2022. szeptember 30., péntek

Robinho a távozásán dolgozik?

-

Odilio Santo Rodrigues, a brazil élvonalbeli bajnokságban szereplő Santos labdarúgócsapatának alelnöke egy napokban adott nyilatkozatában nem zárta ki, hogy januárban megvásárolják a Milan brazil támadóját, Robinhót.

„Igazak a hírek, érdeklődünk Robinho iránt – mondta a Santos alelnöke. – Már beszéltem a játékossal. Szeretnénk megszerezni a téli átigazolási időszakban, de senki sem tudja, hogy a Milan mennyit kér érte.”

„Robinho néhány napja felhívott minket, gyakran beszélünk, de profi játékos és szerződése van Olaszországban. Meglátjuk, hogy mi történik januárban” – nyilatkozta sejtelmesen a sportvezető.

Robinho a Santosban nevelkedett, majd megjárta a Real Madridot és a Manchester Cityt is, mielőtt 2010-ben a Milanba igazolt volna. A 28 esztendős brazil támadó szerződése 2014-ben jár le a milánóiaknál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

34 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Most jelenleg nem vagyunk abban a helyzetben, hogy eladjuk az ilyen játékosainkat. Már régebben felmerült az eladása, konkrétan a felkészülési időszakban, de nekem továbbra is az a véleményem, hogy nem szabad eladni. Jelenleg ő jelenti a kreativitást és az érvényesülést is a játékban. Megtalálta góllövő cipőjét, és nem koptak meg a technikai képességei. Hasznos tagja a csapatnak.

  Úgy gondolom, hogy a Santos nem lenne képes a Milan számára megfelelő ajánlatot tenni Robinhóért, korábban is 5 millió euró + Rafaelt adták volna. Értem én hogy Rafael a jövő kapusa, meg óriási tehetség, de most enyhén szólva nem a kapuba kell igazolni, mert már van egy Gabrielünk, aki Abbiati megfelelő utóda lehetne. Esetleg Ganso jöhetett volna szóba, viszont ő már a Sao Paolohoz igazolt, Neymar meg kötve hiszem hogy pont minket választana.

  Ha felépül akkor ő lehet a csapat egyik vezéregyénisége. Nocerino és Boateng továbbra is nagy kérdőjel, bár utóbbi már kezdi megtalálni önmagát, de Nocerino továbbra is szürkén játszik, fényévekre van a tavaly nyújtott teljesítményétől. Pazzini egy meccsen rúgott három gólt, majd két meccsen “semmit” nem csinált.

  Jelenleg hullámvölgyeben van a csapat, ebből az Udinese ellen már jó lenne kilábalni, hisz Abate, Mexés, Zapata, Montolivo és Robinho is visszatér, ha jól emlékszem.

 2. Még csak az kéne hogy őt is eladjuk… Én személy szerint nem utálom a sok kihagyott helyzet miatt, ő legalább odakerül, és reméljük idén be is rúgja őket. Szerintem jelenleg nincs még egy olyan kreatív és kiszámíthatatlan játékos a keretbe mint Ő. Ha télen megválunk tőle és nem jön senki irányító, még nagyobb bajok leszek…

 3. Nem szabad eladni Robinhot, de olyan csapatot kell építeni, ahol a féholtak is a pályán akarnak maradni, mint ahogy Vidal tette tegnapa Juvé-ban.
  Nálunk messze nem ez a helyzet, sőt…
  Ha ezen a szellemen nem tudnak váltotani, akkor tök mindegy kikből áll a keret, soha nem fogja tudni az edző, hogy kivel kalkulálhat másnap. Szidhatjátok Allegrit, és én se védem feltétlen, de egy ilyen balerinakerettel és ilyen főnökséggel azért nem lehet könnyű. Előre sajnálom az utódját (különösen, ha Pippo lesz), mert őt is megutáljuk majd hamar.

 4. En is ugy latom.Allegri ki kell rugni egyertelmu hogy o hibaja a sok serules. Egy nagy nevu edzot kell hozni aki lecsap az asztalra.Akit nem tud iranyitani Berlusconi.Az egyertelmu hogy nagy starok nem fognak jonni(Kaka,Tevez,Dzeko,Carrol)De azok akik jonnenek azokra meg sajnajuk a penzt(Mapou Yanga-Mbiwa,Sakho).A sztarokat nem szabad eladni mert potolni nem fogjuk birni.Sztarnovendekeket kell veni es egy olyan edzot mint Diego Pablo Simeone.O amikor azt mondta Falcao kell a csapatba az Atletico nem sajnalta ra a penzt.

  • ez akkora hülyeség, h Atletico szurkolóként hozzá kell szólnom:
   az Atlético vezetése 20 éve dolgozik a klub rombadöntésén, szerencsére sikertelenül.
   A Gil család és Enrique Cerezo igazgató szinte nyíltan folytat pénzmosást és sikasztást Jorge Mendes játékosügynök segítségével. Az Atletico az élvonalba való visszajutás óta majd’ 350 millió eurot költött Mendes játékosaira, ezeknek a fele fel sem húzta magára az Atletico mezt soha. Közeli példa: Falcao (Mendes játékosa) leigazolásával egyszerre az Atleticonak le kellett igazolnia Ruben Micaelt is (szintén Mendes), most már a 2. kölcsönszezonját tölti Bragában, soha nem fog Madridban játszani. Az egész ügylet 45 millióba fájt volna, de a felét Mendes maga fizette, tuti biznisz…
   Ahogy Rossoneri is írta, Falcao még tavaly nyáron érkezett, az edző Manzano volt még, Cholo Simeone Karácsonyra kapta meg a posztot, mivel azonban az ősz kurvaszarul sikerült, így az Atléti lecsúszott a BL-helyről, úgy nézett ki, Falcao, és még sokan mások mennek, mert kell a pénz. Végül Cholo kiharcolta Falcao maradását, de kötelező alapelvárás idén elérni a BL indulást.
   Az Atlético több, mint 300 millió euros tartozással küzd, ennek majd’ fele adótartozás. Múltheti hír például, hogy az UEFA visszatrtja az klub tavalyi EL-díjazását (ez közel 25 milla összesen) a tartozások miatt, ami persze megintcsak az UEFA maffia undorító módszereit minősíti…az adós végre pénzhez jutna, amiből törleszthetne, de nem kapja meg a pénzt, mivel adós…ésszerű…
   A 2 hatalmas különbség a 2 klub között: a Milan, mint brand sokkal értékesebb, nyilván több ázsiai köcsög vesz Milan mezt, míg az Atlético saját stadionnal rendelkezik, 3 évre előre el van adva az összes bérlet (ez egyébként fantasztikus: még a 15/16-os szezonra is 75ezer bérletigénylésük van, a Calderon 54ezer férőhelyes, ebből össz 5ezer helyet tart fenn a klub jegyvásárlóknak, 49ezer bérlet el van adva…az Atléticonak 30ezer bérletese volt a 2.osztályban)
   Minden Atlético szurkoló örülne, ha a Milanéhoz hasonló klubvezetése lenne…
   Aupa Atleti

 5. Csak menjen. El kell adni. Semmi keresni valója a csapatban, és akármennyit is fogunk kapni érte, akkor is jól fogunk járni az eladásával, hiszen mi most pénzt gyűjtünk. Igy azt mondom, mindenkit el kell adni, akiből pénzt láthatunk, kivéve PATO-t, mert az ő mellkasában MILAN-SZÍV dobog, és ANTONINI-t, kinek pazar játékát semmi pénz nem tudná pótolni…

  (Irónia-man)

 6. Az undorító vezetésünk el akar adni mindenkit akiből egy kicsit több pénzt tudnak kaszálni…
  Ezek még:Robinho és Pato…a többiekért nem sok pénz járna…
  Patot csak azért nem adták el mert sérült és áron alul nem akarták,alig várják,hogy felépüljön és rúgjon 5 gólt….Úgy megy januárban mint a huzat…
  Robinhot eddig is el akarták adni de végül is maradt mert elment Ibra és Cass…
  De valami falábút szerzünk csatárposztra januárig aztán mehet ő is…
  Nem csapatépítés van most Milanóban hanem tudatos csapatrombolás…
  Minden pénzt ki fognak menekíteni!

  • ekkora rinyapinát nehéz lenne találni, mint te.
   100ezerszer leírtam már, más is megtette, próbáld meg feldolgozni:
   EBBŐL A MILANBÓL PÉNZT NEM VESZ KI SENKI, HOSSZÚ ÉVEK ÓTA VESZTESÉGES A KLUB, EURO 100MILLIÓK ÚSZTAK EL EZALATT. MINDEN SPÓROLÁS ÉS ELADÁS A HIÁNYT CSÖKKENTI CSUPÁN.
   Ajánlom figyelmedbe BL csoporttársunkat, a Malagát, ahol 2 éve arabsejk úr megvette a klubot, elköltöttek gyorsan 100-150 millát játékosra, ahogy szerinted kell is.
   Idén februárban már megszületett az első feljelentés: a játékosoknak, személyzetnek nem utalják már a fizetéseket, tartoznak még átigazolási díjakból több 10 millióval. Teljes bizonytalanságban telt a nyaruk, ezalatt megszabadultak néhány sztártól ( talán Cazorlát ismered, már az Arsenal játékosa).
   A pénzszórás vége nemis lehet más, mint ez. Nyeresége futballklubot működtetni nagyon nehéz, a Chelsea, City, Psg, Malaga félék egyike sem lesz soha rentábilis, irreális bérköltségeik és átigazolási költségeikhez képest rettentő alacsony bevételeik vannak. A foci már business – ezt hajtogatják m ostanában sokat. Valóban az, de ezek a klubok csupán unatkozó milliárdosok játékszerei, amit ha megunnak, vagy rosszabb anyagi helyzetbe kerülnek, úgy hagynak ott, ahogy vannak, nyakig szarban.
   Berlusconi 1etlen bűne az, h 26 év alatt nem intézett saját stadiont a Milannak.
   Inkább nyalogatnád fényesre Silvio segglyukát…

   • Ki a szart érdekel a Malaga rotykos?
    Ha van véleményed akkor írd le úgy mint én és ne másokat baszogass?
    Én nem nyalogatom fényesre Berlusconi segglyukát veled ellentétben.
    Szerintem te még a f….át is lecumiznád annyira fényezed!!!
    Igenis kivettek a Milanból pénzt!
    Olyan elnök kell aki nem a középszerűségbe taszítja a Milant!
    És sajnálom,hogy másokkal kell itt ezen a fórumon foglalkozzak és nem is szokásom…de leírom.
    Ritka egy nagy köcsög vagy te!

    Forza Milan!

   • rotykos!
    Úgy látom, hogy mikro-és makroökonómiai tudásodat – az utóbbi hozzászólásod óta – továbbfejlesztetted. Amint észrevettem, elismert könyvvizsgáló is lehetsz, mert ilyen mély analízist egy klub anyagi helyzetéről csak egy, a szakmájában nagy tiszteletnek örvendő, megbecsült, gazdasági ügyekben minden szinten jártas személy adhat. Ezen felül a retorikai képességed is fényévekkel jobb, mint korábban volt. Az angol nyelvtudásodról pedig egyenesen ódákat lehetne zengeni! Minden elismerésem a tiéd, sok “kispajtás” csak a mesében olvashat ilyen polihisztorról. De elég a dicsérő szavakból, mert kezdem kellemetlenül érezni magam. Nem az én asztalom, ezt meghagyom másoknak…

    Viszont egy-két dolog mély aggodalommal tölt el. Tudod mi? Az, hogy vulgáris szavakat is használsz. Nem tudtad, hogy ilyen specialisták (mint te, mert véletlenül sem akarom a státuszodat degradálni “holmi generalistává”) más embertársukat nem nevezik úgy, ahogy te tetted korábban? A nők női nemi szervéhez társított jelzővel próbálod férfi mivoltában megsérteni a fórumozókat? Nem tanították etikett órákon, hogy ilyet nem illik?
    Sajnos az a probléma, hogy hiába mozogsz gazdasági kérdésekben otthonosan – ami kizárólagos felségterületeddé vált, hiszen a többiek inkompetensek, a közgazdaságtan teoretikus részének zenitjét te szentesíted meg -, ha közben illemből csupán a töredékét csöpögteted a “pór népnek”. Nem illendő!
    Köszönettel…
    folyt.köv.:)

 7. Sulcinak sajnos igaza van,tudatosan kivéreztetik a csapatot,pénzzé tesznek mindenkit,akit lehet,aztán szerintem Berlu eladja 1 részét,vagy az egészet.Csak addig kéne valahogy kibírni,remélem,nem lesz hosszú ez a folyamat.
  Edzőcsere szerintem 2-3 héten belül megtörténik,de szarból várat nem lehet..
  Forza Milan!

 8. Felvilágosíthatna valaki hogy ennek a nagy Sergio Ramos-ozásnak mi a valóságalapja.. mert szerintem 0% az esély rá kb… Azért mert egy BL meccsen nem játszott még nem fog elmenni, sőt ha meg elmegy biztos nem ide! És ha 15 milliót költöttünk a nyáron nem fogunk 2x ennyi a Ramos kicsengetni… Szerintem… de csak cáfoljon rám a vezetőség télen!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS