Négy játékos, Muntari, De Sciglio, Abbiati és Bonera is a sérültlistára került, miután a múlt vasárnapi Inter elleni derbin megsérültek. A piros-feketék 4-2-re kikaptak a városi riválistól, így a bajnoki címet a Juventus nyerte meg.

A Milan hivatalosan is megerősítette, hogy Sulley Muntari térde, Mattia de Sciglio bokája ficamodott ki, míg Christian Abbiati combhúzódással bajlódik, Daniele Bonerának pedig a bal lába sérült meg.

Ezek a játékosok várhatólag kihagyják az idényzáró Novara elleni bajnoki mérkőzést, amelynek a bajnokságot illetően már nincs tétje. Továbbá Flavio Roma, Urby Emanuelson, Alexandre Pato, Filippo Inzaghi és Thiago Silva is sérült.

46 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Remélem a búcsúzó játékosok kapnak lehetőséget,sőt végig játsszák a meccset! Megérdemelné, Nesta, Ambro és Seedorf is,hisz ők a Milan ikonjai!! Bár sajnos olvastam olyat az egyik olasz oldalon,h Seedorf már hétfőn csatlakozik az új brazíliai csapatához,és így kihagyja a Novara elleni mérkőzést,de remélem,hogy nem igaz!!!!

 2. Ha Pippo sérült, akkor hogy a tökömbe fog Búcsúmeccset játszani a Novara ellen ?
  Gondolom Pippo lesz az előre tolt ék, és mögötte játszik majd Aqua és Cassano, tömik labdákkal, hogy góllal/gólokkal búcsúzhasson.
  Novarának elvileg már mindegy ez a meccs, tehát gondolom őkse fognak beállni 5 védővel, Pippo mégiscsak Olasz legenda, nem fogják 3emberrel fogni, had vegyen méltó búcsút!

  Szeretném látni mégegyszer a Pippo gólörömöt, (és nem Youtuberol)

 3. Már engem is zavar hogy minden hozzászólásodban van Antonini szó. Minden szurkolónak van kedvenc játékosa, de nem azzal van megáldva. A Rossoneriblog.com nem írta a sérültek listájára Antoninit, ezért mi se. Ezért nem kell felháborodni, de ha ez gond, akkor képzeld oda hogy ott van.

  Egyébként az idei szezon sem valami rózsásan sikerült számára, volt 2-3 jó meccse. Azon kívül a védelem bal oldala szinte nulla volt, kivéve amikor Emanuelson játszott ott. Nem mintha Mesbah jobb lenne mint Antonini, szó sincs róla.

  De ne gyere már mindig azzal hogy Abate sem jobb meg ilyesmi, teljesen más kategória… Felesleges erre fogni.

   • Azzal semmi probléma hogy van kedvenced a Milan berkein belül, sőt becsülöm hogy kitartasz egy középszintű ám nagy lelkesedéssel ill szívvel játszó ember mellett.Szerintem is ebben az évben egész jó teljesítményt nyújtott, de a többieknek abban szerintem igazuk van hogy a Milannak nem Antoninikre ill Abate-re van szüksége.Imádom ezt a csapatot és nem szeretném hogy tartósan középszintű csapat legyen.Szükség van olyan embereket hozni aki minőséget és vele megbízhatóságot hoz ebbe a csapatba mert különben nem lesz mit megnyerni.Ami azt vonná maga után hogy szia Ibra ,szia Silva és így tovább.Amúgy bocsi, ez az én véleményem !! Forza Milan !!!

 4. NAAA NEEEE vitatkozzunk Antonini-röl!!!!!! NE dumaljunk bekeröl!!!!! A CSAMPAS LABAIVAL FASZAN LAVIROZIK A MILAN_BAN NEM IDE VALO!!!!!!!!! A HÜLYE FOGYATEKOS BONERA HAVERJA-val eggyütt!!!!! MIRÖL BESZELSZ SZERINTEM JO VOLT EBBEN A SZEZONBAN????????? KI A FA…. neztel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Szerintem abszolút nincs igazad. Tény, hogy sokan elragadtatják magukat, de szerintem, ha mindennek utána olvasol, rájöhetsz, hogy ez már sok….
  Csak nem veszed észre, hogy – szinte kivétel nélkül – Antoninit véded, s ez sokakban kiverte a biztosítékot.
  Nem akarok sértegetni senkit, de:
  1, Hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy “kíváncsi lennék mit alkotnál a Milanban, ha te játszanál ott”, “ha ilyen okos vagy, miért nem te vagy az elnök”, “te semmire nem lennél jó egy Milanban”!
  Ezek lehet, hogy mind igazak. Csak azt ne felejtsd el, hogy mi, ők, te vagy akárki Magyarországon vagyunk, szurkolók vagyunk, s keményen dolgozunk “pitiáner összegekért”, nem pedig egy dolgunk van, hogy futballozzunk euró milliókért!
  Ekkora pénzért már csak-csak lehet elvárása az embernek valaki felé? Vagy tévedek?
  2, Luca Antonini. Nagyon kedveltem minden olyan játékost, akinek olaszként esélye van bekerülni a Milan kezdőcsapatába. Örültem neki, hogy játszott. Viszont sok mindenkit nem győzött meg, sőt… több balga meccse volt, mint jó! Ha összegezzük a jó meccs – rossz meccs arányt, igen gyenge lesz a hányados.
  Van még sajnos 1-2 ilyen játékos a Milanban. Ebben igazad van. Ettől még Antonini nem lesz jó játékos. Sajnos!!!
  Úgy sem hiszed el nekik, nekünk: Antonini nem Milan szintű játékos!

 6. A velemenyem akkoris fentartom!!!!!!!!! MERKÖZESEK MAGUKERT BESZELNEK!!! AMUGY SZURKOLO VAGYOK NEM JATEKOS! GÜRIZÖ MELOS VAGYOK!!!!!! ELMONDAM A DURVA VELEMENYEMET MEG HA FINOMAN SZOLVA KEMENY VOLT EN ILYEN EMBER VAGYOK !!!!!!!!!!!!! Ha nem tetszik nem olvasod!!!! Egyebkent mas szurkolo tarsamat, nem sertettem meg!!!!!

 7. Érdekes itt olvasgatni a hozzászólásokat, de sajnos vegyük figyelembe, hogy Antonini a leggyengébb Milan alapember és Abate jobb, de Ő sem az igazi. Nem védem őket, de egyik sem a saját posztján játszik, lehet, hogy ott is a leggyengébbek lennének. Antonini eredetileg középpályás jobb lábas focista léttére bal hátvéd , Abate eredetileg jobb oldali támadó középpályás, a Milanban lett védő. Bonera sohasem számított a Milan-ban alapembernek Cafu helyettesének vették jobb hátvédnek, két lábas, de egy védő poszton sem tudott alapember lenni. Sajnos ez van és a Milan védői közül igazából egy van aki BL győzelem esélyes szintű játékos T. Silva esetleg Mexes (Nesta távozik).
  Emanuelson meg meg nem játszik Antonini helyén, pedig jobb lenne.