Stephan El Shaarawy a BL búcsú után már a bajnokságra koncentrál.

 

“Túl kell lépnünk a barcelonai vereségen, hiszen itt van még a bajnokság. – nyilatkozta a Milan Channelnek.

“Mindent el kell követnünk, hogy megszerezzük a második helyet, ami csak két pontnyira van. Olyan helyzetben vagyunk, ami a szezon elején elképzelhetetlen volt. Nagyszerű feltámadást produkáltun, de a neheze csak most jön.

Tíz döntő vár ránk, minél több pontot kell begyűjtenünk, hogy megelőzzük a Napolit. Csodálatos eredmény lenne, ha a bajnokság végén a dobogó második fokán állnánk.

Sajnos Pazzini megsérült, de szerencsére itt van Balotelli, aki segíthet egy jó eredmény elérésében vasárnap.”

A Milan vasárnap 15:00-kor fogadja a Palermo csapatát.

4 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Becsületből hozni kell minden meccset, és majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.
  Mivel az én mércém a Milan, ezért nekem a második hely is csalódást jelent. Azért ne állítsuk be “csodálatosnak” a dobogó alsó/középső fokát, mert előtte a béka s*gge alatt voltunk – azt is csak magunknak köszönhettük.
  Bízom a Juvéban, hogy Bl-döntőig menetel (mondjuk a Dortmunddal, ha van rá esély), és közben elbohóckodja a bajnokságot. (inter, Lazio, Milan, X?…)

  Pazzonak ezúton is jobbulást!

 2. Szerintem meglesz a második helyezés a Lombard alakulatnak. Most már csak a bajnokságra kell koncentrálnunk, s itt van egy rakat fiatal játékos is úgyhogy annyira nem tartok én attól hogy nem érjük el a második helyezést.
  A Napolinak az utolsó 3-4 fordulóra szerintem teljesen el fog fogyni minden tartalék ereje, amit felhasználhatnánk ellenük…
  A bajnoki ezüstnél nagyobb célokat sajnos már nem tudunk felállítani, de azért illene szerintem megszerezni a dobogó középső fokát. 🙂