Pótolták a Milan-Chievo Primavera bajnoki mérkőzést, amelyet a 17. fordulóban halasztottak el. A találkozó végeredménye 1-1 lett.

A piros-feketék Primavera csapata a mai napon hazai környezetben fogadta a Chievo Verona csapatát. A korábban elhalasztott mérkőzés eredménye 1-1 lett.

A Milan a harmadik, a Chievo pedig a negyedik helyről várta a rangadót. A találkozó első félidejében a 27. percben Gianmario Comi büntetőből volt eredményes. A második játékrészben Kirilov az 50. percben szépített, és több gól nem született.

A döntetlen után a Milannak és a Chievónak is 46 pontja van,  azonban előbbi jobb gólkülönbségének köszönhetően a harmadik helyen áll.

A Milan Primavera következő mérkőzése április 11-én a Cesena vendégeként lesz.

A kezdőcsapatok:

MILAN: Narduzzo; De Sciglio, Desole, Baldan, Bertoni; Ely, Calvano, Innocenti; Comi, Carmona. Cserék: Umunegbu, Brunelli, Speranza, Ferreira, Hottor, Lora, Ganz, Prosenik.

CHIEVO: Coletta, Maccaroe, Soluni, Zamparo, Coulibaly, Burato, Franchini, Gallo, Ekuban, Kirilov, Franco. Cserék: Albertini, Chiarello, Cisotti, Da Silva, Hernandez, La Selva, Oliboni.

8 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Elnézést kérünk, ez eredeti hiba. Umunegbu volt a 11. játékos. Egyébként ezt a mérkőzést április 7-én játszották le, azonban most került ki. Szóval De Sciglio várhatólag a “felnőtt meccsen” a padon lesz, így a holnapi Cesena elleni mérkőzésen nem játszhat.