2022. szeptember 30., péntek

A Real ismét elutasította a Milan ajánlatát Kakáért

-

Ismét sikertelenül zárultak a tárgyalások a Real Madriddal, miután elutasították a Milan kölcsön ajánlatát a madridiak középpályásáért, Ricardo Kakáért.

A Milan vezetői már régóta próbálják visszaszerezni a csapat egykori klasszisát, a Real Madridban csak epizódszerephez jutó Ricardo Kakáért, de eddig nem jártak sikerrel. A királyi klub azonban hétfőn hivatalosan is bejelentette Luka Modric szerződtetését, melynek következtében a Real csökkentheti Kaká kivásárlási árát.

“A helyzet jelen esetben egyszerű. A Real Madrid végleg szeretné eladni Kakát, mi pedig kölcsönvenénk. Ha a Real meggondolja magát, vagy változtat az álláspontján akkor rögtön Spanyolországba repülök, más különben nem tehetünk semmit.” – mondta Galliani, a Milan ügyvezető-igazgatója.

A La Gazzetta dello Sport és a Sky Sport Italia szerint a Real Madridnál az adózási különbségek miatt nem egyeznek bele a kölcsönszerződésbe, ezért  a tárgyalások ismét holtpontra jutottak.

Galliani jelenleg Franciaországban tartózkodik M’Baye Niang szerződésének véglegesítése miatt, de a tervek szerint szerdán Madridba utazott volna, ha a megbeszélések Bronzetti és Perez között kedvezően alakultak volna.

Már csak napok vannak hátra az átigazolási időszak végéig, és a Milannak szüksége lenne új igazolásokra, hogy versenyképes legyen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

42 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. nincs pénz, se rá, se ramirezre. Azért van ez a sok majomkodás a kölcsön opcióról, meg hogy 5 részletben a 15 millát. nevetséges, de ez van. egyrészt megértem, másrészt dühűtő, hogy eddig süjjedt a csapat. Ha az elkövetkező években nem nyerünk valamit vagy nem jön bafaktető, úgy árhatunk mint a Rangers!

 2. Szerintem Kakáért még 1-2 év múlva is szép pénzt kapnánk, ha úgy döntünk, hogy mégsem tartjuk meg, így megvenném. Sok arab csak azért kifizetne 10-20 milliót Kakáért, hogy közös fotó készüljön róluk.
  Egyébként Kaká esetében – bár ez összetettebb kérdés – eléggé fura a politikánk. Egyrészt bízunk benne, ő az első számú (vagy az egyetlen?) célpontunk, mert más támadó középpályással – ha jól emlékszem – nem hoztak minket szóba nyáron, másrészt viszont olyan szerződést akarunk kötni a Reallal (Kakával), amelyben ott rejtőzik a “vissza Madridba” lehetőség is. Ugyanolyan baklövés lesz, ha nem igazolunk le a csatárok mögé valakit (Kakát), mint a Tévez-történet. Nem azért, mert jól vagy nem jól tettük, hanem azért, mert hetek, de lehet, hogy hónapok óta dolgoztunk az ügyükön, rengeteg energiát, időt erre fecsérelve. Jó kis taktikai harc ez a Milan és a Real között. Csak éppen a Real három hazai meccse alatt kitermeli a brazil fizetését, mi viszont – látva a Samp elleni meccsen mutatott botrányos játékunkat – eurotízmillióktól eshetünk el, ha nem lesz meg a BL-t érő helyek egyike jövőre. Jelenleg nem tudnám megmondani, ki bukna nagyobbat azon, ha nem jönne össze az üzlet, de valószínűbb, hogy nem a Real… Ők megvették Modricot. Azért a bőség zavara (Kaká, Mondric, Özil) sokkal kellemesebb, mint amikor nincs bevethető ember…

 3. Kaká igazolása hasonlít Rivaldóéra: Akkor is a védelem megerősítése volt égetően fontos. Jött is Nesta, a brazil csak “hab volt a tortán”. Annyiban persze más a helyzet, hogy most Kakának is nagyon tudnánk örülni, ill 1, azaz egy “Nesta” még lehet, hogy nem is lenne elég a védelmünkbe.
  Berluék meg észrevehetnék, hogy most nem arról van szó, hogy ha aug 31-ig a Real nem adja Kakát, akkor rajtuk marad – de rossz nekik. Hanem arról , hogyha aug 31-ig nem FIZETÜNK Kakáért, akkor irányító nélkül maradunk – és de rossz nekünk. Úgy nehéz blöffölni, ha az ellenfél látja, hogy nincs semmi a kezünkben…

 4. Hányok a saját szeretett klubunktól lassan már….áhhhh…!!!
  Kezd tiszta “fardi”(soha nem szerettem a fradit) szindrómám lenni, és elhidegülni attól az Ac. Milantól akiben 1988-ban beleszerettem…
  Vicc, és vicc – katasztrófa, hogy az orrunk előtt épül le az a klub amelyik a töltést adta nekünk minden héten, és könnyebben mentek a szürke hétköznapok, hétfők mert ott volt az imádott klub aki szórakoztatott minket…
  Most is szórakoztat = lehúzza a millió negatív dolgával azt is aki még egy picit is bízott benne, hogy valami változik… ÁHHHHHHH!!!!!!!
  Ahogy a “felemelkedése” is a klubnak Berlusconinak volt köszönhető, úgy a jelenlegi bukása is, nyilvánvaló.
  Köszönjük Berlusconi hogy nem a folyamatosságra törekedtél a szeretett klubodban, és e mellett több 10 millió szurkolót megbántottál nem is kicsit, és az elhidegülés szélre sodortad őket még akkor is ha a szíve mélyén mindegyik Milan szurkoló marad…:( 🙁
  De csodálkozz rajta ha másfelé szimpatizálni fog bárki = megcsalja a klubot, mert nem ezért szerettünk bele még akkor sem ha vannak rossz idények is…
  Ez már legalja szint egy Milannál, és nem rossz idény egyenlőre – ez van…:( 🙁

 5. Kaka segíthetne rajtunk egyrészt technikailag, ahogy sokan mások is lennének hasonló árban és képességekben alkalmasak erre a posztra és feladatra. Másrészt a “sztár” érkezése hozzá köthető jelenleg egyedül a pletykák szerint ill. annak elmaradása nagy veszteség volna a jegy és egyéb bevételekben! Nem mindenáron ragaszkodnék azonban hozzá, lsd pl. a lentebbi gondolatmenetemet (ami lehet hibás alapokon áll, így kérdésként hangzik el 🙂
  Vki, aki jártas ezen a területen meg tudja mondani, hogy a játékosok szerződtetése adó tekintetben úgy működik-e mint az ingatlanoknál Mo-on.? Ott vmi olyasmi zajlik ugye, hogy számít, hogy hány éven belül és milyen különbözettel adja ill. veszi vki az adott ingatlant és annak megfelelően kell adózni (illetékelni) az adás-vétel után. Ha ez hasonlóan megy jelen esetben, akkor ezért is nem akarhatjuk a vásárlást, mert a különbözet tetemes lenne és a jelenlegi vásárlási árhoz hozzá jönne még kb. a duplája adó formájában…..akkor már tényleg nem olyan ütős a “biznisz”. Persze könnyen lehet, mivel a játékosok nem tárgyak (még ha sokszor úgy is beszélünk/beszélnek róluk), hogy ez gyökeresen másként működik ebben a szituban.
  Ne kövezzetek meg, találgatok, lehet marhaság, sőt lehet a nyilatkozat is fal. Ellenben, ha vki szakértője ezeknek a transzfereknek (és főleg az adóvonzatának), akkor kiigazíthatna/cáfolhatna, megköszönném-megköszönnénk!

 6. Ez már jobb mint a Dallas. 🙂 Sajnos mi gyárthatjuk az elméleteket, hogy miért fog jönni (vagy miért nem), akkor is Berlu-é a végső szó és azt hiszem a döntés attól függ, hogy éppen “dobog-e a milanos szív” vagy az üres kassza kongása lesz az erősebb.

 7. Mindenki okoskodik, hogy ez kell, meg az kell, meg hogy mit is kell csinalni a penzzel. Higgyetek el, Galliani es Berlusconi almukban is tobbet ertenek a focihoz mint mi itt az egeszen. Es ok is vannak legalabb olyan jo milanosok mint mi. Ha valaki(k)et nem lehet most leigazolni, azt nem passziobol nem veszik meg, vagy azert, hogy borsot torjenek a mi orrunk ala, hanem azert mert (ok biztosan tudjak miert) most nem lehet.

 8. kakával kapcsolatban Ő játszani akar , a realban nincs hely
  tehát egy dolog szerintem biztos hogy Ő olyan csapatba akar menni ahol játszhat ,mégpedig mihamarabb mert ha nem akkor az Ő karrierjének szerintem vége
  ezekhez a dolgokhoz képest Ő elég csendes mostanság= Ő már valamit tud ami megnyugtatja

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS