Seedorf szerint még igazolni kell

19

Az AC Milan holland középpályása, Clarence Seedorf szerint a kitűzött nagy célok eléréséhez még szükség lenne új játékosok igazolására.

”Remélem, hogy a klub képes lesz még leigazolni néhány nagyszerű játékost, akik segíthetnek nekünk elérni a kitűzött céljainkat, és versenyképesebbé tennék a csapatunkat,” – nyilatkozta Seedorf a tuttomercato.com internetes portálnak.

A piros-feketék alelnöke, Adriano Galliani nemrégiben arról beszélt, hogy a keret már majdnem kész, de nem zárta ki egy középpályás érkezését.

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Szerintem óriási fontosságú játékos Nesta, Ambrozini, Gattuso, Seedorf, Inzaghi!!!
   Ők azok az emberek, akik támaszt tudnak adni a fiatalabb játékosoknak amikor begörcsölnek a nagy teher alatt!MILAN mezben teher játszani!Nem akármilyen klubról beszélünk!Ugyan olyan,mint a Real, vagy MU? vagy Barca!
   Eredmény kell!!!(csak családiasan megy belül az élet)Szóval az említett játékosok megtanítják, mit is jelent egy Milan játékosnak lenni,ill. megtanítják játszani-rutint szerezni!

 1. Ha Seedorfnak ilyen jó gondolatai vannak akkor jövőre lehetne tanácsadó. Vagy több… 😀 Ilyen jó ötletekre mindig szükség van.

 2. Ha Seedorfnak ilyen jó szeme van a focihoz…akkor lassan be”látja”…. hogy a milannak fiatalodni kell….amibe ő már nem igen fér bele :)….

 3. Hát igen. Az öreg nem mond hülyeséget. Legalább két játékos kellene még, hogy igazán ütőképes csapatot állíthasson fel Allegri. Szerintem is valami nagy dobás készülődik Milanóban, azért a nagy titkolózás, a Schweini – Fabregas duoból érkezik majd valaki, vagy mindkettő 😀

 4. hát igaza van kéne még 2 vagy 1 legalább jó középpályás de boateng és robinho is tud közzéppályást játszani sédorfék meg 30-40 percre be tudnak álni ezért kéne még valaki a közzéppályára középső részére mondjuk gattuso még nagyon birja igy elég mondjuk monolivo fabregas vagy ganso

 5. ez a nyilatkozat azt is jelenti, hogy See idén már saját magának is csak epizódszerepet szánna. Egy kipihent Seedorf még mindig lendíthet a játékunkon a padról beugorva,jó lesz ő oda. Örülök, hogy a keret tagja. 🙂

 6. ganso szerintem maradjon télig santosba,nyerje meg a klub vb-t,aztán jöjjön…ebben mondjuk az a gáz,h akk az ára csak feljebb menne:S Hát igen,See,szerintem is hasznos tagja a csapatnak,de csak 40percig:(már nem való neki ez a hajtás:(

 7. Olyan ember kell a KP-ra aki tud szervezni, aki jól lát a pályán, tud ívelni, pontos passzokat adni földön, és levegőben, aki tud kapura lőni szabadrúgásból… amolyan Beckham féle emberre lenne szükségünk….

 8. csak derüljön már ki/kik jön/jönnek!!! 😀 😀 szerintem Mr. X még a szuperkupa előtt jön és aztán még aug végén, mint tavaly megint lesz valami nagy dobás amolyan búnusz, mondjuk Montolivo 😀 én Fabregasnak örülnék a legjobban de akkor sem fogok sírni ha Schweini jön 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet