2022. október 07., péntek

Silva szerdán a PSG-é lesz? A Milan cáfol!

-

Francia lapértesülések szerint Thiago Silva hamarosan a PSG játékosa lesz. 50 millió eurót kapna a Milan érte. A Milan szóbeszédnek minősítette a hírt.

Az egyik legnépszerűbb francia lap, a L’Equipe online kiadása szerint Silva már úton van Párizsba. A lap úgy tudja: szerdán aláír a PSG-hez. 50 millió eurós vételárról beszélnek. A gazzetta emlékeztet, hogy Galliani többször is érinthetetlennek nevezte Silvát (és Ibrahimovicot is), és visszautasította a 40 millió euró körüli korábbi ajánlatot. A francia lap szerint Leonardo most ezt az összeget emelte meg – legalább egy tízessel…

A L’Equipe úgy véli, szerdán miután aláírják Ezequiel Lavezzi átigazolását a Napoli labdarúgócsapatától a PSG-hez, bejelentik a Silva-ügyletet is. A gazzetta.it ehhez annyit tesz hozzá, hogy a sejk pénzügyi lehetőségeit ismerve, semmi sem lehetetlen.

Közben megszólalt Silva ügynöke is. “Thiago még a Milan játékosa, de nem tagadom a  PSG érdeklődését. Minden lehetséges”- nyilatkozta az RMC Sportnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

82 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Emlékszem, hülyének neveztük télen ezt a francia lapot mikor Pato eladásáról írtak…
  a végén meg kiderült, hogy bizony Pato-t Galliani eladta, és csak Berlusconi közbejárásának hála az utolsó percekben meghiúsult az üzlet…
  Az is erősíti a storyt, hogy Acerbi, Astori, Ogbonna, Dede hetek óta képben vannak, gondolom még Silva eladása előtt meg akar egyezni velük, hogy nehogy a klubbok túl sok pénzt kérjenek, látván, hogy jaj mennyi pénzt kaptunk a PSG-től 🙂
  Dede 8millió euró körül van, illetve Acerbi kölcsön+opció 8millióért érkezne, mindkét játékos 23 éves, 10évre megoldódna a belső védő kérdés.
  Ha ténylegesen 50millióért értékesítenénk Silvat, maradna még 34millió eurónk további igazolásokra. Így, hogy nincs pénzünk szerintem ez teljesen jó és járható út, annak ellenére, hogy fájni fog Silva elvesztése.

 2. Dögöljenek meg! Leonardo is, meg a többi is. Még Silvában reménykedek, aki talán meggyőzi Gallianékat, hogy ne adják el, mivel tudja, hogy ott aztán semmi esélye nyerni valamit is. Ez tuti presztizs kérdés már a nagy sejk számára. Ennyi pénzből komplett védelmet tudna venni, elég jót.
  Érdekelne olasz Milan szurkolói hozzáállás is, hogy mekkora a befolyás, de szerintem nem érdekli őket, ahogy ez Kakánál is volt. Ugyanazt van, mint akkor. Csak ebben az esetben valószínű, hogy menni fog Ibra is, és Prince is. Nem hogy örülnénk, hogy van EGY világ legjobb játékosa a posztján nálunk. Régen több “világlegjobbja” is játszott nálunk….
  Hova jutunk így?? Rossz úton járunk….
  Adja el ez a vén fasz a klubot. Lassan kezdi kiegyenlíteni a sok rosszal, azt a jót amit eddig adott. Ez az év még “sikeres” volt, de ha ilyen a hozzáállás jövőre olyan csapatok is előttünk lesznek, mint a Juve, Napoli, Udinese, Roma, Inter, Lazio és nehéz lesz a visszaút. Mert ugye rendes fizetést nem tudunk adni, a klub régi fénye meg meg fog halványulni, azaz nem lesz vonzó a régi nagy Milan. Tiszta szégeyen vagyunk. És menni fog majd Allegri is, mert nem tud szarból várat építeni, meg a többi normális név is. A fiatalok is max 1 évet fognak itt játszani, mert máshol lesz esély kupát nyerni.
  Bízom benne, hogy marad, de nagyon félek….
  Ha eladjuk, akkor dögölj meg Berlusconi!

  Forza Milan!!
  Rohadjon meg a Milan vezetősége, ha eladják!!!

 3. 50millió szép kis összeg.
  De a BL -ben Dedé Acerbi kettőssel akarunk valamit is elérni? 😀 Az meg a másik h ebből az 50millából mennyi lenne vissza forgatva a csapatba(igazoláésok)meg mennyi menne el a veszteségek adósságok csökkentésére.Mert annoa Kaká-ért kapott pénzből igazolásokra nem valami sok lett vissza fordítva.Szinte semmi.

 4. ha igaza hir ne adj isten akkor silva is meg galliani 1 pénzéhes f***opó…..már nagyonha silva elmegy végünk….ennyii pótolhatatlan………akkor ismét évekig nem nyerünk semmit……ha egyszer azt montuk nem adjuk el akkor mit vacilálunk le sz*rom a 50 millioját……akor se eladóóó….Silva EL capitano…

 5. Ne legyen igazam de szerintem Silva is és Ibra is menni fog. Meglátásom szerint Silva nem a Psg-be megy, hanem a Barcába. A brazil klasszist a sportszakmai sikerek jobban érdeklik,mint a pénz. Erre szerintem a katalánoknál(akik az utóbbi években átlag 3-4 címet nyertek) több esélye van,mint a franciáknál. Bármennyi jó játékost vehet a Psg de még messze van attól,hogy a nemzetközi színtéren is faktor legyen. Amennyiben bármelyik csapatba is átigazol az azért lesz, mert nem bízik már a vezetőségben és abban,hogy az újjáalakuló Milan versenyképes lesz.

  • Az fel sem merülhet ugye, hogy mi elakarjuk adni?
   Az se merülhet fel ugye, hogy ez így nyíltan lekommunikálni nem szokás?
   sokkal összetettebb egy ilyen átigazolás mint azt gondolnád.
   Silva ügynöke kitért rá, hogy ő maradna, de persze ha a klub elakarja adni akkor megy.
   Ilyen egyszerű manapság ez a popszakma.

  • Silva kijelentette hogyha távozik, akkor nem önszántából fog távozni!
   1hónapja nyilatkozta, tehát ő már akkor tudta, hogy el akarják adni!
   Silva maradna, de ha Berluék megkérik hogy távozzon, akkor miért maradna ?

   A PSG-t pedig ne hasonlítsad a Mahacskalahoz, mert a PCG-t Ancelotti vezeti, és korlátlan hatalmat kapott,, igenis tényezők lesznek jövőre!

 6. Egy valami biztos ha elmegy, közeljövőben semmit se fogunk nyerni, és még ennyi szurkoló sem lesz kint a stadionban. És nézhetjük ahogy a Juve sorra fogja nyerni a bajnokságokat és meglesz hivatalosan is a 3. csillag nekik. Gallianiéknak már el kéne húzni a picsába, bármennyit is tettetek a klubbért, csak tönkre teszik szép lassan, ha így folytatják tovább. Pénz kell és ha nincs kupa se lesz. Gallianéknak se jó ez gondolom csinálhatnának valamit…

  • Persze, majd ha Allegri dönt az üzleti kérdésekről.
   S ha jön egy 50milliós ajánlat, egy hirtelen jött visszautasíthatatlan ajánlat, akkor csak azért kell elutasítani mert pár héttel korábban azt mondta az edző, hogy nem adunk el senkit?:-) a helyzet napról napra változik, a mai világ gyors.

   • A 40 milliós ajánlat visszautasítható, az 50 már nem?
    Igazad van, de azért úgy eladni ilyen kaliberű játékost, hogy nem látni egy olyan embert sem a keretben, aki pótolhatná, akkor, hogy akarunk nyerni mi bármit is, ha jön mindíg valaki aki elviszi a klasszisainkat?
    És ne mondd, hogy nem tehet erről a vezetőség, mert ez egy visszautasíthatatlan ajánlat. (mellesleg, ha képesek rá – mert szerintem nem nagyon- hozni egy igazán jó védőt, akkor nem szóltam)

 7. Ez az egész olyan mint annó a Kaká ügy, remélem nem folytatódik úgy mint az. Ez csak egy pletyka amit az újság hozott fel, ameddig nem jelentig be hivatalosan addig Silva a miénk. A média már csak ilyen. Silva és Ibra is maradni fognak és ezeken felül érkezni fognak emberek. megérzés.

 8. Nevetséges, hogy némely klub évi 100-150 millió eurót is képes költeni az átigazolásokra. Ez nagyon nem fair a többi csapatokat illetően. Teszem fel, hogy lehet hogy Messi a világ legjobbja, és egy csapat sem akarja megszerezni? Mert egy átlagos klub nem engedheti meg magának azt, hogy kifizessen egy játékosért több tíz milliót. Sajnos, a futball rossz irányba sodródott, hála az araboknak, a Manchester City, a PSG, a Chelsea és a Barca féle csapatoknak, utóbbi kivétel.

  Jelenleg az a gond, hogy a Milannál rossz az anyagi helyzet. Ha jönne egy arab befektető, 200-300 millió eurót beleölne a csapatba, éves szinten pedig 30 millió eurót, vagy többet – akkor nem lennénk abban a helyzetben hogy egy ilyen ajánlatot megfontoljunk. Jelen pillanatban nincs pénz, és Silva árából egy tucat játékost lehetne venni. Értem én, hogy Berlusconi már 26 éve évről-évre több 10 millió eurót tesz a csapatba, de ez “kevés”. Itt a fórumon valahogy mindenki tiszteli, és becsüli Berlusconit, de az a helyzet hogy lejárt az idő. Az a helyzet, hogy ha arab befektetőket elzavarják, akkor nagy gondban lehet a csapat. Mert Berlusconi egyedül szeretné újra Európa tetejére emelni a Milant – de ezt anyagi szempontból nem lehet bírni.

  Vagy pedig az segíthet, hogy átalakítanák az egész rendszert, és például szabályoznák, hogy egy átigazolási időszakban egy adott csapat mennyit költhet.

  Mindenesetre, remélem hogy Al-Maktoum kisegíti a Milant. Silva pedig maradjon, Patóval, Ibrával és Boatenggel együtt. 50 millió euró egy védőért óriási pénz, azért már mi Van der Wiel-Ogbonna-Sakho-Criscito/Balzaretti sort tudnánk venni, + még egy Sahint esetleg.

 9. Ez az 50 millió euro (ha igaz…) olyan hatalmas összeg, amire nem fogunk nemet mondani.

  Ez akár vitaindító írás is lehet…

  Thiago Silva 28 éves lesz szeptemberben. Semmiképpen sem lehet azt mondani, hogy már nagyon fiatalon befutott. Silva nagyjából 25-26 éves korára lett jegyzett hátvéd. Jelenleg én is őt tartom a legjobbnak a posztján, de végül is elmondható, hogy nem máshol, hanem a Milanban vált világklasszissá. Miért lényeges ez?
  1) Silva szempontjából nézve, biztos(ak) lehet(ünk)-e abban, hogy egy másik csapatban ugyanilyen vagy hasonló teljesítményre lesz képes? Szerintem nem.
  2) Van-e esély arra, hogy akik a helyére érkeznének (pl. Ogbonna, Dedé), idővel Silváéhoz hasonlóan jó teljesítményt tudnak majd nyújtani (természetesen a Milannál folyó védőképzés következtében)? Szerintem van.

  Azon túl, hogy Silvát nagy tehetségnek tartom, úgy gondolom, a Milan – a brazil eladása esetén – okkal bízhat abban, hogy nagyon jó szeme van, ami a középső védők kiválasztását-képzését illeti. Mint írtam, Silva ugyan klasszis, de 3-4 évvel ezelőtt szinte senki sem tudta, ki is ő. Hogy belőle ilyen szintű védő lett, azt a tehetsége mellett a Milannál folyó szakmai munkának is tulajdonítom.

  Ha el kell adnunk Silvát, akkor
  – adjuk el a PSG-nek, ne pedig a Citynek vagy a Barcelonának
  – kérjünk el érte egy akkora összeget, amihez van képünk.

  Azt gondolom, Silva eladásának kockázata kettős.

  a) Az egyik kockázati tényező, hogy találunk-e olyan embereket a helyére, akik megfelelően pótolni tudják őt. Ennek kockázatát kisebbnek érzem.
  b) A másik, hogy milyen folyamatokat indíthat el Silva távozása? A brazilok maradni akarnak-e vajon? Mi lenne a helyzet Ibrahimoviccsal, aki győztes típus, és nem nézné jó szemmel, ha egy klasszis távozna a csapattól? Ennek kockázata, azt gondolom, nagyobb, mint azé, hogy a (középső) védelem erősödne-e a Silva helyett érkezőkkel.

  Végül – erről már írtam egy másik cikknél – érdemes elgondolkodni azon is, hogy amit Silvával elveszítünk, azt nem nyerhetjük-e vissza annak az 50 milliónak a segítségével… Jelenleg a Milan védelmét számokkal a következőképpen lehetne kifejezni: Abate egy 10-es skálán 6-7-es, Mexés 7-8-as, Silva 9-10-es, a balhátvéd pedig mondjuk Abate szintje. Azt gondolom, fiatal, de leendő klasszis hátvédeket már 10-12 millióért lehet találni és venni. Ebből az 50 millióból nemcsak be lehetne foltozni a lyukakat, hanem újjá lehetne építeni a teljes védelmet. Silva hiába a legjobb a posztján, ha a mellette lévők jelentősen elmaradnak tőle (talán Mexés kivételével). Nekünk klasszis szélsővédőkre és legalább egy középső védőre lenne szükségünk. Nem kérdés, hogy ehhez még sok is lenne a Silváért kapott összeg.

  Úgy gondolom – számolva arra, amivel kapcsolatban sokan szkeptikusak (visszaforgatja-e a Milan a kapott pénzt játékosokra) -, a Milan számára a kérdés az: mi ér többet: egy világklasszis középső védő a középszert sem mindig megütő társakkal vagy egy összességében jó (illetve jobb) védelem, amelyben viszont nincs ott Thiago Silva? Egyszerűbben: melyik a jobb védelem (természetesen csak elmélkedés):
  az Abate – Mexés – Silva – Antonini négyes VAGY
  a Van der Wiel – Mexés/Vertonghen – Ogbonna – Kolarov/Criscito hátvédsor?

   • Az utosó felállás ott van. Én azt választanám. Igazad van abban, hogy jobb-e egy klasszis Silva a védelemben egyedül, mint 4 klasszisnak mondható.

    Van der Wiel- Mexes- Ogbonna- Kolarov 4-es azért a BL-ben is ott lehet. Silva egydül egy Abatevel meg Lucával kevés..mint ez láttuk is idén.

  • Ha 50 milliót vagy még többet kifizetnek érte – akkor bár magam is sajnálni fogom- de el kell engedni.
   Többekkel ellentétben nem hiszem, hogy kizárólag Silva a sikerünk záloga. Ahogy azt Lansky kolléga is leírja:

   egyetlen világklasszis védő nem fogja megváltani az álmainkat. 50 millió euróért igenis tudunk olyan tehetséges védőket hozni, akik képesek megoldani a védőmunkát – hitem szerint az alábbi játékosok közül többen nemzetközi mércével mérve is – kiválóan.

   Jöjjön hát Ogbonna, Kolarov/Criscito, Verthongen!

   Én már csak annak szurkolok, hogy minél több pénzt kapjunk Silváért.

  • Én szinte teljesen egyetértek veled! Kivétel a szélső védők! Criscito nagy vétel lenne, de nem látok rá esélyt,h reális áron elhozzuk egy dúsgazdag clubtól. Ha meg 20-25 milliót kifizetünk érte, fele már el is ment Silva árának.
   Egy másik írásomban már említettem,h szerintem miért NEM kell szélső védőre pénzt áldozni.
   1. Urby és Didac szerintem igen is erős bal oldalon. (Antoninit már ide sem sorolom), a másik oldalon adódik Abate és Antonini kettőse kiegészülve a fiatal, ám tehetséges védőnkkel. Itt már több problémát látok, ebben is egyetértek veled.
   2. De a piacon van-e jobb? Van der Wiel említetted. Hát a dánok ellen a nagy kupac sz.r volt, pedig nagyon kellett volna! A Dán srác oda-vissza fűzte, pedig a nevét sem tudom. Számomra a Holland bajnokságból igazolt védők nagyon kérdőjelesek!
   Nem tudom ebben egyetértünk-e!?
   Visszatérve a te fejtegetésedre: Astori – Ogbonna kettős leigazolása kb Silva árának feléből megvalósulna és nálunk játszana Olaszország leendő védelme szinte egy az egyben! Azért ez hatalmas fegyvertény!

   Összefoglalva, most nem én leszek aki vitába száll veled! Ilyen összegért (főleg ha ő is rábólint) mennie kell sajnos! 🙁
   Hatalmas űrt hagy maga mögött, de bízzunk benne,hogy csak pletyka!

  • Azt a lehetőséget kihagytad az elmélkedésednél, hogy mi lenne ha Silva MELLÉ és nem pedig az árából jönnének a lentebb említett játékosok.

   Egyébként 50 millióért menni fog. Ezzel ő lenne a világ legdrágább védője, Rio Ferdinandot megelőzve. Ekkora pénzösszeget világklasszis irányítókért/csatárokért szoktak fizetni, hogy ne menjek messzire –> Eden Hazard.

   • Eszembe sem jutott azon elmélkedni, mi lenne akkor, ha Silva maradna, és MELLÉ érkeznének az említettek. A cikk ugyanis arról szólt, hogy 50 milliót ajánlana a PSG a brazilért. Az írásomnak éppen az lett volna a lényege, hogy a Silváért kapott összeget vissza lehetne-e, vissza akarjuk-e forgatni játékosokba, illetve, hogy – e kérdésekre adandó igenlő válaszok esetén – miként.

    • Sokan említik Kaka-t aki az egyik kedvencem volt. A játék alázata és hihetetlen tudás/tudás vágya miatt. Nagyon látszott rajta Rui Costa jelenléte…sokat fejlődött vele az ifjú Kaka.
     De! Amikor a vezetőség meghozta a döntést akkor egy sérülésekkel sújtott, erősen formán kívül lévő játékosért kaptunk 65 Milliót! Aki azóta sem kezdő (még csak első számú cserének sem mondható) a csapatában!
     Fájdalmas ezt mondani,de igen is jó üzlet volt. Persze tőlünk azóta is hiányzik egy hozzá hasonló klasszis támadó kp-ás.
     Én sokkal nagyobb hibának tudom be ugyan akkor eladni szaros 14 millióért Gourcuff-t. Aki 22 éves lehetett… most nem keresem vissza pontosan.

  • Üdv!
   Egyetértünk….sőt, azt gondolom még “eretnekebb” leszek picit, elgondolkodva inkább az eladás következményein (szintén azt gondolom 50 M Euro már akkora összeg, amiért el fogják adni).
   Következmények:
   Egyrészt ahogy írta(d) Ibra lesz az első, aki jelentkezni fog a kérők hívására…(sztem a brazilok nem mennének el Silva miatt….Robi nem akar hazamenni még, Pato meg más okokból maradna).
   Azt hiszem, amikor Silva eladása napirendre kerül(t), akkor ezzel a lehetőséggel (Ibra távozása) igenis számol(t) a vezetőség.
   Miért nem baj ez számukra? Persze baj, de nem katasztrófa. A kulcskérdés: mikor és mit szeretnénk a jövőben nyerni? Lehetséges válasz: A szenátorok búcsúja mérföldkő lett a csapat életében. Tavaly ill. a lezárt szezonban még úgy beszéltünk, hogy egy laza átmenettel (szenátorok-újak) jövőre talán BL (győzelemre) esélyesek leszünk, talán…. Jelenleg én azt gondolom, hogy a vártnál több új embert készülünk beépíteni (ami nem baj, de Silva esetleges távozásának hatására csak nőni fog a számuk), így aztán szerintem jövőre a cél ugyanaz lesz mint idén…öröm lesz a tisztes BL helytállás (max. négybe jutással) és a scudetto. Ha viszont az új beépülőktől azt várjuk, hogy 2-3 éven belül nyerjünk BL-t, akkor nem katasztrófa, ha Ibra helyett is találni kell valakit, aki arra az időre pörög fel a megfelelő szintre??!! Na ezért és az érte is kapható további 40M Euro-ért azt hiszem bevállalhatják azt az első lépést, ami Ibra távozását generálhatja. Ha pedig mégis marad a svéd, akkor örülhetünk és még jobb eredményben bízhatunk jövőre. Ebben az esetben Shaarawy (és Pato?, Hulk?, Tevez?) lesz a 2-3 év múlva BL-t nyerő csapat kulcs támadója (sora), addigra tőle már elvárható lesz a híre és eddigi ígéretes játéka alapján.
   Másik következmény a távozása esetén a védősor megerősítésének lehetősége, ahogy LAnsky tökéletesen levezette. Ha vkinek kérdés volna melyik felvázolt sor jobb, akkor csak annyit mondanék: Silva sérülése idején tudtuk-e igazán pótolni őt (pedig Nesta is volt még), mi lesz ha lesérül az idényre? Visszautalva az első pont bizonytalanságára, Ibrát melyik nyugtatná meg jobban ezek tükrében?
   Sajnálom, hogy ezt ilyen jól le lehet vezetni, mert nagyon örülnék, ha a megtartása mellett és nem az eladása esetén lehetne erősíteni a csapatot, de erre csak egy módon van lehetőség, ami meg is kérdőjelezheti az egész eladási pletykaözönt: az arab Sheikh pénzén!

 10. Nem szabad eladni, semmiért sem. Még akkor sem, ha visszaforgatnánk a pénzt amit érte kapunk. Ha pénzre van szükség akkor inkább Ibrat adjuk el, de őt is csak akkor ha az érte kapott pénzből pótoljuk megfelelően( ehez még hozzá kell jönnie, annak hogy Pato jövőre rendesen játszon), és még abból a pénzből vegyünk máshova is játékost.
  De Silva a leendő csapatkapitány, és a védelem nem bírná ki, hogy egy éva alatt elveszíti a két vezérét, nem is beszélve a védele elől hiányzó Bommelről.

 11. Érdekes kérdéseket vett fel Lansky “elemzése”,sok a megfontolandó érv pro és kontra,de az elmúlt évek átigazolási politikájából kiindulva én is a szkeptikusak táborát erősítem;azaz nem lesz a teljes összeg visszaforgatva,egy max. két játékos érkezése valószínűsíthető védő pozícióba;az pedig kevés lesz;főleg,ha valamelyikük nem válik be,lásd Taiwo.Akkor mi lesz?Így is lyukas a középpályánk támadó szekciója,valamint a védelem két széle;még tovább gyengülünk az egyik legfontosabb poszton?Azon a poszton amire elvileg 3-4 évre meg van a megoldásunk…

 12. Nem hiszem már el baz*g……………… Komolyan mondom… 3 játékosunk van aki ér is valamit! erre csak arról lehet hallani h eladjuk őket! komolyan mondom ez már gyalázat! ez olyan undorító hogy nem találok szavakat! Engem nem érdekel kit veszünk helyette! nem helyette kéne venni hanem MELLÉ!!!!

  HA ELADJÁK ÉN LESZEK BERLUSCONI LEGNAGYOBB FIKÁZÓJA!!!!!!!
  Ezt csinálták Kakával is anno! 🙁

 13. Kaká eladása után érkezett írányító?NEM,azóta sem. Miből gondolják itt sokan hogy visszaforgatnák a pénzt? ÁLLÍTÓLAG pénzügyi bajok vannak,márpedig akkor nem az lesz az első hogy klasszis védőt igazolunk helyette mert akkor hol lenne a biznisz?Ez a pénzügyi problémák dolog pedig kezd unalmas lenni, hatalmas FAKE. Ahol van pénz összesen 20milla egy 19 éves “tinire” ott ne hajazzanak a pénztelenségre. +Gondoljunk bele csupán kétszer annyi az értéke Silvának ?A JELENKOR LEGJOBB BELSŐ VÉDŐJE.
  Óriási összeg,visszautasíthatatlan?A psg 50 milláért vette Pastorét. Ennyit ér Silva?
  Ő nem csupán “egy védő” a sok közül hanem a legjobb.Ha elmegy akkora űrt fogni hagyni maga mögött a csapatban hogy azt az 50 millából sem pótolnák. A legjobbat nem lehet pótolni, helyére lehet hozni a másodikat vagy hasonlót de az is kurva sokba kerül..
  Silva,Nesta helyett-Acerbi ,Dede? Nemrossz , el-ba jók lesznek. Ugye mekkora csapatépítés folyik.
  Bízom Silvában és a sejkünkben…

 14. Ajjajj…. Kísértetiesen hasonlít Kaká esetére…. akkor is ez volt… mindenki egy emberként állította, hogy Kaká marad. Nem eladó. 100 milliót is visszautasítottunk a City-nek… Kaká nyilatkozata miszerint ő itt érzi otthon magát és hogy mindent meg akar nyerni a MILAN-nal…. majd egy pár napra rá már Real játékos volt….

  Jelenleg nincs még egy ilyen minőségű középhátvéd a piacon. Sokáig fog tartani, mire újra találunk valakit, aki újra olyan magasságokra tud törni hátvédként, mint Baresi, Costacurta, Maldini, Nesta és T.Silva….

  Utálni fogom, hogy minden meccs után a hátvédsorunkat fogjuk szidni..(Sydney) és majd mindig megemlítjük, milyen jó lenne most egy kis Szilva mag a védelem közepébe….

  Ez van…. pénzben nem tudunk verenyezni a Big Spender-ekkel, akikből egyre több és több bújik elő…
  Átlagos csapattal is lehet BL-t nyerni… csak rossz lesz nézni ahogy kinlódunk.

 15. Emberek ne legyetek már ennyire naívak. Dupla fizetés 100%-os anyagi háttér. Gondoljátok hogy egy Silva itt fog kínlódni a sok botlábú lejárt szerződésű ingyen igazolt senkikkel? (tiszt. a kiv.) Mikor a PSG-be már sztárok hegye sorakozik? És nem Silva az utolsó nagy név akit idén vesznek, mert csatár is menni fog.Azért már egy Pastore Lavezzi Silva nevekkel felsorakozó PSG nem egy utolsó falusi csapat. Pénz nem gond, és azért Párizs…Az hogy Galliani mit cáfol meg egyes olasz lapok egy dolog. M9 eldől hogy mi a szitu. Én 90% biztos vagyok benne hogy megy. És nagy esélyt látok arra is, követi Ibra is. Köszönhetjük Berlunak, aki jó úton halad, hogy középcsapattá formálja a Milant.. AcMilan=Udinese 2 Egfy Milannak el kell adni sztárjait ahhoz, hogy metudjon venni mondjuk egy Sahint 10millióért? Szánalmas és nevetséges…hozzáteszem, hogy a Silva 50-éből jó ha elköltenek majd 15-öt…Sajna amilyen jó eredményeket ért el Berlu olyan zuhanásba viszi a csapatot. Ha ide nem jön van valami dollárpapa, akkor pár év és a fasorba se leszünk.

 16. Állítólag Silva már a Francia fővárosban van, és holnap (szerdán) írják alá a szerződést!
  Tehát mindenki nyugodtan búcsúzzon el tőle!!!
  Van az a pénz, amit egy védőért nem szabad visszautasítani. (50m€)
  Valószínűleg még Messi-nek is megvan az ára, amennyiért a Barca “bármikor” eladná! (150-200m €)

 17. Sebaj,nem fogunk igazolni,mert nem is kell.Hiszen tele vagyunk igazi bajnokokkal,jahh bocs már elmentek.Ööö akkor legyen majd az a duma,hogy nem kell igazolni,hiszen tele vagyunk a jövő tehetségeivel,nézzék csak meg mennyi fiatal tehetség jött ki tőlünk.Darmian,Merkel,Albertazzi és a többiek nem lesz baj.Jahh,hogy már nem is itt játszanak,nembaj.Kit érdekel…
  Már várom a sablonos,nevetséges nyilatkozatokat a vezetőségtől.Jahh bocs,kihagytam,hogy valószínű új igazolásnak lesz kihirdetve,hogy Pato visszatér a sérüléséből:D:D Ilyeneket is csak nálunk lehet olvasni.

 18. Mindent elmond az átlag értelmi képességeiről az a hisztéria, amit itt a fórumon is művel a többség… azt várjátok el ugyanis, h a Milan vezetősége beszálljon ebbe a kilátástalan, elképzeléstelen pénzköltési őrületbe. azt várjátok el, h a Milan igazoljon le sztárokat az újgazdag csapatokat túllicitálva.
  Tényleg csak azt tudom javasolni (a saját magam, és a más véleményen lévők érdekében is), hogy mindenki, aki irreális áron megvásárolt „sztár” igazolásokat akar látni „csapatában”, az váltson végre a city-psg-cselszi-malaga vonalra, nem kell ezt itt erőltetni a Milannal…ezredszer is azon hisztizni h miért nem igazoljuk le a legdrágább túlértékelt focistát….kár ezért itt rinyálni, nem igazoljuk le, és kész. Egyébként a psg-nél biztos nagyon elégedettek a tavalyi pénzszórással: Pastorénél hatékonyabban nem is lehetett volna milliókat elb@szni. Ennek az egész pénzszóró hadjáratnak vége lesz előbb-utóbb, a psg és társai megint csak egy múlt, történelem, büszkeség nélküli, eladósodott, működésképtelen szarhalom lesz. Csak a klubok valódi szurkolóit sajnálom, ezek a klubok ugyanis jó eséllyel teljesen csődbe mennek. A futball ugyanazon az úton jár, mint az egész világgazdaság – vége lesz ennek nemsokára.
  A hisztizőknek tényleg csak a sport-bulvárt tudom ajánlani, nektek nem foci kell, hanem focista celebek. A foci a szurkolókról szól, a szurkolók a klubjukért szorítanak, nem sztárocskákért rajonganak. A focisták (a fociipar) pontosan a klubokat teszi tönkre az irreális keresetekkel. 2010-ben 192,8 millió eurot költött a Milan fizetésekre!!!! az 57, 6 milliárd forint!!! írástudatlan szardarab focistáknak!!! aki szerint ez jó, verje ki a f@szát a sztárocskákra psg fórumon – ha létezik ilyen egyáltalán.
  A többieknek meg FORZA MILAN!!!!!

  • kedves Rotykos!

   Sok mindenben egyetértek veled…hamarosan itt semmi sem lesz – csak lázongások és zavargások (legalábbis egy ideig, amíg be nem hajtjuk magunkat “önként” a nyaktiló alá) – na de az őrült fizetéseket nem a játékosok hajtották fel hanem a klubok! Elsősorban ők a felelősek az esztelen költekezés végett – az már egy másik téma, hogy ez sem volt véletlen, sőt szándékos!
   Még valami…ne feledjük hogy te sem azért lettél Milan szurkoló, mert a Milan éppen akkor egy középszíntű csapat volt…minden nagyobb klub a nemzetközi sikereinek köszönheti a határontúli szurkolóit…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS