2022. október 07., péntek

Guardiola nem utasította el a Milan ajánlatát

-

Jose Maria Orobitg, Josep Guardiola ügynöke megerősítette, tárgyaltak a Milannal és nem utasította el az olaszok érdeklődését.

Massimiliano Allegri állása veszélybe került a rossz szezonkezdetet követően. A csapat 7 bajnoki mérkőzésén csupán 2-szer győzött, 1-szer ikszeltek, 4 alkalommal pedig vereséget szenvedtek, így a 11. helyen állnak 7 ponttal.

Az olasz sajtó szerint a Barcelona korábbi vezetőedzője, Josep Guardiola lehet a Milan új vezetőedzője. A spanyol lapok arról cikkeztek, hogy a szakember elutasította a Milan ajánlatát, Guardiola ügynöke azonban cáfolta ezeket a híreket.

“Ez egyáltalán nem igaz, hogy Pep elutasította a Milan ajánlatát. Erről biztosíthatom Önöket. Ő egyszerűen csak szeretné élvezni ezt az időszakot, távol a futballtól és a munkától. Ez csak egy 1 éves időszak. A jövőben bármi lehetséges. Soha ne mondd hogy soha, azonban ez nem a megfelelő idő arra, hogy Pep jövőjével foglalkozzunk” – mondta a Tuttomercatowebnek Josep Guardiola képviselője, Jose Maria Orobitg.

Állítólag Silvio Berlusconi tervei között szerepel Guardiola kinevezése vezetőedzőként, ezzel együtt 80 millió euró összeget bocsátana rendelkezésére az átigazolásokhoz. Ez várhatólag új befektető(k) érkezésével valósulhat meg. Guardiolát a világ legjobb edzőjének tartják, miután minden lehetséges trófeát megnyert a Barcelonával, és játékosként is letette a névjegyét.

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Guardiola: Dehogyis utasítottam vissza a MILAN ajánlatát. Ki tudna ilyet tenni egy ekkora nagy multú klubbal? Már gyerekként is csodáltam ezt a csapatot és mindig is szerettem volna MILAN mezben játszani. Hihetetlen érzés volt a San Siro-ban játszani Barcelona játékosként is. Jelenleg a családommal töltöm a ,,szabadságomat,, de emellett rengeteget edzek. Tisztában vagyok Allegri kvalitásaival, így tudom, hogy az ő pozíciójára hiába is pályáznék, de mint játékos visszatérek és beválthatom gyerekkori álmomat. A Milan vezetőségével jó kapcsolatot ápolok, így 80 millióért a nyáron létrejöhet a transzfer és a következő szezont már védekező középpályásként kezdem Milano vörös felében.

    na szóval… nem kell itt besz@rni…. 😉

    Forrás: Peterman billentyűzete

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS