Cassano és Pazzini klubot cserél – sajtóhír

75

A milannews.it internetes hírportál cikke szerint megszületett a megállapodás a Milan és az Inter között a Cassano-Pazzini játékoscseréről. Az egyezség értelmében a Milan az olasz játékmester mellé további hét millió eurót utal át a városi rivális kék-feketék bankszámlájára.

A piros-feketék szurkolóit nem érhette váratlanul a hír, hiszen az olasz sajtóban már jó ideje téma Cassano jövője. Az üggyel kapcsolatban tegnap este megszólalt Adriano Galliani is, aki megerősítette, hogy a játékos elvágyódik a Milanból, és felvetette egy Cassano-Pazzini csere lehetőségét.

”Azt látom, hogy az embereket most jobban érdekli az átigazolási piac, mint a Berlusconi-kupa. Még két hetünk van az erősítésekre, és meglátjuk mi lesz. Beszélni fogunk Berlusconival és Allegrivel a további lépésekről. Jelenleg is folytatunk tárgyalásokat, amelyek kimenetele még kétséges.” – nyilatkozta Galliani a Milan Channelnek.

”Annyi biztos, hogy Cassano, akinek a karrierje a Milan és orvosi csapata nélkül talán véget is ért volna, most távozni akar, méghozzá gyorsan. Antonio arra kért, hogy adjuk el. A legvalószínűbb megoldás egy játékoscsere lehet, de majd meglátjuk. Előfordulhat, hogy Cassano helyett Pazzini érkezik. A két játékos remekül megértette egymást a Sampdoriában, de mindketten boldogtalanok a jelenlegi klubjukban.”A hírt még egyik fél sem erősítette meg hivatalosan.

75 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • No comment…
   Vagy Antoniniről zengsz ódákat (akkor is, ha pocsék teljesítményt nyújt), vagy valakit szapulsz.
   Valamihez érdemben is hozzászólhatnál!
   Több száz hír látott napvilágot a fórumon. Egyikről sem volt véleményed? Vagy csak nem akarod megosztani?

 1. Na nézzük. Próbáljunk ráérezni a lényegre:
  Cassano fizetése éves szinte 4 millió ól tudom?). 4 évre az 16 milla.
  Kapunk érte egy 1.5 millás fizetés igényű (jól tudom) befejező csatárt, akinek nincs esze a játékhoz, de jó szugákat belő, viszonylag megbízhatóan, keveset sérült és van erőnléte 90+ percre. Fiatal.
  Így, 4 évre a költségünk:
  7 milla + 4*1,5 = 13 millió, szemben az eredeti 16 millióval. Vagyis, “spóroltunk” 3 milliót, s van egy 4 évig még eőnlétben megfelelő befejező csatárunk.

  Amit vesztettünk: észt a támadó alakzatból. Gólpasszokat, méghozzá sokat.

  Vagyis: kell egy TKP, akinek van esze, szeme és lába a játékhoz. Ki az aki érkezhet? Egyértelmű, hogy Kaká, akivel szerintem már kész a megállapodás, de kell a pénz. Ebből az üzletből is kijön 3 milla.

  Odaadjuk Boatenget a Reaálnak, s kapjuk Kakát és Khedirát, s fizetünk még mellé kb 10 millát. Igaz, fizetési sapkában bukunk 4 év alatt kb 20 millát ezen az üzleten, vagyis, kb 30 millát költünk most a cserére.

  E mellett az üzlet mellett majd megkötjük még a Mexes kontra Bentdner cserét. Nem tudom ez jó-e nekünk, de úgy érzem, ez is be fog következni.

  Nem lesz több igazolásunk már idén, így a következő évre a csapatunk viszonylag karcsú, de ezzel együtt fiatal, és olyan vezéregyéniséggel ellátott lesz, mint Kaká, aki szerény, vallássos, jó példakép. Mellett mindenki kibontakozhat majd.

  Én úgy érzem, ez az év nagy meglepetést fog tartogatni.
  Robinho éve lesz és Patóé.

  Szerintem, mindenki meglepetésére ez a csapat simán behúzza majd a scudettót és BL döntőt játszik 🙂

  Nem tudom miért hiszem, biztos csak örök optimista vagyok, de úgy hiszem, kellő lendület, bizonyítási vágy, erőnlét és kreativitás lesz ebben a csapatban így, ellenszél meg nem lesz, legalábbis csapaton belül nem.

  Ezzel együtt ez az üzlet : cassano+7milla= Pazzini, szerintem is baromság. Még 1:1-ben csere is nevetséges lenne, ha a két játékos kvalitásait nézzük csak. Van itt valami a háttérben, amiről nem tudunk…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet