A Milannál hivatalosan ma mutatták be az új játékost, Bojan Krkicet.

A spanyol támadó sajtótájékoztató keretében beszélt érzéseiről, átigazolása körülményeiről és céljairól.

“A kapcsolatom a Romával az elejétől kezdve furcsa volt. Nem kaptam túl sok lehetőséget a bizonyításra. Nem jutottam egyezségre a klubbal a szezon végeztével, ekkor jött a Milan ajánlata. Megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek.” – kezdte Bojan.

“Azért jöttem, hogy hosszú távra maradjak. Jól szeretnék játszani és segíteni a klubnak. Egy évre szól a kölcsönszerződésem, de szeretnék maradni tovább is. Amióta megérkeztem ide, minden fantasztikus. Az összes játékos barátságosan fogadott.”A Barcelona akadémiáján nevelkedett futballista azt is elárulta, hogy a katalánok jelenlegi keretében is van olyan, aki szeretne a Milanhoz szerződni.

“Valaki a Barcából elmondta nekem, hogy a Milanhoz szeretne szerződni, a nevét azonban nem mondhatom meg.  Gyakran beszélek a volt csapattársaimmal és mindannyian boldogok, hogy ide kerültem.

A Barca rengetege adott nekem a pályán és azon kívül is, ami segít majd abban, hogy jól teljesítsek  a Milannál.”

Bojan a sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a 22-es mezt választotta.

 

37 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Engem leginkább ez a kérdés foglalkoztat:
  “Valaki a Barcából elmondta nekem, hogy a Milanhoz szeretne szerződni”
  Ki lehet az???

 2. persze. jön még fabregas, messi, xavi is. és rábeszélik a végén iniestat is, h jöjjön. sőt, annyira szeretnének itt játszani, h mindezt ingyen teszik, és kifizetik a barcanak a saját kivásárlási árukat:) (bár sztem akkor is túladnánk rajtuk télen:) )

 3. Én még mindig reménykedek, hogy ez is a taktika része, hogy olcsón szerezzük meg Kakát 🙂
  Bár félek, hogy nem ez a helyzet.

 4. tegnap előtt volt 22 éves…lehet hogy nem véletlen stoppolta le a számot 🙂

  Nem tudom ki milyen világban él, de fogadja el hogy nem jön Kaká

 5. Anyád a 22 es buta Bojan. Mibe fürdik anyád???? Anyukádban:)
  Az én kedvenc Milánom igy állt fel anno!
  Dida-Nesta-Maldini-Costacurta-Seedorf-Pirlo Gattuso-Ambrosini-Kaka-Inzaghi-Pato-

  • Ilyen kezdővel Milan még nem állt fel soha! Három védővel maximum a Fifában játszott a csapat. Szegény Bojant meg miért bántod a 22-es miatt? Nocerinon is volt Borriellon is mindnek szerencsét hozott remélem Krikicnek is azt hoz! Sok sikert kis szerb-spanyol!!!

 6. Buffon-Silva-Dani Alves-Vidic-Vaskó-Pirlo-Kaka-Özil-Ibrahimovic-Ronaldo-Balotelli
  Ki az aki ezt a Milant el tudná képzelni??? ÉN IGEEEEEN
  Berlu Papa kopasz diktátor úr csináljunk már egy ütőképes csapatot, különben Bolognában is bukta lesz. Finom lekváros. Barack vagy szilvalekvár azt még nem tudom

 7. Eddig mindenkinek szerencsét és jó játékot hozott ez a mez ( Kaká, Nocerino) Szóval remélhetőleg folytatódik! Viszont ha ezt nézzük akkor aggaszt, hogy volt egy Boriello közöttük! XDXD

 8. Borriello azért nem volt olyan rossz, volt nem 1 szép és fontos gólja. Nem játszott sokat sajnos majd ment a Rómához, a farkasoknál meg mostanában mindenki csődöt mond

 9. A hírportálok szerint a legjobb barátja a Barcelona-nál Piqué volt Bojan-nak, így lehet ő lehet az a titokzatos személy.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet