A szerdai edzésen Robinhónak megsérült a  bokája, így kérdésessé vált a játéka a hétvégi Parma elleni mérkőzésen.

Robinho hosszú idő után ismét kiváló formában van, az Arsenal elleni BL mérkőzésen nagyon jól szerepelt, eredményes is volt.  Sajnos úgy tűnik: a brazil támadó kihagyja a Parma elleni hétvégi mérkőzést, miután a szerdai edzésen megsérült a jobb bokája. További vizsgálatokat napokban fognak elvégezni. Abban az esetben, ha Robinho nem épül fel időben, akkor Stephan El Shaarawy játszhat majd Ibrahimovic mellett, Emanuelson pedig a két támadó mögött.

Clarence Seedorf és Maxi Lopez várhatóan Massimiliano Allegri rendelkezésére áll majd, míg Kevin-Prince Boateng a Juventus elleni Olasz kupa mérkőzésen térhet vissza.

15 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Valaki mesélje már el, hogy a szanaszét rúgott Ronaldo és Messi hogyan rúg 143 gólt, ad 95 gólpasszt, miközben egy kezemen meg tudom számolni, hány napot volt sérült… Igazság szerint már nem is érdekel ez a sok sérülés. Ilyen egyszerűen nem létezik. Rossz az, aki rosszra gondol, tudom, de bennem már az is felmerült, hogy ez a sok sérülés nem valami másnak a következménye, mellékhatása-e… Le sem írom, mire gondolok – talán ki lehet találni ., mert kiátkozna mindenki. Évek óta ez megy, és évek óta képtelenek megoldani. Meg lennék lepve, ha lenne a világon még egy csapat, amelyben az egész idényt tekintve több sérült lenne, mint a Milannál. Erre még az NFL-ben is azt mondanák, hogy képtelenség…

  Robinhonak természetesen jobbulást. A “legjobbkor” jön ez a sérülés, pont, mikor formába lendült… De legalább pihenhet egy kicsit, mert rengeteget gürizett az utóbbi hetekben-hónapokban.

  Ha Boateng a Parma ellen nem térhet vissza (vélelmezem, hogy még a padra sem ülteti le őt Allegri), akkor még nyilván nincs 100%-os állapotban. Ebből következik – számomra -, hogy a Juventus elleni – senkit sem igazán foglalkoztató – kupameccsen sem valószínű, hogy tökéletes állapotban lenne. Ott megkockáztatni a szereplését, amikor rá egy hétre jóval fontosabb fellépésünk lesz, marhaság. Ha a Parma ellen nem játszhat, akkor ne játsszon. De akkor ne játsszon a Juve ellen sem! Nem ér annyit az a hülye kupameccs.

 2. A kupemeccsen, szerintem, azért gondolkodnak a vezetőségnél, mert van halvány esély a triplázásra, ami, csodaszámba menne, s nem akarják egyértelműen elengedni ezt a lehetőséget. Szerintem, holnap délben döntik el, játszik-e a Juve ellen Boateng.

 3. kiderül milyen út áll előttünk a BL-ben, amit végig kellene tolni.
  Egy könnyebb ág jelentheti azt, hogy megpróbáljuk a triplázást, szerintem, a nehezebb sorsolásnál meg nyilván dobni kell az olasz kupát a kukába, s foglalkozni a BL-el, meg a bajnokságban az előny megtartásával.

 4. “Csodalatos”, ugy hallom Abate is kidolt ket hetre!Nem igaz, hogy nem rugjak ki a dokikat vagy a masszoroket vagy mittudomenkit, de ez mar evek ota nevetseges!
  Lehetene sorolni a ligakat es csapatokat ahol tobb es huzosabb meccseket jatszanank, mint itt es megsincs ennyi serult!
  Az is lehet, hogy a stadion gyepenek a minosegevel is vannak gondok, DE akkor az Internel miert nincs ennyi serult???!!!
  Egy Zanetti lejatszott mar vagy 600 meccset es 38 evesen sem serul le…stb…stb…

 5. Abate szerintem nagyobb érvágás, mint Robinho. Hogyan áll majd fel így a védelem, nem tudom….! A Juve ellen még ne játsszon Boa, kell a pihenő még neki. Nélküle is simán kellene hoznunk a meccset 0-2re. Van 1 olyan sejtésem, hogy a sorsolás nem a legjobb eredményt hozza számunkra, bekapunk egy nagyobb csapatot. Ne legyen igazam.

 6. Remélem Robi sérülése tényleg csak 1-2hetes és nem húzódik el. Pihenés ráfér. Túl hajtottuk őt is az utóbbi időben. Arsenal ellen rossz volt nézni, mégis végig játszott, majd a hétvégén is. Ez is hiba. Túlterheljük a játékosokat. De a talajjal sincs minden rendben az biztos. Amúgy Internél is van elég sérült -> Kellene az az új stadion, vagy túrjuk ki az Intert a SanSiro-ból! Tesóm kb épp most jár arra, majd meglesi milyen is a játéktér! Akkor lesznek infóim! Tudom,h nem fogom megélni hogy Antonini-t végre jobb bekként lássam. Pedig most épp ez lenne a legjobb megoldás. Bal bunkónak ott van Mesbah és Urby(tudom, ő sem kerül már vissza -> sajnos!) is. Antonini beadásai szerintem bal oldalról is jobbak (ballal és jobbal is),mint Abate bekotort labdái.