2022. szeptember 30., péntek

Pazzini a Milané, Cassano az Interé

-

Massimo Moratti az Inter első embere a klub hivatalos honlapjának elmondta, hogy Antonio Cassano érkezik a Milantól Giampaolo Pazziniért cserébe. Mindkét futballista három évre kötelezte el magát új egyesületéhez, a 29 éves Cassano olasz lapértesülések szerint 3 millió, a 28 esztendős Pazzini pedig 2,8 millió eurós éves fizetésre számíthat.

„Ez egy érdekes üzlet. Úgy gondoljuk, jól sikerül, mivel Cassano szórakoztató és érdekes játékos. Úgy véljük, hogy hasznos lehet a számunkra, és az edzőnk is így gondolja. A támadóink sok gólt szereztek eddig, de ő segíthet nekik még többet lőni. Hogy milyen játékrendszer fekszik neki? Ezt a kérdést az edzőnknek kell feltenni, mivel ő akarta ezt az üzletet. Neki pontos elképzelése lesz arról, hogyan tudja a legjobban hasznosítani Cassanót” – mondta Massimo Moratti, az Inter elnöke.

 

„Nem hiszem, hogy Cassanót formába kellene hoznunk. Erre ő maga is képes. Lelkesedést és elszántságot hoz a csapatnak, ami nagyon fontos. Örülünk, hogy sikerült őt idehozni″ – tette hozzá a klubelnök.

Cassano az orvosi vizsgálatokon is átesett, és az őt megvizsgáló doktor elmondta, minden rendben van a szívével is.

Az üzlet azt követően jött létre, hogy Cassano legjobbjai eladása miatt kritizálta a Milan vezetőségét, majd a Real elleni felkészülési mérkőzés után a vezetőedzőt, Allegrit is.

Cassano szerdán már az Inter csapatával edzett.

Pazzini már túl van a Milannál az orvosi vizsgálaton, mindent a legnagyobb rendben találtak nála. Jelenleg Milanellóban van, ismerkedik a környezettel és a játékostársakkal. A Milan hivatalos üzleteiben közben levették a polcokról Cassano 99-es mezét. Meg nem erősített hírek szerint Pazzini a 11-es mezszámot kapja majd.

Vasárnap a Milan a Sampdoriát fogadja, az Inter pedig az újonc Pescara vendége lesz a Serie A idénynyitó fordulójában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

116 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Az Inter jól járt ezzel az üzlettel. (Pláne, ha igaz, hogy még mi fizettünk rá, ráadásul nem is keveset…)
  Gyakorlatilag egyetlen átigazolási szezon alatt túladtunk a három legjobb játékosunkon, úgy, hogy megfelelő minőségben eddig egyikük sem lett pótolva, és tartok tőle, hogy nem is lesz.
  Az, hogy Cassano végül is milyen körülmények között távozott, hadd ne érdekeljen most. A keret legkreatívabb játékosa volt, mindig is imádtam a játékát. Az, hogy a pályán kívül hogyan viselkedik, milyen ember, nem érdekel. Az annál inkább, hogy gyakorlatilag nem maradt egyetlen kreatív ember sem a csapatunkban. (Olyan képességű legalábbis biztosan nem, mint amilyen Cassano volt.)
  Ne legyen igazam, de kínkeserves idény elé nézünk, lassan az első három hely valamelyikének megszerzése sem realitás. A keretünk – amelyre ha a rádobtunk volna egy kicsit a mostani átigazolási szezonban, nem pedig szétszedtük volna, akkor a világ egyik legjobbja lehetett volna – jelenleg a Serie A-ban is csak legfeljebb az 5-6. A Juve, az Inter, a Napoli és Roma szerintem mindenképp erősebb nálunk, hogy mást most ne említsek. Ezen nem sokat változtat, ha Kaká esetleg érkezik. Tőle várjuk a megváltást, és hogy egyszerre helyettesítse az összes távozót?? Ugyan…
  Nagyon pesszimista vagyok az új szezont illetően, amivel persze tudom, hogy nem vagyok egyedül.

 2. + 7 millió, már írtam múltkor hogy szerintem óriási lehúzás, max akkor nem ha Pazzini is ad 10 gólpasszt! mint Cassano vagy lő helyette 15 gólt, de szerintem sajnos egyik sem fog bekövetkezni. És ha ilyen csóró a klub mint ahogy mondják, akkor meg minek egy kiégett nem túl fiatal csatárra költeni? Ezt a pénzt inkább Kaká megvásárlására fordítottam volna.

 3. Mint tudjuk, ma reggel bejelentették a régóta várt játékoscserét az Inter és a Milan között. Giampaolo Pazziniért fizettünk egy kegyvesztetté vált Cassanoval, valamint hét millió euróval. Hogy mekkora üzletkötő a legtöbbetek által kritizált Adriano Galliani?

  Valószínűleg a világ legjobb átigazolási guruja. A klub anyagi helyzetéhez képest úgy érzem Olaszország legütőképesebb gárdáját kapargatta össze. Csak, hogy egy párat említsek az elmúlt évből : Montolivo, Nocerino, Acerbi , Pazzini, El Sharaawy és Zapata. Igen, nem csalás-nem ámítás de öt olasz válogatott játékos is ott van a listán, valamint egy Seria A-t elég jól ismerő kolumbiai. Ezekért a játékosokért összesen a klub körülbelül tíz millió eurót fizetett ! Ha a mai “európai árakat” megnézzük, bizony, hogy le kell esnie az állunknak.

  Ez az ember elhozta nekünk Pazzini-t, akiben még mindig óriási potenciált látnak a szigetországban. Ő még csak az első lehet azok közül a bizonyos fecskék közül, akik be fognak lépni a nyáron,a legszeretetteljesebb egyesület, az AC Milan kapuján. Milanelloba érkezésekor, már eldöntötte, hogy a 11-es mezszámot viseli majd a város szebbik felében. Ideális szerepköre középcsatár, ami bizonyítja, hogy jól ki fogják egymást egészíteni elől Alexandre Patoval.

  • Az éremnek nem csupán egy oldala van. Szerintem nézzük meg a másik felét is, ne mindig arról beszéljünk, hogy mekkora üzletkötő Galliani, meg micsoda átigazolási géniusz!
   Mekkora üzletet kötött a Kopasz? Megkérdezem: ugyan miért? Mert az olasz válogatott oszlopos tagját – akinek elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy ezüstérmet nyert a válogatottal – elcserélte az Interben mellőzött, nem is válogatott Pazzinire? És pluszban fizetett érte 7 millió eurót?
   Lehet, hogy a te olvasatodban ez egy zseniális húzás, én azért óvatosan bánnék a szavakkal. Elképzelhető, hogy az idő múlásával bebizonyosodik a teóriád (Gallianié is), de most még “csínnyán” bánnék az ilyen kijelentésekkel, hogy milyen hatalmas igazolás volt…

   Ha nagy potenciált látnak benne a szigetországban, akkor miért nem ők akarták leigazolni? Én legalábbis úgy tudom, hogy azok a britek. Olaszországot csupán félszigetnek nevezhetjük. Rájuk gondoltál?

   De kívánom, hogy cáfoljon rám és a szkeptikusokra!

  • Én nem értem, hogy miről beszélsz. Odáig süllyedtünk, hogy Cassanót siratunk?
   Aki kritizálta Antonio játékát, nem látta, hogy mekkora játékos, mekkora játékintelligenciája van? A labdáinak szeme van, volt és lesz is.
   Ezzel, hogy elment, konkrétan szervezni képes játékos nélkül maradtunk. A játék színesítést nem tudom, hogy ki fogja megoldani.
   Lehet, hogy Gallianiék már tudnak valamit: egy irányító már a zsebünkben van!!! Mert így teljesen logikusnak tűnik ez a csere, igen jól járhatunk vele. Viszont óriási hibának tartanám, ha nem érkezne irányító, mert úgy vélik, hogy azt Boateng megoldja.

   • Mondjuk a keretünkben van Robinho és ElSári ha színesíteni akarjuk a játékot. Ráadásul nagyot léptünk elő a kp játékosságát nézve is Montolivo-val!
    Ha a mester végre megtalálja Urby helyét a bol oldalon, szélről is veszélyesek lehetünk. Szerintem nem rossz ez így sem. Én nagyon nagy játékosnak tartom Cassano-t. Főleg mióta nálunk volt, ahogy látszólag lehiggadt és hátára vette a válogatottat is. De aki így viselkedik a clubjával szemben, az nem sportember!! Remélem 1-2x szembe kerül Ambroval a derbin és ugye tudjuk, hogy a kapitány nem fogja siratni, ahogy tette nyáron igazi nagyjainkkal!

    • A 4-3-1-2 nálam azt jelenti, hogy az “1” úgymond irányítót takar. Vagy rosszul gondolom? Ha jól emlékszem Allegri nyilatkozta, hogy kitart mellette.
     A legnagyobb problémám az, hogy “ész”, az “intelligencia” nélkül hogyan akarja játszatni ezt a rendszert?
     Többször leírtam, hogy nagyon kedvelem Boatenget. De az irányító poszt betöltésére ő képtelen!!!
     Ebben a rendszerben Robinho vagy El Shaarawy mint irányító? Ez képtelenség, s szerintem ezt te is így érzed.
     Nagyon remélem, hogy azért történt minden, mert leigazoltuk azt a bizonyos irányítót (Mr.X-et).
     Akkor sem dőlök a kardomba, ha nem igazolunk irányítót, viszont ebben az esetben más rendszer kell. De ez legyen Allegri feladata…

     • Miért ne lehetne csatárok mögött Robi vagy elsősorban Sári? Nem értem mi lenne ebben meglepő!? Gyengébb csapatok ellen simán felállnék így.
      De 2-1 felállás is ülhet Robi-Sári/Boa és előttük Pazznini/Pato.
      Kaká most már jöhet, az ő helye kész a keretben ebben egyetértek most már sokakkal.

 4. Nem volt rossz ötlet a Pazzini-Cassano csere. Cassano inkább gólpasszokban jeleskedett a tavalyi szezonban is, viszont Pazzini befejező csatár. Tehát a keretünkben van jelenleg 4 csatár, Pato, Robinho, El Shaarawy és Pazzini. Ez szerintem elég kevés, még ha úgy számítjuk is hogy ha Pato megsérül, vagy nem lesz formában akkor három csatárunk maradt. Én Mbaye Niang érkezésében bízok. Allegri viszont még nem ismertette, hogy milyen felállásba fogunk játszani. Eddig a 4-3-2-1-et próbálgatta a felkészülési időszak alatt, amikor is Boateng-Emanuelson volt Robinho mögött. Nem rossz ötlet, főleg ha azt nézzük hogy van 4 csatárunk. Ugyanakkor Robinho is tud irányítani.

  Az érkezőket illetően Gabriel lehet a jövő nag reménysége, nem szabad elengedni. Acerbi eddig nem váltotta meg a világot, de ne hamarkodjuk el a dolgokat, hisz Emanuelson fél, egy év alatt tudott beilleszkedni, a csapat egyik legjobbjává válni. Zapatáról nem nagyon tudok mit írni, egy mérkőzésből szerintem ne vonjuk le a következtetéseket. Montolivo óriási igazolás volt, jól lát a pályán és ő az (egyik) aki kiszolgálhatja a támadókat, gondolok itt elsősorban Pazzinire. Traorénak még szoknia kell Olaszországot. Constant esetében pozitív csalódás ért, Muntari visszatérésével egész jó középpályánk lesz. Még szerintem érkezni fog Kaká.

  Vagyis több variáció is van a felállást illetően.

  4-3-1-2: Abbiati – Abate, Mexes, Zapata, Emanuelson – Nocerino, Montolivo, Muntari – Kaká – Pato, Robinho.

  4-2-3-1: Abbiati – Abate, Mexes, Zapata, Emanuelson – Nocerino, Montolivo – Boateng, Kaká, Robinho – Pato.

  És végére a jól megszokott majd meglátjuk 😀

  • Szerintem Pazzini fix kezdőbe igazolt. Nálam egy ilyen gólveszélyes támadó simán kezdő! Az már csak Pato formáján múlik,h 2 csatár (1-2 elől) lesz, vagy 2-1 a támadó részleg! Egyetértek,h a csapat erős lesz!
   Sokan magyarázzák az üzletet. Szerintem Galliani nagy munkát végez. A semmiből csinál csapatot, pedig egy ilyen névvel, mint AC MILAN nem könnyű! Főleg,h a csapatok tudják mennyi pénzt spóroltunk a nyáron. Neki sikerült!
   Ettől függetlenül én sem fizettem volna Cassano-ra egy petákot sem. Ez már más lapra tartozik.
   Azt meg hibaként felróni a vezetőknek, hogy miért engedték el épp őt, hatalmas baromság! Fel se ment a pályára a felkészülési időszakban (talán csak 1 meccsen)

  • Ezt a k.csög Inter szurkolók rakták ki Milan-Interen, miután Cassanot megműtötték, Gattuso meg kettős látással küszködött, utalva erre az “Amit a szem nem lát,..” részre.

   Morbid, de találó. 😀

   Egyébként ez az igazolás egy vicc! Miért nem cseréltük el hasonló feltételekkel Guarínra vagy egy az egybe Coutinhora?

    • Cassanonál pedig az van a pakliban, hogy 1,5-2 év múlva megint elkezdi a hisztit és le akar lépni, ergo mindkét fél részéről (Cass, Coutinho) benne van a rizikó faktor.

     Mi támadót szeretnénk, de Allegri kp.-st.Guarínt azért írtam, mert Allegri vágya egy kp.-s, aki a védelem előtt is jól mozog. Tudom, hogy idén véglegesítették a szerződését, de erre tökéletes megoldás lett volna egy kölcsön+opció (opció=Cassano+X millió) és addig Cassano is kölcsönben szerepelne az Internél.

     Bármit meg lehet oldani, csak a felek akaratát kell közelebb hozni egymáshoz!

     Persze tisztában vagyok vele, hogy az általam említett két név esélytelen, de mondhattam volna akár Maicont is, aki köztudottan elvágyódik az Intertől. Az ő jelenléte lehet, hogy jobban ösztönözné Abatét további fejlődésre, mert szegény nagyon megakadt az elmúlt másfél évben.

     Tudom, csatár kell, de azt akár vehetünk is. Ez valószínűleg a 17 éves francia srác lesz, de lehet, hogy ő csak a primaverába kerülne. Ha összehozza a Kopasz a Kaká bizniszt, akkor pedig további támadó érkezése szinte kizárt.

     Remélem kifejtve azért másképp mutat a véleményem!

 5. Remek üzlet!
  Elcseréltük a 30 éves,szívbeteg,60 percnél többet nem bíró,állandóan hisztis csatárunkat a 27 éves nem sérülékeny,gólérzékeny Pazzinire. Bizonyítani akar majd és szerintem kiváló szezont produkál. Szerintem Robinho jobban teljesít a visszavont csatár poszton mint Cassano méghozzá sokkal. Sokat számít,hogy a brazil fut,Antonio meg nem szeret megizzadni. Mondom ezt úgy,hogy szerettem Cassanot de Pazziniben több potenciál van mint a jelenlegi Cassanoban.

 6. imádnivalóak a “Cassanonak igaza van” típusú hozzászólások, gratulálok hozzá mindenkinek.
  Cassanonak még 2 évig élő szerződése volt a Samppal tavaly télen. Az elnök – teljesen jogosan – kitette a keretből, Cassa nem edzett és nem játszott már akkor is vagy 3 hónapja. Senki nem akarta elvinni, ami természetes, hiszen bizonyította, h 1 szarkavaró faszkalap. Jó eséllyel, és a Samp elnölének 1 kis rosszindulatával még most is otthon zabálná a pizzáját Samp játékosként, amíg le nem járt volna a szerződése. Na, ebből a helyzetből mentette meg őt a Milan, és jutatta olasz bajnoki címhez. OK, kiderült, h Cassa szívbeteg…a Milan -természetesen- mindenben támogatja, biztosítják, h számolnak vele a visszatérése után…asszem 3 meccsen tudott kb játszania az előző szezon végén, tehát Cassa azzal tért igazából vissza, h már az EB alatt kritizált, fenyegetőzött, rontotta a morált. Ennyi Cassano, véleményemet igazából nem is kell bővebben kifejtenem, a történtek magukért beszélnek, aki ezt nem érzi kapásból, az úgyis menthetetlen.
  Tiszta szívből, őszintén kívánok minden rosszat neki.

     • manapság meg ok és ésszerű érvek nélkül rá lehet sütni bárkire bármit.
      te azt írtad, h elképesztő, amit írtam, és, hogy mennyi gyűlölet szorult belém.
      szeretném, ha a fenti, általad kritizált hozzászólásomra vonatkozó állításaidat alátámasztanád valamivel.
      miután kérdőre vontalak, nem voltál hajlandó írni semmi tényszerűséget, csupán ironizálva próbálsz engem lehúzni, de odáig még mindig nem jutottunk el, h kifejtsd a véleményedet.
      tehát még 1szer: nem humorizáltam, komolyan kérdezem, mi az elképesztő abban, amit írtam (amik a száraz tények Cassano elmúl 2 éves pályafutásának alakulásával kapcsolatban), illetve hol a sok gyűlölet (miután annyit mertem írni, h rosszat kívánok neki, nem küldtem el anyjába, vagy kívántam a halálát)
      Hozzáteszem, valóban gyűlölöm azt a liberális mocskolódást, amit te is művelsz: érvek, valóságalap nélkül rásütni vkire a bélyeget…mai világunkban ez valóban sokaknak bejön, nekem nem.
      Úgyhogy kérlek, most írj is valami érdemlegeset!

     • rotykos!
      Amennyiben nem fogtad fel, hogy mit írok, nincs miről dialógust folytatni.
      Szeretnéd, ha megmagyaráznám, miért reflektáltam így? Akkor megteszem.
      1, Te vontál engem kérdőre? Mégis mivel?
      2, Elsőre úgy tűnt, mintha értenéd, s ezt humoros formában tálalod. Ebben a kontextusban nem értettem a kérdést.
      Idézlek: “nem látom az elképesztő mondatot”. Válaszom: nem is láthattad, hiszen arra céloztam, hogy egy embert mi visz odáig, hogy ilyet írjon: “Tiszta szívből, őszintén kívánok minden rosszat neki.” Nem te írtad, hogy elképesztő, hanem én írtam, hogy a felfogásod elképesztő.
      3, Mi az elképesztő abban, ami írtál? Ha ezt meg kell magyaráznom, akkor nem tudom mi történik. Nem egy tárgyról beszélsz, hanem egy hús-vér emberről.
      4, Liberális mocskolódás? Te írsz “rosszkívánságot” egy embernek, erre én szerintem – igen visszafogottan – semmilyen undorító dolgot nem írok, csak kérdőre vonlak, hogy miért van benned ennyi gyűlölet.
      5, Most látom csak… megkérsz arra, hogy írjak valami érdemlegeset. Mert eddig csak badarságot írtam, te viszont csupa értelmes mondatokkal kápráztattál el mindenkit. Hogyan gondoltad ezt?
      Ha mindenáron retorikai versenyre akarsz késztetni, én benne vagyok. Ha nem, akkor kevésbé degradáló monológot tegyél – legközelebb – közkinccsé! Nem ragaszkodom a verbális konfrontációhoz, csak – és amennyiben -, ha szükséges!
      Ha az ironikus válaszom megsértett, elnézést kérek érte!

 7. azért ne vegye komolyan senki Cassát, szerintem az Inter szurkolók egyáltalán nem érzik úgy, h csapatuk erősebb lenne a Milannál, mint ahogy nem is az.(igazából kurva gyenge ez az Inter keret)
  Az Inter az EL-ben vitézkedhet, és jó eséllyel jövőre is max idáig jutnak.
  A Juve sajnos jelenleg erősebb a Milannál, de nem nagy a különbség a keretek között, csak ott jóval rendezettebbek a körülmények, jobbak a kilátások. Az Inter sehol nincs, rémgyenge védelem, ócska középpálya, szar csatársor, néhány szar meccs után Cassa felbassza miondenki agyát…reménytelen. A Roma talány, de olyan rettenetesen nem tudtak erősödni, márpedig a tavalyi játékuk katasztrófa volt. A Napoli viszont erősebb, szerintem a Juvéval egy szinten van a keret, és ott is jók a körülmények, a hangulat.
  A Milannak simán kinéz egy 3. hely, jobb viszont csak akkor, ha igazolunk még technikás, kreatív játékost, mert a Juve ellen is nagyon látszott, h csak a robotolás, rakkolás megy (Montin kívül).

  • Pontosan így látom! Samp lesz még érdekes és a Viola! Szerintem látványos, erős Olasz bajnoki szezon előtt állunk. Kíváncsian várom. Én szerethető csapatot várok. Akik a megbecsülik a Milan mezt! Akik fikázták,h miért maradt Ambro! Szerintem a vezetőség iránymutatása egyértelmű! Zsoldosok, csicskák és szarkeverők inkább takarodjanak. Sajnos pénz nincs, ezt szomorúan tapasztalom. De Monti, Zapata hatalmas erősítés lehet.

 8. TE jó, van közöttetek olyan, aki siratja ezt a majom Cassanot? valakik Istenítik itt őt, én szarba sem nézem.- Hű micsoda kreatív játékos, hű mos hova szarjak? már bocsánat. MEnjen és csinálja a semmit másutt. Még van aki védi közülletek. Eszem megál. A másik meg Kakát szarjátok le? Féleg TE zlotyi76. jobb lenne, ha nem irogatnál összevissza mindenféle baromságokat.

 9. Én nem tartom rossz üzletnek ezt azért.Itt sokan szidjátok Pazzinit,pedig nem rossz játékos.Ha jól emlékszem talán gólkirályként vagy a góllista 2.-ként igazolt a gyűlölt kék-feketékhez.Igazítsatok ki ha rosszul tudom.Ki tudja hogy egy olyan Cassano aki hisztis,és nem akar játszani,meg állítólag meggyógyított szívvel…mennyit bírna…Én azt mondom,ez jó csere volt.Még akkor is ha nem kevés pénzt is adtunk nekik.Jah…és mindenkinek ajállanám a figyelmébe 2 dolgot.a mai nso cikkben jelent meg a sokak által istenített és imádott és agyonajnározott Thiago Silva átigazolása,pontosabban annak részletei…olvassátok el…érdemes..a másik De Rossi…na azt gondolom ott a KLUBHŰSÉG…nem a szavak a fontosak hanem a tettek….Ott is hatalmas pénzt fizetett volna a City…de ő mégis maradt!!FORZA MILAN FOREWER!!!!!!!!

 10. Az árat nem tudom, de ha volt rá pénz, és nem hátráltatja azt hogy más jöjjön, akkor ez igenis egy jó csere. Pazzini vérbeli befejező csatár, és jól megértik egymást Montival. Ez egy erős páros lehet. És ahogyan etioprambo is mondta, Cassano 30 éves, szívbeteg és nem bír végigjátszani egy egész meccset.
  Lehet engem szidni, de szerintem a tavalyi játékunk hihetetlen monoton és kiszámítható volt, mindez Ibra miatt, és mert nem volt irányítónk. Középcsapatok ellen megtehettük hogy csak rá játszunk, de a rangadókon meglátszott, hogy ez kevés. A vak is látja, hogy egyszerűen szar volt az egész. Csak azért lehettünk másodikak, mert gyenge volt a bajnokság. Az égvilágon semmi kreativitásunk nem volt. Most itt van Monti, és a számomra nagyszerű meglepetés Constant. Pazzini se várja el, hogy csak neki adják a labdát. Ha jönne még 1 középhátvéd, egy irányító, akkor már nagyon jók lennénk. Emanuelson meg lehetne balhátvéd. Második lehetőség, hogy Acerbi beilleszkedik, és jól fog játszani.
  Én így gondolom, és nagyon remélem, hogy jön erre a két posztra erősítés.

 11. mit sírtok egy Cassanó miatt.. nevetséges… oké h kreatív de meg lehetett nézni az EB-n is h csak saját szórakoztatására játszik. azért ment el a Milan-ból mivel neki kellett volna lenni a húzóembernek és meg kellett volna döglenie a pályán. ehhez meg semmi kedve nem volt, inkább bohóckodik az interben.

  • Hát én úgy látszik örök romantikus maradok a fociban, aztán elolvastam ezt a nyilatkozatot egy általam régóta kedvelt játékostól, és megint megrökönyödtem. Várom a következő Billy Costacurtát és Paolo Maldinit akik 20 évig izzadnak Milan mezben örömmel.
   Addig is maradok tisztelettel MILAN szurker 🙂

 12. Én teljes mértékig igazat adok Cassano-nak!
  Emlékszem mikor MEGÍGÉRTÉK! a vezetők,hogy maradnak Silváék akkor Cassano is nyilatkozott,örült és megnyugvással vette tudomásul.
  Őt is átverték!
  A mi vezetőink hazudoznak!Ebből lett elege!
  Sok sikert neki!
  Én Pazzinit jó játékosnak tartom!De egy az egyben csere reálisabb lett volna!

  Forza Milan

 13. Én nagyon örülök Pazzini érkezésének, egy tipikus befejező csatár aki berugdossa a helyzeteit, és nekünk egy ilyenre szükségünk van. Aki meg igazat ad Cassanonak hát az szerintem gondolkozzon el kicsit, hogy milyen játékosok hagyták el most a klubbot (a legendákra gondolok) akiket megsiratta az, hogy elmennek és soha meg se fordult a fejükben, hogy elmenjenek nem hogy egy riválishoz, és akkor is voltak olyan dolgok, hogy eladtunk pár játékost akik meghatározóak voltak, ennyit takar a Milanos szív, és ez a legfontosabb szerintem, hogy aki felveszi a Milan mezt, be kerül ebbe környezetbe az többet ki se akarjon lépni innen..

  • Tudod ezzel csak egy a baj:ezek profi focisták!
   Gondolkozz egy kicsit!
   Éppen azért megy el mert eladtuk a többit!Nem hülyék….
   Pénzt keresni és nyerni akarnak!Majd 35-36 évesen elhiszem,hogy fociznak valahol kevesebb pénzért…Milanos szív…Ugyan már…Ők nem szurkolók!
   Amúgy meg emlékezz Berlusconi nyilatkozatára!
   Az ő Milanos szíve!És,hogy átvert mindenkit!Csak a pénz érdekli!
   Ő hazudott és nem Cassano,ezt ne felejtsd!

   • jó Berlu hazudott az 1 dolog, és Gattuso, Maldini, Inzaghi..stb..stb. Szerinted nekik nem Milanos szívük van? és ők sem szurkolók. Az ő idejükben is volt, hogy elment meghatározó játékos… eszükbe se jutott, hogy elhagyják a klubbot, alázattal focizott az összes, Cassanon ezt az alázatot nem nagyon lehetett látni..
    Berlu-ra visszatérve 1 kicsit, ha ő nem lenne akkor soha nem lett volna ilyen jó a csapat, mert rengeteg pénzt tett bele a csapatba, most van 1 kis anyagi gondja, elb*szott pár dolgot..ezvan, én sem örülök annak, hogy így történt, Silva hiányzik majd a legjobban..Ibra meg jó játékos, de nem csapat játékos, ha visszagondolsz a játékunkra, ahogy megkapta a labdát utána róla szólt minden körülbelül, ha neki nem ment az egész csapat nem volt sehol, jó vitte a hátán tavaly a csapatot aláírom, de lassította a játékot. Most itt van 1 csapatjátékos befejező csatár aki megkapja megtartja és tovább adja a zsugát.. ha úgy van beveri, és ne hogy azt mond, hogy Cassanonak igaza van, mert hatalmas szivességet tett neki a clubb szerintem már azzal is, hogy leigazoltuk a múltja ellenére, mert nem véletlenül nem kellett senkinek sem.., a szívéről nem is beszélek.
    Amúgy nem írtál hülyeséget csak ez nem tetszett: “Éppen azért megy el mert eladtuk a többit!Nem hülyék….
    Pénzt keresni és nyerni akarnak!Majd 35-36 évesen elhiszem,hogy fociznak valahol kevesebb pénzért…” az 1. felére azt hiszem már válaszoltam is. De a 2.-al annyi a bajom, hogy pénzt akarnak keresni…ez oké mer ki nem akar pénzt keresni?!, de Cassano ugyanannyi pénzért fog játszani az Interbe mint itt nálunk, és nyerni sem fog semmivel többet mint itt..
    ja meg lehet, hogy Cassano nem hazudott de ahogy lehetősége volt rá hátat is fordított az egész klubbnak, és ez szerintem undorító.. remélem megnyerünk idén mindent és akkor majd koppan…Forza Milan!

 14. “Lelkesedést és elszántságot hoz a csapatnak, ami nagyon fontos. Örülünk, hogy sikerült őt idehozni″
  Érdekes mondat Morattitól 😀 Lelkesedés már 5 éve nincs benne… Lehet hogy szórakoztató, de ha a meccsen el kezd sírni, akkor már nem igazán az:D Főleg ha még a bírót is megfenyegeti mint anno a Romaba…
  Amúgy szerintem jól jártunk a cserével, remélem nem lesz sok az a 7 millió. Cassano helyére van sok játékos, de befejező csatárokban nem bővelkedhet a Milan.
  Sok szerencsét kívánok Giampaolonak!

 15. Az a szomorú az egészben /a kommunikációról most ne ejtsünk szót/, hogy egy gyakorlatilag kész, összeszokott csapatot barmoltak szét. Az érkezk szó-szó rendben vannak, senkit sem kell leírni előre, de a távozók… Sok hozzászóló: nem sajnálom ibrát, zsoldos thiago,pótoljuk xy-nal, ki ne akarta volna cass távozását…. ÉDES ISTENEM… Csak néztünk 1-2 milan meccset az előző szezonban… Ibra zseni, Thiago zseni, PÓTOLHATATLANOK Cassanot akár 10 percre is élmény nézni. Sokan miattuk lettek Milan drukkerek. Én spec Van Basten miatt, szóval úgy néz ki maradok is :), de elkeserítő ez a helyzet.

  • EGYETÉRTEK VELED ÉS CASSANOVAL!!
   Cassanot teljes mértékben megértem. A vezetőség mindenkinek hazudik csak, hogy minél több pénzt “spóroljanak” meg. Meg kell érteni, hogy mikor ide jött Cass nem ez volt az alku tárgya. Ezt kimondta és ezért elüldözik. Ugyan úgy ahogy Ibrát, Silvát is. Vagy ti szeretitek ha átbasznak, mert én nem?! A vezetőség előidézte azt amiről már az elején írtunk, a NAGY MORÁLIS VÁLSÁGOT!! Kitörölheti a seggét a statisztikával, hogy hány száz milliót spórol, hogy eladja a játékosokat. Meg a Milan a legértékesebb olasz klub? Lófaszt. Az emberek nem fognak annyian kimenni a meccsre és nem fognak mezt rendelni. És ne mondjátok, h pont ilyenkor kell segíteni a csapatot amikor a magyar gazdaság is szarban van és te is a szar teszkóban vásárolsz.
   Érdemes elgondolkodjanak azon is, hogy lehet csak 60 percet játszott Cass de rendszeresen csinált egy ziccert valakinek ez idő alatt! A focit gólra játszák!! De, hogy ellenérvet is hozzak fel mert így igazságos. Pazzini 2 évvel fiatalabb és nagyon reméljük, hogy új lendületet tud hozni ebbe a megfásult csapatba. Kívánok neki sérülésmentes és gólokkal teli szezont!

   ESZETLEN GAZDÁLKODÁS:
   Az a 7 millió szúrja a szemem amit sajnáltunk egy normális középhátvédre vagy egy bal szélső védőre vagy egy Montolivóra tavaly. De az üzlet az kő keményen üzlet, ugyebár?! Csak azt nem tudom, hogy akkor Pirloért miért nem kértünk pénzt? Ronaldinhot anno miért adtuk el kb 3-4 milláért mikor azért a dupláját érte? Gattáért is nagy összeget kínált egy orosz csapat ha jól tudom, talán 10-12 milla körül?! Pogbát miért a Juve hozta el ha ő maga akart eljönni ingyen a Man.Utd.-től?! Miért nem a folyamatosan sérüléssel küzdő Patot adták el a gólgyáros ibra helyett? (bár utóbbi csak gazdaságilag lett volna tuti jó üzlet)
   Stb, stb, stb….

 16. Sziasztok szurkolótársaim! Most regisztráltam a klubba és örülök hogy itt lehetek! 🙂
  Én személy szerint nagy örülök Pazzini-nek mert számomra Cassano ezzel a húzásával ismét a primadonna szintre süllyedt! Jobb is hogy elhúzta a belét, komolyan mintha Olaszország Győzikéje lenne!
  Pato sérülése hab a tortán – ezen meg sem lepődöm :/
  Boateng reméljük hogy kiheveri ezt a rémgyenge formáját és jól fog játszani a szezonban.
  Pazzo meg találjon magára nálunk. Itt jobb helye van, nem úgy mint Milánó mocskosabbik felén…

 17. Mióta az Interbe igazolt kurvára nem volt szimpatikus Pazzini, de Cassano amiket nyilatkozott mostanába…maximálisan sikerült megutálnom, jobb, hogy elment, és az is jó, hogy az Interbe, remélem majd rájön a derbyn, hogy mekkora szuka és a csapata is…ma is azt olvastam, hogy álmai csapata volt az Inter, mindig is nekik szurkolt, egyszerűen zsoldos patkány az ilyen..na szóval Pazzinival így, hogy itt van persze lassan már semmi bajom, főleg akkor ha itt léte alatt (5-6 év) szezononként átlagba 20 gólt rúg, ezalatt nyer a csapat 3 bajnokságot, 1 olasz kupát, 2 olasz szuperkupát, 1 BL-t, 1 Európai Szuperkupát és 1 Klub vb-t! Ja bocs, bilibe lóg a kezem! Remélem nem, és így lesz kb! Forza Milan!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS