2022. szeptember 30., péntek

Galliani kiáll Allegri mellett

-

Galliani cáfolta azokat a híreket, melyek szerint Allegri állása a vasárnapi Udinese elleni meccsen múlna.

Pletykák szerint a keddi 0-0 után Berlusconi már kirúgta volna az edzőt, ám Galliani meggyőzte őt, hogy adjon még időt a mesternek.

“A világ bármely edzőjének veszélyben lenne az állása, ha a csapat egymás után tíz mérkőzést veszítene el, de ez nálunk nem áll fenn, és nem is lesz ilyenre példa” – szólalt meg az ügyben Galliani.

“Az Allegri iránt érzett bizalmunk nem ér véget vasárnap Udinében. Ami Berlusconit illeti, már 33 éve ismerem őt, ezért nem fordulhat elő olyan, hogy félreértsük egymást.”


EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Allegri alatt a leforróbb a pad állítom nem csak a SerieA-ban hanem egész Európában is jelenleg.Galliani mondhat amit akar ezek már csak max tűzoltásra jók.Ez az ősz iszonyatosan szenvedős lesz.Nem csak a bajnokságban hanem a BL-ben is.Edző kérdés ide edző kérdés oda a 3.hely elérése kell h legyen a célunk.Többre ez a keret nem alkalmas.

 2. ismerjük már ezeket a kijelentéseket ezt mondta ibranal meg silvanal is
  valami oka csak van ,hogy alegri nem bir ferakni a pájára egy ütőkőpes 11-et
  elment a nyáron egy komplet kezdő csapat a helyére jöttek ojan játékosok akikből játszik a többi sérült vagy nem játszatja őket
  én még mindig azt mondom allegrinek menni-e kell és egy olyan edző kell aki összerázza a csapatot

 3. Ez a csapat egy nagy 0.
  Kedden a BL csoportjának leggyengébb ellenfelének nem sikerült gólt lőni.
  Allegrinek ehez nem sok köze van, még akkor is ha Ő az edző. (szarból nem lehet várat építeni.)
  Ez nem olyan mint amikor Mourinho sír, hogy nincs csapata, arról Ő tehet.
  Tudomásul kell venni, hogy ez a keret nagyobb hiányossággal rendelkezik, mint a három-négy évvel ezelőtti. Akkor nem voltak vízhordóink, most pedig szinte csak az van.
  Meg kell találni az arany közép utat.
  Talán a pénzügyi problémákra megoldás lenne, ha Berlusconi nem a Milan pénzéből fizetné más cégének büntetését. Roppant idegesítő dolog. Tipikus politikus, más faszával veri a csalánt.

  • te meg roppant módon értesz hozzá, hogy a mások életét jobban éld le.
   Tudomásul kellene venni, ha tetszik, ha nem, az AC Milan egy gazdasági vállakozás, melynek a tulajdonosa Berlusconi, s így a jogszabály adta kereteken belül azt csinál vele, amit akar. Ha kivesz belőle pénzt, mert azt tartja jó lépésnek, akkor kivesz belőle.
   Amikor a másik cége működött jól, akkor meg belerakott pénzt. Nem keveset. Igazolt nagy neveket. Jó volt a csapat. Ezért szurkolnak neki nagyon sokan, gondolom te is. Most nem ezt teszi, mert nem tudja ezt tenni. A csapat gyengébb lett, amit nagyon sajánálok, s gondolom minden Milan szurkoló. De ha erre van keret, akkor erre van. Ha ez nem tetszik, lehet elégedetlenkedni, mondjuk nem venni mezt, nem kimenni mérkőzésre, s így nem venni jegyet, de száonkérni a tulajdonoson, hogy milyen gazdasági politikát folytat a cégében – nos, ez nem trtozik a jogkörünkbe.
   Azt a felszólítás is nevetséges, hogy ha nem tudja fizetni, adja el.
   Akkor adja el, annyiért és annak, amikor és amennyiért, s akinek akarja. Ha nem tetszik, el lehet menni, s nem úgy, mint Fecó szerint az országunkból. Ez valóban az a helyzet, amikor ennél többet nem tehetünk, csak kérhetünk, meg reménykedhetünk, hogy lesz ez jobb is.
   Én is nagyon sajnálom, hogy nincs pénz sztárok igazolására, s szörnyen szégyellem, milyen szerencsétlenül játszik csapat, de ez van. Egyszerüen idegesít, mennyire szidjuk itt azt az ember,t aki ebből a nagy múltú csapatból igazi sztárklubbot csinált, s akinek az elmúlt 25 év remek teljesítményeit köszönhetjük. Szomorú, mily gyorsan felejtik el az emberek a jó dolgokat.

 4. Allegri pillanatokon belül el lesz küldve, de ettől nem fog változni semmi. Nincs az a csodaedző, aki ilyen mérközésdömping közepette cspatot tudna csinálni a keretből, ami azért nem ennyire szar. Ehhez Conte-nak is kellett egy nyugodt és tervezsreű felkészülési időszak (látványos amerikai túra nélkül). Aki látta a Juvét tegnap, az azt is láthatta, hogy ennek a csapatnak van tartása, önbizalma. Pékdául azért, mert uralni tudja a játékot, többek között azárt, mert fizikailag sokkal felkészültebb, mint mi. Ehhez pedig nem kell más “csak” munka, munka, és munka. De nem versenyidőszakban…Sacchinak teljesen igaza van, eddig a Milan az egyéniségekre épült. Ha ilyenek már nincsnek, akkor le kell mennünk Juvéba, csúszni mászni kell és főleg futni, futni, futni ! Mindenki támad, mindenki védekezik, csak hát ehhez kondi kéne.

 5. Márpedig a keddi vereség, az Allegri hibája. okigabi hülyeséget beszél, nem tudok egyet érteni veled. Egy szaros belga csapatot itthon a San Siroba még a C csapattal is verni kellett volna, nemhogy így. Nem olyan rossz a keret, hogy egy senkiházi Belga csapatot ne lehessen elverni. Az igazság az, hogy Alllegrinek nagy ez a feladat, teszetosza edző. 0 taktika, 0 itélőképesség, 0 improvizáció, 0 mecsközbeni elemzés, és a cseréi, az IGEn. Cserélni azt nagyon tud

 6. Igen csak a két félidő különbözött mert taktikát változtatott .oké de legalább 1 meccs lenne amin taktikai szempontból nem kellene variálni menet közben. Allegri hibája mert azok akik jók voltak tavaly most beszürkültek nem tudja felrázni a csapatot nincs elképzelése 1-2 variáción kivül nem tud kitalálni semmit játékosok 40 százaléka játszik csak a saját posztján Emanuelson megfelelt hátvédnek (2-szer ha játszott ott ) ha nincsen csatár akkor miért nem 5 középpályással játszunk?3 védő mellett ? érthetetlen Allegri nem Milan szintű edző. ez a keret ettől többet tud!

 7. Szegyen volt a meccs!!!
  Pazzini,Bonera,Antonini,Flamini a csapat érdekében sérültet kellene hogy jelentsen!
  De a legszembetűnöbb alibiző a 77esünk.
  Nem értem miért ragaszkodunk ennyire hozzá!
  Mindamellett biztosan jó focista és elismerésem amit idáig elért,de jelenleg visszalépünk 1 olasz középcsapattá ami az ilyen középszerű játékosok elszaporodása miatt van.
  Constant…mi???ki ez???
  Nálam a fiatal De Sciglio volt a csapat legjobbja.

  • Én nem értem h miért pont Antonini az aki a legjobban szúrja mindenkinek a szemét. És miért alibizne? Ő legalább küzd és hajt becsülettel, az már másik dolog h nem játszik valami jól, de látszik rajta h küzd.
   Szerintem már megszokásból szapulja őt mindenki, mert már olyan is volt h elkezdte mindenki szidni egy olyan meccs után, amikor nem is játszott.

  • Tisztelt Antonini!
   Először és utoljára elmondom neked miért szúrja sok szurkolótársam szemét a kis kedvenced.
   1.Az,hogy küzd és hajt az alap még a magyar harmadosztályban is!
   2.Ha lövőhelyzetbe kerül,még véletlenül sem találja el a kaput.
   3.Ha tiszta helyzetben találja magát,felnézhet,mérlegelhet melyik társához adja be a labdát ezt még akkor sem sikerül neki kivitelezni.
   4.Mivel elsősorban szélsővédő az ő oldalán mindíg veszélyes az ellenfél,nem győzik kisegíteni a társak(sajnos nincs már Silva).
   5.30 múlt,fejlődni már nem fog! stb.,stb.,stb.
   A 2.,3.,4.pontban leírtak viszont a Milannál lennének alapkövetelmények,nem a Mátra-csoportban!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS