Ibra boldog és a Milanban szeretné befejezni

6

Az olasz labdarúgó-bajnokság címvédőjének  alelnöke, Adriano Galliani örömét fejezte ki amiatt, hogy a csapat svéd klasszisa, Zlatan Ibrahimovic a minap arról nyilatkozott, hogy a piros-feketéknél fejezné be pályafutását.


A nagyszerű képességekkel és valamivel rosszabb modorral megáldott Ibrahimovic tavaly nyáron érkezett Barcelonából Milánóba, ahonnan elmondása szerint már nem igazolna más helyre.  „Talán a világ legjobb csapatának voltam tagja a Barcelonában, de ez nem számít semmit, ha nem érzed jól magad. Itt, Milánóban egy család tagjának érzem magam – kezdte nyilatkozatát Ibrahimovic. – Amikor olyan negatív tapasztalatokat szerzel, mint én a Barcelonánál, akkor jobban tudod értékelni, ha a dolgok jobbra fordulnak.”

„Egyik korábbi klubomnál sem éreztem úgy magam, mint a Milannál, itt maradok egész életemben, de legalábbis 2014-ig. Nem fogom elhagyni a Milant, hacsak a klub úgy nem határoz, hogy elad engem” – mondta a svéd sztár, akire nehéz lenne ráilleszteni a hűség mintaképe kifejezést, tekintve, hogy eddig a Malmö, az Ajax, a Juventus, az Internazionale és az FC Barcelona mezét is magára öltötte, mielőtt a piros-feketékhez igazolt.A milánóiak alelnöke, Adriano Galliani örömét fejezte ki a játékos kijelentése kapcsán. „Ha Ibrahimovic szívesen marad nálunk pályafutása végéig, akkor mi örülünk annak, hogy karrierje lezárásáig bennünket erősít” – mondta Galliani.

Ibrahimovic az előző szezonban 42 mérkőzésen 22-szer talált be az ellenfelek kapujába, de ami még ennél is jobb előjel a Milan-szurkolók számára, az az, hogy a legutóbbi nyolc idényben a svéd csatár klubja mindig megnyerte hazája a bajnokságát. A rivális fanatikusok számára pedig az, hogy a Bajnokok Ligája-siker sehogy sem jött még eddig össze.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Na ezt hívják klubhűségnek. Nem semmi hogy Ibrahimovic mióta a Milan csapatát erősítí, mennyit is változott a stílusa, a felfogása és a mentalitása pozitív irányba. Egyre jobban kezdi átértelmezni a futballban való viselkedést ez a játékos, aminek nagyon örülök. Hajrá Ibra és Forza Milan

  2. Nagyon örülök Ibra elkötelezettségének,ő egy igazi bajnok,és remélem,hogy még sokáig lesz az első számú ÉKÜNK,és bízom benne,hogy az elkövetkező két évben meglesz a BL győzelem is(remélem már jövőre).Köszönet a korábbi csapatainak akik elengedték,és nem becsülték jobban,és így hozzánk kerülhetett.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet