Gansóra hajt az Anzsi is?

13

Az orosz Anzsi Mahacskala 40 millió eurót fizetne a  Santosnak, a Milan által is kiszemelt középpályásért, Gansóért. Az 1989-es születésű brazil játékos jelenleg hazája válogatottjával a Copa Americán szerepel.

A hírek szerint az 1991-ben alapított Anzsi kész felajánlani Gansónak 7 millió eurós fizetést és bíznak honfitársában Roberto Carlosban, hogy meg tudja győzni a középpályást, hogy Moszkvában folytassa pályafutását (az Anzsi bár dagesztáni csapatnak számít, Moszkvában van a törzshelye).
Ugyanakkor Ganso –akinek 50 millió euró a szerződésében megszabott kivásárlási ára- többször is kijelentette, hogy Olaszországban szeretné kipróbálni magát – ahonnan a legaktívabban a Milan érdeklődik utána. A legvalószínűbb forgatókönyvnek Ganso és a Milan kapcsolatában eddig az tűnt, hogy a játékos decemberig marad a Santosban, hogy játszhasson a Világkupa-döntőben, majd januárban érkezne Milánóba.
Korábban a nemzetközi sajtóban az a hír jelent meg, hogy az Anzsi dúsgazdag elnöke a szintén brazil, de a portugál Portóban szereplő Hulkot szeretné megszerezni. A dagesztáni klub milliárdos tulajdonosa, Szulejman Kerimov 45 millió eurót ajánlott a 24 éves játékosért, akit egyébként a nyár elején a Milannal is összehoztak a pletykalapok.
Dzsudzsák Balázs csapatával kapcsolatban az utóbbi napokban felmerült Pablo Aimar, Andrej Arshavin és Juan Roman Riquelme neve is. Ez utóbbi értesülést egyébként a Voetbal International című szaklap internetes oldala adta hírül. Sőt! A dagesztáni milliárdos állítólag Neymart is komolyan elhozná. Erről Dzsudzsák Balázs azt mondta, hogy klubja “szakmailag jó úton halad, hogy hosszú távon élcsapattá váljon”. Hozzátette, “sokat mond az egyesület nagyra vágyó terveiről, hogy egyáltalán versenyben van az európai sztárklubok – a spanyol Real Madrid és Barcelona, valamint az angol Chelsea és Manchester City – által csábított brazil Neymarért.”

Összességében úgy tűnik, hogy sárga-fekete klub vezetői mindent megtesznek, hogy komoly, ismert sztárokat szerződtessenek az Anzsihoz, de jelenleg úgy tűnik: az étvágyuk nagyobb a vonzerejüknél.

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ganso jó játékos a Brazilok 6 góljából 4 gól passzt ő adott. Inkább hozzánk jöjjön de szerintem az Anzsihoz nem is menne még annyi fizetésért se. Nem mindenki Dzsudzsák.

 2. “szakmailag jó úton halad, hogy hosszú távon élcsapattá váljon” – hajjaj Balázs.. akinek van egy kis esze nem megy el oda.
  Ganso engem is meggyőzőtt. Az első meccset leszámítva, tényleg nagyszerűen osztogatta a zsugát. jó lenne ide 🙂

 3. Szerintem Gansonak több esze van, mint Balázsnak, nem hinném, hogy Oroszországba menne, akkor inkább marad a Santosba.

 4. Balázs mellé is nyúlt, de nem is!!
  Hisz kinek nem jön jól évi 1 milliárd Forint??! 😀
  4 évre írt alá, az = 4 milliárd Ft!!! 🙂

 5. “sokat mond az egyesület nagyra vágyó terveiről, hogy egyáltalán versenyben van az európai sztárklubok – a spanyol Real Madrid és Barcelona, valamint az angol Chelsea és Manchester City – által csábított brazil Neymarért.”

  Ezen sokat nevettem 😀 Neymar még 1x meg nem említette az Andzsi nevét 😀 Az jó, hogy a pénz megvan rá, de hol igazolna Neymar oda 😀 A Chelsea, Barca, Real triót már többször emlegette nyilatkozatokban.. de az Andzsin szerintem ő is csak nevet 😀

 6. hiába adnak 40 millát akkor sem fog odamenni. Ő még fiatal és nem akarja elcseszni a karrierjét szerintem.

 7. Ismét fojtatódik a Ganso szappanopera, II. évad 2.fejezet első rész: “Gansóra hajt az Anzsi is” ? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 8. Bocsánat, ezzel nem a szerzőt kívánom leminősíteni, csak a cselekmény szálak érdekesen keverednek.

 9. Kikapott az Anzsi a Schalkétól 3-1 Dzsudzsákkal az élen.Méghogy nagyra törő eggyüttes.Hozzánk jön Ganso év közben.Középpálya:Ganso,K.P.Boateng,Bastian S.

 10. Srácok ez a Ganso engem nem győzött meg. Meccsenként adott két nagyszerű labdát de azonkivül semmit sem csinált. Nem küzdött,nem futott csak Pirlo módra kocorászott,sok labdát elszórt,nem igaz hogy nála jobb játékmester nincs. Miért pont ő kell nekünk?
  Ahhoz hogy ő Olaszországban naggyá váljon jóval több mozgás kell,vagy köré három robotoló középpályás.Én nem látok benne nagy potenciált,az 50 millió eurót meg felháborítónak tartom amit kérnek érte.A felét sem éri!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet