2022. október 07., péntek

HIVATALOS: Thiago Silva a PSG játékosa!

-

Miután Silvio Berlsuconi és a Milan elfogadta a PSG Zlatan Ibrahimovicsért és Thiago Silváért tett ajánlatát, a francia klubnak már csak a két játékossal kellett megegyeznie. Szombat este 18 óra után a Milan hivatalosan is bejelentette, hogy Thiago Silva már a PSG játékosa.


Thiago Silva ügynöke, Paulo Toniello szombat délelőtt még azt mondta: „Egyelőre még semmi sem történet, egyáltalán sem.” „Ibra és a mi üzletünk között nincs kapcsolat. Zlatan aláírhat, ez egyáltalán nem érint bennünket.  Thiago és én egyelőre nem tudunk semmit, nem tudunk semmilyen ajánlatról sem.  Thiago dönti el, hogy megy vagy marad. Thiagónak nincs ellenére Franciaországban játszani, de ehhez mindennek meg kell egyeznie. Perpillanat ez nem így áll.”

Este 18 óra tájban azonban úgy tűnik megszületett a megállapodás. A Milan hivatalosan is bejelentette, hogy Thiago Silva már a PSG-é. A világ legjobb védője 5 éves szerződést írt alá, 7,5 millió eurót fog évente keresni.

Ha szorosan nem is tartozik ide, az mindenesetre érdekes, hogy a milannews.it szerint Galliani egy kis szívességet kért a PSG-től. Ibra és Silva távozása után  Marco Verrattit szeretné megkapni.


EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

106 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Azt gondolom, méltatlan ez az egész ügy. Méltatlan a két nem akármilyen játékoshoz, méltatlan a világfutball egyik óriásához, illetve Franciaország egyik élklubjához is. Hülyeségekkel találkozni mindenhol, a francia és az olasz újságok írnak mindenfélét. Nem akarom bántani Silva ügynökét, de el tudja képzelni valaki, hogy semmiről nem tud? A másik pedig: miután 2-3 napja tele a sajtó ezzel az üggyel, a csapból is Ibra és Silva folyik, nem érezte úgy – ő vagy éppen Silva -, hogy talán illene mondani valamit ebben a nagy katyvaszban?

  Lehet szidni bizonyos klubokat, amiért erőszakosak vagy pofátlanok, amikor tárgyalnak egy játékos ügyében. De ilyen hihetetlen történet a világon nincs. A Real vagy a Barcelona (pláne a City) odamegy, ajánlatot tesz, és haladnak a dolgok. Megegyeztek, megakadtak a tárgyalások, lezárultak… Ebben az ügyben meg teljes a kavarás, és nem látom, ez kinek az érdekét szolgálná.
  Egyik nap a Milan elnöke azt mondja, hogy eladta Ibrát és Silvát. Két napot kell az internet világában arra várni, hogy a világ legjobb védőjének (aki olyan nímandokat képvisel, mint Ronaldo, Falcao vagy Di María) ügynöke odabökjön egy 4-5 mondatos nyilatkozatot a sajtónak, amiben végül azt mondja, fogalma sincs semmiről?

  Meg vagyok döbbenve. Nem a “kik” meg a “miért”, hanem a “HOGYAN” miatt…

  • Miről beszélsz ember? Se Silva se Ibra nem akart elmenni!!!
   Berlu elpasszolta őket!!! nekik már nem nagyon volt választásuk.
   Te maradtál volna, mikor már másodszor is kilökik a talajt a lábad alól?

   nagyon jól tették.. és most már remélem Ibra se táncol vissza.
   Ennek a MILAN-nak meg kell szenvednie mit jelent az, hogy a legjobb játékosainkat árubabocsátjuk, a mihasznákat pedig fizetjük!

   Grazie Berlusconi!

   • Peterman! Ezen gondolkoztam én is.. Egy karrierje csúcsán, vagy még azelőtt lévő Silva miért megy el, és miért a psg-be? Ha annyira a Milanba akar játszani, akkor lemond a fizetése egy részéről. Volt már ilyenre példa. De ő fizetésemelést kért(?). Akármilyen csapatot vásárolnak össze a párizsi arabok, a francia bajnokság akkor is óriási visszalépés! Ha a karrier fontosabb neki akkor inkább a PL-be igazol, vagy a spanyol gigászokhoz.. szerintem.
    Ibra esete más, mert ő most van/volt a csúcson. (Ebből a szempontból Sheváéra hasonlít a helyzete, őt is “kínálgatták” bőven, mielőtt távozott tőlünk).
    Szóval a svédet még megértem, illetve tőle nem is nagyon várhattunk mást.. Silváról viszont nem tudom, mit gondoljak?

 2. Világ szégyene! Az AC MIlant elhagyja egy (hamarosan megy a másik is) világklasszisa egy PSG-ért???? Hát mi történik itt? Remélem az a rohadt Berlusconi végre feldobja a talpát mert minden jel arra utal hogy eladja a csapat legjobbjait (ezzel kiszív annyi pénzt amennyit csak lehet) hogy aztán eladja a klubot.. Ezek alapján nem lehet másra következtetni. Remélem nem mennek ki a Milan meccsekre a fanok mert nincs kiért kimenni. Ezek után ne lepődjön meg senki ha Boateng is itt hagyja a csapatot sőt remélem is..

 3. Nem lesz csapatunk:(mire kezdett alakulni,szétbasszák az egészet a pénz miatt.Jön a süket duma h pótoljuk őket. Kivel??Tevezzel hol jön ő Ibra közelébe védőt meg eddig is csak olyanokat vettük akinek szégyen labdába is rúgni.Mindig minden csapat erősít,mi mindig gyengítünk :))vicc

 4. Szép éveket töltött el nálunk ! Köszönünk mindent Silva, de a PSG-nél soha nem leszel olyan sikeres és boldog mint itt ! 😀 Ebből látszik, hogy szereti a pénzt mert ha ő nem egyezett volna bele akkor nem mehet el hiába akarja eladni az öreg, kérdés valaki tudja a pontos összeget?

 5. Ahogy mondod.Ibráról tudtuk, hogy az de hogy ez a tiago silva is ennyire pénzéhes kurva legyen az már tényleg sok!
  Most őszintén nem értem miben reménykedik, BL győzelemben ezzel a kis nyomorék francia csapattal valaki szóljon már neki, hogy esélytelen.11 “világsztár” még nem csapat, ahhoz nem csak pénz kell hanem szív és lélek is és mint azt megtudtuk neki az nincsen.Óriási csalódás ez a viselkedés tőle de ilyen embernek nincs helye a MILAN-ban!!!
  Remélem a francia bajnokság valamelyik bantunéger játékosa úgy fel rúgja, hogy meg sem áll Brazíliáig!!!
  Ja és abban biztos vagyok, hogy a MILAN előbb nyer BL-t mint az a kis fostalicska péesgé persze ha egyáltalán nyernek.
  Ennek tudatában kívánok minden jót kedves tiago!
  FORZA MILAN mindörökké!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Talán arra nem gondolsz mielőtt “kurvázol” hogy el kellett mennie?????Nincs a Milannak pénze ennyi…és ez egy üzlet!!!!!Nincs itt mit szépíteni….Két év alatt spórol közel 150-160 millió eurót a két játékoson a vállalkozás….feketén fehéren…ennyi!!!Attól még lesz csapat és lesz foci….hogy ez Ibra és Silva nélkül…? Hát ezt a békát be kell nyelnünk nekünk mint szurkolók!!!

 6. Hihetetlenül szomorú vagyok! :(:( Viszont ez legkevésbé Silva hibája. Ha a főnököd el akar adni, akkor már jobb is ha megy. De ha tényleg a gazdasági helyzet miatt mentek el, akkor ne is várjunk világklasszis igazolást. Max. a szokásos ingyenes igazolások lesznek. :S De legalább ebbe már profik vagyunk! Forza Milan!!

 7. Gyerekek, az 560 m. eurós kiesést valahogy pótolni kell, jövőre már csak 495 marad. Akkor szépen eladják Boatenget, Nocerino-t, Montolivo-t is, és 70 milliót megint zsebre tesznek. Aztán szerződtetnek 3 robotot (ingyen és bérmentve), és 3 év múlva őket is eladják. És megy a hazudozás ezerrel. Mégis miért reménykedtünk abban, hogy végre összeáll egy normális Milan szintű csapat???

 8. Ha már elmegy miért egy ilyen csapathoz ír alá? A psg mikor megalakult, mi már két bek trófeával büszkélkedhettünk, nyomába se érhet ez a csapat a Milannak. Amúgy nekem nem sok belelátásom van ebbe az egészbe, ezért nem akarok okoskodni, de sajnos én azt látom, hogy berlusconi a lehető legtöbb pénzt akarja kinyerni a klubból, nincs már neki jó öreg milanos szíve….FORZA MILAN

 9. Az hogy Ibra elmegy jó pénzért levezetni vmi gagyi bajnokságba pár évre érthető. No de hogy a világ (egyik) legjobb belső védője tegye tönkre a karrierjét némi pénzért az már durva. Ha már mindenképp el akart / kellett mennie miért nem ment a Barcába vagy a Realba???? Oda még érthető is lett volna, ott nagyobb esélye van a BL-re. De egy niemand PSG-ben…. Eszemmegáll….

 10. Mi akarjuk Marco Verrattit? Ingyen úgysem adják oda. Mi meg mikor becsültük meg a fiatalokat? Meg 19 évesen is simán be lehet rakni a kezdőbe. Sőt be kell rakni. Ilyen Götzék is kezdenek már. Ha nincs a helyén akkora sztár csak Ambrosinik, akkor logikusan játszatni kéne. Úgy lesz belőle nagy játékos, ha játszik is. Nem úgy, mint Paloschi.

 11. ÜRES A KASSZA! Nem kicsit, nagyon! Most kellene bevonni egy arabot az ügyletekbe amíg lehet(pénzügyi fair play előtt)! Tőkeinjekció kellene amivel egyenesbe kerülnénk.
  Tartok tőle, hogy nem lesz nagy igazolás, diszkontáron akarunk majd vásárolni. Nem is lenne baj, ha kiállnának a nyilvánosság elé és elmondanák azt, hogy mit miért tesznek!!! És azt is hogy mire számíthatnak a szurkolók a következő pár évben. Mert véleményem szerint 2-3 szűk esztendő kinéz minimum!

 12. Azt hallottam, jön egy arab, de ki akarta üríteni a csapatot előtte, mert más tervei vannak.
  Már megegyezett CR-el, Messivel, a komplett német védelemmel, Tevezzel.
  Még folnyak a tárgyalások RVP-vel, és Sneijderrel, de az EB-n mutatott formájuk miatt bizonytalan a leigazolásuk.
  Helyükre érkezhet Ganso, és De Rossi.

 13. Hát már megbocsássatok de figyelitek ti az eseményeket???
  Hát akkor olvassatok utánna mielőtt hülyeségeket irtok!!!!
  NEM SILVA AKART ELMENNI!!! NEM IBRA AKART ELMENNI!!!

  BERLUSCONI ADTA EL ŐKET!!!

  Hogy minél nagyobb fizetésért lobbiznak az ügynökeik az új csapatuknál, az már benneteket ne érdekeljen!!! Mindketten maradni akartak! BERLU döntött egymaga a sorsukról! A játékosok csak utánna értesültek róla, hogy menniük KELL!!!

  Egyikük se szeretne olyan csapatban maradni, ahol egy nyár alatt másodszor adják el őket a tudtuk nélkül! Másodszor húzták ki a talajt a lábuk alól!
  Ti hogy döntenétek? Elküldenétek a PSG-t a francba, akkor is ha tudnátok hogy Berlusconi már bezárta előttetek az ajtót???

  Idióta hülye gyerekek vagytok az egészen, akik Silva-t és Ibra-t okoljátok a dolgok végkimeneteléért!!!

 14. Két nappal ezelőtt, amikor a hír napvilágot látott, hirtelen felindulásból olyanokat írtam, ami finoman fogalmazva: nem méltó a Milant közel 23 éve szerető szurkolótól. Elnézést kérek érte, nem gondoltam komolyan! De ez a piszkos manőver, amit Gallianiék folytattak, úgy érzem átlépte azt a határt, amit a szurkolók gyomra még képes befogadni. Erről inkább később…
  Nagyon ledöbbentem a hír hallatán, pedig mindenki tudta/tudhatta, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik. Az átigazolási szezon kezdete előtt olyan álmokat kergettem, hogy 2012/13-ra az egyik legversenyképesebb csapat az AC Milan lesz. A változásoknak volt előszele. Reménykedtem benne, hogy nagyon jó irányba mennek a dolgok. A modernkori futball szinte minden kívánalmának kezdett megfelelni az átigazolási, csapatépítési stratégia. A korosodó, kisebb teherbírású futballistáknak megköszönték az eddigi szolgálatot. A lassú, körülményes, kreativitást nélkülöző középpályát kezdték átalakítani, nem csupa minőségi játékossal, de mégis… Úgy gondoltuk: itt valami elindult, valami új, valami jó vette kezdetét.
  A nagyok, az ikonok elhagyták azt a csapatot, aminek sok mindent köszönhettek. Ez alól kivételt képez Van Bommel, aki ugyan nem itt lett világklasszis játékos, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kezdeti szkepticizmus, esetleges ellenszenv májusra tiszteletté és elismeréssé alakult át. Nem akarok minden nevet felsorolni, hogy kik hagyták el a csapatot. Ha csak két nevet említhetek: a világ valaha élt egyik legjobb középső védője, valamint az általam emberként, hozzáállásban legnagyobbra tartott játékos hagyta el Milánót.
  Mi köze ennek a kialakult helyzethez? Csupán annyi, hogy az akkori döntésben komolyan szerepet játszott az a stratégia, ami most látszik kicsúcsosodni. Vagy még most sem vagyunk a végén, s ennél is csak rosszabb, sokkal rosszabb történhet??? Ebből az aspektusból vizsgálva, igazi gáláns úriemberként kell tisztelegnünk Galliani előtt, hogy a „NAGYOKAT” Milanhoz méltó módon (de süllyedő hajóról), tisztességes módon elbúcsúztatták. Nem akarták megalázni őket. Ez szép és jó, de… Létezik több millió Milan szurkoló, aki él-hal a csapatáért, akik pénzüket, energiájukat nem spórolván mindent megtesznek hőn szeretett csapatukért. Velük meg lehet ezt tenni?
  Ha visszatekintünk a múltba, kijelenthetjük, bárcsak 3 nappal ezelőtt vége lett volna az átigazolási szezonunknak. Igazi „Örömódát” zenghettünk volna, ha beteljesedik Galliani azon kijelentése: „A szurkolók legyenek hálásak az elnök úrnak, hogy Silva itt maradt, a legnagyobb igazolásunk ő volt.” És itt jön elő az a leírhatatlan, megfogalmazhatatlan unszimpátia, gyűlölet, amit ezzel a mocskos rohadékkal (elnézést a kifejezésért!) szemben érzek.
  Nekem már ott kilógott a lóláb, amikor még szó sem volt semmilyen eladásról. Csupán arról volt szó, hogy Ibrahimovic tett egy kijelentést, s mi lett a következmény? Behívatták az ügynökét, s megszellőztették annak a lehetőségét, hogy eladják. Már az is méltatlan egy ilyen múlttal rendelkező klubhoz, hogy egyáltalán kilátásba helyezik – egy pitiáner ügy miatt – a távozásának lehetőségét. Akkor mit szóljunk a mostani esethez???
  „A jó öreg milanos szívem”!!! Ezt az álszent, előre kitervelt, aljas manővert tanítani lehetne, ahol a manipuláció, az ígéret be nem tartása a fő tantárgyak között szerepel. Nem is értem, hogy milyen ember képes erre? Micsoda gonoszság lett úrrá ezen az emberen? Mit vétettek ellene a szurkolók, hogy ilyen galád módon hátba támadja (támadjon) őket (minket)? Így megvezetni embereket… elképesztő! Számomra felfoghatatlan, vérlázító és undorító. De ennyi elég a vezetők mocskolásából, szerintem lesz ennek még foganatja. Mi még átvészeljük valahogy… Szinte kizártnak tartom, hogy egyszer összefussunk Gallianival. De a milánói ultrák? Ők nem mennek a szomszédba egy kis erőszakért, rendbontásért, ezt borítékolható.
  Nem is akarok többet írni, mert felesleges. Az indulatok amúgy is forrnak bennem, de szerintem mindenkiben. Valakit kevésbé visel meg, valakit nagyon szíven ütött a dolog. Valaki ezt szűri ki ebből, valaki azt. Valaki csak gazdasági szemüvegen keresztül vizsgálódik, valaki érzelmi alapon értékel. De azt mindenkinek látnia kell, hogy valami nagyon nincs rendben a csapat háza táján. Csak reménykedjünk benne, hogy itt megállunk. Ennyi elég, vége. Ha nem igazolunk senkit, én már azzal is kiegyeznék. Csak Ibrán és Silván kívül ne adjunk el meghatározó játékosokat!!!
  Összegezve: méltatlan Berlusconihoz, Gallianihoz, a PSG-hez, Leonardóhoz, Ibrahimovichoz, Silvához, az ügynökökhöz, ami az utóbbi napokban történt. Lansky nagyon jól megfogalmazott mondatával fejezném be, remélem nem baj: „Meg vagyok döbbenve. Nem a “kik” meg a “miért”, hanem a “HOGYAN” miatt…”

  • Nem védeni akarom Berlusconit vagy Gallianait. Csak gondold végig Berlu “életművét”. Mégis mire számítottál? Ha egy jó szívű, kedves úriember lenne, akkor nem jutott volna idáig. A vagyonát nem a szívével kereste. Kőkemény üzletember, ráadásul olasz. A legrosszabb párosítás. Az sem véletlen, hogy Galliani van mellette… Ettől persze még fáj, hogy elengedték Silvát (és Ibrát). Meg az illúziót, hogy igazán nagy és versenyképes csapat legyünk akár már a következő szezontól.

   • Igazad van abban, hogy ez a legrosszabb párosítás.
    Hazudjon, ha kell! Mondja azt, hogy el kellett adni valakit/valakiket, annak érdekében, hogy pénzügyileg helyreálljon a rend. Még ezt is elfogadom! Akkor haragudtam volna rá, egy kicsit…, de később “megenyhültem” volna! De így???
    Kinek az érdeke volt ez az undorító, tetves húzás? Ha eladja korábban Silvát, sokan morgolódtunk volna, mondtuk volna a szokásos sablonokat. De ennyi!!!
    Viszont ebben a formában a hátamon feláll a szőr, a gyomromban kavarog minden, hányingerem van ezektől!
    Mire volt jó ez az egész? Ürügyet kerestek arra, hogy lehet még Boatenget és Patót is elzavarni, mert akkora a baj?
    Rengeteg kérdés fogalmazódott meg bennem, a összeesküvés-elméletektől kezdve a szimpla kíváncsiságig.
    Feszültséget akartak kelteni (szánt szándékkal) a csapaton belül?
    Mi lesz ennek a végkifejlete?
    Csupán pár szűk esztendő következik?
    Kik a célpontok?
    Mi a vezetés koncepciója az elkövetkezendő 3-5 évre?
    Van-e hosszú távra terve?
    El akarja-e adni a klubot?
    Kell-e tőkeinjekció?
    Szükséges-e a klub bizonyos százalékától megszabadulni?
    Érdekében áll-e megmenteni a klubot?
    Akar-e valaha újra a régi fényében csillogni?
    Mekkora szerepe van ezekben a döntésekben a Fininvestet ért büntetésnek? Elkülöníthető-e a cég és a klub? Milyen törvények vonatkoznak az ilyen típusú helyzetekre?
    Nagyon sok mindent nem értek. Szurkolóként szerintem lehet annyi elvárásom, hogy ezekre (vagy csak töredékére) választ kaphassak. Csak tudod mi a legborzasztóbb? Az, hogy semmit nem hiszek már el nekik! Innentől kezdve szerintem nemcsak az én szememben vált mindkettő teljesen hiteltelenné, hanem rajtam kívül több 100 ezer szíve szerint szembe köpné őket!

  • Teljesen igazad van, engem is szétvet az ideg ezektől a “vezetőktől”. Ne mondja nekem senki, hogy értenek az üzlethez. Hazudnak, átvernek mindenkit, és az, hogy megpróbálják jobb színben feltünteni magukat. Ezen túl a csapatot szétválasztom magamban tőlük. Nem nehéz, mivel maguk is közömbösek lettek ezzel a húzással. Még hogy egy nagy család. Max a tükörben.
   Leonardo szégyellje magát. Az az ember aki vagy 10 évig viselhette a legjobb csapat mezét, később munkát kapott tőle erre ez a hálája. Szétveri a csapatot ami a legundorítóbb a szememben, másrészt a bajnokságot, megvéve a legjobb játékosokat. Vegyed meg a barcelona játékosait te féreg. De gondolom ott van egy kis tartás és nem adják el. Vicc. Köszöntem.

  • Előre azért nem kommunikálnak normálisan, egyenesen, mert az adott esetben tárgyalófél (ez esetben a PSG) malmára hajthatta volna a vizet. Ha egy kicsit megpróbálsz az ő fejükkel gondolkodni, akkor azt láthatod, hogy 1-2 hónappal ezelőtt nem kommunikálhatták azt, hogy sajnos el kell adnunk Ibrát és Silvát, mert azzal megkönnyítették volna a PSG dolgát, és nem tudták volna kihozni az üzletből a maximumot (értsd legmagasabb árat). Így, hogy megpróbáltak mindenkit megnyugtatni, hogy maradnak, a PSG-t arra kényszerítették, hogy emeljék a tétet (azt végül is nem tudjuk, csak találgatás, hogy mennyi az első és az elfogadott ajánlat között a különbség). Nyilván ez volt a maximum, amit ki tudtak hozni a bizniszből, ezért került most pont az ügy végére. Utólag meg már tökmindegy, hogy mit nyilatkoznak. Majd “beszélnek” az igazolások, aztán meg az eredmények a pályán.

   • Ha ez lett volna a stratégia akkor eladták volna Silvát először 46(50?)-ért, mint most 42-ért. Ha ez nem tetszett a köcsögéknek az csak azért lehet, mert szerették volna, hogy Ibrát is vigyék el. Pontos végösszeget nem tudunk, 65 vagy 70, de ez azt jelentené, hogy Ibrát eladtuk annyiért amennyiért vettük(inkább kevesebbért). (oké öregedett 2 évet)
    De a nyilatkozatok: azt mondta a lánya győzte meg először…na szép, akkor ezt jelenti, hogy két héttel az eset után szarik a lányára. Na mindegy az eredmények fognak beszélni igazad van.
    Meccsekre amúgy se sokan fognak menni, mezeket senki se fog venni, úgyis eladják aki jól teljesít. A bevétel is kevesebb lesz így…gondolom ezt is belekalkulálták. Én biztos nem fogok kimenni egy meccsre se jövőre.

   • Ha mi tisztában voltunk az egésszel, akkor a PSG is. Gondolod, hogy nem adtuk volna el így is, úgy is? Ez nem az árnak a felsrófolása volt, hanem egy alantas húzás, amitől őszintén szólva, kiráz a hideg.
    Nekem még valamennyi emberi érzésem van (akárcsak még tízezreknek rajtam kívül), teljes közöny és letargia lett úrrá rajtam. Ezt a szarkeverést sajnos nem tudom megemészteni!!!
    Kurva fájó, hogy ez lett abból a csapatból (persze nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy előbb-utóbb újra nagyok leszünk), akinek közel negyed évszázada szurkolok! Meg kellene nyugodni, s csak utána írni, mert a düh és csalódottság nem jó tanácsadó! Most sajnos nem tudok racionálisan gondolkodni, csak érzelmi alapon tudok reflektálni az elhangzottakra!

  • Még lehet őt is eladják….. Szerintem Boateng is menni fog, esélyünk nincs így semmire!!
   És annak örülnék a legjobban, ha az olasz ultrák a meccseken nem lennének ott, üres lenne a helyük a lelátón és csak egy óriási zászló lenne ott valami hasonló írással, hogy: “Ha zsebre rakod a pénzünk, akkor többet nem kapsz tőlünk, vagy “Jobban jársz, ha kiszállsz a csapatból, mert baj lesz, vagy vmi hasonló..
   Tuti az lesz, hogy gombokért visszahozza nekünk a nagy Kakát…., és odadobja, hogy itt van nektek, legyen elég ez nektek.
   Többen írták, hogy Berlu eladta őket, de, ha a játékos nem akarja aláríni, akkor nem teszi és marad….., vagy szól az ügynökének, hogy ezek tiszta buzik, hogy már megint el akarnak adni, keress már nekem valami csapatot, aki megvesz, és lépek.
   Egy PSG lehet, hogy 8 közé bejut ilyen kerettel, de tovább nem…..,ezt Silva és Ibra is tudja….
   Elegem van ezekből a hazug, szar, szemét, politikus férgekből. Sokat köszönhet neki a klub? Akkor köszönjük meg neki, és takarodjon mostmár….
   Kívánom, hogy legyen valami rendbontás, hogy az ultrák tegyenek valamit… Bár Kaká eladása előtt azt írták, hogyha eladja felgyújtják Milánót….Nem tették, ők is elkurvultak….

   Forza Milan!!!

   • Kaká visszatérésének személy szerint örülnék, imádom a brazil zseni játékát, és lehet, hogy “újjászületne” itt megint. (bár erre lássuk be, hogy nem túl nagy az esély). de hát úgy néz ki kezdünk ajaxosodni. Összerakunk 1 ütőképes csapatot majd eladjuk őket.. ez a hihetetlen, hogy 1 Milan szintű csapatnak nem eladni hanem megtartani kéne az embereket és kupákat nyerni nemzetközi szinten is.. Mikor leszünk megint euópa bajnokai akitől retteg minden klubb? hát így soha…

 15. Pár hsz-re reagálva:
  Szerintem olyan nincs, hogy valaki nem akar menni, de eladják. Végül a játékosnak kell aláírnia a szerződést.

  Amit NEM ÉRTEK:
  Berluéknak gondolom nem most esett le, h anyagilag sz@rul állunk. Akkor
  1. miért ilyen magasak a fizetések, ill. miért emelik még tovább?
  2. miért nem adtuk el inkább Patot a télen?

  És most nem azért “sírok”, mert ne lehetne egy erős csapatot építeni ezek után, hanem mert lavina indulhat el, és mennek a többiek (Boateng) is. Valaki rúg két egyeneset a labdába, és máris fizetésemelést kér, vagy lelép.. A másik, hogy ezek után melyik sztár/sztár-jelölt akar majd hozzánk igazolni?

 16. Mielőtt Leonardót meglincselitek:
  1. nem méltó módon ment el tőlünk. Hitegették, majd elküldték.
  2. Egyáltalán nem biztos, hogy nem azért veszi meg a mi sztárjainkat, mert ezzel tesz Berluéknak szívességet. Megkérték, hogy őket vegye meg, megfelelő áron. Mert kell a pénz, s most neki van…közvetve. Szóval, mielőtt Leonardót okoljuk, gondoljunk bele, miért tette? Szerintem, szinte bizonyos, hogy ezt a “szívességet” kérte tőle Berlu papa.
  3. esetleg Berlu az üzletért, amiért elintézte, hogy ne is akarjon maradni se Ibra se Silva, még kap némi mellékest zsebbe, s ezért ment így az üzlet?
  4. Lehet, hogy valóban végkiárúsítás van, s most már valóban el fogja adni a klubot.

  5. Az AC milan, az AC Milan. Ha stabilizálódik a gazdasági háttér, simán jönnek majd ide a sztárok, e miatt nem kell aggódni. Rengeteg mai fiatal tehetség Van Bastenéken nőtt fel, s a szíve a Milan-é.

  • De, ha valóban “végkiárusítást” tartana, akkor nem érné meg neki is jobban, ha egy olyan csapaton adhatna túl, amiben egy Ibrahimovic, Silva szaladgál, mint egy olyanon, ahol Constant fog fazont szabni a támadásoknak? Másrészt, ha valóban el akarná adni a klubot, akkor az új tulajdonosnak is könnyebb lenne egy majdnem kész csapatból építkezni, mint a 0-ról, egy bizonytalan védelemmel, egy nem túl acélos középpályával és egy vékonyka támadó szekcióval?!
   Berlu végre kihasználhatná az olasz alvilági kapcsolatait és megzsarolhatna valami arab faszit, hogy öljön bele jó pár(száz) millió eurót a szeretett csapatunkba. 😀

 17. Nem bírom…:D 😀 Kész vagyok a reakciókon…Sírok a röhögéstől…

  Nem mi kötöttük meg az üzletet,csak a médiából táplálkozunk,az egész vita feltételezésekre alapszik,és Ti már mindenki rongy embernek tituáltok…vicc!!!(tisztelet a kivételnek!)

  Elmentek…kész ez van,bele kell törödni!Szerintem Mi/Ti nem T.S+Z.I fanok vagyunk,hnem Milan fanok!Emberek ők is,pénzből élnek!

  Abban biztos vagyok,h Kopterék villantanak legalább 1nagy nevet és ez rövid időn belül fog történni,mert az ultrák felgyújtják egész Milánót!Berlust meg nem a kis dómmal,hnem vmi vascsővel ba***ák pofán!

  Úgyh,nyugalomra intek mindenkit!

 18. Gyerekek!!!

  Silva szerintem is a Vilag legjobb vedoje de se vele se Ibraval nem volt eselyunk igazan nagy eredmeny eleresere,ugye azt tudjuk,hogy uj es meghatarozo jatekos megvetelere nem volt(es nem is lesz penz egy jo ideig),igy innentol fogva teljesen mindegy,hogy eladtuk oket(szemely szerint en Nesta tavozasat sokkal nagyobb kiesesnek erzem,mint Silvaet)Most,hogy 2 vagy 5,-ek leszunk a bajnoksagban ,teljesen mindegy(tudom,hogy a bl miatt nem teljesen mindegy,de ha a csoportbol nem megyunk tovabb akkor mindegy,hogy ott vagyunk-e vagy sem maximum egy Banki Dodo elemzessel szegenyebbek leszunk….Szoval erositesre nincs penz,nem tudunk versenyezni az arabokkal,meg a a ket spanyol csapattal,edzonknek nincs vonzo hatasa(nemugy mint Carlonak Parizsban),most meg penz lehetett keresni Ibran,egy Silva meg nem csinalt volna nyarat….HA a Tevezt el tudjak hozni(ha egyaltalan elakarjak????)az idei eredmenyeink nem lesznek rosszabbak mint a tavalyiak es megtakaritottak vagy 100 millio eurot….Sajnos bele kell torodnunk,(belekonnyezek),hogy jo par evig nem kell velunk szamolni Europaban…Tobbnyire ott leszunk.de sosem szamitunk favoritnak,nemugy mint a 2003-2007 evekben,vagy irhattam volna meg korabbi eveket….Bizzunk benne,hogy ez a lejto vege,es elindulunk felfele,vagy legalabbis nem csuszunk tovabb….Hajra Milan!!!!!

 19. Sziasztok!
  Én nem nagyon szoktam ide kommentelni, de az oldalt és a hsz-eket évek óta olvasom! Sokszor a hozzászólásokból tudok meg több infót, szóval összefoglalva király az oldal és ti is! 🙂 Mint ti is, én is folyamatosan követem az Ibra – Silva ügyet! Pár nap eltelt mióta Berlusconi bejelentette hogy eladta őket, amit tudunk hogy Silva alá is írt! Ibráról viszont csak annyi van hogy magasabb fizut szeretne, és egyeztetnek. De ennek már több mint 2 napja! Esetleg nem tudtok valami infót erről? Egy kis esély sincs arra hogy a PSG nem adja meg az Ibra által kért hatalmas összeget, és mégis marad? Mindenhol utánaolvastam de erről semmi….:(

 20. Sajnos ehhez a helyzethez mi magunk (vezetőség) is hozzájárultunk. Voltak idők, amikor mi is rekordösszegeket fizettünk ki játékosokért és nem volt gond bárkit is leigazolnunk. Vagyis “ludasok” vagyunk abban, hogy a játékosok árai az egekbe szöktek. Van egy kis csőd és most visszanyal a fagyi. Az arabok pénzeivel nem versenyezhetünk így maradnak a “koncok” és marakodhatunk rajta a többiekkel. Volt fennt, most pedig lennt van. Majd lesz jobb is, remélem….
  Felesleges bárkire is köpködni, nincs értelme. Engem csak ez a szarkeverés bánt. Könnyebb lenne a helyzetet elfogadni nekünk szurkolóknak, ha a ködösítés helyett, valaki a vezetőségből kiállna és elmondaná, hogy mi a szitu és miért alakult így. Ez lenne fair.
  Mindörökké FORZA MILAN !

 21. Na most lássuk Allegrit,hogy mit tud mert azért maradt még egy pár jó játékkos.Nem csak Ibran és Silvan áll a vásár itt látszik,hogy milyen hűsségesek voltak a csapathoz őket csak a pénz vonzza és nem a csapat szeretett.Én Ibrat nem is sajnálom mert szerintem terrorizálta a csapattársait,mindenki félt tőle a labdák mind nála kötöttek ki azért is lőtt 28 gólt.

 22. Én nem foglalkozom a két játékos hűségével. Eladták Őket, elmentek. De valahol egyetértve milanmisivel, a megmaradt keret+pár játékos elég lehet arra, hogy csapatot csináljon a mester. Ez a vesszőparipám a CSAPAT, mivel az elmúlt idényben többször nem működött a játékunk. Hajtani kellene mint az állat és rendesen összekovácsolni a gárdát, küzdjenek egymásért és a Milan mezért. Ha ezt el tudja érni Allegri akkor nem lesz gond. A bajnokságban van esélyünk Silváék nélkül is ebben biztos vagyok. A BL-ben pedig ha 8 között lennénk már jó. És közben gazdaságilag meg kell erősödni. Én bízom a jövőben, 33 éve szurkolok a csapatnak, megértem már pár krízist.
  FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Igen egyetértek. A csapat a lényeg. Sokszor példálózom a Barceolonával, lehet, hogy nem kellene. Ami biztos, hogy ott van csapategység. A saját nevelésű játékosok pedig megtiszteltetésnek érzik, amikor végre a nagy csapatban játszhatnak (kb. a Barca keretének 80%-a saját nevelés). Ha így sikeres tud lenni egy csapat, nincs szükség idényenként csak 1 játékos igazolására. Nem mellesleg, ha egy ilyen csapat sikeres a bajnokságban a bl-ben, a fiatal játékosok árai szépen kúsznak felfelé (pénzzé tehetők). Nálunk is megvolt a csapat magja egészen a legutóbbi időkig, de ők most öregedtek ki teljesen és hagytak el minket. Most kell csapatot építeni saját nevelésű, vagy más ambiciózus fiatalokból, akik meghalnak a csapatért! Itt az esély a fiatalok előtt, lehet bizonyítani! Mindazonáltal úgy vélem, hogy legnagyobb gondok a csatársorban lehetnek.

 23. Én nekem csak Thiagó fog hiányozni!!
  Szerintem nem is akart ő elmenni,csak a két köcsög eladta,mint annak idején Kakát.
  Ibrát még lehet pótolni,remélem akkor már ő is megy!
  DE Silvában kicsit Maldinit láttam.Ő lett volna a csk.
  Nagyon sajnálom,hogy az a két majom rosszul keverik a kártyát!De remélem a rossz kezdés után jó felé megyünk!Bár most nem ugy állnak a dolgok.Kicsit a Liverpoolhoz hasonlit a dolog.Remélem nem egy közép csapat leszünk évekig,mig Berlu vagy Galliani epalpatkol!

 24. El kell fogadni, hogy elmennek. Persze most biztos vesztünk egy pár divatszurkolót (annál jobb). Túléltük mikor elment Sheva, túléltük mikor elment Kaká, stb. Az igazi Milanos, Milanos marad, ha a Seria B-ben szerencsétlenkedünk akár Torghelle Sanyikkal. Idegeskedünk, káromkodunk, szenvedünk, de nézzük és szurkolunk.
  Jelenleg teljes az átalakulás a Milan-nál, nem minden szempontból pozitív irányba, de én bízok a csapatunkban és egy reálisan jó jövő évi szereplésben. FORZA MILAN!

 25. Ez egyértelműen ugyanaz a helyzet, mint volt Kakával… eladták a legnagyobb értéke(ke)t, hogy tömjék a lyukat a gatyán… Várható volt…
  De amit baromira nem értek az az, hogy miért vágják maguk alatt a fát? “jaj a milanos szívem”… eltelik pár hét és bumm… de ha már el is adja, akkor miért nem a legnagyobb összegnél??? Elvileg kaptunk egy 46 milliós ajánlatot is Silváért…(namost a hivatalosnak minősített összeg 42 millió). Ennek így semmi értelme… A két főfaszfejet most már remélem kicsinálják a szurkolók… Elegem van belőlük.. Szánalmas, ahogy szétcseszik a csapatot :@

 26. Két undorító köcsög! Nekik arra kell a MILAN, hogy pénzt csináljanak belőle! Rohadt tetű mindkettő! Berlusconi a világ legnagyobb maffiózója, tele pénzzel, és arra használja a csapatot, h mossa a pénzét! Ezt csinálja a cégeivel is! A faszé nem adja már el! Lehet, h egy arab jönne ide, de legalább lenne pénz, mint a City-nél, vagy most a Psg-nél! Az ottani drukkerek igazán kivégezhetnék őket, mert amit a csapattal csinálnak, az katasztrófa. És arra büszkék, hogy mennyi kupát szereztünk a berlusconi éra alatt. Csak akkor elég volt az a pénz, de most már nem, mikor több 100M Eurókat költenek a nagy klubok!
  FORZA MILAN!
  És elnézést kérek a szóhasználatomért, de teljesen elkeseredtem a hír hallatán!

  • Nagyon kevés klub tud költeni több mint 100 milliót. A Barcelona jelenleg évente 30-40 milliót tud igazolásokra fordítani! Nem tudom emlékeztek-e még a Fabregas leigazolása körüli huzavonára. A vége azt hiszem 36 millió lett, ennyit fizettek ki az Arsenalnak. Ott is 1-2 millión ment a huzavona. Akármennyire is nem látszik a Barcelona is veszteséges, max. 1 nagy nevet tudnak hozni egy szezonban (mondjuk teljesen elég is, hiszen kész csapatuk van). És igen, a City és a PSG úgy tűnik mindenkit meg tud venni, mert van pénz. Alex Ferguson is azt mondta, hogy nincs esélyük versenyezni a City-vel ami a játékoskeretet illeti…

 27. Csak emlékeztetőül bemásolom Galliani korábbi nyilatkozatát:

  “Sokkal jobban érzem most magam, köszönhetően Silvio Berlusconinak. Én is Milan szurkoló vagyok. A szurkolóknak hálásnak kell lenniük az elnöknek, mert az amit tett, igazi hősies cselekedet volt. Thiago Silva megtartásával a klub rengeteg pénzről mondott le. Ezt a kiesést Berlusconi fedezi majd. Minden Milan szurkolónak emlékeznie kell arra, mennyi mindent tett az elnök a csapatért az elmúlt 26 évben. “
  “Ibrahimovic biztosan marad a csapatnál. ”
  “Berlusconi a szívével döntött. Konkrét számokat nem fogok elárulni, de rengeteg pénzt utasítottunk vissza. Nem akarunk semmilyen jelet küldeni a szurkolóknak, de értékelniük kellene, amit Berlsuconi a klubért tett az elmúlt negyed évszázadban. Bízunk benne, hogy bérletek vásárlásával segítenek a klubnak ebben a nehéz gazdasági helyzetben.”

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS