Egyesület: közös foci, közgyűlés

1

A remekül sikerült MJC-torna után, ismét közös rendezvényre hív Benneteket az AC Milan Szurkolói Egyesület.  Az ajánlat nem mindennapi: itt a lehetőség, hogy szurkolói egyesületünk fantasztikus múlttal és csodálatos jelennel rendelkező, sikert sikerre halmozó kispályás csapataiba bekerülj!

Ehhez nem kell mást tenned, mint szombaton délelőtt a Fáy utcai Vasa-pályára elsétálsz, hozol magaddal felszerelést és játszol egy hatalmasat Milan szurkoló barátainkkal. A két kispályás csapatunk kapitányai, vezetői árgus szemmel figyelik a tehetségeket! Gyere el és bizonyítsd, hogy méltó vagy a Milan-mezre, focizd be magad az A, vagy B-csapatunkba!

Szóval a pontos tudnivalók:  szombaton a Vasas-pályán (1139. Bp., Fáy u. 58) délelőtt 11 órakor kezdődik az Egyesület és a Fórum közös focija. Mindenkit szeretettel várunk, tehát azokat is, akik nem egyesületi tagok (még), vagy csak ritkábban szólnak hozzá a Fórumban.

Helyszín: 1139 Bp, Fáy u.58 – Vasas pálya, műfű
Időpont: 2011.07.09. szombat 11.00-13.00

A foci után, délután 4-től, az Aranyhíd vendéglőben találkozunk, az Egyesület közgyűlésén. A tervek szerint a közgyűlésen megállapítjuk a következő szezonra vonatkozó tagdíjakat, beszélgetünk a következő szezon őszi, tavaszi nagy utazásairól. A tervezett napirend szerint az Egyesület új elnökséget választ (avagy megerősíti a jelenlegi vezetést).Szóval a Közgyűlés helye és ideje: Budapest, Aranyhíd Étterem, Hegyalja u. 64.  16 óra

Kérünk tedd szabaddá magad erre a délutánra (is) és gyere el, segítsd véleményeddel, ötleteiddel az Egyesület munkáját. Új szezon kezdődik lassan, új ötletekre, elképzelésekre, lendületre van szüksége a csapatnak!

Várunk az Aranyhídban!

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem tudok elmenni sajnos . . de itt segítek 🙂

    Szerintem a mostani “vezetőség” a legjobb és leváltásról szó se lehet 🙂 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet