A Fiorentina vezetői a lehető leghamarabb pontot szeretnének tenni Riccardo Montolivo ügyére, ezért ultimátumot adtak a játékos iránt érdeklődő kluboknak, akiknek péntekig maradt idejük leigazolni a lilák egykori csapatkapitányát.

Az olasz válogatott középpályás szerződése jövő nyáron jár le, így egy év múlva ingyen távozhat, de ennek ellenére a firenzeiek csak megfelelő ajánlat esetén hajlandóak rábólintani az üzletre.

A legújabb hírek szerint a megoldás egy csereügylet lehet. A Fiorentina még egy védőt szeretne igazolni, így könnyen elképzelhető, hogy a Milan Gianluca Zambrottát ajánlja fel Montolivóért, ami mindkét fél számára előnyös lenne.

Az üzlet mellett szól, hogy Taye Taiwo érkezésével a Milan védelmének mindkét oldalán megfelelő számú játékos áll Allegri mester rendelkezésére, míg a középpálya továbbra is erősítésre szorul.

31 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. “Az üzlet mellett szól, hogy Taye Taiwo érkezésével a Milan védelmének mindkét oldalán megfelelő számú játékos áll Allegri mester rendelkezésére, míg a középpálya továbbra is erősítésre szorul.”
  A megfelelő számú ember nem jelent egyben megfelelő minőséget is! Az Isten szerelmére, hát nézzenek már körbe egy kicsit jobban a védelmünkben! Nincs esetleg benne megfelelőbb ember a lepasszolásra? Én tudnék javasolni néhányat!

 2. “Milan védelmének mindkét oldalán megfelelő számú játékos áll Allegri mester rendelkezésére”!
  Na pont ezért nem örülnék Zambrotta távozásának! Marad Antonini, Bonera.
  Bár ha kipróbáljuk Urbyt és Flaminit és esetleg beválnak cserének akkor mehet a biznyák mert középpályás az kéne mint egy falat kenyér!!!

 3. Itt a lehetőség már 1 hónapja is leigazolhattuk volna.. MI A JÓ ISTENRE VÁRUNK??? Szerintem nem igazoljuk le,… ha eddig nem akartuk akkor ezután sem fogjuk.. 🙁

 4. Ha Taiwo beválik (ami még nem biztos) mind a két oldalon csak Zambrotta az elfogadható csere.Emanuelsonnal nem számol védőkánt Allegri,azt meg megértem hogy a Fionak nem Oddo vagy Luca kell.

 5. Nem hiszem, hogy a Fiorentina elengedné legnagyobb értékét egy 30fölötti védőért (akit én szeretek mert jó védőnek tartom). Montolivo-t vegyük meg, ne sajnáljunk rá 10-12 milliót.Szerintem.

 6. Mi?? Ez hihetetlen.. Miért nem adjuk oda Boatenget??
  Van egy idősödő, de kiváló védőnk, erre odaadnánk?
  Mindkét oldalon meg van oldva a védelem? Taiwo ha kiesik jön Antonini, vagy Bonera, Abate ha kiesik jön Oddo, vagy Bonera. (Persze ha eladnánk Zambrottát)

  Hol van ez megoldva????

  • A Boateng-es mondat nem arra vonatkozik, hogy Boa rossz, és adjuk el, hanem arra, hogy jó játékost akarnánk odaadni a Fio-nak… (hátha valaki félreérti)

  • forzamilan961:hát te b olond vagy! ennyit egy Montolivoért?max.8 mil.euró és ennyi semmi több!Zambrotta a biztos csere mindkét szélre az egyik legmegbízhatóbb védőnk!

 7. Affene vigye már el….. Taiwo és Zambrotta jelenti a biztonságot a bal oldalon. Egymás méltó cseréi. Miért kell nekünk a legjobbjainkat vásárba adni.
  Vigyék Antonini-t, Bonera-t, oddo-t… de nem ZAMBROTTA-t.
  Végre megoldottuk a problémákat a védelemben…. erre megint készek vagyunk megbontani a rendet és esélyt adni arra hogy Antonini legyen Taiwo cseréje???
  Óriási nagy baromság lenne részünkről….
  Miért pont Zambrottát???? 🙁

 8. Miért nem tudunk kipengetni 10-12 millió eurót?
  Tudom, hogy eddig is soka költött már Berlu a klubra, de ne legyen már ilyen sóher. Ő nem veszi észre, hogy kell nekünk középpályás?

 9. Sztem nem fogjuk leigazolni… Augusztus végén meg 1 játékossal kiszúrják majd a szemünket…
  Mr. X. mellé kell Montolivo, mert csak 1 új ember nem elég középpályára.

 10. Szerintem jöhetne Montolivo de ne legyen az üzletbe Zabrotta. Ami még fontos hogy Schweinsteiger nem lesz Mr.X mert úgy tudom játszott tegnap a Bayernbe igy már nem játszhatna nálunk a BL.ben mert más csapattal már játszott aa BL-ben:S

  • Sajnos az utolsó nagy név is kihúzva…. 🙁 Innentől kezdve már valóban csak Montolivo-ra, Aquilanira, Balotellire hajthatunk….Elbénáztuk az átigazolási szezont…
   Remélem a scudetto újra összejön a meglévő keretünkkel… a BL-t pedig próbáljuk meg úgy 2 év múlva… 🙁

 11. Bonerát tök jó lenne belevonni az üzletbe. Zambrottára szükségünk lesz. Oddo is elhúzhatna már délebbre. Firenze pont ideális lenne neki.:-)))
  Egyébként rendkívül jó hír érkezett Németországból: Torghelle szabadon igazolható…..:-)))))))))
  Na jó, nem is annyira jó hír..:-))))

 12. Na nehogy éppen Zambrotta-t adjuk oda,mert hülyét kapok!!!A jobbhátvédünk Abate,a bal- pedig Taiwo lesz,de a mindkét oldalon bevethető Zambrotta az elsődleges alternatívájuk!!!Adjuk oda Antonini-t,Bonera-t vagy Oddo-t,vagy hármuk közül akár kettőt is,de ne Zambrotta-t!!!!!!

  Forza Milan!

 13. Én már abba is belemennék, hogy ha odaadnánk mindhármat, Antoninit,Bonerat,Oddot is :D:D Csak jöjjön már Montolivo.

 14. Nagyon remélem hogy ez csak egy vicc!!!!
  A jelenlegi Milanban pont Ő a kedvenc szélsőjátékosom!
  Egyszerűen mindent tud amit tudnia kell, becsúszni, beadni ami kell.
  Nem is lehet egy lapon említeni a többivel, pl. Antonini, Oddo(aki még mindig nem tanult meg beadni!)
  Tehát maximum ezt a kettőt, meg még Bonerat vihetik azt kész!!! ( + Amborsinivel karöltve)
  Remélem már ez a 4 játékos elegendő egy Montolivoért!!? ( + pár millió euró!)

 15. Azért az Oddo-Bonera-Antonini hármast ne úgy kínálgassátok,mintha ők lennének a lottó ötös,azért a többi csapat sem hülye ők is látják a meccseket,azért remélem nem gondolja senki komolyan,hogy egy Montolivoval kapcsolatos transzferbe be lehetne vonni egy Oddo-t,örülnék neki,de ez sajnos nem így működik.Egyébként Zambrottát ne adjuk egyértelmű,hogy fizetni kellene,de szerintem ez a tökölés a másik játékossal van kapcsolatban(MR.X.).

 16. Akciós csomagban kellett volna átadni mondjuk a törököknek az említett 3 játékost +Ambrot és Flaminit is. Az 5 játékost egy tízesért és még jól is járnánk.

 17. El a kezekkel Zabrottáról!!!!
  Abate és Taiwo egyetlen normális cseréje Zambrotta. Ráadásul emlékezzünk csak, hogy a tavalyi szezonban átjátszhatatlan volt a bal szélünk, hála neki.

  • @Haluszmester őőő, csak annyit, hogy akkor nem volt átjátszható a bal-szélünk, amikor Zamb játszott 😀

   Amúgy én sem engedném el, adnám helyette Bonerát pl…

   • és szerinted bonera kinek kell?

    2013. június 30-ig van neki szerződése.. még két szezon..
    3 és fél millára taksálja az árát a transfermarkt.de, míg 2004-ben 11 milláért lehetett vna megvenni 😀 úristen

   • Nem ugyan azt írtuk? Én arra gondoltam, hogy az ellenfél nem bírt elmenni a bal szélen mert Zabrotta szépen hatástalanította őket. Lehet én értettem vmit félre?

 18. Azért Flaminit ne veyétek már egy kalap alá Boneraval.
  Igaz, hogy favágó, de az ő posztján ez nem katasztrófa.
  ellenben regeteget fut, elég gyorsan és agresszív, nem engedi érvényesülni azt, akinél a labda van. Nagyon falábú, de azért, még hasznos lehet. Szerintem, ha másra nem is, de Gattuso helyett adhatnánk neki kezdőben többször lehetőséget. Ráérezne ő, véleményem szerint a határra, hogy csak sárgát, s ne pirosat kapjon mérkőzésenként. Cserébe rengeteg támadást meg tudna akasztani, csak ne akarjuk bevonni a támadásokba, mert akkor gáz van.

 19. A Fio nem akarja,hogy Montolivo a Milan játékosa legyen,inkább külföldre adnák el,a Milan sem adta Strassert és Paloschit pedig érdekelt volna bennünket!-Corvino a Fio sportigazgatója.

 20. Hát már kezdem unni ezt az egészet én is. Lesz ami lesz, bár szerintem aug 31-ig fog még jönni egy nevesebb spíler

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet