Az angol Liverpool vezetősége sürgeti a Milant, hogy minél hamarabb hozzanak döntést Alberto Aquilani jövőjét illetően.

Az olasz válogatott középpályás 2009-ben 16 millió fontért igazolt a Liverpoolban, azonban nem váltotta meg a világot – így kölcsönben a Juventushoz, majd a Milanhoz került. A megállapodás értelmében ha Aquilani 25 hivatalos mérkőzésen pályára lép a Milan színeiben – akkor a piros-feketék kötelesek 6 millió euróért megvásárolni. A játékos jelenleg 22 mérkőzésnél tart.

Állítólag a Liverpool vezetősége sürgeti a Milant, hogy minél hamarabb hozzanak döntést a játékos jövőjéről – mivel ha visszatérne az angol csapathoz, Kenny Dalglish számítana rá.

Aquilani tavaly nyáron kölcsönbe opciós joggal érkezett a Milanhoz.

36 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Több mint valószínű hogy nem marad, pedig szerintem kiegészítő embernek igen is kellene! Sokkal jobb mint Seedorf,Ambrosini. Továbbmegyek, ha esetleg Capello lenne jövőre a vezetőedzőnk nála biztos számításba jönne, hiszen nagyon jól ismeri őt.
  Nagyon jól lát a pályán, jól tartja a labdát, jól passzol csak hát keveset fut és védekezik :/.

 2. Mindenképp maradnia kéne, 6 millió euró nem sok érte. Főleg hogy nem is régen a Liverpool 16 millió fontért vette meg. Kiegészítőembernek szerintem is tökéletes. Főleg ha jön Montolivo, akkor egy olasz középpálya állhatna fel:

  AQUILANI – MONTOLIVO – NOCERINO

 3. Nagyon jól indult Aquilani milanos karrierje, de tavasszal nagyon visszaesett a teljesítménye. Ha legalább azt hozta volna, amit ősszel, akkor nem lenne kérdés, maradjon-e. De jóval többet vártunk tőle szerintem.

  Teljes nyugalommal fogadom a hírt akkor is, ha marad, de akkor is, visszaküldjük Paul McCartneyékhoz…

 4. Szerintem a nyáron Astori, Acerbi, Natali is érkezni fog a védelembe, a középpályára jelenleg Traoré, Keita és Montolivo esélyes. Traoréról még nem hallottam, Keita védekező-középpályásként jó lenne, a támadásokban nagyon nem. Gyakran nézek Barca meccseket és az a baj hogy a támadásokban nagyon ügyetlen, a védekezés az megy neki. Montolivóról meg felesleges lenne írnom, hisz mindenkinek ugyanaz a véleménye.

  A támadósorban Tevez szerződtetése óriási biznisz lenne, és szerintem Pato távozni fog. Maxi jöjjön megint kölcsönbe, és El Shaarawyt végleg vegyük meg. Pippo vissza fog vonulni, Gianmario Comit pedig Serie-B-be adják kölcsön – ahol minden meccsen játszhat. Tehát a következő támadósor lenne: Ibrahimovic, Tevez, Cassano, Robinho, El Shaarawy, Maxi Lopez.

  Paloschi még mindig csak a jövő reménye. Allegrinek maradnia kellene, nem jó ha egy edzőt 2 év után elküldenek. Mindenesetre, a nyári átigazolási időszak fő célja, hogy Boateng és Silva is maradjon.

  • A csatársor így esélytelen. 4 név, amelyből 2 támadó bárhol kezdő lenne. Robinho nem éri meg a szeptembert a Milanban. Így vagy úgy, de menni fog. Azt gondolom, Pato árából érkezik vagy érkezhet Tévez vagy Hulk, Robinhoért pedig Ganso. De majd úgyis kiderül.

 5. Nekem teljesen szimpatikus játékos. Szerintem azért nem hisznek sokan benne, mert nem volt elég játéklehetősége. A vezetőség azért próbálta tartani a mérkőzéseit, hogy nehogy ki legyen a 25 mérkőzés. Kiegészítő mebernek, cserének jó lenne és szerintem tényleg nem sok érte a 6 millió euró. Szerintem jó lenne ha maradna.

 6. Mint már sokszor hangoztattam, gyilkos passzokra képes Aquilani ha az égiek is vele vannak, én szívesen látnám még a csapatban, de ha megválunk tőle és megfelelően pótoljuk, egy rossz szavam se lesz 🙂
  Ha jól tudom, és jól emlékszem akkor a hátralévő fordulókban pályán kell hogy legyen hogy elérje a 25 meccset, ha vasárnap nem lesz pályán, vagy nem áll be, akkor a kérdés el van döntve …

 7. Ha csak azért nem játszatják,hogy ne legyen meg a 25 meccse akkor az:
  1)Gusztustalan
  2)Végérvényesen kiderül,hogy Allegrinek semmi beleszólása nincs a dolgokba.
  Mert a sok sérülés miatt simán játszhatott volna ő is!
  Attól függetlenül nem tartom nagy fogásnak..
  Boateng-re és Nocerino-ra El Sharawy-ra felkaptuk a fejünket,hogy”ez igen”..
  Tényleg a csapat hasznára váltak..
  De Aquillani(sajnos)csak”egy a sok közül”
  Nem mondom,hogy rosszabb volt mint a nagy átlag de nem is jobb!

 8. Több mint gyanús a jegelése. Nekem hiányzik a játéka, mert valljuk be, hogy ősszel nem voltak olyan kiábrándító meccseink mint mostanában. Igazából a sérülése óta nem is nagyon volt kezdő. Formahanyatlással meg nem igazán magyarázhatják a mellőzéét, mert akkor Nocerino is padozna. Remélem, hogy a kopasz csak alkudni akar abból a “borsos” 6 millióból.

 9. Nem lepődnék meg, ha Alberto barátunk 24 meccset lejátszana idén és visszaküldenénk a Liverpoolhoz. A vezetőségünket ismerve ez simán elképzelhető. Volt egy válogatott középpályásunk egy szezonra, teljesen ingyen.
  Személyes véleményem az az, hogy ha ismét az őszi formáját hozná én mindenképpen számítanék rá. Ha nem is kezdőnek, de kiegészítőnek tökéletes. 6 millió euró nem pénz érte!

 10. Berlu+Galliani páros már jó ideje érdekes politikát végez a Milanban. Nem igazán szimpatikus a Milan hívőknek, nekem sem. Sajnos tényleg visszamehet Aquilani, pedig voltak jó meccsei, nagyon lát a pályán. 6MM egy ilyen játékosért semmi! Én szerintem az a baj, hogy nem találták meg a posztját még most sem. Én Pirlo szerepkörben játszatnám, ugyanúgy keveset fut és szerel, viszont nagyon technikás, és jó passzai vannak. Viszont gyorsabb!! Nocerino-val és Boa-val jó középpálya lenne. Akár Montolivo helyetteseként is!

 11. Egy dolog miatt mondom azt, hogy minden szívfájdalom nélkül mehet! Az pedig a fiatalokkal való viselkedése a pályán! Ahogy kiabált egyik meccsen De Sciglioval, azért mert pont ő rontott el valamit, egy másikon egy rossz indítás után pedig El Shaarawyval. Innentől kezdve lehet technikás, meg láthat a pályán, de szerintem semmi szükség rá! Ráadásul egyáltalán nem teljesített úgy hegy ezek felett a dolgok felett el tudjunk nézni, mint ahogy Ibránál tesszük egyszer egyszer…

 12. Véleményem szerint a Milan jelenlegi keretében 2 ember van akik bármikor (jövő szezonban) megállják a helyüket a közép pályán a kezdőben is. Boateng és Nocerino!

  A többi csak cserének jó de minek ennyi csere ha NINCS alapcsapat!!!!! 🙁