Paolo Maldini, a Milan  korábbi legendás védője szerint a bajnokság még nem dőlt el, és a csapatnak még van esélye elhódítani a trófeát.

A tabellán a Milan a második helyet foglalja el, egy ponttal lemaradva a Juventustól. A bajnokságból még 6 mérkőzés van hátra, és a Milan és Juventus is megnyerheti a scudettót. Paolo Maldini, aki több mint 1000 mérkőzésen lépett pályára a Milan színeiben azt mondta: “meglepett a Juventus teljesítménye, nem gondoltam volna hogy ilyen sokáig harcban lesznek a bajnoki címért. Most már minden a kezükben van. A Milan 20 napon belül egyszer kikapott és egyszer döntetlenezett, azonban a bajnoki címért folyó harc még nem dőlt el. Mindkét csapatnak 50 százalék esélye van megnyerni a bajnokságot” .

A legendás bekk hozzátette: “Muntari meg nem adott gólja fontos eset, viszont ezen túl kell lépni. Sokkal jobb, ha a Milan és a Juventus is elkerüli a vitákat. Pirlo? Sohasem kételkedtem benne, még mindig egy óriási játékos. Nesta a Juvéban? Nem tudom. Az utóbbi időben sok sérüléssel bajlódott. Szerencsésnek érezhetem magam, mert 25 éven át a legmagasabb szinten futballoztam. A labdarúgás sok mindent adott nekem, de van hátránya is. Most egyszerű dolgokat csinálok, rengeteg időt a családommal töltök. Nagyon boldog életet élek. Ha van valami, akkor azt megcsinálom, de nem sietek hogy újra munkába álljak” – fejezte be.

Maldini korábban arról beszélt, hogy a Milan nem kérte fel őt a szakmai stábba. A várakozások szerint Franciaországban, a Paris-Saint Germainnál fog dolgozni. Egyébként a PSG-nél dolgozik vezetőedzőként Carlo Ancelotti,  sportigazgatóként pedig Leonardo. Mindketten Maldinivel együtt a Milan egy korszakának meghatározó emberei.

7 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Maldini tényleg a legmagasabb szinten futballozott, és minden megélt a csapattal, győzelem teli, pillanatokat, keserűséget, begyűjtött trófeákat, elbukottakat, sokat tett a csapat érdekében !
  A Juventus számomra annyiban meglepetés hogy nem volt még ki megverje őket, pontosabban volt, csak azt egy bírói téves ítéletnek köszönhetően még nem talált legyőzőre a Juventus..
  Nesta a vezetőség kezére van bízva, kérdés hogy nyáron kik érkeznek, és milyen posztra.
  A vég kimenetel tényleg izgalmakat okoz, ha nem megtörten és reményt veszve nézzük a dolgokat akkor a legizgalmasabb hajrá a mi bajnokságunkban következik

 2. Szerintem is Maldininek igaza van még nem nyerte a Juve meg a bajnokságot,de a Milanak az olasz szövetséggel is meg kell hogy küzdjön mert szerintem a Juve oldalán állnak,miért játszik a Juve mindig a Milan után,már tudják hogy milyen eredményt kell nekik elérni miután mi rosszul játszottunk ez számukra nagy előny volt.

 3. A Juve 1 pontal vezet…
  Van még 6 forduló vissza…
  Ez még meglehet és meg is lesz..Botlik még a Juve
  Mi meg remélem nem(most már csak a bajnokságra koncentrálhatunk)
  De jövőre több kell.
  Vissza kell térjünk Európa elitjébe!!!!!
  Védők:
  Nesta
  Bonera
  Yepes
  Zambrotta
  ebből 2-3-nak mennie kell és igazolni fiatalabb(jobb védőket)
  Középpálya:
  Ambrosini
  Gattuso
  Seedorf
  idősek!Nincs értelme tovább erőltetni véleményem szerint
  Csatárok:
  Nagyon szeretem de Inzaghi már nem fér oda….
  Amúgy meg szerintem egy csapatnak sincs ilyen csatár választéka mint a miénk….
  Nem is kell szerintem csatárt igazolni.Ha mégis akkor őt hívják úgy,hogy Neymar 🙂
  Jövőre már a BL.ben is “virítanunk”kell 🙂

 4. A hátralévő fordulókban
  -a Milan ellenfelei: Bologna, Genoa, Siena, Atalanta, Inter, Novara
  -a Juventus ellenfelei:Roma, Cesena, Novara, Lecce, Cagliari, Atalanta
  Véleményem szerint a rangadók (-Milan-Inter; Juve-Roma) és az atalanta elleni meccsek nagyon fontosak, több pontot kell rajtuk szerezni, mint a juventus, és akkor meg is lesz a scudetto! :))