A Fáraó csak a Milané lesz

29

Vélhetően Stephan El Shaarawy nyártól véglegesen a Milané lesz; a piros-feketék igényt tartanak a játékosra.

El Shaarawy még 2011 nyarán érkezett, és a Milan 10 millió euróért meg is vásárolta játékjogának felét – és idén nyáron arra készülnek hogy a másik 50%-ot is megvásárolják. Az olasz támadó összesen 22 meccsen 4-szer volt eredményes.

Roberto La Florio, a játékos ügynöke elmondta, a piros-feketék 15 millió euróért vásárolhatják meg El Shaarawy játékjogának másik felét. “Stephan véglegesen a Milané lesz. A klubok a közeljövőben meg fognak állapodni. Gyakorlatilag már csak a hivatalos bejelentés hiányzik, amely az átigazolási időszak elején meg is fog történni” – mondta La Florio a Tuttomercatoweb.comnak

Így tehát a Milannak összesen 25 millió eurójába kerülhet El Shaarawy szerződtetése. A 19 éves támadó a Barcelona elleni visszavágón kisebb húzódás miatt nem tudott pályára lépni.29 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. 25 millióba fog kerülni? Én nem bánom de elég borsos ár:D
  Egy normális balhátvédet viszont nem tudnunk venni…nonszensz

  • Azért mert játékjogának felét vásárolták meg. A fele szóval pontosabb adatot tudunk kifejezni.

 2. Merkel nagyon jó játékos lehet, jelenleg 10 millió euró a kivásárlási ára, és a fele játékjoga a Genoáé. Ami azt jelenti hogy 5 millió euróért visszavásárolhatnánk… Ha jól tudom 3-4 meccset játszott idén a Milanban, és nagyon jó látni hogy egy saját nevelésű fiatal játékos képes megállni a helyét a kezdőcsapatba. Astori visszahozása is jó lenne, főleg ha Yepes elmegy.

 3. Én úgy tudtam, hogy 19 éves, vagy az 2 éve volt? 🙂
  Egyébként nagyszerű hír, leszámítva az árat. Továbbá azért még van hova fejlődnie a srácnak, de biztos vagyok benne, hogy fog is!

 4. 25millió ?.. én nagyon borsosnak találom az árát! Tény hogy jó, de nem is emlékszem mikor fizettünk ennyit egy játékosért, főleg nem 20év alattiért.. Azt hiszem soha! De javitsatok ki.. Pato ért se fizettünk ennyit!

   • 10re emlékszem.. de 20 millió egy brazil válogatottért.. az más!
    De 25 öt akkor se fizettünk még! Látom benne a potenciált, csak félek hogy olyan lesz, min Koman Vladimir.. hajt küzd, és jó.. de ha alap ember lesz, akkor elszáll az egója, és a teljesitménye rovására megy! Remélem nem lesz igazam!

 5. Jo jatekos,tehetseges es fiatal…azonban nem er 25 millat semmi keppen,legalabbis szerintem!Azhelyett hogy sok penzt kiadunk fiatal tehetsegekert,miert nem probalunk a Primaverabol hozni,es penzt fektetni egy komolyabb iskolaba,mint az Ajax es foleg a Barcelona?

 6. Srácok! Ti ennyire nem ismeritek a Kopaszt? Azért, mert az ügynöke mondott egy számot nem hiszem, hogy ettől Galliani nem kezdene el alkudozni.Ebben profi.Akkor lesz biztos az ára, ha bejelentették, hogy véglegesítették az ügyletet. Az persze nem biztos, hogy az alku minden részletét ki fogják terigetni…

  • Galliani valóban profi, de nem tudhatjuk, hogy milyen tartalmú szerződést kötöttek, mikor megvásárolták a játékjogának felét. Lehet, hogy az akkori szerződésben 15 milliós opció van kikötve a játékjog másik felére, de ezt csak ők tudják.

  • 40 millióért? Szerintem nem! Nekünk inkább egy irányítóra van szükségünk, aki ha kell megindul egyedül, ha nem, akkor meg körömpasszokkal hozza helyzetbe a társakat. Egy olyasmi játékos kell, mint anno Kaká.

   Az én jelöltem még mindig Lucas a Sao Pauloból! Gyere gyere! Az Inter már rajta van, ők 25 milliót ajánlottak érte, de nem ment oda. Nem adta a klub.

 7. Jó döntés. El Shaarawyn látszik, hogy nagyon akar bizonyítani. Van még bőven hová fejlődnie, de minden mozdulatán érződik, hogy remek tehetség, akinek a szorgalma is megvan a jobb játékossá váláshoz. Gondolok itt arra, hogy eddig egyetlen szavát nem lehetett hallani amiben panaszkodott volna, mindig arról nyilatkozott, hogy jól érzi magát a Milanban és harcolni fog a helyéért. (Így is történt.) Egy tapasztalatlan hatodik számú támadóból lett egy biztos csere, akit Allegri a Juve ellen is be mer rakni akár kezdőként is. Szépen haladt eddig előre a ranglétrán, hiszen azonos szinten állt Paloschival, majd lassan leelőzte Pippot, és Maxi érkezése után is megmaradt a helye. Úgy vélem, hogy ha Pato sérüléseinek okát nem találjuk meg, akkor muszáj lesz eladni és a többi poszton belőle megerősíteni a csapatot. Az Ibra, Cassano, El Shaarawy, Robinho, Maxi ötös elegendő lehet támadókat tekintve jövőre. Esetleg meg lehetne próbálni néha Comit is akinek nagyon megy a Primaverában. Az Ibra-Cassano páros világszínvonalú, és mire az említett úriemberek kiöregednek addigra lesz egy biztos utódunk a Fáraó személyében, és mellé már csak egy Ibra-utódot kellene találni. (Balotelli?) Remélem még jó sokáig hordja a Milan-mezt El Shaarawy és 22 éves korára jobban ki tudjuk aknázni a tehetségét mint azt Patónál sikerült eddig.

  • Dani az hagyján, hogy a Juve ellen, de még a Barca ellen is pályára küldte 40 percre, Allegri bízik benne, tavaly ugyan így bízott Merkelbe és Strasserbe is, ezt a 3 fiatal srácot jövőre bíztos beépíti a csapatba ! 😉

 8. Ugye bár már kifizettünk El Shaarawy játékjogának feléért 10 millió eurót, és elvileg a másik felét is 10 millióért kéne megvásárolni – csak mivel az idei szezonban több mérkőzésen is játszott, és gólt is lőtt – 5 millió eurót nőtt az ára. Ami azt jelenti hogy idén nyáron 15 millió eurót kéne fizetni érte, de szerintem ezt két részletben fogják befizetni. Az összeg egyik felét idén, a másik felét pedig jövő nyáron..

 9. Annyiban van ellenvetésem a dologgal kapcsolatban hogyha Shaarawy-t meg vesszük lehet nem számíthatunk inteligens játékosokra… csak mert ugye híresek vagyunk arról hogy nem nagyon szeretünk zsebbe nyúlni. De cáfoljatok rám főleg ti ketten : Galliani, és Berlusconi 🙂

 10. Én azt gondolom, idén nyáron költekezni fogunk.
  Talán utolsó lehetőség nagybevásárlásra egy ideig, mert aztán jön a stadionkérdés, meg a pénzügyi fair play.
  Már rég költött elnökünk játékosokra, na meg, mindig olyankor szokott költeni, amikor visszaül az elnöki pozícióba.
  Ráadásul, most már csak azért is ésszerű megtenni, mert sokan elmennek, az öregek közül, s be lehet fejezni így a csapatépítést.
  Ezen túl, úgy tűnik, a pereknél is kegyesek vele, biztos volt valami paktum a lemondása környékén, vagyis, talán lesz is miből.
  Bérköltség rendesen szabadul fel nyáron, azzal nem lesz gond.
  A tippem Monti+1 fiatal belső védő + 1 szélsővédő (valószínüleg 30+, kiegészítőnek), egy jóféle középpályás (Kaká, DeRossi, vagy a liba), és egy erős csatás. Patót meg elpasszoljuk a PSG-nek. nincs messze, jöhet Barbarához enyelegni, amikor akar, s kell belőle a pénz, amíg még adnak érte akármennyit is.
  Remélem a csatár Tevez lesz vagy Hulk.
  Rajtuk kívül visszahozunk pár fiatalt, meg felhozunk 1-2t a primaverából tartalékba.
  Ennél nem is kellene több, s ez így összesen kb 50 milla költés lenne, ami szerintem mopst benne is van a levegőben.

 11. Hatalmas játékost lesz belőle, csak még egy kis önbizalom kell neki és 100% formába lendül a srác, 25 millióért, remélem nem pakolnak rá 20 kiló izmot…. 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet