Solbiatese-Milan: A kezdőcsapat

18

Allegri kijelölte a kezdőcsapatot a ma esti Solbiatese Arno Calcio elleni találkozóra.

Milan: Abbiati 32; Antonini 77, Nesta 13, Oddo 17, Taiwo 2; Flamini 16, van Bommel 4, Seedorf 10; Valoti 57; Cassano 99, Ibrahimovic 11.

Cserék  Amelia 1, Roma 30, Abate 20, Bonera 25, Ambrosini 23, Boateng 27, Gattuso 8, Zambrotta 19, Emanuelson 28, Paloschi 43, Ferreira 55, De Sciglio 54, Fossati 56.

A találkozó 18:00-kor kezdődik. 

Online meccsnézéssel kapcsolatban itt találhattok infókat: link

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Na látom nem csak nekem hiányzott Shaarawy a kezdőből. 😀 Szép eredmény 0-12, kezdésnek nem rossz !!!

  2. Megnéztem volna El Shaarawy-t egy meccsen , jól kezdődik az itteni karrierje :S de az eredmény tény hogy szép 😀 FORZA MILAN ……Ibra olyan az új hajával mint egy szamuráj 😀

  3. akkor most a meccsről: a 12-0 az szép kezdés 🙂 bár az ellenfelet ismerve nem meglepő…a mérkőzés ha mondhatom így elég hamar eldőlt ugyanis ha jól emlékszem 6 perc után már hármat rúgott ‘ a kis csapatunk’ és további négyet még az első félidőben…akitől gólt vártunk az be is köszönt (Zlatan, Cassano, Seedorf sőt még Flamini is) a második félidőben eljesen kicserélődött a csapat nekem pozitív volt h Allegri 30 percenként cserélt kapust szóval mindenki védett aki számít ( Abbiati, Amelia, Roma ) mondjuk sok dolguk nem volt szerencsére, egyszer kellett talán Abbiatinak bravúrt bemutatnia.

    A második játékrészben kicsit vissza vett a csapat ‘mesterünk’ folyamatosan cserélte be a fiatalokat illetve az öregeket de így is 5 gól még beakadt az ellenfél hálójába. Aminek nagyon örültem h PIppo is betalált de külön örültem h talán új szabadrúgás specialistája született legalább is számomra a csapatnak Emanuelson személylében aki ballal, jobb oldalról bombázott egyet (talán a jövőben ha pályán lesz a hasonló szituációkból is vállalhatna nem csak a ‘nagyágyuk’ Zlatan, See, Pato, Sílva és plusz kiemelem h Emanuelson bal lábas…).

    Lényeg a lényeg elégedett vok csak így tovább!!! FORZA MILAN!!! 🙂

  4. Emlékszem mikor tavaly az Inter elleni diadal után beszéltük, hogy csak azért nem verte meg a Milan jobban az Intert mert mi nem szoktuk megalázni az ellenfelet. Hát akkor ez micsoda? Az 1. osztály bajnoka tönkre veri a 4. osztály utolsó helyezettjét?! Inkább a 2. osztályból kellett volna ellenfelet találni. Ennek ellenére én is remélem, hogy ez egy újabb sikeres bajnoki év jó kezdete volt.

    Forza MIlan!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet