A Milannál hivatalosan ma mutatták be az új játékost, Bojan Krkicet.

A spanyol támadó sajtótájékoztató keretében beszélt érzéseiről, átigazolása körülményeiről és céljairól.

“A kapcsolatom a Romával az elejétől kezdve furcsa volt. Nem kaptam túl sok lehetőséget a bizonyításra. Nem jutottam egyezségre a klubbal a szezon végeztével, ekkor jött a Milan ajánlata. Megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek.” – kezdte Bojan.

“Azért jöttem, hogy hosszú távra maradjak. Jól szeretnék játszani és segíteni a klubnak. Egy évre szól a kölcsönszerződésem, de szeretnék maradni tovább is. Amióta megérkeztem ide, minden fantasztikus. Az összes játékos barátságosan fogadott.”

A Barcelona akadémiáján nevelkedett futballista azt is elárulta, hogy a katalánok jelenlegi keretében is van olyan, aki szeretne a Milanhoz szerződni.

“Valaki a Barcából elmondta nekem, hogy a Milanhoz szeretne szerződni, a nevét azonban nem mondhatom meg.  Gyakran beszélek a volt csapattársaimmal és mindannyian boldogok, hogy ide kerültem.

A Barca rengetege adott nekem a pályán és azon kívül is, ami segít majd abban, hogy jól teljesítsek  a Milannál.”

Bojan a sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a 22-es mezt választotta.

 

37 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. persze. jön még fabregas, messi, xavi is. és rábeszélik a végén iniestat is, h jöjjön. sőt, annyira szeretnének itt játszani, h mindezt ingyen teszik, és kifizetik a barcanak a saját kivásárlási árukat:) (bár sztem akkor is túladnánk rajtuk télen:) )

  2. Buffon-Silva-Dani Alves-Vidic-Vaskó-Pirlo-Kaka-Özil-Ibrahimovic-Ronaldo-Balotelli
    Ki az aki ezt a Milant el tudná képzelni??? ÉN IGEEEEEN
    Berlu Papa kopasz diktátor úr csináljunk már egy ütőképes csapatot, különben Bolognában is bukta lesz. Finom lekváros. Barack vagy szilvalekvár azt még nem tudom