Zlatan Ibrahimovic elnézést kért a kiállítás és az azt követő eltiltása miatt, de bízik csapattársaiban, hogy nélküle is jól szerepelnek majd.

Miután átvehette a  Tapiro d’Oro díjat, ami egy citromdíj és a sorozatban fegyelmezetlenségeket elkövető játékosnak jár, így nyilatkozott:

“Hülyeséget csináltam. Néha megtörténik. Tanulnom kell a hibáimból. Nem kell megnéznem a televíziós felvételeket, hogy tudjam, mit tettem. Bízom a csapatban. Jól fognak szerepelni nélkülem is.”

A három, meccsre szóló eltiltásról és az azt kiváltó fegyelmezetlenségről korábban írtunk.

 

14 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Ibra-ban ez benne van. Amikor megvettük nagyon jól tudtuk,hogy kiborul a bili évente többször is. Viszont most jön az,hogy nincs csatár aki helyettesíteni tudná. Lehet szidni,de a Napoli ellen ő volt az aki veszélyt jelentett a kapujukra. Remélem van még Allegri tarsolyában mert ha nem bajban leszünk.

 2. Ezzel jelenleg NAGY bajban vagyunk!!!
  Pont most jönnek a kemény meccsek, csatárunk meg “nincs”!
  Kellett spórolni Carlos Tevez-en.
  Egy Scudetto, egy címvédés nem ért volna annyit?!
  Most majd meglátjuk mire lesz képes az új igazolás, Maxi Lopez!
  Kíváncsi vagyok hogy a fáraóval ketten mit hoznak össze. Bízom bennük!! 🙂
  Remélem nem szól közbe majd ez a buta, semmirekellő edzőnk…. bár képes Robinhot játszatni.
  De remélem rám cáfol, és még a padra sem ülteti le, inkább Pippo legyen ott tartalékba!

  • eggyet értek veled.. Megnéznék én is egy Farao & Foxi Maxi duót a csatársorba 😛 Mögélyük betolnám See papát ha meg elfáradt jöhet Inzaghi és akkor Fárao megy See papa helyére 😉 és akkor Lesipuska & Foxi maxi csatárduo

 3. Maxi Lopeztől ne várjatok sokat… Amikor azt emlegetik, hogy Barcás volt, akkor annak, aki nem néz utána, annak azt mondják, hogy hű, nagyon tud(ott) a srác, hogy-hogy nem ott van most?
  Na, de aki utánanéz. hohó.. Maxi barátunk 2 évet, azaz 104 hetet, körülbelül 730 napot töltött Barcelonában, ezidő alatt 14 (!!!!!!) meccsen szerepelt… A forrásom szerint ez a 14 meccs olyan, hogy lehetett; kezdő, becserélt játékos, vagy olyan, aki az egész meccset a padon ülte végig.
  Szóval szerintem ezért nem kéne olyan nagy várakozással lenni, igaz, sokan, köztük jómagam eddig sem voltunk nagy csodálattal iránta.. 🙂

 4. Nekem máig nem tiszta az egész. Láttam a meccset, viszont nem vettem észre mi is történt valójában.
  Támadtunk… volt egy beívelt labda, amit az egyik hátvédjük talán Cannavaro fejelt ki úgy, hogy közben Emanuelsson-t lökte…aztán ment előre a labda, és az egyik Napoli játékos földön maradt, majd a bíró megfújta a sípot….. ,,Aranka,, vagy ki elkezdett veszekedni Nocerino-val, gondolom miatta maradt földön a játékos…. majd folytogatta, Ibra ezt látván odament és egy cseles, de nagyon precíz mozdulattal pofán vágta a gyilkosságra készülő ,,Arankát,, ergo akárhogy is vesszük, Ibra megvédte Nocerino-t, bár a pofos után ő is kapott egyet Arankától.. biztosan nem vette észre, hogy nem Nocerino keze találta pofán….
  Én itt nem nagyon tudok mást hibáztatni, mint a bírókat. Már csak abban, amit eddig leírtam a szituációról, rengeteg dolog van ahol a bírók mulasztottak és qvázi engedték, hogy elfajuljanak a dolgok…. aminek a Milan látta végül kárát.
  Maszkak írta, hogy Ibrában ez benne van és hogy ezt tudtuk akkor is mikor leigazoltuk. Így van… mindenki tisztában volt vele, kit igazolunk le. Ugyanúgy mikor elhoztuk Van Bommelt… ugye piros lappal mutatkozott be az első Milan meccsén…Gattuso-t is úgy hoztuk ide a Glasgow-ból, hogy ő ott már nagyon is jól ismerte mit jelent a ,,Glasgow Kiss,, és ha sikerült volna leigazolnunk Tevez-t, róla is tudjuk ki az az ember.
  Ibrában nagyon benne van a bunyó.. többször is már bizonyitotta…. Egy darabig kibírja, aztán egyszer csak átkattan….
  Mi lehet ennek az oka? Szerintem az, hogy óriási nyomás nehezedik rá midnen egyes meccsen. Neki kivétel nélkül játszania kell minden meccsen. nagyon ritka hogy lecserélik…. neki hajtania kell és neki kell megnyerni a meccseinket. Sosem pihenhet..
  Én pontosan ezért szorgalmaztam Tevez-t leigazolását, mert ő tudta volna megfelelő minőségben helyettesíteni Ibrát. Attól féltem, hogy Ibra vagy lesérül, vagy pedig eltiltást kap és akkor nagy bajban lesz a csapat, hiszen az egész játékunk őrá van építve. Szóval szumma szummárum… ha vissza megyünk a problémák kezdetéig, akkor rájöhetünk, hogy midnez megelőzhető lett volna…. túlterheltség, gyenge ideg állapot stb… minden közrejátszott… a bírói mulasztásokról már nem is beszélve.
  Én nagyon támaogatnám a video bíró bevezetését.
  Természetesen egyet értek Ibra eltiltásával… ő is tehette vola azt, hogy elszalad a bíró után reklamálni, hogy nézd már ez az idióta folytogatja a havert… ő nem ezt tette… De Sanctis pedig azonnal rohant…
  A lényeg… akiket büntetni lehetett volna.. pl. Nocerino-t egy szabadrúgással kifelé, vagy max egy sárgával, vagy ,,Arankát,, aki egy az egyben gondolkodás nélkül neki esett Nocerino-nak, abszolút semmi büntetés nem érte…..
  Szvl ennyit az egészről.
  nagyon remélem, hogy Shaarawy és Maxi képes lesz gólokat rúgni… mert most nagy szükség lesz rájuk…..

 5. Ibra esetében a “sorozatban fegyelmezetlenségeket elkövető játékos” kitétel nem áll meg, lévén, ebben az idényben ugyanannyi sárga lapja van, mint piros: 1 darab…
  Egyébként a díjat 2012-ben eddig 4-en kapták meg: Ibra, Pato, Maldini és egy Silvia Vada nevű – gondolom – hölgy… De díjazták már Berlusconit, Cassanot, Ibrát már tavaly is, illetve maga a Milan is megkapta a díjat 2009-ben… 🙂

 6. “Ibra tudja,hogy hibázott”. Na bumm! Meg bizik a többiekben. Ezt úgy mondta,mint Én,hogy reggel disznóvágáson voltam és vért reggeliztem. Ezért tudom,h reggel olyan feketét fogok tojni mint a szurok,és alig viszi le a viz úgy odalesz ragadva! És mi van akkor?! Semmi! Szerintem,h 3 meccsről elmeszelték (nem is akármilyenekről) ez KATASZTRÓFA!!!! Ki fog itt gólt lőni,vagy gólpasszt adni??!! SENKI!!!

 7. Nem szeretnék állandóan pesszimista lenni ,de úgy gondolom evvel az Ibra féle baklövéssel valamint a jelenlegi formánkkal(sérültek , formahanyatlás stb) elúszott a bajnoki cím. Kőkemény ez a február és nincsenek góllövő embereink se a csatársorban se a középpályán 🙁 Már csak abban reménykedem ,hogy sikerül valahogy túljutnunk a Juvén a Kupában ,bár ha jelen helyzetben ott is mi vagyunk az esélytelenebbek sajnos..
  FORZA MILAN!!!