2022. október 07., péntek

Krkic a Milan játékosa

-

Az AC Milan hivatalos oldalán jelentette be, hogy Bojan Krkic a Milan játékosa.

A spanyol támadó Milanellót is meglátogatta. Ha Allergi úgy dönt, akár már a hétvégén pályára léphet a csapat mezében.

“Több oka van, hogy a Milant választottam.” – mondta ma Milanellóban.

“Ez egy nagy klub, korszakos játékosok szerepeltek itt. Köszönöm az edzőnek is, aki annyira akart engem. Igyekszem jó játékkal meghálálni ezt.”

A játékos hivatalos bemutatására holnap délután kerül sor.

 

Tegnap írtuk:

Bojan Krkic elhagyta Rómát, hogy Milánóba repüljön.

“Most már hivatalos, a Milanhoz szerződöm.” – mondta újságíróknak a római Fiumicino reptéren kedd délután.

Galliani a nap során már beszélt arról, hogy még ma igyekeznek lezárni a tárgyalásokat a spanyol játékos ügyében.

Bojan a Roma edzőközpontját elhagyva utazik Milánóba. A Malaga ajánlatát helyett a Milant választotta.

Este a saját Facebook oldalán írt a játékos:

“Már Milánóban vagyok és holnap hivatalosan is bejelentik a szerződtetésem. Készen állok és alig várom, hogy lejátsszam az első mérkőzésem. Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és a születésnapi üdvözleteket! Holnap találkozunk. Forza Milan!

“Szeretnék köszönetet mondani a Roma szurkolóknak is, akik az első naptól kezdve támogattak. Megtisztelteés volt viselni a csapat mezét. A legjobbakat kívánom nektek, barátaim.  Ölellek és örökre a szívembe zártalak Titeket! Bojan.”

A hivatalos bejelentés ma este várható.

Bojan érkezhet csatárposztra

 • Pár hónap múlva ítélkezzünk (29%, 758 voks)
 • Legalább igazoltunk egy támadót (29%, 750 voks)
 • Nagy fogás, örülök neki (23%, 597 voks)
 • Minek, Rómában is megbukott (17%, 437 voks)
 • Nem tudom, nincs véleményem (1%, 32 voks)

Összes szavazat: 2 574

Betöltés ... Betöltés ...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

86 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. A védelmünk legjobb tagja egy 36 éves kolumbiai játékos, esetleg nem kéne a hátsó régió megerősítésén dolgozgatni? Vagy talán tényleg komolyan gondolják h Bonera majd megállít mindenkit? Mikor olyan mint a egy kislány, megpróbál ellökni mindenkit, aztán ha nem sikerül, integet a partjelzőnek, hogy les miatt érvénytelenítse a gólt, amit miatta kaptunk??

 2. ami ebből a hírből nekem lejött: Allegri teljesen feladta a saját koncepcióját. Egész eddig arra törekedett, verőlegényel alkossák a csapatot, s izomban a legjobbak legyünk, ebből merítvén önbizalmat.
  Most a vezérbikák elmentek, önbizalomcsökkentendő, s igazolunk súlytalan és fizikálisan Barca szintű játékosokat. (Constant, Krkic) Vagyis, azt, aki jön ingyen, olcsón, mindegy mit is tud.
  Ha Kakát nem igazoljuk le, amire lassan már van esély, sajnos, úgy a csapatunk nem csapat. Ha leigazoljuk akkor is az a nagy baj, hogy egy embertől fog függeni, milyen a csapatunk jtáéka. sokkal inkább, mint előző szezonokban Ibrától. Ha Kaká sérült, vagy nincs jó formában, nincs aki összekösse a védelmet a támadókkal.
  3 nap van hátra, s feltétlenül szükséges még egy irányító TKP és egy jó belső védő. És már most is 4-el bővebb a keret, mint amit megfogadtak, mint maximumot. Vagyis, el kellene még adni legalább Mesbahot.
  Kaká esélyes, hogy csak Boatengért cserébe érkezhet. Mondjuk én azt egy jó cserének tartanám a mostani helyzetben, korkülönbség ide vagy oda. Boateng nagyon szerethető húzónév, főleg a mostani csapatunkban, de nem tud irányítani.

 3. Fingom sincs hogy a kopaszék mit gondolnak. Jön Bojan, ez ok. De nem vágják, hogy fos a kiszolgáló személyzet, és a szélső játékunk?? Ezt a hülye is látja. Még egy semmirekelő Luca szálsőnk van addig jöhet ide Messi is ha nincs aki oda passzolja a labdát neki. Ennyire nem lehetnek ostobák a kopaszék. Jön Niang meg Bojan 2 csatár. Vicc komoyan. A kp meg a védelem egy rakás szar. Szégyen. Bolognába is szopunk?

   • Épp ez a lényeg. Egy edzőnek nem bábúnak kell lenni, hogy amit a vezetők akarnak, azt csinálja. Meg kellett volna akadályoznia azt is, hogy eladjuk Silvát és Ibrát, főleg Silvát, mert ő, mint edző tudja a legjobban, hogy a többi játékos milyen, és hogy esélytelen Bonerától meg a többiektől elvárni, hogy olyat nyújtsanak mint anno a brazil.
    Ha már olyan hülye volt, hogy nem szólt közbe, akkor legalább annyira lenne tökös, hogy normális védőket követelne, mert ilyen Acerbikkel max a kupában fogjuk legyőzni a másodosztályú ellenfeleket, mást nem!

    Nem mellesleg a fentiektől eltekintve amúgy is egy szar edző, nem tud cserélni, nem tud kezdőt jól összerakni, nem tudja, kinek mi a jó posztja, és semmi újat nem tud kitalálni, pl előre begyakorolt figurák, stb..

    • Nem szólt közbe? Ezt honnan tudod? Nagyon jól értesült lehetsz…
     Amúgy simán elképzelem, hogy szól Berlunak, hogy figyu, ezt nem kéne eladni és erre ő:
     – a fejéhez kap, hogy jaaa, tényleg ne? köszi, annyira jó, hogy itt vagy…
     – közli: rendben, akkor innentől te fizeted a bérét és te rendezed a klub hiányait
     vagy szerinted mégis hogy van ez??
     Az annyira lenne tökös című folytatásra már inkább nem is reagálok 🙂

    • Allegrit illetően teljesen egyetértek Veled, mind igaz amit leírtál Róla, ezt már többször én is leírtam az év során. Ultimátumot kellett volna adnia a vezetőségnek a játékoskerettel kapcsolatban, ha nem úgy igazolnak, hogy az beleférjen az Ő elképzeléseibe, akkor lelép.Csak az a gond, hogy a mester ehhez is gyenge. Remélem most majd Neki mondanak fel. Gyors megoldásnak egyenlőre Tassotti lehet a megoldás. Forza Milan!!!!!!!

     • Allegrinek valóban van pár hibája, ezt nehéz lenne vitatni.
      De azért ez az ultimátum-dolog kicsit erős. Úgy mégis, honnan venné ehhez a bátorságot? Tudnál mondani nekem pár edzőt, akik ezt megtették?
      (Ezt tényleg csak zárójelben kérdem, hogy amennyiben ilyen tenne, hogyan képzeled? A sajtó előtt, amilyen gusztustalan módon Cassano tette, avgy privátban – ez esetben honnan tudnád, hogy történt ilyen, vagy honnan, hogy nem?)

    • Én azért nagy részben igazat adok neked!
     Igenis közbe szólhatott volna!Tényleg egy bábú és a jó értelembe vett”tökösséget”én is hiányolom!
     Azt így kategorikusan nem jelenteném ki,hogy szar edző de nem ide való az tuti..
     És akkor számoljunk így:ha ez a három ember(Ibra,silva,Cass)mard akkor most van 3 pontunk…

 4. Annyira nem szomorkodom hogy itt lesz, mert Pazzini-nél jobb! 🙂
  Még valahogy Kaká-t kéne megcsípni, és akkor talán meglesz a 3. hely!
  Azért talán, mert a védelmünk az pocsék! Gólt minden meccsen kapni fogunk, erre fel lehet készülni.
  Bonerát és Antoninit kéne már egy mély gödörbe elásni. Mesbahról nem is beszélek.

 5. 2 év sikerét haszontalanul eladtuk 2 hónap alatt.
  Még mindíg gratulálok Berlusconi úrnak amiért ilyen hatalmas nagy milános szível rendelkezik és mehetünk EL-ezni jövőre…
  Remélem kapok meghívót a jó kis tinikúrvákal felszerelt unga-bunga partira.

 6. Még a Barcelonai “karrierje” során – nem tudom miért – ámulattal néztem ezt a srácot, hogy 17-18 évesen, az akkori nevek mellett (Henry, Eto’o, Messi, a kezdetben Ronaldinho) ilyen eredményesen, jól és látványosan tudott játszani. Viszont azt lehetett látni a tavalyi szezonban is, hogy a Romaban nem tudott maradandót alkotni, mert nem volt meg mögötte az a kiszolgáló személyzet, mint a katalánoknál (Xavi, Iniesta, Busquets), így ezért nem értem, hogy a Milan mit akar kezdeni vele, mert az tisztán látszik, hogy technikás, jól cselez, de kellenek hozzá társak is, hogy eredményesen is játsszon. A jelenlegi keretből talán Robi és néha-néha Boateng tudna bekapcsolódni hozzá, a “játszadozásba”, ezért kellene még egy “kiszolgáló” ember (egy Kaká típus megfelelő lenne), hogy jól működjön a fogaskerék, mert az vitathatatlan, hogy a támadószekciónk erős és jó nevekből áll, de ha nem kapnak labdát, akkor cseszhetjük az egészet.

 7. Gyerekek..komolyan…nem értek itt jó pár embert…igaz hogy én nem sokszor és nem sokat szólok itt hozzá a dolgokhoz,de naponta olvasom a hozzászólásaitokat.Az előző szezonban mindenki azt írta,azt hangoztatta hogy jöjjön végre Montolivo,és végre lesz irányítója a csapatnak..más középpályást én sosem olvastam kivánságra….igazítsatok ki ha rosszul tudom.Namármost..jött Montolívo és folyamatosan azon sírtok hogy kell egy irányító játékos a középpályára..na akkor ez most hogy is van??Ha jól emlékszem az EB-n Pirló és Montolívo irányították az Olasz csapatot..itt is igazítsatok ki ha én rosszul láttam…elment 2 huzóember…azt hiszem Ibra megfelelően lett pótolva Bojannal és Pazzinivel,mindketten sokkal jobb csapatjátékosok mint Ibra,tény hogy Thiago Silva nem lett megfelelően pótolva,de Mexes és Bonera ellesznek ott középen ugy gondolom.Ha valakinek van hozzáfűzni valója,hallgatom ill.olvasom szívesen!!!
  FORZA MILAN

  • Montolivo esetében egy a baj!
   Ha tavaly elhozzuk(kevés pénzért)akkor most lehet bajnokok vagyunk!
   Nagyon nagy szükség lett volna egy ilyen típusú középpályásra…
   Az ő esetében is ragaszkodtunk ahhoz,hogy mindenképp ingyen jöjjön.
   A vezetőink most is ezen az állásponton voltak én úgy érzem ,csak most hirtelen elkezdtek kapkodni mert látják,hogy ez így édes kevés lesz…
   Csak hát mennek el a fontos pontok,ami a végén piszkosul fog hiányozni!!!!!!!
   Ezt eddig nagyon elcseszték!!!!!!!!

   • Bubo0029-nek igaza van! Tavaly sírt mindenki, hogy jöjjön Monti! Miért is rosszabb, hogy most ingyen jött, és nem pénzért? Ha meg is lett volna a bajnokság, akkor is nagy valószínűséggel el adták volna a két játékost, és mentek volna el a szenátorok! Szóval nem értem az érvelésed! Az Eb-n megmutatta, hogy tud a csatárok mögött játszani, s talán nem is értem miért mélységi irányító! Ki lehetne, ki kell próbálni egy kicsit feljebb, s mögötte pedig Ambro, vagy Flamini, talán Traore gyerek pedig apríthatna! Ennyi! De lehetséges, hogy megint csak Alle mester szarakodik, már bocsánat a kifejezésért!

 8. Ez már nekem mindennek tűnik,csak nem előre megfontolt és jól átgondolt igazolásnak,sajnos!Egy Bebatov vagy Matri miért nem érkezhet?Nyilván Matri csak akkor,hha a Juvénak sikerül 1 klasszis támadót igazolnia.De Berbatov olcsón jöhetne,ráadásul a Premier Liga gólkirálya volt és nem hinném,h elfelejtett volna gólt rúgni!Folyamatosan jönnek a középszerű játékosok,de minek,a kispadra?Nem hinném,h oda van a legnagyobb szükség játékosra!Ez már csak kapkodás,mert nem jön Kaka és mindenki más pénzbe kerül!Azért még min: 3 napig,én bizakodó vagyok!Forza Milan!

 9. Sajnos a generáció váltásban,fiatalításban benne van 1-2 gyenge szezon.Nem vagyunk Chelsea,hogy 20-30 milliókat adunk egy 20 éves játékosért. Berbatov nem igazán fér bele ebbe a 31 évével.Persze lehet,hogy jöhetett volna Pazzini helyett de azért én nem írnám le az Olaszt mert jó képességű befejező ember. Ha jön Kaka ha nem szerintem hamarosan átállunk a 4-3-2-1-re ahogy a Samp ellen a második félidőben. Lehet,hogy Allegrinek ez a terve és ezért is kérte Bojant,ezért akar kemény védekező kp-t(De Jong) és ezért is gyakorolta a felkészülési meccseken. Szerintem a Amelia-Abate,Mexes,Zapata,De Sceglio-Boateng,De Jong,Montolivo-Robinho,Bojan-Pato felállás nem lenne rossz és semmiképpen nem öreg csapat. Nem hiszem,hogy a Samp ellen az lett volna a baj,hogy gyenge volt a védelem vagy nem volt Kaka.Sokkal inkább az,hogy a kulcs emberek-Montolivo,Boateng,Nocerino,Fárao-nagyon gyengék voltak és ezt nem bírta el a csapat. Ha bele gondoltok nehéz úgy támadást vezetni mikor a 4 kp-ból 3 nagyon gyenge napot fog ki a negyedik meg Flamini akinek nem a támadásépítés lenne a feladata. a 2 támadóból az egyik meg mintha nem is lenne a pályán. Ha ezek az emberek hozzák magukat akkor nem leszünk olyan rosszak szerintem.

 10. Én amúgy lehet Krkicet irányítóként is kipróbálnám! Hátha beválik azon a poszton, gyors passzos játékon nevelkedett, góllövésben meg azért nem biztos, hogy akkora ász!
  Szerintem Pazzini jobban érzi a kaput, ha ki van szolgálva! Legalábbis annó Sampdoriában ezt mutatta!

 11. En Birom Bojan-t flegma nagyon, szivvel jatszik megtudja verni a szelen az emberét es betorni is tud kello biztatassal ( csak 22 eves) meg az is lehet hogy egy nagyon durva csatarsorunk lesz, lehet hogy Shaarawy-val meg Pazzinivel megtalaljak a kozos hangot es bumm… apritas. En orulok neki hogy o jott, jobban mint egy Boriellonak, vagy matrinak aki gusztstalan volt a szurkoloinkal.

  Szerintem ha Boa es Noce meg MOnti osszeszoknak es tobb labda jut elore, a sracok elol meg jol hozzak amit kell akkor realis a scudetto. Pelda erre hogy az Udine es a Napoli ott is csak par Név van de a csapat csapatban jatszik ne madja fel es harcol, meg is van az eredmenye.

  Forza Milan!!! Bologna 3pont jovunk!!

 12. Az sem lenne rossz, ha mondjuk úgy állnánk föl a következőekben, hogy elől Robinho, Pazzini, Krkic/Fáraó (balról jobbra, és robi meg bojan tömnék labdával Pazzinit),
  mögöttük középen Boateng, Montolivo, Nocerino,
  a védősorban: Emanuelson(így a bal szél legalább támadni is tudna picit, legalábbis fölfutni, azon a szélen Robinho és Emanuelson eléggé erős lenne), Yepes/Zapata, Mexes, De Sciglio/Abate (sajnos ők ketten egyikük sem Cafu, aki szintén be tudna segíteni a fölfutásaival)!
  Mondjuk ez túlságosan támadó fölállás, nem hiszem, hogy ez bármikor is valóra válik! 🙂

 13. Nagyon nagy baj van srácok…. ismét kiszúrják a szemünket! Ti pedig egymást fikázzátok!

  Berlu papa megint zsebre vágott 60 millát ….. ti meg itt el vagytok ájulva hogy van egy formán kívüli ingyen érkező Bojanunk! Vettünk egy 17 éves beéretlen tehetséget… aki megint csak “olcsó” volt…. Ha jól körülnéztek… el lett adva (talán) a világ két egyik legjobb játékosa…. rengeteg pénzért…. kapunk helyette valami maradékokat…. és mindenki elégedett… pedig így lassan tökre teszik a csapatunkat!

  • Szerintem meg már lassan mindenki túllépett azon, hogy tönkretették a csapatot, meg a többi siránkozáson! Ami van abból kell gazdálkodni, már lassan fölfoghatná mindenki, hogy a mostani időszak nem a pénzszórásról szól! Berlu meg valószínűleg nem zsebre vágta a 60 millát!

   Nekem szimpatikus, hogy újjá épül a csapat csak nem szeretem, hogy egyesek nem fogják föl, hogy ehhez idő kell! Azért mert egy meccsen kikapott a csapat máris temetik és felelőssé teszik a tulajdonos, az edzőt és a játékosokat!

   Új és fiatal játékosokat beépíteni egy csapatba nem abból áll, hogy berakjuk kezdőbe és majd egyből minden jó lesz! Egy csapat újjáépítésénél a taktika is változhat!

   Természetes, hogy Allegri az eddig bevált taktikákat játszatja itt az a kérdés, hogyan tud majd váltani, ha esetleg az igazolások(itt nem csak a mostani igazolási szezonról beszélek, hanem több éves folyamatról) úgy alakulnak, ahogyan ő szeretné!

   Sokan írják, hogy nem teszi be a fiatalokat a kezdőbe és az új játékosokat, de szerintem egy olyan csapatnál, akinél ennyi ember távozott, annál nem szabad ész nélkül próbálkozni!

   Jelenleg is a kezdőben volt sok olyan ember, aki tavaly nem volt alapember, pl.: Bonera, Yepes, De Sciglio, Montolivo, Flamini! Ne várjuk el, hogy összeszokott legyen a csapat. Természetes, hogy Allegri inkább azokat játszatja, akikkel régóta dolgozik, hiszen őket ismeri!

   Szóval szerintem legyetek türelemmel, majd eldől, hogy mi lesz ebből a csapatból!
   Én örülök, hogyha fiatalodik a Milan és annak is örülök, hogy gyors és több poszton is bevethető játékosokat igazolunk!

   Hajrá Milan!!!

 14. Biztos vagyok benne ,hogy Krkic csak ebben a szezonban lesz nálunk , ha jól teljesít ha nem.. mivel a kivásárlási ára nem kevés és hát azt mindenki tudja mennyire sóher a vezetőség úgyhogy nem valószínű ,hogy élni fogunk az opciós jogunkal.
  Sidius nagyúrék azért hozták őt , mert kölcsönben megszerezhető volt ergo “ingyen” játszik nálunk 1 évig. Azt hiszem evvel nem mondtam sok újat 🙂
  Forza Milan!!!

 15. Előre kell nézni és nem sírni, h ez történt meg az történt, tény, h Berlu anyagi helyzete nem az igazi mostanában, kezdődött a Fininvest több 100 milliós birságával amit a csapat anyagi helyzete ugyanúgy megsinylett,, nem akkora császár már a mi caponk Olaszhonban mint 10-15 évvel ezelőtt.
  A csapat konszolidálása folyik most szerintem ami vezéráldozatokkal jár.Én speciel amúgy se örülnék egy arab befektetőnek aki tolja a pénzt majd mint az őrült aztán ha elmegy a kedve az egésztől vagy elfogy az olaj, szépen lelép és itt marad a klub egy nagy kondér sz..b.n.
  Megéltünk már sok gyönyörű évet, szezont, csodálatos kupagyőzelmek, bajnokságok, csodálatos csapataink, játékosaink voltak nem is olyan régen akik megverték az egész világot!
  Az, h most pár évig nem fogunk nyerni semmit, nem fogom a fejem a falba verni csak szurkolok a csapatomnak tovább mint eddig!
  Forza Milan per sempre!!!

 16. Én annyit tudok erről a srácról, hogy szinte szenzáció számba ment, amikor tavaly nyáron elhagyta a Barcelona-t és Roma-ba igazolt, nem is kis pénzért. Ügyes, gyors, technikás csatárnak látom. Hogy ott nem ment neki annyira, az nem mérvadó.
  Igaz nem túl erős testfelépítésű játékos az olasz ligához, de valami nekem mégis azt súgja befog válni. A tavalyi csapatunkba jobban belefért volna, de sebaj…. Itt most mindenki a nulláról kezdi. Remélem Allegri megtalálja a helyét, és neki nem kell majd balhátvédet játszania.

  Sok sikert neki!

 17. “Igaz nem túl erős testfelépítésű játékos”
  És mit csinálnak nálunk az ilyen “nem túl erős testfelépítésű” játékosok?
  NA MIT?
  Hát lesérülnek! Bezonyám!
  Én ettől tarok a legjobban.(bocs, hogy falra festem Gallianit)
  Ránézek szegényre és félek, hogy egyszerre csak eszméletlenül viszik le a pályáról hordágyon.
  Lehet már edzésen lesérül nálunk.

  NA DE ELÉG EBBŐL A NEGATÍV HOZZÁÁLLÁSBÓL!

  JÓ LESZ!

  FORZA

 18. így kell felállni, érzem a vizeletemen, hogy ez bejönne!

  Abate(De Sciglio)-Zapata-Mexes-Antonini(mert más nincs)
  ——————–De Jong———————
  Boateng———————————-Nocerino
  ——————-Montolivo———————
  Pato————————————–Robinho
  (El Sharawy,Pazzini)——————–( Bojan, Niang)

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS