2022. október 07., péntek

Berlusconi bizalma töretlen Galliani felé

-

A Corriere dello Sport mai száma nagy változásokat vetít előre az AC Milannal kapcsolatban. Az olasz lapnál tudni vélik, hogy Adriano Galliani hamarosan elhagyja a piros-feketéket, hogy a Ligánál vállaljon vezetői szerepet. A hirtelen felröppent pletykát azonban pár órával később maga Silvio Berlusconi cáfolta.

”A mai újságokban megjelent néhány cikk a Milanról és a vezetőiről. Ezek mind csak légből kapott pletykák, amik teljesen alaptalanok és nincs közük a valósághoz.” – jelentette ki határozottan Berlusconi.

”Galliani az egyik legjobb klubvezető a világon, és több mint harminc éve vagyunk barátok. Teljes mértékben megbízok benne és tisztelem őt.”

Az itáliai média szerint a két vezető már több alkalommal került nézeteltérésbe egymással, de eddig még egyszer sem merült fel komolyabban hogy útjaik elválnának. A Milan gyenge szezonkezdete nem csak az öltözőben, de a vezetői irodákban is feszültséget okozhat, de ennek ellenére nem valószínű, hogy Galliani végül a távozás mellett dönt.

A tar fejű vezető helyére Claudio Fenucci neve merült fel, aki jelenleg az AS Roma csapatánál dolgozik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ez a mondat csak nekem tűnt fel? “A tar fejű vezető helyére Claudio Fenucci neve merült fel, aki jelenleg az AS Roma csapatánál dolgozik.”
    Ha mindenképp Galliani munkáját akarjuk boncolgatni, tegyük! Pénz nélkül (mivel azt nem kapott) felépített egy igen is ütőképes csapatot (Zapata ingyen, De Jong bagóért, Montolivo ingyen, Bojan szintén ingyen érkezett) Ezzel szemben hol is áll a Roma??? Volt szerencsém megnézni a Juve ellen “parádézó” farkasokat. Onnan kösz, de SENKIT”””””””

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS