Serie A 6. forduló:

Milan-Sampdoria 1-0 (0-0)

San Siro – Milánó

Játékvezető: Peruzzo

Gólszerző: Birsa (46.)

Sárga lap: Costa (14.), Gavazzi (34.), Krsticic (72.)

Piros lap:

Milan: Abbiati; Zaccardo, Zapata, Mexes, Constant; Poli (Nocerino 74.), De Jong, Muntari (Emanuelson 46.); Birsa (Niang 66.), Robinho; Matri

Sampdoria: Da Costa; De Silvestri, Mustafi, Regini, Costa; Gavazzi, Obiang, Palombo (Krsticic 61.), Wszolek (Soriano 52.); Sansone, Gabbiadini (Petagna 66.)

http://www.youtube.com/watch?v=VX-7bwTJDrg

Képek a mérkőzésről:

16 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Csodálatos játékkal legyőztük ezt a világverő sampot. További pozitívumok:
  – Matrica már MAJDNEM gólt lőtt (ugyebár a sztárigazolásunknak eddig még nem jött össze, holott a többi névtelen már rúgott legalább 1et)
  – együtt játszott 1 kis ideig a csodatrió: Matrica, Robika, Niang. Micsoda csatártrió. Európa retteghet.
  – ötletes, tele váratlan húzásokkal játékunk volt
  Csodacsapat

 2. Nem tudom észrevetted e hogy épp most ez a csatársor áll rendelkezésünkre, és tudok olyat mondani hogy ÖT meghatározó játékosubk sérült: KAKÁ, BALOTELLI, EL SHAARAWY, MONTOLIVO, DE SCIGLIO………..és nyertünk ennek örülni kell punk tum.

 3. Ugyanúgy,mint az elkövetkező mérkőzéseken a Sampdoria ellen is az a közhely állja (állta) meg a helyét,hogy a 3 PONT MEGSZERZÉSE A LEGFONTOSABB..
  Szerintem felesleges a játékról,taktikáról,játékosokról,edzőről bármit is mondani..
  Gyűjteni a kell a pontokat,ez a lényeg..
  Az se érdekel,ha egy öngóllal,nyer a csapat,csak nyerjen..
  Aztán ha felépülnek a sérültek és végre a legerősebb összeállításban játszhat a Milan,akkor már lehet továbblépni.. Addig pedig a lehető legtöbb pontot kell begyűjteni..

 4. Megvan a 3 pont. Olyan helyzetben vagyunk, amikor minden pozitívumba bele kell kapaszkodnunk. A mutatott játék már szinte mindegy is. Az ötlet, a szellemesség teljes hiánya, ami látható. A Milan olyan, mint egy bokszoló, aki a ringben 500-600-at ütve arra számít, hogy ezekből majd 8-10 talál, és azzal padlóra kerül az ellenfél. Ez 20 éve ment, de ilyen védelemmel nem lehet erre alapozni.
  Amit HegyalJani ír (ha felépülnek és visszatérnek a sérültek), az rendben van, csak valami miatt sosem sikerül teljes kerettel kiállni a meccsekre. Balotelli eltiltása, mások sérülése… De Jong is nagyon fog hiányozni, ha összeszed még egy sárgát. Valaki felépül, erre másik kettővel történik valami. Ördögi kör.
  Robinho most az egyik, aki viszi a csapatot a hátán, de ha El Shaarawy (és Kaká) visszatér, kérdés, mi lesz vele? Ha valakit, a brazilt most mindenképpen játszatnám, mert jobbnak tűnik, mint SES (legalábbis passzkészség tekintetében).

  • Azt nem értem, hogy ezt a Petagna gyereket miért kellett kölcsönadni! Lassacskán be lehetett volna építeni a csapatba! Simán helye lett volna itt, főleg azért is, mert annyi a sérült, mint faágon a levél! Ilyen időszakokban megkapta volna a bizonyítási lehetőséget, és szépen beverekedte volna magát a csapatba! Fiatal, erőtől duzzadó, technikás!
   Érthetetlen ez!!!
   Itt vannak a tehetséges fiataljaink, és nem a Milan-t erősítik, hanem más csapatokat! Majd visszavásároljuk 29 évesen?!?!?!?! Kölcsön adjuk őket, aztán helyettük vásárolunk irdatlan nagy gólvágókat 11 millió euróért! TAPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ráadásul, még költeni sem kellett volna a megvásárlására, hiszen eleve a miénk…felfoghatatlan!!!!!!!!!!!!
   Ez az egész senkinek nem tűnik fel a vezetőségnél??? Mert, hogy Allegrinek nem tűnik fel, azon már meg sem lepődöm!!!
   Poli előtt – mint friss szerzemény – meg le a kalappal!!!

  • Azt kell mondjam,sajnos igazad van.. Oké,olyan a világon nincs,hogy egy csapatban nincsenek sérültek és mindenki egészséges.. De ennyi sérült,mint az utóbbi időben a Milannal..Kicsit sok(k).. Nem tudnám megmondani,mikor lépett pályára a Milan a lehető legerősebb kezdőcsapattal.. Nem tegnap volt,az biztos.. És ha sérülésekhez,még hozzátesszük az általad is említett felesleges eltiltásokat,akkor már tényleg nem egyszerű a helyzet..

 5. Uraim!
  Nézzük a pozitívumokat! Ez a Birsa gyerek baromi jól játszott az elmúlt 3 meccsen, szerintem többet tesz hozzá, mint Montolivo tavaly egész évben. Nem lesz itt gond. Azt viszont vegyük tudomásul, hogy a tegnapi győztes keret nem volt erősebb , mint a Sampé, most ez van.

  Forza Milan!!!!

   • Igazatok van, túlzás volt amit írtam.Tudatosan. Tavaly a nyakamat tettem volna rá, hogy itt az új Pirlo, Montolivó érkezésével, de finoman szólva sem jött be. Lássuk be azt, hogy neki milyen szuper szezonja volt tavaly, ezt csak a saját megnyugtatásunkra mondjuk.Ide kell egy vérbeli irányító középpályás, és ez Montolivonak még nem sikerült.Középszerű! Persze nem Birsa a megoldás,ebben igazatok van, de nagyon jól és agilisan játszott, és remélem, hogy a csapatba is bejátszotta magát, bár nem hiszem. Montolivo? Egy Dzunigával vagy egy Nagatomoval százszor többre mennénk…… Ne legyen igazam, és Kakával kezdjék el jól mozgatni a csapatot!

    Forza Milan!

 6. Sajnos a 3 középpályásból az egyik megint nem tudott hozzátenni a játékhoz, és a helyére csereként beálló holland sem… Zapata egy időzített bomba, tavaly hiába játszott jól, amit ebben az évben művel, több, mint botrányos. És még egy negatívum: most már évek óta rendszeres, hogy a szélsőhátvédeink hatékonysága nagyon gyenge. Pedig akárki játszik azokon a posztokon, hajt, küzd rendesen, de a támadásokban ennek nem sok haszna van. Tegnap talán ha összesen 3 jónak mondható beadás érkezett, az is inkább a jobb oldalról.
  Lanskyval egyetértve, valóban Robinho mostanában a legjobb játékosunk, de Birsat is dicsérjük meg, aki nagyon agilisan játszik, ennek most 3 pont lett az eredménye.
  Örüljünk a 3 pontnak, mert másnak egyelőre nem nagyon lehet.

 7. Birsa előtt le a kalappal. Szimpatikus és elég sokat megy hajt. Robikában is szokás szerint kellemet csalódtam. Voltak jó osztogatásai és kár ezt a két játékost szapulni egyeseknek mert elég hasznosak voltak-lesznek a mai Milannak. Baló meg nem ide való a hiszti miatt. Meg kellene tanulni egy kis alázatot és utána elég jó kis játékos lenne belőle.(Megjegyzem: most túl van értékelve és ő szerinte egy világsztár-holott ez nincs így) középszintű beképzelt világsztár kb ennyi

 8. Amikor először megláttam Birsa-t a kezdőben, azt hiszem a Celtic, ellen akkor nehezményeztem miért kapott lehetőséget egy ilyen fontos meccsen, de azon a meccsen és azóta már a 3.-on se vallott szégyent. Allegrival szemben én nem a technikai képzettségét emelném ki, mert az csak átlagosnak mondható, viszont a lelkesedése és tenni akarása az példás. Ez viszi őt és ez vihet egy csapatot előre. Sajnos nem túl sok játékosunk áll hozzá ugyanígy a játékhoz. Talán Poli, Niang, Emanuelson, a fiatalabban azok, akik nem sétálgatnak, hanem hajtanak. ha el is veszítenek egy-egy labdát, azonnal rástartolnak, hogy visszaszerezzék.
  Na de Birsa napjai is meg vannak számlálva, hiszen nemsokára visszatérhet Kaká, és akkor már több lehetőséget nem kap.
  Robinho, nem tudom mi lelte. MOst kapott észbe, hogy a MILAN-ban játszik?Jól nyomta. Viszont azzal a ziccerrel, régi önmagát idézte. 2 méterről üres kapuba, nem berúgni….. rossz volt nézni.

  Abbiati is hamarabb fog gólt rúgni, mint Matri-Jóska.

  A lényeg, hogy nem süllyedtünk tovább és meg van a 3 pont.

  Kiváncsi vagyok mire elég ez a csapat az Ajax ellen.