A Milan hivatalosan közölte, hogy négy belső védőjére se számíthat a Siena ellen.

Gondban van Allegri. A Siena ellen készülő Milan vezetőedzője eltiltás miatt nem számolhat Mexes játékával és a mai edzésen kiderült, hogy Bonerának a jobb combjában van húzódás, Zapatát vírusos influenza döntötte ágynak, míg Yepesnek a térdével van gond (kificamodott?). Ezzel a keretben mindössze Acerbi maradt középső védőnek.

A szaksajtó szerint Ambrosini vagy Muntari lehet Acerbi párja vasárnap. Ugyanakkor a gazzetta szerint De Sciglio megy be középre Acerbi mellé, míg őt a jobbszélen Abate pótolja.

26 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Ez kemény!! Akkor a keretem így nézne ki.

  ______________________________Abbiati___________________________________

  ________De Sciglio_____Muntari________Acerbi________Constant_______________

  _____________Emanuelson____________Montolivo________Nocerino___________

  _________________Robinho__________Bojan/Boateng_______________Fáraó

 2. Ambro játszott már középső védőt nem is rosszul. Bár már unom, hogy folyton én védem a fórumon. Biztos nem életbiztosítás olyat játszatni aki életében 1-2x játszott azon a poszton, legyen az Ambro, Muntari vagy épp DS.
  A kapitány védelmére nagyon sokszor megírtam, hogy kp-ok között mutatók alapján folyamatosan a legjobb a csapatban. Épp ez a fő probléma! De Jong nála is gyengébb a támadások segítésében, emellett messze elmarad a labdaszerzésekben is, így volt ez tavaly Bommel esetében is. Montolivo-nak át kell venni a kp közepét és egyszerűen fel kell nőnie mellé Nocerino-nak és Muntarinak. Az már más kérdés, hogy őket ki fogja helyettesíteni (Falnini? Constant? Urby? Strasser? Traoret már nem is sorolom ide…)