A Milannews.it értesülései szerint a Milan és a Genoa vezetősége megegyezett egymással Francesco Acerbi átigazolását illetően. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a játékos iránt érdeklődik a címvédő, most úgy tűnik a részletes forgatókönyv is megszületett a játékos megvásárlására.

A Milan az utóbbi időben igen élénken érdeklődött Francesco Acerbi iránt, akinek játékjogát közösen birtokolja a Genoa és a Chievo. Olasz lapértesülések szerint a Milan és a Genoa vezetősége megállapodott egymással Acerbi jövőjét illetően.

A lap szerint  a Milan sportigazgatója, Ariedo Braida, Acerbi ügynöke, Andrea Cattoli és a FIFA-képviselője Giuseppe Riso volt jelen a tárgyaláson, amely valójában egy vacsora keretein belül zajlott le. A megállapodás értelmében a Genoa 4 millió euróért megvásárolja a védő teljes játékjogát – aki egyből kölcsönbe a Milanhoz kerülhet. A Via Turatinak opciós joga lesz Acerbit 8 millió euróért később megvásárolni.

Acerbi korábban már megfordult a Regginában és a Triestinában is.

Forrás: rossoneriblog.com

18 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Genoa 4 millió euróért megvásárolja a védő teljes játékjogát – aki egyből kölcsönbe a Milanhoz kerülhet. A Via Turatinak opciós joga lesz Acerbit 8 millió euróért később megvásárolni.

  Genoa nagyon úgy viselkedik, mintha a felszopónk akarna lenni!.
  Ennek persze örülünk, de miért éri meg nekik ez ?

 2. Megint jól ügyeskednek az átigazolásokkal a kopaszék.Ez az opció a lehető legjobb számunkra. Amúgy amennyit láttam játszani a srácot azok alapján nem tűnt rossz játékosnak.

  A Genoa egy kalmár klub , nem az elért eredményekből éldegélnek meg, hanem játékosokkal való kereskedésből.
  Hogy miért éri meg nekik? Boatenget is + haszonnal adták tovább nekünk ha jól emlékszem és a fáraón is nagy kasza van és még lesz is nekik.

  • A fiorentina is ilyen csapat, legalábbis pár éve még nagyon az volt. Kissé az Arsenal is ilyen, nagyon sok a fiatal játékosuk, akik a sok játéklehetőség miatt hamar kiváló játékossá növik ki magukat, és később eladják őket jó pénzért, míg nekik nem került semmibe az illető, mert ugye saját nevelés…
   A fiorentina szintén hasonlót csinál, csak kevésbé látványosan, ill nem fiatalokkal, hanem gyengébb képességű játékosokkal.

 3. Ez mennyire lehet “tru story ” mert ha tényleg megszületett a megállapodás, akkor emelem kalapom Ariedo Braida és a vezetők előtt, mert ha így van akkor két nap alatt 2 játékos, lehet tényleg komolyan gondoljuk az erősítés témát 🙂
  Napról -napra igazolnánk augusztus 31ig 🙂 nem is szólnék semmit 😀 minden esetre, jó látni, hogy “aktívak” vagyunk !!!!

 4. Pénzügyileg a Milan vezetőségénél nincs profibb az tuti 🙂
  Ez egy nagy üzlet lehet
  mert ha bejön és jól játszik nálunk akkor 8 milliót mindenképp megér
  ha nem akkor csak kölcsönben volt aztán megy a Genovához
  Ezt a játékos is tudja és motiválni fogja !
  Én örülök! fiatal és Olasz!!!!

  Forza Milan

 5. Eddig nagyon úgy tűnik hogy Acerbi, Montolivo, Natali és El Shaarawy is érkezni fog. Egyébként nem értelek benneteket (tisztelet a kivételnek) sokan mondják, hogy keveset költöttünk tavaly és a korábbi években… Tavaly: El Shaarawy (10m), Ibrahimovic (8m utolsó részlet), Boateng (8m véglegesen) stb. És a költekezés azt nem azt jelenti hogy egy játékosra rápazarolunk 30m, amikor azért három játékost is lehet venni.

  És nekem nincs annál fontosabb, hogy a klub ne legyen adósságba. Mi nem vagyunk a Barca, vagy Juve aki nyáron 80-90 millió eurót költött el, és tele vannak adóssággal. Fontosabb hogy nincs adósságunk… Kakát is az adósság törlesztése miatt adtuk el, és végül “jól” jártunk vele, pedig a Milan szurkolók 90 százaléka nem nézte jó szemmel a távozását. Jelen esetbe sajnos akár Patóval is megköthetünk ilyen üzletet.