2022. október 07., péntek

Balo elismerte, hogy komolyodnia kell

-

A Milan játékosa, Mario Balotelli kijelentette, nagyon szerette volna, ha Carlos Tevez követi őt a San Siroba, de az argentin klasszis végül a rivális Juventust választotta. A támadó azt is elmondta, tisztában van vele, ha igazán naggyá szeretne válni, akkor változtatnia kell viselkedésén.

Sokáig úgy nézett ki, az AC Milan fogja megnyerni a Manchester City támadójáért, Carlos Tevezért folyó versenyfutást, a klasszis azonban végül a Juventus mellett tette le a voksát. A lombardok egyik legjobbja, Mario Balotelli elismerte, sajnálja, hogy nem játszhat együtt egykori csapattársával.

– Carlitos nagyszerű játékos, akivel nagyon jól megértettem magam a Manchester Citynél. Többször is felhívtam őt annak érdekében, hogy meggyőzzem, hozzánk csatlakozzon, de végül sajnos a Juventust választotta – kezdte a támadó a Gazzetta dello Sportnak, majd elismerte, tisztában van vele, hogy meg kell változnia.

– Az, hogy megrúgnak, a futball része, ezzel tisztában vagyok, de nem szeretnék visszavonulni már 28 éves koromban. Mindenkit biztosíthatok, hogy Lionel Messi és Ronaldo is felkapja a vizet, amikor valaki megrúgja őt, ugyanakkor tudom, hogy erősebbnek és nyugodtabbnak kellene lennem. Tisztában vagyok azzal is, hogy egyes helyzetekben másképp kellene viselkednem annak érdekében, hogy igazán naggyá váljak – mondta a Napoli elleni rangadón kiállított, majd a keddi BL-meccsen a hajrában egyenlítő Balotelli.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

33 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Más sportágakban is vannak (voltak) ilyen típusú emberek,akiknek gond volt a viselkedésével.. Rodman,McEnroe,Ron Artest stb.. De itt volt ugye Ibra is Suarez is.. Mind mind fogadkoztak,hogy megváltoznak,próbálnak javítani a pályán nyújtott viselkedésükön.. Persze ez csak mellébeszélés volt,mert egyik se tudott megváltozni..
  Balo se fog megváltozni..Lehet ámítani a drukkereket,de minden így fog maradni.. Aztán vagy el fogadják ezt vagy nem..
  Személy szerint engem marhára idegesít Balotelli viselkedése.. Az Ajax elleni fetrengéseivel is csak saját magából csinált hülyét..
  Továbbra is azt mondom,ha van olyan elvetemült klub aki vállalja ezt a divatmajmot,felőlem viheti is.. Ennek a szezonnak már valószínű úgyis lőttek..

  • Az “Ajax elleni fetrengéseinek”,ahogyan fogalmaztál volt köszönhető,h a végén befújták a javára a tizenegyest….De lehet nyugodtan utálni,ettől még a jelenlegi Milan legnagyobb értéke akiről beszélsz!!!
   És ameddig a pályán húzóember,addig talán nem azzal kellene foglalkozni,hogy mik a “hozadékai” a viselkedésének.Egyetértek abban,hogy vagy elfogadják,vagy nem,de ne azért legyen már “elmeszelve”,mert problémás játékos.Ibra is az volt,de kit érdekelt?Félreértés ne essék,én sem örülök,ha meccseket kell kihagynia fegyelmezetlenség miatt,de azért az eltiltása mértéke nem mindig indokolt…(lásd Napoli meccs).

   Forza Milan!!!

   • Nem a képességeit kérdőjelezem meg,mert tényleg zseniális játékos (lehetne)… De gondolom Te is jobban örültél volna ha pl. pályára lép a Juve ellen.. Az eltiltás mértékéről meg annyit,hogy ha nem megy oda a játékvezetőhöz szövegelni,hanem bevonul az öltözőbe,akkor nem is lenne miről beszélni..
    És azzal hogy összeszed egy rakás felesleges eltiltást,csak hátrányára van a Milannak,mert hiába jó játékos és a (szerinted) legnagyobb érték,ha nem léphet pályára..

  • Ibrára senkinek egy rossz szava nem lehet!
   Nállunk akarta befejezni a pályafutását, és soha egy rossz dolgot sem nyilatkozott a klubbról!
   A mai napig csak jókat mond a Milanról, ahogy azt is nyilatkozta, hogy egy csapatban sem érezte magát jól, de a Milanban otthon érezte magát, és ez az első klubb, ahonnan nem ő akart elmenni!
   A vezetőség egy balfasz banda, hogy elzavarta!
   lehet hogy9 milliót kapott, ami Matri+Robinho fizetése.. de őszintén, ha a hétvégi meccsen, Matri-Robinho duó helyett Ibrahimovic állna elöl, nem lennénk nyugodtabbak?

   Egyszerüen, senki nem kérdezhette azt, hogy Ibra miért kap 9et, ha a többi nem..
   Mivel azt sem kérdezte senki hogy Ibra miért lőtt 61mérkőzésen 42gólt, és adott mellé 21 asistot.
   (Utolsó évében 32 meccs 28gól)

   El kellene fogadni hogy nem egy Kínai gyárat üzemeltet Berlu, hanem egy Focicsapatot.. Itt nem mindenki 2milliót kap, hanem van olyan akit jobban megkell fizetni.
   Ibránál jobb center nem igazán van.
   És nállunk nem voltak balhéi.. azon kívül hogy aki keményen odalépett neki edzésen, azt fejberúgta :D, vagy hogy aki megfojtogatta Nocerinot, azt megpofozta..
   De hát legalább szívét lelkét kitette a csapatért! 😀

 2. Akár tetszik, akár nem, Ő a jelenlegi Milan legnagyobb klasszisa!!! Idővel – remélhetőleg – a viselkedése is változni fog, higgadtabb lesz!!! Erre a változásra viszont nagyon nagy szükség lenne!!!
  Ha Ő nincs, esélyünk sem lenne a BL-ben tovább araszolni! Noha így is nagyon nagyon nehéz dolgunk lesz, ha kijutunk a csoportból, és megkezdődik az egyenes kieséses szakasz!!! Ő jelentheti a különbséget!!!
  …és igen, egy Tevezzel a támadósorban, én is eltudtam volna képzelni! Szerintem gyilkos párost alkottak volna!
  De A MESTERÜNKNEK Matri kellett!!! Abszolút megérte azt a “csekélyke” összeget belefeccölni az üzletbe!!! Kész kabaré!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Szerintem Balotellit és Ibrát összehasonlítani butaság!
  Ibra egy köcsög volt, de ettől még nem volt buta, viszont Balotelli egyszerűen ostoba és ezért van vele probléma!

  Én nem örülök, hogy nálunk játszik, még akkor sem, ha sok pontot és gólt köszönhetünk neki!

  Engem nem boldogít egy olyan játékos a csapatban, aki önző módon csak a saját érdekeit helyezi előre és mindent ő akar megoldani! Ez egy csapatjáték, vagyis alá kell rendelned magad a csapat érdekeinek!

  Utálom azt is, hogy fetreng folyamatosan, hogy szabadrúgást kapjon vagy büntetőt, amit aztán ő értékesíthet!

  Én szégyellem magam, hogy az Ajax ellen milyen büntetőt fújtak be nekünk! Szánalmas!

  Balotelli a Milan legnagyobb értéke? Hát persze, kinek mi az érték? Számomra Balotelli egy fék ahhoz, hogy a Milanban csapatjáték és csapatszellem alakuljon ki!

  Balotelli távozásával sok játékos kivirulna szerintem újra, sajnos Balotelli olyan sötét, hogy eltakarja a napot a többi játékos elől!

  • Nem véletlen a “nickneved”…..
   A saját érdekeit?Azért védekezik is és lép oda többször is egy meccsen?Azért reklamál,mert lesz@rja a csapatot??Vágjuk le a lábát,mert belő egy szabadrúgást,vagy egy 11-est?
   Balotelli a fék??? :DDDDD
   Szerinted sok játékos kivirulna,ha elmenne.Szerintem meg esélyük lett volna rá addig,amíg nem volt itt!!!El Shaarawy-t leszámítva nem volt olyan játékos,aki húzóember tudott volna lenni,ebben a nem túl acélos keretben!!!
   Nem örülsz,h itt van??Tudod mit?Adjuk el a kedvedért és vegyünk helyette ilyen Matri-féle tucatjátékost még vagy hármat….

   • Azt hiszem, hogy valakinek a kedvenc játékosát kritizálják… 😀

    Megértem, hogy véded a kedvencedet és részben egyet is értek veled, de azért elvakultak ne legyünk! Mindenki hozzászólásában van nagy baromság és nagy igazság is, ahogy a Tiédben is! Ha már húzóemberek, a tavalyi teljesítménye alapján Montolivoról azért ne feledkezzünk már meg könyörgöm és mellé vegyük már oda azt a Pazzinit is na! Idén meg aki nem értékeli De Jong teljesítményét, az bújjon el, majd megkeressük…

    Balotelli egy Isten adta tehetség, ha éppen van kedve játszani és nem a bírókkal b.szakodik! Reklamálni lehet, ha nem tetszik valami, de nyilván nem ok nélkül állítják ki a bírók, mivel nem ez az első eset, mint tudjuk, tehát ha a lefújás után sem bírja befogni a száját és kiállíttatja magát, akkor igenis a joggal mondhatnánk azt, hogy leszarja a csapatot/csapattársait, mivel ezzel az értelmetlen kiállítással a csapatot és a társait hozza nehéz helyzetbe, nem magát! Azzal nem válik a csapat hasznára, hogy a lelátón a tesójával fotózgatják egymást a Juve meccs alatt… de ilyen alap dolgokkal nyilván Te is tisztában vagy! Balotelli legnagyobb problémája nem a tudásával van, hanem azzal, hogy nem profi! Legalább is nem úgy viselkedik, mint egy profi. Azok a védekezések, meg odalépések, amiket Te említesz, mind becsülendőek, csak egy probléma van velük, minden második sárgát ér…sajnos!

    Én személy szerint örülök is, hogy itt van, meg nem is! Mire oda jut a srác, hogy a teljesítménye miatt kezdem tényleg megkedvelni, kiharcol egy eltiltást a fontos meccsekre…

    Tiszta szívből kívánom neki, hogy nálunk legyen a világ legjobbja, de ha nem nő be a feje lágya, akkor sosem lesz igazi klasszis!

    A gondolatmeneted legvége ott hibádzik, hogy az ilyen Matri féléket akkor is megvesszük, ha itt van Balotelli! A nick-edhez méltóan pedig ne az AC Balotellinek szurkolj, hanem az AC Milannak és vedd észre a kedvenced hibáit is!

    • Tisztelt Boldinho!!

     A hozzászólásoddal semmi probléma nincs,teljesen rendben van a hangvétele és minden más is.Én tiszteletben tartom a véleményedet,mint minden olyan szurkolóért,akinek az AC MILAN a kedvenc együttese.Nekem már 1988 óta az,tehát nem vagyok köpönyegforgató divatdrukker,amikor rosszul ment a csapatnak,akkor is neki szurkoltam.(Ami az AC Balotelli-t illeti,azt hiszem ez elég jelentős cáfolat erre,egyébként tényleg vicces gondolat,díjaztam is. 🙂 )
     Azért van pár dolog,amivel nem értek egyet.

     Nekem nem kifejezetten Balotelli a kedvencem,amikor nem volt Milan játékos kiröhögtem és “interista” korában pedig egyenesen utáltam is.Nekem azzal van bajom,ha olyan játékost szidnak itt többen is,aki tesz is a csapatért és ráadásul Balo még Milan drukker ő maga is!!Én is szidtam sokszor pl. Antonini-t vagy Bonera-t,mert a hajmeresztő játékukkal veszélyeztették a saját kapunkat.De ne “divatmajmozzunk” már le valakit,aki gólokat rugdos és néha a hátán viszi a csapatot!!Divatmajmozzuk céronaldót!! 😉

     Biztosíthatlak róla,hogy nem feledkeztem meg sem Montolivo,sem De Jong (gyerekkorom óta a hollandok a kedvenceim,Van Bommelt is megvédtem mikor idejött és szinte mindenki más fikázta – főleg az első meccse után) játékáról,illetve Pazzini góljairól sem.Ők azonban nem képesek a csapat vezéregyéniségévé kinőni magukat,ezt azért lássuk be.

     Tisztában vagyok azzal,h Balotelli-nek nem erőssége a nyugalom,a higgadtság.De az,hogy emiatt pellengérre állítja itt mindenki,azért nem túl fair vele szemben!!Egy játékost a teljesítménye alapján kell megítélni,nem a vérmérséklete szerint!!Elismerem,h azzal árt a csapatnak,hogy eltiltják,de az eltiltások mértéke sokszor túlzó és eleve már pikkel minden bíró Balo-ra…A másik dolog,hogy folyton rugdossák.Itt volt pl. a Van Basten,aki úriemberként viselkedett a pályán.Őt is agyba-főbe rúgták a “baltaarcú” olasz bekkek anno és szinte szó nélkül tűrte.Viszont idő előtt szögre is kellett akasztania a cipőt.Akkor mi a jobb?

     A vezetőség sara,hogy nem költ a csapatra,ezért jönnek ilyen “erősítések”,mint Matri,vagy tavaly a híres Mister X,azaz Bojan Krkic….Minden tiszteletem Berlusconi úré,de ideje lenne eladnia a Milan-t,hogy újra méltó vetélytársai lehessünk Európa élvonalának!!!

     Hidd el én 25 éve ezt mondom:FORZA MILAN!!!!

     • Kedves Curva!

      Tudod a probléma az, hogy nekem is van véleményem és ezt viszont nem tartod tiszteletben, csak a nicknevemet próbálod megmagyarázni, miközben fogalmad sincsen miért lett ez! Persze ez nem is lényeg!

      Én egy szóval sem említettem, hogy Balotelli leszarja a meccseket, én annyit mondtam, próbáltam kifejteni, hogy ő egy öncélú játékos, mindent ő akar megoldani! Még azt is írtam, hogy ostoba és sötét és bármennyire is vakarózol emiatt, ez a véleményem és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül!

      Tudod ha végig gondolod a lényegét az írásomnak, akkor kiderülne, hogy én a csapatjátékot szeretem. Sajnos a csapatjátékot jelenleg egy Juventus játssza, ahol a gólokat nem egyetlen játékos lövi!

      Emlegeted Bonerát és Antoninit, nah őket szidtad, pedig ez a két játékos a tudásához képest mindent megtett a csapatért! Így akkor ha valaki mindent kihoz magából te lebaszod, mert nem elég jó?
      Balotelli tehetségét elismerem, ezért bosszantó az, hogy elbassza ezt az ajándékot, amit kapott! Emiatt azt hiszem lehet szidni!

      Az, hogy régóta vagy Milan szurkoló nagyon szép dolog és én is nagyjából hasonló évjáratú lehetek, mint te. Pont ezért bosszant, hogy bármilyen párhuzamot vonsz Balotelli és Van Basten között! Én már most szégyellem, hogy egy mondatban le kellett írnom a két nevet!

     • Na barátom! Egész érdekes kis beszélgetés kezd kialakulni!

      Az AC Balo dolog valóban poén volt :D, de most abba inkább ne menjünk bele, hogy ki mennyire Milan szurkoló, mert ez egy értelmetlen, gyerekes baromság. Úgy látom, egy korosztály vagyunk és én is a Holland Tulipánokon nőttem fel, de valaki nem attól válik divatdrukkerré, ha csak akkor szurkol a csapatnak, ha jól megy! Erre a legjobb példa a Milan bérleteseinek drasztikus visszaesése, akik nem kíváncsiak erre a sz.arra, amit mostanában játék helyett mutatunk a pályán. Ezekhez a szurkolókhoz képest mi mind divatdrukkerek vagyunk, hiszen ők ott vannak a csapat meccsein, szinte mindegyiken, ellenben velünk. többet tesznek a csaptért, többel támogatják azt, mint mi és a meccsre járás visszautasításával azt a véleményüket fejezik ki, hogy ez az egész, ami mostanában itt folyik, nem tetszik nekik, hogy ez nem méltó sem tudásban sem mentalitásban ahhoz a csapathoz, amelynek a nevétől Európa 20 évig rettegett! Szóval ennyit arról, hogy ki milyen és mekkora drukker!

      Balotelli sosem lesz vezére ennek a csapatnak, mert egyszerűen idióta. Ő sokkal inkább a csapat bohóca, egy jó marketing eszköz a figyelem felkeltésére, de legalább tud focizni is!
      Két különböző dolog egy csapat vezérének, vezéregyéniségének lenni vagy a hátán vinni a csapatot, mert rá épül a támadójáték. Ezen a szinten meg olyan végképp nincs, hogy egy ember legyen a csapat vezére, húzóembere. Kis csapatoknál, ahol max egy klasszis játékos rohangál a pályán, ott lehet. Erre a számunkra legkedvesebb példa Seedorf a Botafogoban. A csapattársai isszák a szavait, ha ő beszél, akkor kuss van, a pályán mindenki azt csinálja, amit ő mond, az edző szinte csak vele beszél meccs közben és olyan, mintha egy második edző rohangálna a pályán, ráadásul eredményes is! Viszont See papának megvan az alázata, az intelligenciája, a tekintélye, a tudása és a teljesítménye ahhoz, hogy erre alkalmas legyen!
      Ezen a szinten minden csapatrészben (nem nálunk, hanem más elithez tartozó csapatoknál) klasszisok játszanak és minden csapatrésznek megvan a maga vezére, húzóembere. Egy csatár, főleg egy center nem szól és nem is szólhat bele a védelem szervezésébe, túl messze van ő ahhoz, hogy megtehesse meg nem is ez a szakterülete. Nem is olyan régen ez nálunk is így volt. Legutóbb, mikor valamilyen eredményt fel tudtunk mutatni, volt egy Nesta és egy Silva a védelemben, Van Bommel, Seedorf a kp.-n és Ibrahimovic a csatársorban. Mind vezér tudott lenni abban a csapatrészben, ahová tartozott, mentalitásuknak, tudásuknak, teljesítményüknek és pályán mutatott viselkedésüknek köszönhetően! Ez alól nem kivétel Ibra és Bommel sem! A pályán nem voltak elegánsak, főleg nem Bommel, kemények voltak, mindent beleadtak, megdöglöttek a pályán! Kiállításokat, eltiltásokat ők is begyűjtöttek, de nem ilyen ostoba módon, mint Balo! Összehasonlításképpen Van Bommel és Ibra egy teljese szezonban szedett össze annyi lapot, mint amennyit Balotelli a 2013-2014-es szezon 4. fordulójáig! Jó, ez kicsit eltúlzott, mert 3-4 lappal többet szedtek össze ezen idő alatt! Egy játékos teljesítményébe ezek ugyanúgy beletartoznak, mint a gólok, gólpasszok, ha már ennyire szigorúan ragaszkodunk a teljesítmény alapján való megítélésnek! Ibra, Bommel (hogy csak a problémás spílereknél maradjak) szintén reklamáltak, ha nem tetszett valami, de jóval több eszük van és mindkettő tudta hol a határ, hol kell befejezni a fölösleges pofázást, főleg a lefújás után!
      A tavalyi szezonban Montolivo volt a kp. alfája és omegája, a kp. vezére, húzóembere és ezt már senki, még Te sem veheted el tőle! Az meg hogy a csapat nagy öregje, Abbiati Montolivo kezébe nyomja a csk karszalagot, szerintem elég komoly és meggyőző cáfolat azon felvetésedre, hogy Ő egy olyan játékos, aki nem képes a csapat egyik vezéregyéniségévé kinőni magát! Már az… A Te szavaiddal élve, ezt lássuk be!
      A védelemben Mexes próbálta magára ölteni ezt a szerepet, de ő sajnos nem elég megfelelő ehhez és Silva óta a vezértelenség a legnagyobb gondja a védelmünknek (meg persze tudás drasztikus visszaesése :D)! A múlt szezon első felében a támadósorban El Shaarawy volt a húzóember, de nem tudott vezérévé válni a csapatrésznek. Mindene megvan hozzá, hisz intelligens, ügyes, normális, hűséges játékos, csak a kellő tapasztalata nincs meg hozzá! Remélem idővel ő lesz ezen csapatrész vezéregyénisége és a Milant inkább az Ő személyével állítják boronálják össze, mint Balotlelivel! Aki eltiltások miatt 4-5 meccsenként kihagy 2-3-at, az vezéregyéniség biztosan nem lehet! Ami érdekes, az az, hogy nélküle szereztük meg a második győzelmünket a bajnokságban, igaz ez semmit nem jelent…
      Azt pedig beláthatod, hogy nem a góljai, gólpasszai miatt találják meg a szurkolók, hanem a pályán mutatott viselkedése/vérmérséklete miatt és ez nála, ellenben más “őrültekkel” a pályán, hatással van az ő és az egész csapat teljesítményére és ha Te tényleg ennyire benne látod a csapat vezéregyéniségét/húzóemberét, akkor még inkább észre kellene venned a logikát, az igazságot a többiek véleményében, érveiben, hiszen a lelátón sok mindent húzhat, vezérelhet, de a csapatot biztosan nem!
      Abban egyetértek, hogy néha túlzó az eltiltás mértéke, de Te vajon tudod biztosan szóról-szóra, hogy miket mond ilyenkor a bíróknak, hogy azok miért vágják az arcába a pirosat lefújás után és hogy a szövetség milyen bűn miatt szab ki 3 meccses eltiltást, amit a vezetőségünk meg sem próbál fellebbezni? Nyilván nem véletlen, mivel ők valószínűleg tudják, hogy miért kapta azt, amit!
      A focipályán mindenkit rugdosnak, ilyen a futball és ezért vannak a bírók a pályán. A szabadrúgásokat általában meg is ítélik Balonak, ezzel nincs is probléma! Van Basten esete kicsit azért más volt. Neki ifista kora óta gondok voltak a bokájával és műtötték is. Sajnos 20 évvel ezelőtt még nem volt olyan fejlett az orvostudomány és a műszerek, mint ma! Manapság Cissé amputálandó lábát is megmentették, nyílt sípcsonttörések után egy évvel már újra játszanak… Persze nem jó az, ha rugdossák az embert, de manapság a kreatív futballt játszó játékosokat kiemelten védik a bírók, főleg nemzetközi szinten. Olaszoknál ez még annyira nem divat.

      Divatmajmozás részemről nem volt, de a Balo kontra C. Ronaldo összehasonlítást kicsit erősnek érzem! Bárcsak Balotellinek fele olyan jó és komoly lenne a hozzáállása, mint Ronaldonak, viszont a helyzet az, hogy a mi srácunk pályafutása során soha az létben nem lesz olyan profi és nem fog olyan magasságokba emelkedni, mint a portugál! Bár remélem nem lesz igazam, de ehhez Balonak előbb észhez kell térnie és ez sokkal nehezebb feladatnak tűnik, mint bármi a világon! Ronaldora lehet mondani, hogy divatmajom, mert állandóan a külsőségekkel foglalkozik, mindig tökéletesen van zselézve a haja, tökéletesen feltűrve az ingujja, feltéve a napszemüvege, bár mifelénk ezt inkább úgy hívják, hogy b.zi :D, de ettől függetlenül nem a hangyák hordták neki össze a PL-ben és a spanyol bajnokságban azt a 362 gólt, 147 gólpasszt 580 meccsen…

      Az utolsó bekezdéssel egyetértek és remélem, hogy még nagyon sokáig mondhatod azt, hogy Forza Milan!

   • Picit kisarkítod a dolgokat!

    A baj az, hogy én a focit szeretem nézni és nem azt, hogy szenvedünk esünk kelünk a pályán, hogy majd hátha befújnak egy szabadrúgást, vagy büntetőt!

    Amikor egy csapat ellen befújnak egy jogtalan büntetőt nekünk én azt sem tartom fair-nek, ahogy akkor is föl vagyok háborodva, ha ellenünk fújnak be valamit jogtalanul!

    Sajnos Balót sokat faragják, mert jó játékos, de azért ő ezt várja, ezt akarja elérni! Ez a célja és nem az, hogy a labdát megjátssza! Ez számomra a Foci azon fajtája, amit nem szeretek!

 4. Balotelli-t lehet szeretni és lehet nem szeretni. Egyszerűen ő a végletek embere.
  Tökéletes fizikai és technikai adottságokkal van megáldva, viszont az elméje nem épp a legélesebb.
  Amikor nála a labda egy világklasszis játékost látok futballozni, amikor meg nincs nála, akkor a legellenszenvesebb, agyatlan favágót, aki csak szabálytalankodni, sétálgatni és pofázni képes a bírónak és az ellenfeleknek.
  Olyan, mint egy gyerek. Ha adsz neki valami játékot, akkor elfoglalja magát, nincs rá panasz. Ha nincs mivel játszania, akkor meg tör, zúz, toporzékol.

  Ez a nyilatkozata meg nem más, mint pipafüst, úgy száll el. Ha jól emlékszem még a BL meccs előtt nyilatkozta ezt. És szerintetek valóban megbánta, amit tett és kész megjavulni, vagy csak kicsit is visszafogni magát? Hát nem úgy néz ki.
  Mit művelt az Ajax ellen? Teljesen feleslegesen beszerzett egy sárgát, mert úgy ment neki az ellenfélnek, mint egy agyatlan ökör. Nem volt vészhelyzet, a labda a középpályán, a labdát esélye nem volt megszerezni, de azért csak neki ment a játékosnak. Mire volt ez jó?
  A sárgákat az ellenfél játékosainak kellene gyűjteniük a Balotelli CSATÁR ellen elkövetett szabálytalanságokkal. A hátvédjeink és középpályásaink ÖSSZESEN nem gyűjtenek be annyi lapot, mint BALOTELLI, a CSATÁRUNK!!!

  Lehet, hogy jelenleg ő a húzó emberünk és lehet hogy világklasszis képességekkel van megáldva, de hogy a feleslegesen begyűjtött lapjaival többet árt, mint használ a csapatnak, abban biztosak lehetünk.

  És ha valaki elhiszi, hogy megbánta és hogy képes megjavulni, képes FELNŐLNI, akkor az a legnaívabb ember ezen a világon. Egész karrierje során, évről évre több és több lapot gyűjt be. Ergo nem javul, hanem épp ellenkezőleg, rosszabb és rosszabb! Nálunk a MILAN-ban teljesedik ki. Annyi sárgát, mint nálunk, nem szedett össze se a City-ben sem pedig az Inter-ben.

  Én ellene voltam a leigazolásának és egyáltalán nem könnyezném meg, ha Berlusconi kiadná az útját. Mármint ha igazak a pletykák, miszerint Raiola azon dolgozik, hogy új csapatot – FC Barcelona- találjon neki, akkor biztosak lehetünk benne, hogy ez nem Railoa és nem is Balotelli, hanem egyedül Berlusconi elvtárs döntése. És jelen esetben egyet értek vele.

 5. Érzésem szerint ez folytonos túlzó magatartás nem csak a fegyelmezettségének része, bár nyílván annak is. De érzésem szerint ez része a Balotelli imázsnak. A balhés játékos szerepében tetszelegni, a megzabolázhatatlan milánói csődörként mindig valamivel központban lenni. Persze az, hogy ezzel is próbál kitűnni vitathatatlanul csodás képességei mellett, csökkent agyi kapacitásának is betudható. Szóval vérmérsékletileg is ilyen játékos lehet, de nmég rá is gór egy lapáttal. Főleg úgy, hogy a mai csapatunkban ő az egyik legjobb, így aztán tisztában van maga is a helyzetével, még csak versenykényszer sincs a posztjáért, ami változtatásra bírja. Pótolhatatlan jelenleg.
  Talán csak megszoktuk, hogy a szenátorok már korosabb, érettebb játékosok voltak, fegyelmezettek, és többségben is voltak. Így a hozzájuk érkező fiatalabb játékosok hozzájuk akartak hasonulni. Ehhez képest most egy viszonylag megfiatalodott Milant látunk, hol az egyetlen példakép talán Kaká lehetne, és valjuk be, a nélkülözött madridi évei után talán ő sem. Bár abban sem vagyok biztos, hogy Balotellinek bármilyen példakép jót tenne, hiszen elég önfejű ahhoz, hogy önjáró legyen, és elég önző ahhoz, hogy Messi kaliberűnek tartsa magát nyilatkozataiban. Volt már ilyen megnyilatkozása korábban még a Citynél, ha jól emlékszem.
  Való igaz, hogy rengeteget tesz hozzá a játékunkhoz, eredményes, és nélküle még itt sem lennénk. De Petermannak igaza van, az Ajax ellen sem láttam javulást önfegyelemben, és sikeresen begyűjtötte azt a felesleges sárgát. Gondolom, nem az volt az utolsó. Még összeszed párat a BL-ben is, és majd ott is kimarad a fontos meccsekről, így tényleg a csapat kárára van.
  Nem tudom, mi lenne a megoldás esetében. Egy jó nagy verés… 😀

 6. Furek07!!!!!

  Teszek a nickneved eredetére,mindenesetre találó!!Erről ennyit…
  Egyébként veled ellentétben én nem szoktam vakarózni,de ajánlom szíves figyelmedbe a zuhanyzás és fürdés nemes intézményeit!!!
  Nem fogom tiszteletben tartani a véleményedet,mert nyilvánvalóan te is csak a saját igazadat hajtod.Mégis miféle csapatjátékot játszott a csapat Balotelli érkezése előtt???Mit láttál benne?És mi omlott össze mindebből Balo érkezése után???
  At igazság az,hogy miután Ibra távozott,nem volt sem csapatjáték,sem vezéregyéniség a csapatban.(talán El-Shaarawy kivételével) Most sem túl rózsás a helyzet,de az egyik leggólerősebb támadónkat fikázod itt habzó szájjal!!!Vedd már észre magad!!!
  Ő a csapatjáték kerékkötője véleményed szerint?Ez egy vicc.Nehogy már ezzel egyetértsek.
  Amikor Ibarhimovic,Van Basten vagy bárki más nevét említettem,nem összehasonlítottam őket Balotelli-vel,hanem példákat hoztam fel.De talán olvasd el újra,ha nem értenéd a lényeget első nekifutásra.

  A Rubentus-t úgy ahogy van utálom szíves engedelmeddel,tehát ha neked az általuk játszott játék tetszik,akkor szurkolj talán nekik!!Nekem pedig ne példálózz velük!!!
  Bonera és Antonini soha nem volt Milan-szintű játékos és már soha nem is lesz az.Dicséretes,h mindent megtettek ,ami tőlük telik,de ha ennyire képesek egyszerűen nem ide valók.(Szerencsére egyikük távozott is.)
  Én valóban kritizáltam őket,de rászolgáltak.Te viszont Balo-t ilyenekért veszed elő,h kiharcol egy szabadrúgást,vagy 11-est?Szerinted kettőnk közül melyik ordítóbb ostobaság???

  Részemről befejeztem a veled való kommunikációt,mert hasztalan…

  FORZA MILAN OVUNQE E SEMPRE!!!!!

 7. Ibrahimovic egy fasz, Balotelli meg egy kis örökbe fogadott nyikhaj, aki nem tud mit kezdeni a sikerrel. Mindketten zseniális játékosok, de inkább 100 Balo, mint egy Ibra, mert Balo csak buta de nem egy rosszindulatú köcsög, csak nem tud viselkedni. Mondjuk az ajax ellen tényleg idegesítő volt a színészkedése,amúgy ezen még C.Ronaldo is megtanult változtatni, pedig asszem írni sem tud rendesen, szóval nem lehetetlen. Egyébként az első szólóhoz reagálva, Rodman meg tudott változni, és 3 aranygyűrűt nyert a Chicagoval, csak egy olyan edző kellett hozzá.

  Forza Milan

 8. Balotelliől nekem Cassano tragikomédiába illő pályafutása ugrik be elsőre.Feltűnt 2001-ben Róma futball egén egy 19 éves olasz futball csillag olyan nem kis támadók közt hívta fel magára akkoriban a figyelmet mint Totti Del Piero Inzaghi Trezeguet Crespo h csak pár nevet említsek.Akkoriban egy ennyi idős játékosnak kitűnni egy SerieA-ból nehezebb volt mint manapság.A folytatást meg ugye tudjuk.Cassano balhéi odáig vezettek h az olasz futball eltékozolt tehetségeként beszélnek csak róla.Balotellinek óriási nagy szerencséje h jelenleg közel ennyi idősen mint anno egy Cassano AZ első számú olasz támadóként kell beszélni róla.Balo ilyen tekintetben kényelmes helyzetben van.De ha nem változtat nagyon magasról még nagyobbat eshet mint ahogyan tette ezt Cassano is.Tanulnia kéne Blotellinek Cassano példájából.

  Most olvasom Del Piero Játsszunk még című könyvét.Most tartok a 2.fejezetnél aminek az a címe,A Tehetség.Engedjétek meg h idézzek belőle:

  “A tehetség:végzet.A tehetséggel együtt élni olyan,mintha egy rettenetesen igényes társsal élnél együtt:sokat segít,de folyamatosan kér.”

 9. El Shaarawy sokkal jobb mit ő…de mégis vele van mindenki elfoglalva.
  És nem a mutatott elszántságáról, alázatáról írnak a szennylapok hanem a buta viselkedéseiről.Hogyha valakinek ő a kedvence a jelenlegi keretből akkor ott már bajok lehetnek.Hogy tehetséges-e? Lehet, de a tehetség csak fél siker.Nevet mindenkin aki megeszi ezt a kijelentését hogy megjavul….sosem lesz ő más.Ezt kellett neki mondania és kész.
  Más vért izzad azért amit ő ingyen kapott és ezt nem becsüli….sőt!
  És Basten legényt egy mondatban említeni vele Szentségtörés 🙂

  • NEM hasonlítottam össze Van Basten-nel sem a játéktudását,főleg nem a játékintelligenciáját!!!Egy bizonyos szempontból (reklamálás,vehemencia) vizsgáltam a két játékos pályán mutatott viselkedését.Aki nem képes felfogni,amit leírok,jobb ha nem is szól hozzá!!!Pár “jóarc” elkezdte Balo-t szidni,én pedig megvédtem!!Ha ennyire nem tetszik nektek,amit csinál mehettek panaszkodni Berlu papához!! 😀
   Nem tudom honnan veszed,hogy a jelenlegi keretből Balo a kedvencem,de te biztosan jobban tudod nálam…. (Egyébként jelenleg Kaká az,nyilvánvalóan a múltja miatt!!)
   Eszemben sem volt azt firtatni,hogy megjavul.Én nem gondolom,hogy így lenne és ezt egy szóval sem “mondtam”.
   Bajok esetleg nálad vannak (szövegértés),de köszi a feltételezést!!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS