Olasz lapértesülések szerint az AC Milan a nyári átigazolási időszak során szeretné megszerezni az Udinese kolumbiai játékosát, Pablo Armerót.

A Corriere dello Sport és a Tuttosport egybehangzó értesülései szerint a bajnoki címvédő Milan vezetősége szemet vetett a közelmúltban kiválóan teljesítő Armeróra, aki jelenleg az Udinesében szerepel.

A Milan ügyvezető-igazgatója, Adriano Galliani nemrég az újságíróknak adott nyilatkozatában elmondta, kedveli Armero játékát, azonban az átigazolási díj komoly problémát jelenthet megszerzésében. Az Udinese továbbra is kitart amellett, hogy 15 millió euró alatt nem hajlandó megválni a bal oldalon bevethető középpályástól.

Armero 2010-ben csatlakozott az Udineséhez a brazil Palmeiras csapatától. A 25 éves játékos összesen 30 alkalommal öltötte magára hazája, Kolumbia válogatottjának mezét.

Továbbá a hírek szerint a Milan a szintén Udinese középpályására, Kwadwo Asamoahra is felfigyelt, azonban sokkal valószínűbb, hogy a Barcelona védekező-középpályása, Seydou Keita fog érkezni, aki várhatólag a nyáron távozik a spanyol csapattól.

33 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Semmi esélyünk rá, hogy megvegyük.
  Én Mesbachal meg vagyok amúgy elégedve.
  Taiwot meg nem írnám le még mindig.
  Kwadwo Asamoah jobban kénye,de itt sincs pénzünk s nem is lesz!!!
  Keita meg jó,de csak a helyet foglalja majd el egy fiataltól, bár jó lehet még vagy 1-2 évig(fizuja nem lesz olcsó).
  Miért nem nézünk mi is szét igazán Braziliába meg Argentinában s nem azokat a nagyon besztárolt fiatalokat akarjuk megvenni?
  Lám az Udine meg Port mindig talál magának gyémántot olcsón!!!!!

  • *Mesbah(!!!) Amúgy meg szerintem nem ér 15 milliót ez a csávó, és egyetértek nekünk is jobban szét kellene nézni, nem feltétlenül Dél-Amerikában, hanem valahol máshol, mert nem hiszem, hogy csak Brazil meg Argentin tehetségek szaladgálnak szerte a világon.

 2. Jaj ez nem ide való,de sokan szeretnétek ha leigazolnánk Sandrot a Tottahamtől!
  MINEK????
  szerintem egy nevetséges játékos,ráadásul nem is olcsó mulatság volna.
  Akkor inkább Kwadwo Asamoah olcsóbb, erősebb, technikásabb is és már játszott Olasz ligában.

 3. Hát ki tudja, de szerintem Asamoah és Keita érkezése jól jönne, és még érkezne Montolivo. Vagyis Asamoah 12 millió euró, Keita apróért, Montolivo pedig állítólag ingyen jönne, mivel lejár a szerződése. A támadósorba visszahozatnám Alberto Paloschit, így a Ibra, Robinho, Cassano, Pato, El Shaarawy, Paloschi, Maxi Lopez sor lenne, ha senki sem távozna. Bár Maxi Lopez csak kölcsönbe jött, így ő lehet menni fog vissza a Cataniához. Paloschit vissza kéne hozni, mivel ő is Milan nevelés, és ez nagyon fontos dolog. Mert minek érkezzen egy Maxi Lopez 6-7 millió euróért, amikor egy saját nevelésű Paloschi meg tudja oldani, és még fizetni sem kell érte.

 4. Hát nem tudom…bal oldalra ott van a Emanuelson(bár ő nem sokszor játszok azon poszoton) meg Noccerino a jól tudom..de ha mondjuk elmegy 1-2 idősebb játékos akkor oké! Asamoah inkább mint, Keita! mennyi idős is? sztm 30 felett van(lehet tapasztalat).. de nem leszünk vele sem kisegítve! Forza Milan!

 5. Sose lesz a miénk….. pénzt kérnek érte… azt meg mi nem adunk.
  Az Udinese pedig mivel hogy mostanában eléggé jól állnak…biztos hogy nem lesz egyszerű ,,megvesztegetni,, őket mindenféle ajánlatokkal.
  take it or leave it. Ez a szabály.

 6. Armerot utóbbi időkben nem használják mint bal bunkó, inkább előrébb tolják

  akkor látnám igazán értelmét a leigazolásának, ha átállnánk a 3-5-2, 3-4-felállásra.
  —————Abbiat——————-
  ———Mexes-Silva-Sakho——–
  Maicon————————–Armero
  —–Sandro/Muntari—Montolivo/Pogba—
  —————Asamoah/Boateng——
  ——-Ibra————-Jovetic/Ses—–

  • ez a csapat nevetséges, már bocs. Maicon? Jovetic? Ses? Pogba? Armero? Sakho? Hát kétlem hogy valamelyik játékos közülük érkezne, Montolivo jöhet.

   Ez jobb:

   ABBIATI

   ABATE – NESTA/MEXES – SILVA/SAKHO – ANTONINI/MESBAH

   AQUILANI – VAN BOMMEL/MONTOLIVO/AMBROSINI – NOCERINO/MUNTARI

   BOATENG

   IBRA/PATO – ROBINHO/CASSANO.

   Ez sokkal reálisabb…

  • Taiwo biztos megy. Didac-ot biztos visszahozzák, és megnézik mit fejlődött, aztán lehet megint továbbadják még egy évre. Mesbah biztos marad mivel 4 évre írt alá, és megfelelő kiegészítő ember lehet. Antonini is valószínű hogy marad.

 7. Tiszteletem!

  Olvasgattam a kommenteket…. hát vannak értelmes és értelmetlen-reális és teljesen álmodozó felfogású Milan szurkoló! 🙂

  Peterman és Gila diskurzusához szólnék hozzá ha megengeditek 🙂 Berlunak van pénze! nyáron is volt! ha nem lett volna nem hülyítettek volna mr.x dumával! gondolom nem tudtak megegyezni a kiszemelttel vagy annak klubjával, és b tervel nem készültek.. ennyi… de ez egyáltalán nem ad arra okot, hogy reménykedjünk nyáron valami ígéret “pótlásra”….. de ha idén nyáron is megszívatnak ilyen mr.x-y dumálval… többet nem olvasok milan híreket :S .!!!

  Password csapatán csak mosolyogtam 🙂 (ő az álmodozó fajta) 🙂

  —————Abbiati————–
  –Abate,Mexes,Silva,Mesbah–
  —————Muntari————-
  Boateng—Montolivo—Nocerino
  ———Pato——–Ibra———-

  Így maradna bőven minőségi csere is! Nesta,Aquilani,Didac,Emanuelson,Mvb,Cass,Robinka,……de az öregek nagy részét el kell küldeni valahova levezetni!!

  • Ilyen hadrendben soha nem játszott a Milan és nem is fog! Amúgy a nevekkel nincs gond. Muntari és Monti helycsere. Boa előre tolva a rombusz 2 szélén Noce (jobb) Muntari bal oldalon használható.
   Szerintem Bommel menjen haza nyugodtan nyáron. See és Ambro valószínűleg Pippo-val együtt befejezik. Nesta számomra kérdőjel. Ha marad akkor csak padozni marad és egyszer-egyszer besegít, ahogy Gatta is. Arra elegendő ez a 2 név és esetleg Abbiati, Silva,Abate és Antonini, hogy a Milan szellemiséget tovább adják az újaknak. Ahogy ez már hagyomány. Cassano is igazi családtag lett. Ezután a tragikus “sérülés/betegség” után remélem örökké a Milan -é!
   Igazolásokkal kapcsolatban. Giovinco-t hoznám a bukdácsoló Parma-ból. A szerencsétlenül megsérült Banega-t talán így olcsóbban hozhatnánk el Valencia-ból. kb erre lenne szükség Montolivo-n kívül. + még egy belső védőre, mivel Yepes nagy kérdőjel (kora miatt). Saját nevelésű Astori nagyon jó lenne most, ahogy csatársorban Paloschi is!

 8. persze, egy perc alatt el tudom adni képzeletben a jelenlegi keret felét 🙂
  persze, maradhatunk a Mesbah, Abate vonal mellett de ők szerintem közel sem közelítik meg a színvonalat amit kéne.
  Montolivora is úgy várunk mint a csoda, oszt az utóbbi 1-2évben nem nyújt semmit, klubszinten sem és válogatottban sem.

  egyébként Maicon megszerzése nem lehetetlen, hisz ha az Inter nem végez kupa helyen, akkor meg kell válniuk pár klasszistól, főleg ha figyelembe vesszük, hogy 1év van hátra a szerződéséből.
  Armero meg az udineből szintén nem lehetetlen 🙂
  Sakho-t meg be lehetne vonni a Pato üzletbe, ha még a PSG annyira akarja kacsát.

  na mind1 🙂 álmodni kell, hogy szebb világban éljünk!

  • Szerintem Sakho-s gondolat jó! 🙂 Már ha eladjuk Pato-t,de ugye tudjuk ki a “párja”?
   Maicon-al szkeptikus vagyok. Öregszik már. Becsúszik egy sérülés és ennyi volt… Antonini-t átnevelném lassan jobb oldalra. Benne technikailag többet látok, mint Abate esetében. Másik oldalon ugyan úgy meg van a 2 ember Urby és Mesbah személyében. Egyik sem épp világverő, de szerintem nem ide kell nagy pénzt befektetni. Elől tisztogatnék. Robika formába lendült, de az elmúlt hónapokat nem lehet megbocsájtani szerintem. Ahogy Pato se mutat semmit (és a fizetéseik elég szépek). Paloschi és Sári együtt nagyon jók voltak az Olasz U21-ben. Mellettük még lenne Ibra és még egy klasszis csatár kell. Persze reálisan Pato Robinho párosból csak az egyik megy, ha megy…

 9. Karesz 88!
  Szerintem is ez egy szuper csapat lenne és el is fogadnám jövőre…
  Bár az én “álom csapatom”2 helyen eltér….

  ——————-Abbiati——————-

  Abate—-Mexes—-T.Silva—–Mesbah

  —————–Montolivo—————–

  Nocerino—-Boateng—–Emanuelson

  ——El Shaarawy—–Ibrahimovic—–

  🙂

  A cikkhez meg annyit:Hová sülyedt ez a klub,hogy már ilyen játékosokat nem tudunk megvenni….
  Szégyen….

 10. ha már játszunk a gondolatokkal, akkor én elfogadnám a következöket
  abbiat
  abate/ s.ramos —- nesta/ mexes —pepe/t.szilva —- marcelo/antonini

  mvb/ –ambro—l.diarra

  nocerino/aqulani –montolivo /muntari –meanuelson/see.

  boateng/f.persin

  ibra/cassano —-robi/el.shaarawy
  és még azért maradna sok jó játékosunk tartalákba.

 11. Szerintem teljesen felesleges!
  15 millió eurót egy top csapatban bizonyított játékosért se akartunk adni, nem egy ilyen ismeretlen játékosért.
  Az, hogy a bal oldalon kiváló lenne, az szerintem felesleges, mert ezen a poszton jelenleg van rengeteg játékosunk; Urby, Mesbah, Aquilani, Nocerinonak is a bal oldal az eredeti posztja, és valószínűleg Montolivo jön nyáron INGYEN, szóval szerintem felesleges.

 12. Nem akarom elhinni ezt a Paloschi favorizálás!!! Emberek 1 gyengécske csapatban nem tud állandó helyet szerezni magának,kb ahány szezon annyi gól mutató. Már elnézést de a 6.helytől lefelé minden csapatban van ilyen képességű csatár,1-5-ig csak azért nincs mert nem kell. Eddig 1 kiemelkedő szezonja sem volt vagyis nem csak rossz formában van. Akkor inkább tényleg Szalai Ádám benne ötször annyi fantázia van. Teljesen felesleges.
  Jöjjön Montolivo,Didac vissza,a Twente kapusa(nem ugrik be a neve de nagyon jó),Casemiro és irányító. Lucas nagyon jó lenne de ha nincs rá keret Elkeson is remek megoldás lenne.
  Szerintem ha Patot és Robit eladnánk akkor Hulk lenne a szívem vágya:) A Boateng/Cassano,Hulk,Ibra hármas nem lenne gyenge.