2022. szeptember 30., péntek

Pato boldog, hogy újra fájdalom nélkül játszhat

-

Alexandre Pato hosszú idő után újra kezdő volt bajnoki mérkőzésen. A brazil boldog, hogy újra játszhat.

“Újra élek!” – mondta mosolyogva a Genoa elleni győztes meccs után.

“Játszottam, futottam, sprinteltem és nem éreztem semmilyen fájdalmat. Nagyon boldog vagyok. Szeretek futballozni és jól teljesíteni. Ez az este nagyon fontos volt számomra. Minden mozdulat fájdalom nélkül ment, ezért most jól érzem magam testileg és lelkileg is. Sajnos ezúttal nem sikerült gólt szereznem, de igyekeztem segíteni a csapattársaimnak. Bízom benne, hogy hamarosan eredményes leszek, talán már a következő meccsen.”

Pato a születésnapját ünneplő Stephan El Shaarawy-ról is beszélt.

“El Shaarawy egyre jobb lesz. Jó irányba halad a fejlődése és még sokat tehet a Milanért.”

A Genoa elleni meccsen kicsit szenvedtünk, de a lényeg az volt, hogy begyűjtsük a három pontot, hiszen az elmúlt hetek ne ma legjobban alakultak. El kell felejtenünk a kudarcokat és a következő feladatra kell koncentrálnunk.”

A Milan a bajnokságban kedden este lép újra pályára a Palermo vendégeként.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A képen Pato nem olyan, mintha kicsit “csoffadtabb” 😀 lenne, mint pár hónapja?!

    Örülök, hiszen ennyit egyhuzamban már vagy másfél éve nem játszott. Csak így tovább!

    Ha ezt a 3-4-3-at fogjuk használni, akkor szerintem érdemes lenne egy El Shaarawy-Pato-Robinho/Bojan vonalat ütni és Urbyt meg bal kp.-n használni.

  2. Én örülök hogy ezt nyilatkozta,és csak remélni tudom hogy nem fog lesérülni megint. Hiszen ő is csak játszani akar,ha fizikálisan rendbe van,nincs vele semmilyen mentális probléma. Szerintem ő is ott akar lenni a vb-n,így pedig azok a kommentek ,hogy “nem is akar játszani a Milanban” nem álják meg a helyüket. Most is rengeteg a sérültünk,akkor nekik is mentális problémáik vannak?! Dehogy ,csak a többségük összeszedett valamilyen izomhúzódást. Ami,valljuk be őszintén,akár meccsen akár tréningen történik,a nem megfelelő fizikális felkészültség hiánya miatt van. A probléma ott kezdődik,hogy különféle okok miatt nem megy el az edzőnk. Bér szerintem,ha csöpp kis emberség lenne a mesterben,már lemondott volna,de ő inkább azt mondja,”nem mondok le,tovább folytatom a munkát”. De milyen munkát?!?!?!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS