2022. szeptember 30., péntek

Zenit-Milan 2-3 (1-2)

-

Bajnokok Ligája C-csoport, 2. mérkőzés:

Zenit-Milan 2-3 ( 1-2)

Szentpétervár, Petrovszkij Stadion: 21,703 néző

Játékvezető: Bych (német)

Gólszerzők: Hulk (47.), Shirokov (49.); illetve Emanuelson (13.), El Shaarawy (16.), Hubocan (75. – öngól)

Sárga lap: Fayzulin (12.), Anyukov (35.), Hubocan (71.), Shirokov (87.); illetve Bonera (36.), El Shaarawy (42.), Yepes (85.)

Piros lap:

ZENIT  (4-3-3): Malafeev; Anyukov, Hubocan, Lombaerts (Bukharov 88.), Criscito; Shirokov, Witsel, Fayzulin (Kanunnikov 78.); Hulk, Kerzhakov, Bystrov (Zyryanov 71.)

MILAN (4-2-3-1): Abbiati; Abate, Zapata, Bonera, Antonini; De Jong, Montolivo; Emanuelson (Nocerino 63.), Boateng (Yepes 80.), El Shaarawy; Bojan (Pazzini 53.).

A mérkőzés statisztikái:

gazzetta.it

goal.com

nso.hu

Összefoglaló:

Zenit-Milan 2-3

Képek a mérkőzésről:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

31 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Azt hiszem az a korrekt, ha nem mondunk mást, mint hogy gratulálunk a fiúknak!
  Igen…..ennyi!
  Nem láttam a mérkőzést, sőt egy munkavacsoráról értem haza épp most (lehet kár is írnom ilyenkor, de nem bírtam szó nélkül) és örömmel (és meglepetéssel!) tapasztaltam a végeredményt és annál nagyobb (negatív) meglepetéssel a fórum hozzászólások némelyikét….
  Emberek, itt realizálta azt valaki milyen nagy tett egy önbizalomhiányban szenvedő, a bajnokságban és egyéb helyeken leírt csapattól (ami egyébként tényleg meggyengült a nyáron, nem kicsit) idegenben a BL-ben egy orosz élcsapat otthonában 3:2-re nyerni?!…..nem 1:0-ra, hanem 3:2-re. Itt most nem számít, hogy ők milyen formában vannak (mert mi sem vagyunk jó passzban), vagy épp ki játszik náluk (mert nálunk sem játszik mindenki) stb. Ez tartást jelent a részünkről, ennek nem lehet mást csak örülni! Gratulálok és (amellett, hogy a hibák és hiányosságok jelen vannak és javítani kell őket) jelen helyzetben nem tehetünk mást,mint bizakodunk, hogy ez elindít egy folyamatot (pl. : 3 meccs óta veretlenek vagyunk 😀 és legalább fejben összeállunk. Örömmel (és kismértékű büszkeséggel) áll neki edzeni a következő meccsre játékos és edző is…ez fontos. Ha vki nem hiszi el, hogy nyerhet, az nem is fog (ha vmit megtanultam a sportból az ez). A játékosaink jó része felét nyújtja hétről hétre annak, amit tud, ha ki tudják hozni a legalább 90%-ot, jók leszünk a Serie A 1-3-ra a végén. Ha pedig legközelebb kikapunk hát ez van, de emiatt nehogy ne örüljünk már ma!! Forza Milan!

  • szifu!
   Sokat nem vesztettél, ha nem láttad a mérkőzést. Sőt! Talán jobb is… ha valamilyen szív-és érrendszeri betegségben szenved valaki, nekik nem ajánlottam volna terápiának. A 2. gólunk után rengeteg védeni valója volt Abbiatinak. Minimum 5 hatalmas védést mutatott be, úgy érzem a BL 2012/13-as idényének legnagyobb bravúrja az ő nevéhez fűződik! És mily furcsa az élet? A szentpétervári csapat 2. gólja az ő lelkén száradt. Az érdemeiből semmit sem von le, hiába hibázott nagyot, nálam toronymagasan a meccs embere volt!!!

   Nézhetjük mindenben a pozitívumot? Igen. Tehát ebben a mérkőzésben is találhatunk olyan momentumokat, megmozdulásokat, amik bizakodásra adhatnak okot. Melyek voltak ezek?
   1, Abbiati bravúrjai “élményszámba” mentek
   2, El Shaarawy – huzamosabb ideje tartó – fantasztikus teljesítménye. A gólja zseniális volt!!!
   3, Rossz játékkal (az első 20-25 percet leszámítva, mert akkor tényleg “nekimentünk” az oroszoknak, akiknek szemlátomást nem tetszett ez az agresszív stílus) is elhoztuk Oroszországból a 3 pontot, ami minden csapat becsületére válhat!

   De! A struccpolitikának értelmét nem látom. Annyira nem lehet valaki elfogult a Milannal szemben, hogy ne vegye észre: ez a játék siralmas. Olyan szinten szorított be minket a Zenit – a Fáraó gólja után -, amit nem lehet arra fogni, hogy átadtuk nekik a területet, hagytuk őket játszani, stb… Nem, nem és nem! Át lehet adni a területet úgy, hogy a kaputól 20-25 vagy 30 méterre megakasztjuk a támadásaikat. Erről azonban szó sem volt. Kis túlzással, azt mondhatjuk: akkor szerezhettek volna, amikor csak akarnak. Pechjükre azonban olyan napot fogott ki Abbiati, hogy beletört a bicskájuk…
   Lejátszottunk 6 mérkőzést a bajnokságban, kettőt pedig a BL-ben. Összesen 8 meccs: 3 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség. Ha csupán a számokat nézzük, még azt is mondhatjuk, hogy elfogadható eredmény. Viszont: ha a mutatott játékot vesszük górcső alá, akkor azért kicsit “más a leányzó fekvése”!

   Mi a lehet a (külső szemlélőként) kilátástalannak tűnő futballunk oka?
   1, A vezetőedző hibája? Elképzelhető. Maradjunk annyiban, hogy sok megkérdőjelezhető döntése volt már…
   2, A keret minőségi romlása? Úgy érzem, hogy ezzel már közelebb járunk az igazsághoz. Nem szeretnék senkit sem megbántani, mert kedvelem az összes játékost a keretből, valamint a valaha Milan-mezt felhúzott játékosra is bálványként tekintek. Ettől függetlenül: a tények azok tények. Akárhogy csűrjük-csavarjuk, néhány játékosunk nem üti meg nemhogy az európai elit, de még a Serie A szintjét sem. Mondom ezt annak ellenére, amit korábban is említettem, hogy néha a józan eszet meghazudtolóan az egekig magasztalom őket.

   Nincs egy karizmatikus vezérünk. Azt mondták, hogy milyen jó lesz a játékunk, sokkal kreatívabb támadásaink lesznek, Ibra nélkül. Akármennyire is próbáltam ezt észrevenni, sajnos nem sikerült. A vízhordók is “beleszürkültek”. Ibra, Silva, Nesta, Seedorf, Pato, Robinho (utóbbi kettő még jó, hogy itt maradt) nélkül Nocerino is csak árnyéka önmagának, a védőknek pedig hatványozottan kijönnek a hiányosságaik (pl: Antonini, Abate, Zapata, Bonera). Pazzini és Krkic konkrétan elvesznek, egy irányító nélkül halálra vannak ítélve. Momentumuk sincs…
   De Jong: sokan az év legnagyobb igazolásának tartották. Lehet, hogy az lesz a tavaszra, de az eddig mutatott játéka nagyon kevés.
   Montolivo: néhányan Messiásként tekintettek rá. Személy szerint, én is sokat vártam tőle. Tudtam, hogy nincs egy szinten sem Xavival, sem pedig Pirlóval, de ennél azért jóval többet vártam tőle.
   A holland és az olasz lenne elvileg a két bástya, az “ész és az áthatolhatatlan fal” egyszerre. Ebből mi valósul meg? Semmi. A támadások olyan szinten nélkülözik a kreativitást, mint amennyire a vöröshagyma nélkülözi a proletár öntudatot. A védekezésük? Kritikán aluli, a középpálya egy “átjáróház”! Senki nem képes arra, hogy idő előtt megszűrje a támadásokat, ezáltal kész tények elé állítjuk a védelmet. Viszont ők jelenleg (vagy máskor sem?), erre, nem alkalmasak.
   Boateng: a teljesítménye közelebb van a 0-hoz, mint a 10-hez!

   Akikre lehetne építeni (nem rangsorolva, különbséget nem téve közöttük) a következők: Abbiati, De Sciglio, Mexes, Emanuelson, El Shaarawy, Pato, Robinho. Ezek a játékosok alkotnak egy olyan vázat, amire igenis lehetne építkezni. Senkinek sem lenne bérelt helye, tehát akkora esélye lenne bekerülni Antonininek, Yepes-nek vagy Boatengnek, mint kikerülni De Scigliónak vagy Patónak.
   Montolivónak fel kell javulnia, nincs más alternatíva. Fontos láncszeme ennek a gépezetnek, muszáj közel a maximumot nyújtania!
   Nocerino: a tavalyi produkciójának minimum a 80%-ára szükségünk lenne.
   Boateng: irányítóként megbukott, meg kell találni a helyét. Talán szélről befelé törve több esélye lenne kibontakozni, megmutathatná a világnak, hogy nem érdemtelenül lett az övé a 10-es mez. Az eddigiek alapján erre nem szolgált rá.
   Allegri: neki is rengeteget kell fejlődnie.

   A fent leírtakat nem feledvén, gratulálok a csapatnak! Oroszországból elhozni mind a három pontot, nem kis teljesítmény. Szép volt!
   Forza Milan

    • Minden szavaddal egyetértek forzamilan. Sajnos, ha nem fog ki ilyen jó napot Abbiati (aminek viszont mindannyian nagyon örülünk, hogy kifogta), akkor egy megalázó, sima ötössel térhettünk volna haza. A játék alapján nem érdemeltünk győzelmet, de ilyen a foci, nem mindig a jobban teljesítő csapat nyer.

    • Hát bár csak játszana két Mexes a magyar válogatottba, mert Zapata aki simán kipottyan a spanyol első osztályból vagy Bonera aki még 3 meccstől többet sosem lépet pályára egy szezonba vagy a kis torz Antonini akin minden meccs elmegy vagy a 40 éves Yepes akivel a Milan a jövőt képzeli ezek mind jobbak igaz??? Pedig nem is vagyok Mexes fan 🙂

    • Azzal nem szeretnék vitatkozni, hogy Mexes jó játékos-e. Ezt mindenki döntse el saját maga, ennek megítélése úgyis szubjektív. Valakinek tetszik a játéka, valaki pedig a baj okozóját látja benne. Én az első csoportba tartozom, ebben a Milanban mindenképp húzóembernek tartom.
     Viszont De Jong tegnapi játékának megítélése már nem ebbe a kategóriába tartozik. Egyet szeretnék kérdezni tőled: mivel tudod alátámasztani a fenti állításodat?
     Én a következőkkel támasztom alá a véleményemet:
     Nagyjából kirajzolódott a tegnapi mérkőzésen egy 4-2-3-1-es felállás, ebben a hadrendben az úgynevezett szűrő feladata két embernek volt: Montolivónak és De Jongnak. Ha a két védekező típusú játékos teljesítményét mérlegre teszem, nálam egyértelmű, hogy Montolivo felé billen a mérleg nyelve. Mivel egyik sem védekezett tökéletesen, a támadások segítése vált – számomra – mérvadóvá.
     Az uefa.com statisztikája alapján így fest De Jong teljesítménye:
     Futás mennyisége: 11399 méter.
     Elszenvedett szabálytalanság: 4
     Elkövetett szabálytalanság: 0
     Sikeres passzok/összes passz: 45/64 = 70%
     Kaput eltaláló lövés/összes lövés: 1/1
     Gólpassz, lesek száma, lövés blokkolás, tisztázás, párharc megnyerése: 0

     Amennyiben ez a teljesítmény elegendő, hogy valaki a mérkőzés legjobbja legyen, 0 megnyert párharccal, 0 elkövetett szabálytalansággal (a teljesen tiszta játék soha nem számított az erényei közé, ennek tükrében feltehetem a kérdést: vajon tisztes távolból követte végig az eseményeket?), blokkolt lövés nélkül, 70%-os passzolási mutatóval, akkor óriási problémák vannak a Milan háza táján – véleményed szerint. Ezt azért nem mondanám, csupán annyit, hogy De Jong nem a csapat legjobbja volt…, és akkor finoman fogalmaztam!!!

     • Köszönjük De Jong elemzést (Zenit meccsen letett teljesítmény tükrében)! Teljesen egyetértek ezzel veled Forza Milan! Ugy-ugye hogy hiányoznak innen Ambro faultjai, szerzet labdái és blokkolásai? Viszont a másik oldalról ő hiába oldja meg azt a részét, attól még lassú és nem bír annyit mint 10 évvel ezelőtt.
      Szóval: De Jong kösd fel a gatyát mert rád kulcs szerep vár és ennél több kell egy “rossz fiútól”!
      Hozzátenném,h Montolivo is formán ívül van, nála a védekezés volt kritikán aluli. Érdemes megnézni a 2 kapott gólunkat. Sajnos az elsőnél Abate engedte belülre Hulkot, viszont Montolivo későn ért a passzsávba, Zapata talán csúszhatott volna blokkolni, de szerintem ő nem számított egyből lövésre. -> Ezt szépen összehoztuk.
      Második gólnál viszont sokadszor leptek meg minket gyors szöglettel. Abbiatit kicsit felmentem, mint kapustársam. Mivel ő osztja ki a területeket, posztokat a szögletnél. Óhatatlanul őt lepi meg leginkább az ilyen gyorsan elvégzett beadás. Viszont a hosszún ki kell tudni zárni egy támadót, ilyen statikus pozícióban.

     • Többen írtok itt De jongról (fent is, lent is), de komolyan mondjátok, hogy eddig ez volt a legjobb meccse a Milanban?
      Ezen fennakadtam kicsit, mivel én csak ezt a meccset láttam idén, és pont azt állapítottam meg, h egy nagy nulla volt az ő teljesítménye (is).
      Támadásokban nem vett részt, a védekezésünk meg Abbiati bravúrjaiból állt. Úgy jöttek át a középpályán, és sokszor a védelmünkön is, ahogy akartak. Szóval, ha most volt a legjobb, akkor engedjétek meg, hogy kicsit kétségbe essek :S
      Részletesebben: Montolivo legalább támadott, Zapata egyelőre csalódás, nem emlékszem, hogy lett volna mentése, szerelése, fejese.. Bonera annyi labdát adott el, mint az Adidas. Antonini legalább szerelt párszor, és próbált támadást is segíteni (legalább kétszer), emellett azért ő is levett néhány labdát az ellenfélnek. Boatenget kifejezetten figyeltem, mert sok negatív kritika érte az utóbbi időben: az 1. félidőben 7 rossz megoldása mellett (labdaátvétel,passz) csak 2 sikeres volt.
      Visszakanyarodva: nekem úgy tűnt, hogy Abbiati, Abate és Antonini után Sári védekezett a legtöbbet – persze az mindig feltűnő, ha egy csatár szerel a mi 16-osunknál.

  • Tényleg remek komment,tanitani kellene ezt a fajta hozzáállást.Nem akkor kell csak Milan szurkolónak lenni mikor mindent visz.Minden csapatnak vannak olyan érái mikor nem a hirnevéhez méltó modon szerepel,de ettól a Milan az Milan.Én sem szedetem le a tetoválást a hátamról mikor otthon kikapunk a tizenötödiktől.Az 1-3 reális cél.Simán oda kell érni.Abban is igazad van a végeredmény a lényeg és a három pont.A játékkal meg ráérünk foglalkozni.Elment vagy hat alapember.Idő kell beépiteni a friss igazolásokat.És még valami arról kinek mit jelent a Milan:Maldini sem ment sehova mikor gödör volt!Ezt hivják hüségnek.Aki igazán Milan fan az érti ezt és akkor is ott van mikor nem remekel a csapat.Tegnap lemondtam egy huszonegy éves igazi porszivót csak azért mert nem tudtam volna nézni a meccset,hát mi ez ha nem hüség?Tudom ne mondjátok,hülyeség de mig ő csak párszor tudott volna boldoggá tenni ez a csapat játszon rosszul vagy hibátlanul mindig megdobogtatja a szivem!Sforza Milan

 2. Nem láttam a meccset, mert munkában voltam. De szünet után jött a lengyel kolléga és azt mondta ,,Nyert a MILAN 2-3-ra!,, Erre én szomorúan: ,,Ach… tudtam, hogy ki fogunk kapni.,, Aztán kicsit vártatva végre elért az agyamig.
  Mondom: Mit mondtál? Nyertünk???
  Na ne tudjátok meg…. Győzelmi táncot jártam, ordibáltam, mint állat!!! 😀

  Megnéztem az összefoglalót és valószínűleg forzamilan1983-nak van igaza. Az eddigi meccseinken se játszottunk jól, akár nyertünk akár kikaptunk.
  Néhány játékosunk individuális teljesítménye emelhető ki, de nem a csapatjáték, a tudatos támadás, védekezés, labdatartás…. csak megyünk aztán majd lesz valami.

  Ez a csapat egyelőre nem képes arra, kivédekezzen egy 2-0-ra vezetett meccset, tartsa a labdát, eldugja a labdát. Annyira nem tudatos, nem egységes. Ezt a MILAN midnig is tudta, de a mai MILAN-nak ezt még meg kell tanulnia.
  A Következő ellenfelünk a Malaga lesz, ami kitömte mindkét ellenfelét. Na azon a meccsen még az X is bravúr lesz.

  El Shaarawy viszont nagyon belelendült, a cselét és a gólját öröm volt nézni. Hozza a tőle elvárhatót. És Abbiati valóban nagyokat fogott.

  Gratula a csapatnak! Csak így tovább…. ha gyenge játékkal is de valahogy szerezzünk már 3 pontokat! 😉

 3. gratulálok a csapatnak a 3-pontért, Abbiati-nak a csodás védésekért, Fáraonak a csodás goljáért, Allegrinek,hogy lekapta Bojant a pályárol a rossz döntéseiért. de kérdem én 20-perces csapat vagyunk? a második gól után miért ált vissza a csapat, Allegri mondta a csapatnak? akkor alap dolgokkal nincs tisztába, hogy 2 gól az kevés főleg úgy, hogy hátravan még 70-perc, vagy a csapat állt le maguktol akkor meg vezetőedzőként leordítom a fejüket, na mindegy léneg,hogy megvan a 3-pont FORZA MILAN!!!!

  • Igen mots 20 perces csapat vagyunk, de az első meccseinken ennyink se volt. A Parma ellen már 15 percünk volt (és heyzeteink, sokkal több, mint a Parmanak). Szerintem látni biztató jeleket, mégha valóban komlett idegbaj is volt a tegnapi meccs. A legfontosabb az, hogy kijöjjenek a negatív spirálból, ami azt jelenti, hogy egyre nvekvő önbizalomhiány miatt még a meglévő tudásukat se tudják kiadni. Ezt láttam az első fordulókban, ezt láttam még a Cafgliari elleni győztes meccsen is, de már jobbnak éreztem a Parma elleni meccset és a tagnapit is. Persze vannak játékosaink kulcspozícióban, akiknek nem csaupán az önbizalom a problémájuk. A védelem egyszerűen tragikus, különösen középen, pl. Bonera szegény lehet hatalmas önbizamú, sajnos alapvető hibapont. és nem ő az egyetlen. Abbiati nagyot hibáztt a szögletnél, de a védők se nagyon zavarták Sirokovot.

 4. Én nem láttam teljes egészében a meccset, de a második félidőt végig meg az elsőből is egy kicsit…
  Ami a véleményem:
  Most is úgy vagyok, hogy Boatengnek jelen pillanatban nincs helye sehol kezdőben!
  Elöl eltűnik, hátrább meg sok labdát veszít majd durvaságokkal próbálja visszaszerezni.

  Urby: Nem képes azon a poszton még ennek a Milannak megfelelő szinten sem focizni! Ez van. Kövezzetek meg, de ő vagy bal bekk vagy cserepad.

  Krikic: még nem illeszkedett be teljesen, sebességéből tudunk profitálni, hasznos ember lehet majd főleg ha kontrákra játszunk…

  Sári: Őszintén szólva már tavaly is látszott, hogy hatalmas potenciál van benne. Fiatal így tuti lesznek hullámvölgyek, de hatalmas jövő áll előtte.

  Montolivo: Neki sem megy még mindig. Ez már sajnos nem beilleszkedési probléma. A csapat ha nem tud egy taktikai rendben felállni akkor az a középpályán csapódik le. Fenn a feje végig keresi a passz lehetőségét de folyton mindenki máshol van. Védekezése pedig még nagyon gyenge… Ha két szűrővel akarunk játszani, akkor rajta sok meccs mehet el.

  De Jong: Sokkal többet várok tőle mint védekezésben mint támadásban. Egyenlőre kicsit esetlenül “alibit” játszik. Remélem lesz jobb mert ennél sokkal több van benne.

  Védelmet sokan szidják, szerintem Abate-n kívül mindenki jól tette a dolgát. Abate rengetegszer meg volt verve, támadásoknál meg rengeteg labdából az egy Boateng féle fejes volt amit “jól” beadott… Antonini viszont egész jól jött most fel és a beadásai is többször embert találta, hol jobbal hol ballal. Gondolok itt Pazzini fejesére, és az első félidőben Urbynak adott labdájára (Na ott ha Urbynak lenne jobb lába tiszta gól..)

  A meccsen a cserék után szerintem kicsit kiegyensúlyozottabb lett a csapat. darabra megvoltak a védők-középpályások és támadók… Pazzini hasznos, jól tartja a labdát, sári hihetetlen lendületes. Nocerino bejött ezzel középpályán is jobban tömörödtünk.
  Majd mikor bejött Yepes átálltunk (nem biztos, hogy direkt edzői beszólásra) 3 védős játékra, ahol Zapata volt jobb oldalon Bonera középen Yepes kicsit balon. Antonini és Abate meg kissé feljebb tudott lépni.

  Ebben a felállásban szerintem masszívabbak voltunk és működhet is.
  védekezésben 5 védő támadásban 3 és a szélek szabadabbak. középpályán 3 játékos (Noce-De Jong és Montolivo) elöl meg Pazzini Sári.

  Én továbbra is azt mondom, hogy kipróbálnám ezt a formációt 1 meccsen már az elejétől fogva. Mondjuk így:
  Abbiati

  Zapata – Mexes – Yepes
  De Sciglio Emanuelson

  Montolivo – De Jong – Nocerino

  Pato – Sári

 5. Szerintem Abbiatin múlott a győzelmünk hálásak lehetünk neki. A csapat játékról csak annyit hogy kb 26 perctől a szpíker nem mondta a középpályásaink nevét akkor kurva jók lehetünk mezőnybe!!! Sajnos a vezetőség elképzeléséhez hogy olasz B-s csapatott csinálnak hón szeretett klubunkból Allegri a legmegfelelőbb ember!!! Mióta a csapatnál dolgozik a kis vicsorgó öleb nem JÁTSZOTT a csapat tragédia amit művel!! (az nem szép győzelem ha a kapusunk parádézik, mezőnybe 0-ák vagyunk és nyerünk két potyával)

 6. Azért végig olvas a kommenteket 1 dolog jön le, itt nyerhet a csapat vagy veszíthet, akkor is mindig valaki fikázva van. Vagy az egész csapat! Ha 5-0 rá nyernénk minden meccset akkor is tuti valaki firkálva lenne. Az eszem meg áll. 😀 Nem azt mondom, nem értek 1-2 hozzászólással én is láttam, hogy mennyire gyengén játszottunk és mennyire nyomott a Zenit. De azért nem egyszerű ellenfél ez a Zenit. Mellesleg ők röpke 80misit költöttek igazolásokra, mi meg 70 misit kaptunk és nem igazoltunk szinte senkit. Szal ez nagyon is jó eredmény. És leszarom, h mennyire szarul Játszunk/játszunk csak legyen meg a 3 pont, és idővel javul majd a csapat játéka. Meglátjátok!!!! Forza Milan!!!

  • Én értem a problémádat, más ha fikázzuk az embereket és más ha valaki kritikát, észrevételt oszt meg a többiekkel. Azért ez nagy különbség!
   Az utolsó mondatodat szerintem szívd vissza!
   Én lassan 2 éve ezért vagyok pipa Allegrire. Mert nincs semmi taktika és leképzelés a játékban (ritka kivételek vannak, 1-1 meccs) és folyton egyéni teljesítmények vezetnek győzelmekhez. 2 évig szinte Ibra egyedül vitte előre a csapatot. A többieknek kb annyi dolguk volt,h masszívak legyünk, ne kapjunk túl sok gólt. Kis csapatokat rendre így vertül, míg a nagyoktól rendre lecumiztunk.
   Nyugodtan lehet bélyegezni, támadni amiért Allegri ellenes vagyok, de ezt vállalom is!
   Veled ellentétben olyan csapatot akarok látni aki dominál és játszik. Ha kikapunk akkor kapjunk ki úgy. Nagyon örülök a győzelemnek és voltak is szép jelenetek. De Boa játékát, Urby jobb szélen erőltetését nem értem meg soha! 2 emberrel kevesebben vagyunk a pályán szinte! Mondom ezt úgy, hogy szeretem mind a kettőt. De az egyik 1 full bal lábas “balbunkó” a másik egy totál formán kívül lévő játékos.
   Remélem nem veszed kötekedésnek, mert nem is az! Én pontosan értem mire gondolsz (Allegri, Bonera, Antonini betalálásaira).

   • Nem szívom vissza, mert jelen pill ahogy áll ez a csapat, pont nem érdekel, hogy szép játékkal nyerünk vagy nem, de most az a cél, hogy nyerjünk! Ne veszítsünk több pontot, és akkor talán a játékosoknak is jobb kedvük lesz és talán jobban megy nekik a játékok. PL:Boa!
    “Veled ellentétben olyan csapatot akarok látni aki dominál és játszik” Szerinted én nem ezt szeretném? Szerinted nem azért szeretnék izgulni, hogy gólt rúgjunk? szép gólt rúgjunk? mert biztos nem azért, hogy ne kapjunk!! De jelen pill erre kicsi az esély, még pedig azért mert tény, hogy olyan gyenge játékosaink vannak akiket megye 3ba nem játszatnék!!! Én nem vitatom, hogy Allegrinek nincsenek hibái, sőt! Nem részletezném.(urby a legfőbb ok. Pont ezt beszéltük a tegnapi meccsnél Bátyámmal aki lassan 20 éve focizik “elég magas” szintenm, hogy 1 jobb lábas játékos azt a helyzetet beverte volt amit Ema. balal elbaszott. Persze ez nem Emanuelson hiába mert szegény gyerek nem tehet róla, hogy bal lábas. Na mind1 is, csak felhúzom magam rajta :D) De ha itt az atya úr isten lenne az edző akkor sem lenne szebb játékunk, legalább is sztm. Gyenge ez a keret. :/ Nem veszem kötekedésnek, ez 1 fórum ahol leírja mindenki a meglátását. Ezért is írtam az én meglátásom alapján, mindig lenne olyan ember aki fikázná a csapatot/játékost. 😀 Ez az én meglátásom. Pont múltkor 2-3 hete firkálta valaki Fároót,hogy semmit nem tett le az asztalra stb Én akkor is megvédtem, hogy igen nem rúgott gólt, de látszott rajta az akarás..és lám……….!

    • Azért valamennyire lehet Urbyt is bántani. Én NB3-as szinten játszottam csak, de ha ott valaki egy ilyen helyzetben 3-4 méterről nem mer jobbal belerúgni és ilyen csúnyán kihagyja annak letépik a fejét és 3 hónapig csak rossz lábbal rúghat edzésen. Ez van… az egylábas játékosok ideje rég lejárt.

     Persze az edző hibája is, hogy olyan pozícióban játszatja, ahol nem is keveset kellene a rosszabbik lábát is használni.

     Amúgy a keret erősségét sem becsülném ennyire alá. Tavaly voltak régi rutinos játékosaink aláírom (mindenki őket fikázta). Most fiatalabb frissebb játékosok vannak akik posztjukon erősebbek.

     Nézzük a középpályát Nocerino maradt Van Bommel helyett itt van De Jong, Seedorf helyett Montolivo.

     Cassano nem is játszott helyette jött mondjuk Krikic Ibra helyett Pazzo ő modjuk gyengébb kicsit.

     Mexes már tavaly is kezdő volt ha egészséges volt. Zapata pedig még nagyon jó is lehet. Persze nem Silva, de ennyi kapott gól mellett egyik belső védőre sem mondhatunk semmi rosszat! Véleményem szerint Silvával is tartanánk ennyi kapott gólnál.

 7. Én ennyi meccs után nem írnék le egyetlen egy embert sem! Ti pedig mind megtettétek valakivel… hol De Jong … hol Mexes-ről vitatkoztok…

  1. Szinte a fél kezdő megváltozott! Átalakult/ újjáépült!
  2. Allegri kb 1-1 lehetőséget biztosított eddig mindenkinek!

  És az ég szerelmére: NE ismétlem NE hasonlítsátok már össze az ex labdarúgóinkat a jelenlegiekkel! Volt ez volt az… minden ex Milanost tiszteljünk és becsüljünk azért, amit szeretet csapatunkért tettet!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS