A Milan Primavera gólnélküli 0-0-s döntetlent játszott a Brescia csapatával a Campionato Nazionale Primavera bajnokság szombati játéknapján.

Az AC Milan második csapata, a Milan Primavera ma 14:30-kor lépett pályára a Brescia vendégeként a San Filippo sportközpontban. A mérkőzés végeredménye 0-0 lett.

Az első lehetőség a Brescia előtt adódott. Piscitelli rosszul jött ki a kapuból, ezt Magrassi használta ki és középre passzolt Efraimhoz, aki viszont Rodrigo Elynek köszönhetően nem tudott gólt szerezni. A második félidőben sokkal agresszívabban játszott Aldo Dolcetti csapata, a legnagyobb helyzet az 55. percben Gianmario Comi előtt adódott, az ellenfél kapusa azonban bravúrral védett. Ezt követően Baldan, Desole és Ganz is helyzetbe került, de nekik sem sikerült eredményesnek lenni. Egyébként a mérkőzés 68. percében Simone Calvanót bokasérülés miatt le kellett cserélni.

BRESCIA PRIMAVERA – MILAN PRIMAVERA 0-0

Időpont: 2012.03.10. 14:30
Helyszín: San Filippo Sportközpont, Brescia
Gólszerzők: –

A kezdőcsapatok:

Milan: Piscitelli, Innocenti, Ely, Baldan, Desole, Bertoni, Calvano, (Hottor 68.), Cristante, Carmona, Comi, (Speziale 58.), Ganz, (Roggia 80.). Cserék: Narduzzo, Guzzo, Speranza, Rondanini.

Brescia: Cragno, Lini, Lancini N., Welbeck, Kamalu, Falasco, Ephraim, Quaggiotto, Magrassi, Gerevini, Bara. Cserék: Minelli, Berta, Lancini E., Pontos, Tassi, Jovanic, Belotti.

5 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Vicces, hogy ilyen messziről, gyakorlatilag egyetlen információ birtokában, még a meccset sem látva ítéltek meg egy edzőt. Az, hogy Dolcetti volt NBI-es edző, még nem minősíti őt. Emlékeztek egy bizonyos Henk Ten Catéra? Egy edző megítéléséhez kicsit komplexebben kellene szemlélni a dolgokat, amihez nekünk nyilván nincs lehetőségünk. Maldini, pedig, ha jól tudom, ő maga mondta, hogy az edzősködés nem neki való.