Galliani optimista Cassano jövőjét illetően

7

A Milan alelnöke, Adriano Galliani állítása szerint Antonio Cassano karrierje még nem ért véget, a műtét után visszatérhet a pályára.

A támadót a következő napokban megoperálják, mivel a szíve melletti egyik ér rossz működése miatt nem jut elég vér az agyába.

„Nincs veszélyben a pályafutása.” – jelentette ki Galliani szerda délután

„Szüksége lesz pár hónapra, hogy felépüljön, most nagyjából 4-6 hónappal számolunk. Az orvosok döntenek majd arról, mikor léphet újra pályára. Amit biztosan tudok, hogy nagyon hiányzik neki a futball. Én megnyugtattam, hogy a helyét fenntartjuk a számára.”Galliani szerda délelőtt látogatta meg a játékost a kórházban és úgy látta, hogy jól kezeli a helyzetet.

„A srác jól van. Van ez a kis szívproblémája, de erről már olvashattak a hivatalos közleményben is. Meg kell operálni, amivel megszüntetik a problémát. Egy kis lyukat kell befoltozni. Az Olasz Szövetségnek is jóvá kell hagynia a visszatérést, miután az orvosok rábólintanak a játékára. Cassano mindenképpen vissza akar térni, de ez nem csak rajta múlik majd.”

„Vasárnap nagyon aggódtam…

Mondtam Antoniónak, hogy nagyon szerencsés, hogy nem történt nagyobb baj. Persze jobb lett volna, ha semmi sem történik. Nyugtattam, hogy minden rendben lesz, a műtét után az egészet elfelejtjük majd.”

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. “Van ez a kis szívproblémája…” Galliani a humoránál volt már megint. 🙂 Szerintem is fenn kell tartanunk a helyét Cassanonak. Méltatlan lenne a Milanhoz, ha megválna tőle, úgy, hogy még nem lehet tudni, vissza tud-e térni. Hatalmasat csalódnék a vezetőségben, ha lemondana róla. Mondjuk nem is hiszem, hogy ez be fog következni.

 2. A sok egyéb sérülésekre visszagondolva, no meg Cassano esetére, azért az orvosi stáb felelősségét is vizsgálnám. Nincs még egy élcsapat Európában, ahol annyi sérülés történne, mint nálunk, és ezek rendszeresen visszatérőek és hosszan tartóak.Nem furcsa egy kicsit? Mielőbbi felépülést és visszatérést Antónió! Forza Milan!!!!!

 3. NEM-NEM-NEM-NEM, nem igaz márrrrrrrrrrrrrrr… a legjobb formában lévő emberünk!
  Ki fog kreativitást vinni a játékunkba? ki fog olyan lasztikat adni, mint ő?
  Nincs ilyen a világon, ami nálunk történik most már! a brazil szappanopera az már kutyaf…a ehhez képest!
  Mindjárt elsirom magam komolyan!

  Persze gyógyulj meg Cass, és látni szeretnélek még Milan mezben!
  Ki vagyok akadva az egész szezon kezdetre, nah és kiváncsi vagyok ki jön helyette.
  Már megszellőztették Quagliarella-t.