2022. szeptember 25., vasárnap

A Juventus kisegítheti a Milant

-

Olasz lapértesülések szerint Fabio Quagliarella januártól kölcsönben a Milan együttesében folytathatja.

Antonio Cassano, a Milan támadója ma reggel sikeres szívműtéten esett át, de egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza a pályára, így elférne még egy támadó a piros-feketék keretében, különösen, hogy Alexandre Pato meglehetősen sérülékeny. A hírek szerint a Juventus csatára, Fabio Quagliarella érkezhet: az olasz válogatott labdarúgó felépült sérüléséből, ám nem nagyon kap lehetőséget a torinóiaknál, akik szívesen viszonoznák a Milan korábbi szívességét: a bajnokcsapat Gianluigi Buffon sérülésekor kölcsönadta Christian Abbiatit a zebráknak.

A játékos gynöke azonban gyorsan kapcsolatba lépett a Tutto Juve-portállal, és kijelentette, hogy a pletykáknak semmilyen alapjuk nincs.

„Semmi valóságtartalmuk nincs a híreszteléseknek. Minden felvetés alaptalan – mondta Bozzo. – Fabio nagyon jól érzi magát a Juventusnál és itt akar maradni. Kategorikusan cáfolhatom, hogy a januári átigazolási szezonban bárhová elszerződne. Quagliarella nem megy sehová a télen, biztosan a Juventusnál marad.”

Az olasz válogatott támadó mindössze 14 percnyi játéklehetőséget kapott a szezonban.


EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

21 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Haluszmester, ne felejtsd el, hogy Super Pippo sem játszott többet 14 percnél idén a bajnokságban, ráadásul kereken 10 évvel idősebb Quagliarellanál. Ezenkívűl Fabio ezerszer gólérzékenyebb és kreatívabb a mi kis Robikánknál, és olasz. Úgyhogy ha csak kölcsönbe is, de szerintem elfér most a csatársorba. Aztán majd ha jól teljesít, és beválik neki a piros-fekete mez, jöhet végleg. Ibrának, Boatengnek Cassanonak, és még sok kölcsön után megvett alapemberünknek bevált!

  • Véleményem szerint:

   Amikor már bebiztosítottuk a győzelmünket akkor én simán cserébe beküldeném Pippot és El Sárit. Hagy kapjanak lehetőséget ők is ha már fizetjük őket. 10-20 perceket bárki kibír.

   Quagliarella-t középszerű csatárnak tartom. Véleményem szerint maximum gólérzékenyebb de, hogy nem kreatívabb és nem is gyorsabb mint Robinho az tuti. De bevallom én elfogult vagyok a Robinho felé. Lehet, hogy Robinho kihagyja a helyzetét de a legtöbb másik csatár meg utol sem érné azt a labdát!! Inkább hagyja ki mint a másik aki el sem indul érte.

 2. Jelenleg egyetlen épkézláb csatárunk van, Ibrahimovic. Cassanoval tudjuk, mi a helyzet, Robinho csak gólt rúgni nem tud, Patonak meg – aki a Barcelona elleni villámgólja óta gyakorlatilag semmit sem csinált – az az egyik “hobbija”, hogy megsérül. Lenne még El Shaarawy mint opció, de ő nyilván nem tudna folyamatosan magas szinten teljesíteni, mert a fizikuma sem megfelelő még a rendszeres szerepléshez. Az nagyon valószínű, hogy érkezni fog egy csatár télen. Ha Quagliarellára esik a választás, akkor legyen ő. A kölcsönvétel nagyon jó húzás lenne jelen esetben. Ha a Juve tényleg viszonozná a korábbi szívességünket, akkor köszönettel el kell fogadnunk. Quagliarella jól érzi magát Torinoban? 14 perccel? Ez még Andy Warhol mércéjével nézve is kevés! 🙂

 3. Szerintem is hasznos lenne elhozni kölcsönbe, bár sose volt a kedvencem de sérülése előtt húzóembere volt a Juvénak és ha visszaszerzi azt a formáját akkor nagy segítségére lehetne a csapatnak.Ezerszer inkább őt hozzuk el mint egy Anelkát, Podolskit, Amaurit vagy Tonit! Amúgy meg ezek november elején még csak találgatások pláne ismerve Galliani újabban bevezetett utolsó pillanatos igazolásait, ez még nagyon pletykaszerű, de számomra elfogadható opció lenne.

 4. Ugyan már… miért is viszonozna bármit is a Juve? Anno mi rúgtuk le Buffont, ezért voltunk olyan jó fejek, hogy odaadtuk nekik a második számú kapusunkat. A szívességet amúgy is már viszonozták, mikor 4,5m-ért vitték tőlünk a harmatgyenge Storarit.

  Quagliarella, teljesen felesleges. Robikánk klasszisokkal jobb nála, még akkor is, ha tudjuk milyen a helyzetkihasználása (vagy helyzetkihasználatlansága 🙂 ).

 5. Az az alap probléma, hogy megint fél megoldásokban gondolkozik a vezetőség. Fél évre jönne, aztán megy haza zebraföldre. ÉS utána nekünk jobb lesz? Megvesszük végleg? 🙂 Nem hiszem, hogy ki tudnánk elégíteni az igényeit. Marad az, hogy veszünk egy kiöregedett játékost, és ugyanott tartunk, mint előtte. Amúgy az a szomorú , hogy még a csatárínségünkben is mi rúgtuk a legtöbb gólt… A védelemmel még olasz szinten sem vagyok kibékülve a sok kapott gól miatt. Ergo, inkább középpálya és a védelem megerősítésén kéne gondolkozni. Nekem ez a véleményem…

  • Azért fél évre jönne, mert Cassano addig nem tud játszani, legalábbis az orvosok jelenlegi véleménye szerint. Az Én véleményem és az eddigi vélemények alapján a legtöbb Milan szurkoló is Quagliarellanak örülne a legjobban, aki egy egész jó játékos és a sérülése előtt csapata talán legjobbja volt. Azt hiszem abban egyet értünk mind, hogy Cassano pótlására kell egy ember és azért jó a kölcsön, mert ha nem válik be akkor nyugodtan visszaküldhetük mikor Antonio felépül és megúsztunk egy rossz igazolást. Quagliarellaból kinézem hogy jól fog teljesíteni, és ha így lesz akkor maradhat felőlem. Egyenlőre ez csak egy pletyka és a kopaszt ismerve sohasem tudni, de ha tényleg az említett játékosok valamelyikén gondolkozik, akkor mindenképpen Quagliarella kell. Véleményem szerint ha olyan formába lendül mint amilyenben a sérülése előtt volt, akkor simán lejátssza azt amit Robinho, mindenesetre egy próbát megér.

  • Akkor már inkább jöjjön vissza Borriello, akinek nem sok szerepet adnak idén.
   De ha már kölcsönben szeretnénk valakit, akkor a Chelsea úgyis játszatni akarja Lukakut, őt simán el tudnám képzelni a csapatban – mondjuk valami jó kis vételi opcióval 🙂

 6. Üdv!
  Szerintem is jól járnánk Quagliarella-val,mivel a kapu előtti szituációkban elég határozott szokott lenni,csak hát a tavalyi térdsérülése nagyon súlyos volt,talány ,hogy visszanyerheti régi önmagát.Az biztos nagy küzdő–a 2010.-es VB-n a csúfosan leszerepelt válogatottban az utolsó percekig úgy hajtott a szlovákok ellen mintha az életéért küzdene!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS