2022. október 07., péntek

Merkel szerint a Milan még mindig erős

-

Alexander Merkel az AC Milan saját nevelésű játékosa a nyári változások után is úgy gondolja, hogy erős csapata van a piros-feketéknek. A fiatal játékos jelenleg a Genoa alkalmazásában áll, de egyszer örömmel térne vissza Milánó szebbik felébe.

“A csapat gyengült, amikor elvesztette két meghatározó játékosát, Thiago Silvát és Zlatan Ibrahimovicsot. Ennek ellenére azonban a Milan még mindig egy nagyszerű klub, és képes a jó szereplésre.” – nyilatkozta Merkel a Sky Sport Italiának.

Merkelt a nevelőegyesülete El Shaarawy megszerzése érdekében adta át a Genoának, de egy jó teljesítmény hozzásegítheti, hogy újra magára öltse a piros-fekete mezt.

“A Milanban szerettem volna maradni, de most Genoában vagyok, és csak arra koncentrálok, hogy a tőlem telhető legtöbbet nyújtsam ezért a csapatért.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nagy hiba volt teljes játékjogát eladni a Genoának. A Genoa már tavaly nyáron fele játékjogát 5 millió euróért megvásárolták, a másik felét pedig beleszámították az El Shaarawy transzferbe, tehát Merkel kivásárlási ára 10 millió euró körül van. Nagy játékos lehet még belőle. Ebben az idényben tényleg bizonyíthatott volna…. én is remélem hogy visszatér majd…

  2. Nem rossz a keret de még mindig hiányzik elöl egy komoly szervező középpályás! Erre a posztra mindenképpen egy klasszist vagy legalább egy feltörekvő fiatalt kell igazolni! Nem más poszton játszó játékosoktól várni a szervezést meg a gólokat. Allegrinek csapategységet kell teremtenie, mert itt nincs pénz világsztárok leigazolására. Csapatként tudunk bármit is elérni.

  3. Szerintem nem az a kérdés, hogy erős-e a keret vagy sem, hanem az, hogy ebből az új keretből mikor lesz csapat. Főleg úgy, hogy a nyár végéig lehet, hogy még két ember kiesik. Ha megint az utolsó pillanatban jön egy-két új igazolás, akkor ők vajon mikor fognak beilleszkedni? Allegri mikor fogja őket tesztelni? Szerencsére elég jó a sorsolásunk és csak a 4. fordulóban kapunk komolyabb ellenfelet.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS