raknom a szélre”…???!!!
  Mi vaaaan? Pisztolyt tartanak a fejedhez, hogy ki kell raknod a szélre?
  Nem kellett volna megpróbálni egy 4-3-1-2-t? mert a csatáraink számban megvannak hozzá, ott a klasszikus irányító, aki ráadásul azon a poszton kapott aranylabdát 2007-ben. Nem kell ide világmegváltó taktika, nem kellenek reformok edző báááá, csupán ki kéne próbálni a posztjukon játszatni a játékosokat, ott ahol jól érzik magukat, és ki tudják hozni magukból a 100 %-ot.
  Csapatszellemről, összetartásról már nem is beszélek, sajnos a játékosok arcára van írva minden, nem hisznek sem a csapatban, sem magukban.
  Na ehhez kell egy jó edző, hogy ezt elhitesse, és akkor majd jönnek az eredmények…sajnos legelőbb úgy érzem jövőre…

 7. Akik nem értenek velem egyet, ám nem bánom. Legyen mindenkinek igaza, hogy két gól nem volt jogos a barcának. Még ez is belefér. Azt mondom hogy igaz!
  De akárhogyan is nézzük, akkoris jobb jobb játékot produkált a Barca és jobban is játszott mint mi és kész! Többet raktak akkoris le az asztalra mint a Milan, és jobban is hajtottak én úgy ítélem meg! S még az az egy gól ami a nevünk mellé íródott az is egy öngól volt. Erre veri itt mindenki a mellét?! Jó ég… Ez a végső hozzáfűzni valóm és kész!

 8. Igaz, hogy kamu volt a büntető, de be kell vallanunk, hogy nem volt szó tisztes helytállásról, ha a Barca kicsit jobban koncentrál és értékesíti a helyzeteit akkor lehet, hogy egy 6-1-et kellene magyaráznunk. Remélem Barbara tervei sikerülnek, és 2-3-év múlva, ha visszatérünk a BL-be, méltő vetélytársai lehetünk bármelyik csapatnak.

 9. Végig olvasva a kommenteket,nagyrészt Petermannal értek egyet!
  Valóban végre volt elképzelés az előre játékban is nem csak a rúgd előre Kakának és érd utol.
  Voltak kis passzos játékok,utána fordítás a másik oldalra,felpassz-visszapassz,kényszerítők váltások,mögékerülések,volt sebessége végre a játékunknak.
  Hogy kaptunk két vitathatott gólt és ezen elment a meccs a nem kérdés.

  Én Robinho-t nem adnám el(ha másért nem azért megtartanám,hogy néha legyen miért tapsolni a nézőknek,ha egy flikk-flakk bejön),viszont Matri,Balotteli megfelelő ajánlat esetén azonnal távozna ha tőlem függne!

  Ha már eladásról beszélünk,nem tudja valaki az E-Bay-en ki licitált egy eurónál többet Allegrire?
  Hétvégén még padon van,hétfőre szállítani kell a tulajnak! 😀