2022. szeptember 27., kedd

Milan Kupa Pécs – Szombaton találkozunk!

-

A legfontosabb tudnivalók a szombati Milan Kupáról.

Csak olyanok jöjjenek focizni, akik jelezték nekem előzetesen a részvételt, akár csapatként akár egyénileg. Természetesen szurkolóként, családtagként bárki jöhet.

A kupa helyszíne: Pécsi Református Kollégium sportcsarnoka 7627 Pécs, Engel János út 15.

Kezdés: 2012. október 20. szombat 11:00. Kérem azokat, akik jelezték a részvételüket a focin, legkésőbb 10:30-ra érjenek oda a helyszínre, hogy a sorsolást követően elkezdődhessen a játék.

(Ha távolabbról érkezők valamiért nem érnének oda 11:00-ig, ne essenek kétségbe, nyilván őket egy később kezdő csoportba/csapatba rakjuk majd)

Csapatok: A jelentkezéseket figyelembe véve 12 csapatos tornára lehet számítani, ahol a csapatokat 3 négyes csoportba sorsoljuk majd. (Mivel a pontos részvételi szám mindig csak a helyszínen derül ki, ezért a lebonyolítási rend változhat, de reméljük az eredeti terv szerint megy majd minden)

4+1-ben lépnek pályára a csapatok, stoplis cipő viselése tilos, csak teremfocira alkalmas (sima talpú) cipőben lehet játszani!

Mindenki hozzon magával egy sötét (lehetőleg fekete, ha van Milan mez) és egy világos (lehetőleg fehér, ha van Milan mez) pólót, mezt.

Részvételi díj: 1.100Ft/fő, amit a helyszínen kell majd fizetni.

Büfé idén is lesz, étel, ital, édesség stb kapható

Lesz babgulyás főzés, remélhetőleg mindenkinek jut majd.

Szállást egyénileg kell  megoldani, szálláshelyek ügyében ha kell, tudunk segítséget nyújtani.

szálláslehetőségek

Kérjük azokat, akik a kupa után jönnek meccsnézésre is, jelezzék ezt külön is az andrijcar@gmail.com címre, vagy iratkozzanak fel az eseményre a facebookon.

 

Kérdések a kupával kapcsolatban

Az andrijcar@gmail.com címen, a fórumon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS