Saponara a nyáron csatlakozik a Milanhoz – HIVATALOS

14

A Sky szerint a Milan megvásárolta a 21 éves Riccardo Saponara játékjogának a felét.

A csatár az Empoli csapatánál marad és nyáron csatlakozik a Milanhoz. Addig Gallianiék tárgyalnak a Parmával a játékjog másik feléről. A Milan azt szeretné, hogy amikor a játékos végleg csatlakozik az együtteshez, játékjoga már 100 százalékban a klubé legyen.

Riccardo Saponara a másodosztályú csapat csatára, de visszavont támadóként és jobb szélsőként is bevethető. A Transfermarkt adatai szerint 184cm magas, az idei szezonban 18 alkalommal lépett pályára, ezek alatt 8 gólt lőtt és 7 gólpasszt adott.  Saponara szerepelt az U18, U19 és U21-es válogatottban is.

Galliani is nyilatkozott a fiúról: “Saponara? Kedvelem a játékát, része a tervünknek, azt akarjuk, hogy a Milannál fejlődjön tovább, a fiatalokba fektetünk be.”http://www.youtube.com/watch?v=IYP4O-8yPZI

 

 

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Ez így van, bár a fogas gyereket nem bánom hogy nem nálunk tolja… 😀 Anti úgy is kiszorítaná a kezdőből… 🙂

 1. Nagyon pozitív benyomást tett rám a srác a videó alapján!
  Felfedezni vélek Kaka beütést a srácban,gyors,lendületes,jól cselez,technikás,lát a pályán,gólérzékeny!
  Várjuk szeretettel!

 2. Nagyon nagy tehetség a jövő támadó sorunk meg van Niang , Saponara , Fáraó , Mastourt ! Nem rossz ! 😀

 3. Én nagyon örülök neki. Remélem visszatér a középpályára még Fosatti is, mert őt is nagy tehetségnek tartom és nem is megy neki rosszul a játék a Seria B-ben.

 4. Hogy lehet hivatalos ha csak a Sky szerint? Messze nem hivatalos, majd ha a Milan oldalán bejelentik akkor az lesz addig nem.

 5. Szeva skacok! 29 éve vagyok Milan drukker de már régen láttam ilyen átalakulást a csapatnál. Talán utoljára a Van basten féle csapatot alakították át ennyire,és az is bejött. Ez egy teljesen új csapat fiatalok erősek és főként bizonyítani akarnak! Ha összeérnek akkor ezekből a srácokból egy igen jó csapat jöhet össze,és még az sem kizárt hogy köztük van a jövő aranylabdása is! majd az idő elteltével kiderül. addig is: Forza Milan!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet