Kaká, mint egy régi szerelem visszatér?

62

Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke visszavárja az együtteshez Kakát, a Real Madrid brazil futballistáját, aki úgy tűnik, kegyvesztett lett a spanyol klubnál. Kaká és édesapja, aki egyben ügynöke is a játékosnak a héten már leült egyeztetni Mourinhóval, a csapat vezetőedzőjével. Az egyeztetésről nem jöttek ki hírek, az viszont tény: Kaká kimaradt a Real Madridnak abból a keretéből, amelyik nyári túrára indul.

Gaetano Paolillo, Kaká hivatalos ügynöke megerősítette, hogy a két klub tárgyalásban van a játékosról: ““Igen, tárgyalunk vele kapcsolatban, de jelen pillanatban nem mondhatok további információkat”. Az egyeztetés Milánóban volt, a Milan székházában, majd a két sportvezető együtt vacsorázott.

Természetesen Galliani is megszólalt az ügyben: “Bizonyos szerelmek sohasem múlnak el, csak hosszú útra mennek, majd visszatérnek.”

A madridista.hu portál tegnap azt írta: “A Thierry Henryt és Rafael Márquezt soraiban tudó New York Red Bulls is szívesen látná Kakát, azonban csak maximum annyi fizetést tudnának Neki biztosítani, mint amennyit a francia csatár keres, azaz 5 millió eurót. A brazil játékos szóvivője korábban kijelentette, hogy ügyfele szívesen játszana az MLS-ben.”Kaká 65 millió euróért került a Santiago Bernabéuba 2009-ben, a Transfermarkt jelenleg 30 millió eurósra becsüli a Milannal az olasz bajnokságot, az Olasz Kupát és a Bajnokok Ligája serlegét is elhódító 82-szeres válogatott irányító értékét.

Sokak véleményét fogalmazta meg Pippo Inzaghi, aki a lehetséges transzferről ezt mondta: ” Mint Milanista, Kaká lehetséges hazaigazolása hallatán lúdbőrözni kezdek. Rickyt sokan hiányolják, mindenki tudja mit tett a klubért. Ha egészséges, akkor nagyon sokat tud még adni nekünk. Természetesen ez az Ő döntése, meglátjuk mi fog történni. Boldog lennék, ha visszatérne.”

 

 

62 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szeretettel várjuk, szerintem itt újra megtalálja régi önmagát. Nagy hasznára válik majd a csapatnak, mert igenis jól játszott azokon a meccseken a Realban, amikor lehetőséget kapott.

 2. Legyünk derülátók!Ha vissza jönne Kaká és még a kimondhatatlan nevű Mapou Yanga-M’Biwa is beválna(ha sikerül leigazolni)…hát okoznánk az idényben meglepetést szerintem…

  • Miért? Mert egy sérült aranylabdást eladtunk 65 milláért és visszahozzuk kb 15-ért? Nem beszélve arról,hogy nagyjából fele fizetésért, 30 évesen?

   • Én meg a Realon röhögök, hogy miért nem játszatták többet és azon is, hogy nem számolnak vele…

   • Hogy miért? Mert az új (régi) átigazolási stratégiánk szerint eladjuk (elengedjük) a legjobb játékosainkat, és megvesszük (kölcsön vesszük) azt akinek máshol nem megy… A nagy fiatal tehetségekért sajnáljuk a nagy pénzeket, pedig hosszú távon az alacsony fizetésük miatt olcsóbbak lennének!!!! De ezt soha nem értettem, hogy miért nem veszik figyelembe… Ibra anno a Barcától jöhetett volna ingyen is, ha a fizetése annyi mint másik 3 nagyon jó játékosnak!! Egyébként ha akkora nagy business eladni Ibrát, meg Silvát akkor kérdem én, miért jó ez az üzlet, ha ilyen Kaká szerű játékosokat (régen nagyon szerettem, és óriási játékos volt, de már nem az!!!) nézegetünk??? Fiatal tehetséges játékosokat kell venni, és olyat aki már valahol bizonyított, valamint hosszú távon lehet rá építeni… Na ezért!

    • Abszoút tévúton vagy! Aki azon röhög, hogy mi euró tízmilliókat keresünk olyan játékosokon, akikért mások kétszer ennyit áldoznak, akkor velük van a baj, nem a Milannal. Fel kéne fogni, hogy a Milan nem képes ennyit áldozni játékosokra. Megvehetünk 2-3 klasszist összesen 60-70 millióért, de manapság ott tartanak a top csapatok, hogy még a padon is világklasszisok egész sora ül. Ezekkel szinte képtelenség felvenni a versenyt, ergó az a 60-70 millió soha nem fog megtérülni. Márpedig ez fontos egy Milanéhoz hasonló felépítésű csapatnál, ahol a tulaj nem tudja egy csekkel eltüntetni az adósságot, tartozásokat, mint a Citiy, Chelsea vagy PSG esetében, vagy nem egyesületként működik, mint a Barca és a Real. Gondolod, ha megtehetnénk, akkor nem vettük volna már meg rég Gansót, vagy elengedtük volna Silvát és Ibrát (anno Kakát és Shevát)? Annak idején, mikor még elég volt 1-2 sztárt megvenni horribilis összegekért, volt is rá pénz, akkor meg is tettük. Ma már nem tehetjük. Ezt el kéne fogadni.

     • Velük van a baj, mert 2-szer annyit áldoznak a nagy játékosokra? Nem! Őket top csapatoknak hívják… A Milan nem képes annyit áldozni? Akkor mit szeretnénk csinálni az eladásból származó bevétellel? (Vagyis mi a f.szért adjuk el, ha senkit sem hozunk?) A top csapatok ott tartanak, hogy a padon is klasszisok ülnek? Hát nálunk meg már a kezdőben sem nagyon… Pont ezért kellene fiatal játékosokat aránylag olcsóbban ide hozni kis fizetéssel, nem veteránokat, hogy pár év alatt kevesebb pénzből komolyabb csapatot lehessen építeni, de ezt már itt sokan leírták… Nem sztárt kell ide hozni. Kaká szimpatikus játékos (bár gyűlöltem amiért elment a Realba), de azóta sem jött formába, és nem sok esélyt adnék neki, hogy összeszedi magát, de ez teljesen mind1. Nem mi határozzuk meg a játékos beruházási politikát, hanem a Milan menedzsmentje. 😉

    • Olvasd vissza az utolsó sorod: “Fiatal tehetséges játékosokat kell venni, és olyat aki már valahol bizonyított, valamint hosszú távon lehet rá építeni…”
     Szerinted Kaká nem bizonyított? 30 évesen öreg lenne? 2-3 jó év simán van benne, Ahogy lejjebb írtam is, nem egy meccsen a hátán vitte a Madridot, de 0 bizalommal sokan ennyire sem képesek. Focizol te? Tudod milyen érzés így beállni egy csapatba és próbálni jó teljesítményt nyújtani?
     Egy 30 éves ARANYLABDÁS-t szerezhetünk meg már másodszor “egy banán áráért” (Ahogy anno Berlu fogalmazott, mikor megvette Kaká-t).
     Azt már nekem meg sem merem említeni, hogy az ő esetében igen is erősek az érzelmek a Milan felé! Létkérdés volt anno az a 65milla. Egész más eset volt az övé, mint a mostani.
     Most eladtunk egy igazi zsoldost, akiért ez volt az utolsó lehetőségünk,hogy komoly pénzt kapjunk. + eladtunk egy olyan játékost aki nekünk köszönheti azt, aki lett! Ezzel szemben ő a kútba esett üzlet után az asztalt verte,hogy többet akar keresni, mert ha ott megkapta volna, kapja meg itt is… Nálam is kiborult volna a bili!
     Egy nagy bajunk van,az utánpótlás játékosokba nem bízunk eléggé. Nem építjük be őket.

     • Ha láttál Real meccset, akkor láttad azt is, hogy Kaká sosem tudott igazán beilleszkedni, és azt is láttad kedves jose82, hogy szinte mindig csak csereként érkezett, valamint azt, hogy nagyon sokat volt sérült. Tehát összefoglalva: majd a Milanban teljesen egészséges lesz, és iszonyat nagy formába lendül miután pihentették a Realban? Hát persze…
      Hogy Kaká bizonyított-e? Persze! De hány éve is?
      Én azt mondom, nem kell már ide, inkább hozzanak helyette 2-3 fiatal játékost, de ha mégis jön, akkor kívánom, hogy tökéletesen illeszkedjen be, és ő emelje először a magasba majd a Bl serleget Milan mezben! Forza Milan!!!

 3. “Bizonyos szerelmek sohasem múlnak el, csak hosszú útra mennek, majd visszatérnek.”
  Jövére Silvát kérném, ha lehet…

 4. remélem nem fogják aug 31-ig húzni ezt a sagát is és minél hamarabb leigazoljuk, hogy a csapattal tudjon készülni.

 5. Most csak azért várjuk vissza, mert letett régen valamit az asztalra? Ez akkor nem ugyanaz, mint sokáig húzódott, hogy már kiöregedett sztárjaink is játszanak?

  Elmondom miért nem várom vissza: Mert 2 éve nincs formában. Mert csak a neve ér 30 milliót a teljesítménye nem. Meg mert 15-20 millióból frappáns kis tkp-t lehetne venni, annyi jó fiatal játékos van, csak szét kellene nézni.

  Még mielőtt a talpig Kaká szurkolók belém kötnek. Nem Kaká itt elért eredményeit szidom(ha ez szidásnak minősül amit írtam), hanem egyszerűen a jelenlegi formája nem éri el azt a szintet, hogy megérje ilyen sok pénzt fizetni érte.

  Max. ha kölcsönbe, ingyen visszajön( úgy is olyan jóban vagyunk a real-al), akkor lehet róla szó.

  • Nézd meg a múlt szezonban amikor játszott, vagy gólt rúgott, vagy gól passzt adott. Tavaly 9 gólt rúgott. 5 a bajnokságban 3 a bl-ben 1 barátságos mérkőzésen. Úgy hogy nem sokszor volt kezdő és nem is sokszor lépett pályára. Nézd meg a mi kis csapatunkban hány játékos rúgott 10 gólnál többet. Noccerino meg Ibra. Végül is igen, nincs csúcs formában…. de a mostani keretünkbe röhögve fél lábbal befér.

   • A reálnál azért nem játszott sokat Kaká, mert ő támadó-középpályás. A reálnál Özil is ugyanazon a poszton játszik mint Kaká. És Özilt játszatták inkább, aki nagyon jól is szerepelt. Na már most… ha visszajönne Ricky akkor vagy ő nem játszana, vagy Boatenget szorítaná ki. Kivéve persze ha nem ugyanazon a poszton játszatná Allegri mindkét játékost. (személy szerint örülnék ha visszatérne Kaká)

  • Sajnos 15-20 milliókból nem lehet igazán jó fiatal tkp.-t venni. Eriksenért pofátlanul elkérnének 30 milliót, Gansoért is 30 milliók repkednek, Oscar 32-ért igazolt a Chelsea-hez, 35 milliót visszadobott a Sao Paolo Lucasért, Kagawa is egy jó 24 millió €-ért váltott… Persze ők a legnagyobb nevek a fiatalok közt.

   Abból a 15-20 millióból sajnos csak 30 év körüli, viszonylag jó tkp.-st lehet venni és szerintem az ebben a kategóriában felmerülő névsorban Kaká nagyon előkelő helyet foglal el.

   Ráadásul a 15-20 millió a Milan esetében azért is kevés, mert mi inkább eladtuk azokat a játékosainkat, akik miatt bárkinek is vonzó lett volna ide igazolna…

 6. Szerintem meg alapvetően rosszul ítéled meg a Madridban nyújtott teljesítményét. Ahhoz képest, hogy mennyit volt sérült, ergo mennyi ideje volt formába lendülni, és mennyi bizalmat kapott (most nem a pályára lépés lehetőségéről beszélek, hanem az effektív bizalomról, amit nem kapott meg soha a Madridban), egyáltalán nem nyújtott rossz teljesítményt. Nézd meg a Real meccseinek összefoglalóit Sport Tv-n, egész nyáron nyomják. Néha olyan labdákat osztogatott, mint anno a rossz emlékű 2005-ös BL döntőben. Pirlo is képes volt megújulni és csúcsformában játszani a környezetváltás után, Kakán is látszott amikor visszatért a San Siróba, hogy komoly hatással van rá még mindig ez a közeg, úgyhogy én biztos vagyok benne, hogy csúcsformában fog játszani, ha visszatér.

 7. Én a tavalyi szezonban nagyon sok Real meccset láttam, de ezeken Kaká nagyon kevés lehetőséget kapott. Viszont amikor játszhatott egy keveset igenis nagyon jól játszott. A labdáinak szeme volt, gólpasszokat adott. Erre van most nekünk a legnagyobb szükségünk. Egy olyan játékosra, aki tudja indítani a gyors csatárjainkat és aki szívvel, lélekkel, alázattal focizik, és erre jelenleg nem látok tökéletesebb megoldást, mint Ricky visszatérése.

  • Így igaz! A BL-ben is kihúzta a sz.rból a Realt! A Realban a játékpercek/gólok, gólpasszok mutatója alapján épphogy lemarad Özil mögött, aki majdnem két és félszer annyi percet játszott, de ezen mutatója jobb mint pl: Boatengé.

   2011-2012-es szezon:

   Özil: 4646 perc-9 gól-35 gólpassz
   Kaká: 2022 perc-8 gól-16 gólpassz
   Boateng: 1865 perc-9 gól-6 gólpassz

   Boatenget kicsit ki kell emelni a Kaká elleni összevetésben, hiszen amikor egészséges volt, akkor egyértelműen Ő volt az no. 1 tkp. poszton.

 8. Nevetséges, amit a Real Madrid művel a játékosaival. Egy Modricért képesek lennének eladni egy Carvalhót, Coentraót, Lassana Diarrát, Kakát, Sahint és még sorolhatnám. Ők minden csapat kezdőjébe simán beleférnének, ahogy Altintop is. 2009-ben összevásárolták a sztárokat, de Pellegrini elment, jött Mourinho és az ilyen játékosokra nem számít.

  Ettől függetlenül, örülök a Real átigazoláspolitikájának, de sajnálom hogy egy olyan játékos mint Kaká, ide jutott 30 évesen. Ha visszatér a Milanba, újra a régi lehet, az ilyen PSG csapatokról meg no komment. A PSG-nek is az lesz a végzete, hogy pár év múlva az arab befektető megunja, és kiszáll. Tele lesznek adósságokkal, és végül oda jutnak ahol elkezdték, egy francia középcsapat szintre.

  Másodszor, Kakának a Milanban lenne a legnagyobb esélye visszanyerni formáját, és ez fontos lehet a 2014-es brazil VB előtt. Ha ő érkezne, és én biztos vagyok benne hogy érkezni fog, akkor ő lehetne a támadó-középpályás, és akkor már nem is lenne muszáj sztárt igazolni a támadóposztra, mert még Matri vagy Berbatov is képes lenne gólt lőnni. Viszont a Kaká – Robinho, Pato támadósor is elég ütős lenne, főleg ha Robinho helyett mondjuk Cass játszana. Nézegettem videót a Realos Kakáról, és amikor lehetőséget kapott nagyon szép passzokat, gólpasszokat adott és gólokat szerzett.

  Várunk vissza Ricky…

  • Teljesen egyetértünk! Egyetlen “gond” (mondjuk kellemes probléma) Boa! Ő eddig alul teljesített kp poszton és mai napig nem nézem ki belőle,hogy képes lenne jó teljesítmény nyújtani 1 sorral hátrébb. De meg kell oldani valahogy.
   Cassano és Kaka 2 zseni, akik gólérzékenyek is, de fejenként 10-12 gólpassz bennük van legalább.

 9. Emlékezzetek csak a BL-ben milyen fontos meccsei voltak tavaly, amikor igenis ő vette a hátára a Real-t! Ami biztos, hogy a játékstílusa megváltozott, megváltozik. A sebesség amivel anno rendelkezett megkopott, de a technikai tudás és játékintelligencia megmaradt. Ne feledjük, anno Rui Costa-tól tanulta ezt a játékot, remélem így 30as éveire Maestro -ra jellemző stílusban is tud majd NÁLUNK focizni!
  Most persze elfogult volt Rui-val kapcsolatban, mivel rengeteg klasszist láttam, de őt tartom a legnagyobb játékintelligenciával rendelkező játékosnak mind közül.
  Aki pont oda tolja meg a labdát és abban az ütemben, hogy ne kelljen sokat harcolni a védőkkel, valamint a hihetetlen ütem passzai…
  Egy szó, mint száz: Ezt várom Kakától, ha érkezik!
  Igenis egy Aranylabdás világsztár (persze nem ér 30milliót már és nem is fogunk annyit adni érte) aki nem hízott el, mint itt játszó Brazil elődjei!

 10. Gyere csak vissza Kaka!Olvasva a madridista.hu-t,ott is az írják,hogy kár,hogy elengedik és meg kellene tartani!Szinte mindenki a Mourinho-t okolja,hogy nem adott neki elég lehetőséget és sokkal jobb játékosnak tartják Özil-nél és Di Maria-nál!EGYETÉRTEK!

 11. Csak hogy elhallgatassak mindenkit aki Kaká visszatérését ellenzi!

  http://www.youtube.com/watch?v=jwrFiLuj5cw

  Ez a 2012es éve.. csak pár meccs, de aki azt mondja hogy nem férne el nállunk, vagy hogy Kaká már csak a nevéből él, az hazudik!

  Nem a régi?, lehet! De egy C.Roni, Özil, mellett nehéz érvényesülni!
  Itt viszont senki nem fogja elnyomni.. Talán Traoré fogja ? vagy ki ?!
  Ha Kaká visszatér, akkor bizony újra szárnyra kap!
  Öregnek meg nem öreg, Zlatan is 30évesen lett gólkirály!

  • Ebben a videóban közel sincs benne minden. Volt még rengeteg gólpassza és kulcs passza gólok előtt.

 12. 30 milla sok érte…. max 15-20 amúgy ne jöjjön inkább. De ha visszajön ráfog épülni a csapat 30 éves… felejtsük el inkább, és jöjjön valami fiatalabb játékos

  • És ez a fiatal játékos kitől fog tanulni a Milanban? Mert ugye abban egyetértünk, hogy egy fiatal mellé mindig kell valaki, akitől tanulhat

  • Nyilván 30 milla sok érte. Amúgy meg Ibra is 30 éves volt és rá épült a tavaly teljes szezon. Ha neki ment a játék akkor nyertünk ha nem akkor nem! szóval?!

 13. Kaká operálhatatlan sérvvel küszködik 2007 óta, csak gyógytornával tudja magát szinten tartani. Ráadásul 30 éves.
  Nem szabad pénzt áldozni rá, csak akkor jöjjön, ha átigazolási díjat nem kell fizetni érte, a Real így is nyer az üzleten.
  Jelenleg elférne a Milanban, de pénzt nem adhatnak ki egy 30 éves sérült focistáért.
  Forza Milan

 14. “Mint azt korábban megírtuk, a Milan 13 milliós ajánlattal készül Kakáért, azonban ahhoz, hogy a transzfer létrejöjjön több dolognak is meg kell történnie. Kakának bele kell egyeznie, hogy jelenlegi fizetésének csak a felét fogja keresni. A másik fontos tényező pedig az, hogy a Pato, Robinho, Cassano hármasból legalább egyet eladjon a Milan , hogy legyen hely a brazil játékos számára a támadórészlegben.”

 15. A Real 25 milliót akar érte. Annyit meg már nem adnék érte. Ha kiadunk ennyi pénzt egy 30 éves, formán kívüli, bár nagy név Kaká-ért, akkor semmi értelme se volt eladni 2 klasszisunkat.

  A Milan 1 éves kölcsönszerződést ajánlana neki és a jelenlegi fizetésének (10M) a felét 5 milliót fizetnénk neki évente.
  Szerintem ez még mindig sok. 5 milla???
  Mindannyian szeretjük Kaká-t, de már eljárt felette is az idő. Ilyen fizetési igények mellett, inkább ne jöjjön. (ezt a pénzt viszont Henry csapata is kiperkálná érte)

  A MILAN-nak jelenleg csodára lenne szüksége, hogy bármiféle trófeát el tudjon hódítani ebben a szezonban. Kaká, úgy hogy ismerjük kvalitásait, akkor se képes egyes egyedül csodára. Márpedig ha mellé még hozunk 2-3 embert, akkor megint ott vagyunk ahol voltunk és tényleg semmi értelme nem volt a Silva-Ibra tranzakciónak.

  • Eljárt felette az idő? Pirlo 33 évesen vezette a Juvét bajnoki címig, és olykor-olykor varázsolt az EB-n. Pippo majdnem 34 volt, mikor kettőt vágott a ‘Poolnak a 2007-es BL-döntőben. Seedorfnak tavaly elévülhetetlen érdemei voltak a bajnoki címben. Maldini (igaz, hogy a térde már annyira nem bírta) utolsó évében, 40 évesen körbefutotta azt a 17 évvel fiatalabb Lavezzit, akiért most 30 milliót fizetett PSG. Szóval szerintem még várjunk azzal, hogy eljárt felette az idő.

   • Jó jó ezekkel a nevekkel egyet értek. De Kaká-nál egy kicsit másról van szó. Kaká mindenki nagy kedvence volt a MILAN-nál. Egyszerűen mindent megnyert, aranylabdás lett a MILAN-nál! Egy világ imádta! Még az ellendrukkerek is. Aztán lehozott egy nagyon rossz évet nálunk… sérülésekkel. Még időben el tudtuk adni a Real-nak, amivel akkor éppen ki is húztuk magunkat a Kakából, már bocs a szóviccért.
    Elkerült a REAL-hoz, hosszú ideig sérült volt, és most is időről időre kiesik sérülések miatt. Aranylabdás, 65 milliós játékos és egyszerűen képtelen volt kiharcolni magának, hogy kezdő lehessen az új csapatában…. hány éve már ennek? Hát jó sok.

    A többi név, amit felhoztál óriási nevek… bár egyikük másikuk eltörpül Kaká neve mellett, mégis kezdők voltak a csapatukban.
    A REAL más játékosokat priorizál… azaz Mourinho. De Mourinho akarta kakát a realba, mégsem játszatja… ennek bizonyára oka van. Jah, hogy mert vannak jobbak is a keretben? na azt hiszem ezzel meg is magyaráztunk mindent.

    ne érts félre. Én szeretem Kaká-t és üdvözlöm, ha visszajön, de nálam ő már csak akkor jelent megodlást, ha még igazolunk mellé és az ő helyére is játékosokat. És ha épp Cassano lesz az áldozat, aki a szívműtét után lehozott egy pazar EB-t, akkor totális hülyeségnek tartom ezt a tranzakciót…. pláne, hogy még igy is 5 milliót fizetünk ki neki…. még ha csak kölcsönbe is érkezik.

    A lényeg… sajnos nem mi döntünk…. lesz ami lesz, FORZA MILAN!

 16. Vissza fog jönni!
  Ebben biztos vagyok!Hogy miért?
  1.A Real Madridba már nem fér be!
  2.Más Európai”nagy csapatba”már nem kell!
  3.Nálunk biztos kezdő lenne!
  4.Milano-ban ő egy legenda!
  5.Játszani akar a 2014-es VB-n,ehhez játékra van szüksége!

  És nálunk persze ehhez minden adott.Szerintem még a fizetési igényeiből is visszavesz!
  De lenne értelme kockáztatni?
  Szerintem nem.
  Amikor eladtuk nagyon bántam…27 évesen ereje teljében volt.A világ egyik legjobbja!
  De most 30 éves és az elmúlt 3 évben folyamatosan sérülésekkel bajlódott!
  De cáfoljon meg!A franc se tudja,lehet bejön 🙂

  Forza Milan

 17. Mindenki gondolkodjon úgy, hogy ez a játékos már csak a neve miatt is jó befektetés! Kb a 15 misi fog bejönni az árából a csak a mezek miatt. Így lehet, hogy mint játékos csalódni fogunk benne (habár én ezt nagyon kétlem), de akkor is már csak üzleti befektetés miatt is igen megérné visszahozni!

  • Mezeladásból szerintem ne számolj sok pénzt … hiszen a bevétel kb. 95 %-a a mezszponzorhoz köt ki jelen esetben ez pedig az Adidas ! Tv-s jogok , bérleti dijjak ami pénzt hozhatnak :)I Forza Milan!

   • Ettől függetlenül Kaká neve hozna pénzt bőven, ahogy említetted BÉRLET! Szerintem ez is jó megközelítés. Hiába hozunk dzseko-t pl… fele annyi embert nem érdekelne,mint Kaka újra Milan mezben!

 18. Közismert sport csatornánk esténként folyamatosan Real meccset közvetít… és amikor Kaká játszik…. azaz kap lehetőséget… eszméletlen labdákat osztogat! és jó pár meccsen gólt is lőtt! én örülni fogok! remélem nem fürdünk be vele.

 19. “A hírek szerint Galliani és Perez telefonon egyeztettek Kakáról és Ernesto Bronzetti Madridba repül, hogy segítsen az üzlet megvalósulásában. Az olasz klubhoz közel álló források szerint a Milan a 22-es mezszámot tartja szabadon Kakának. Az ügyet nehezíti, hogy a brazil játékos fizetésének csak a felét fizetné a Milan, a többit továbbra is a Real Madridnak kellene állni, amennyiben a játékos nem megy bele a csökkentésbe.”

 20. Nehéz lesz megszerezni mert nem biztos hogy a Real Madrid eladja nekünk kölcsönbe.Más csapat meg lehet hogy ad pénzt is.De azért reménykedek hogy vissza jön még még hozni egy csatárt pl: Tevez

 21. Sziasztok!

  Szerintem kell nekünk…
  Sokat tudna segíteni a csapaton!

  Bízom benne, hogy újra fogom a mezünkben látni.

  Rui

 22. Eszméletlenül boldog lennék ha Kaká-t ismét Milan mezben látnám játszani, pontosan 1 ilyen játékos kell nekünk aki lendületes, kreatív, lát a pályán, és oda is tudja tenni a labdát ahova kell:D, csak a sérülései miatt félek tőle, de GYERE KAKÁ!!!!

 23. “Amíg Kaká Lisszabonba utazik, addig Bronzetti a Milan nevében tárgyal, hogy előremozdítsa ügyét. “Arra törekszünk, hogy Kaká visszatérjen Milánóba, de nem akarunk senkit sem félrevezetni. Nagyon nehéz lesz, ezer apró dolog van, amin elbukhat az üzlet, a legnagyobb probléma a pénz. Türelmesnek kell lennünk és várunk, lehet, hogy egészen augusztus végéig” – nyilatkozta Galliani.”

 24. Costacurta: “Jobban szeretném, ha a klub fiatalokba fektetné a pénzt, hiszen rengeteg tehetség van a piacon. Kaká viszont, Kaká. Még mindig képes klasszis teljesítményre. Ő egy bajnok, aki sokat tud még adni a Milánnak. Reméljük visszatér hozzánk és újra lenyűgöz minket. Nem játszott már egy ideje, jót tenne neki, ha visszaigazolna” – nyilatkozta a korábbi bekk a Sky Sport Italiának.

 25. A legújabb hírek szerint Kaká hajlandó fizetését nettó 10 millió euróról 8 millióra csökkenteni. Az viszont már nem érdekli, hogy ezt a pénzt a Milantól, a Real Madridtól vagy a két csapattól együttesen kapná, egy a fontos Neki, hogy ezt az összeget megkapja.

 26. Újra aktuális lesz a Kaká-s pólóm,amit az előtt kaptam pár hónappal, hogy eladtuk a Madridnak.:-))))
  Kell olyan ember,aki nagyon tud passzolni és még gólveszélyes is.
  A MIlanban megkapná a bizalmat..

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet