2022. szeptember 30., péntek

Mesbah dühös Boateng piros lapja miatt

-

Djamel Mesbah, a csapat algériai balhátvédje szerint igazságtalanul állították ki csapattársát, Kevin-Prince Boatenget az Udinese elleni mérkőzésen, miután szabálytalankodott az ellenféllel szemben.

A ghánai középpályás a 82. percben kapott piros lapot az Udinese elleni mérkőzésen, amelyet végül a piros-feketék 2-1-re elveszítettek. Boatengnek már volt sárga lapja, és egy labdaszerzés közben Roberto Pereyrával szemben szabálytalankodott, a játékvezető pedig kiállította.

“Boateng kiállítása botrányos és igazságtalan volt. Úgy gondolom, hogy a játékvezető is tisztában van azzal, hogy jogtalanul állította ki. Ott voltam közel az esethez, és láttam hogy egy átlagos szabálytalanságot követett el, de nem akkorát hogy kiállítsák” – mondta Mesbah a Milan Channelnek.

A piros-feketék nagyon rosszul kezdték a szezont, miután 4 bajnoki mérkőzésből 3-mat elveszítettek.

“Most már a Cagliari elleni mérkőzésre kell koncentrálnunk, tudjuk mit kell csinálni, és igazán nagy szükségünk lenne a három pontra. Csalódottak vagyunk a gyenge bajnoki rajtot illetően, de egységesek vagyunk és hamarosan újra a legjobbak leszünk” – fejezte be.

Boateng mellett Cristian Zapata is piros lapot kapott, bár utóbbi jogosan. A kolumbiai védő a 16-oson belül szabálytalankodott, és megkapta második sárga lapját, így az emberelőny mellett az Udinese még egy büntetőt is rúghatott, amelyet értékesítettek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Csumpp nem is írt butaságot! sőt! az a helyzet… hogy tele vagyunk fiatalokkal… elviekben bizonyítani akaró srácokkal!… mert lássuk be.. ha fiatalok vannak a pályán,a bizonyítási vágy pótolni szokta a tapasztalatlanságot! de nálunk nem ezt érzem… nagyon nem! hogy van ez? 🙁

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS