2022. november 28., hétfő

A Milannál Park Chu-Young neve is felmerült?

-

Franciaországban nagy érdeklődés övezi a Monaco koreai csatárát, Park Chu-Youngot, de a Le Parisien szerint a versengésbe beszállt az olasz óriásklub, az AC Milan is.

A Monaco az előző szezonban búcsúzni kényszerült a francia élvonaltól, és Park mindenki számára világossá tette, hogy távozni szeretne a hercegség csapatából. Kérőkből nincs is hiány, és állítólag a Lille, a Paris Saint-Germain, valamint a Rennes is szívesen magához csábítaná a 25 éves csatárt, míg külföldről a Dinamo Kijev, a Liverpool, és a Bolton érdekelődik iránta.

A legesélyesebbnek eddig a friss bajnok Lille tűnt, akiknek a hírek szerint a játékossal már sikerült is megállapodásra jutniuk. A Bajnokok Ligájára készülő klub elnöke, Michel Seydoux a France Footballnak megerősítette, hogy komolyak a szándékaik.

”Park képviselői eljönnek hozzánk, és ez azt mutatja, hogy a Lille vonzó klub az ügyfelük számára. A nemzetiség nem az elsődleges szempont a játékosválasztáskor, mert számunka fontosabb a hozzáállás, és hogy beleillik-e a meglévő csapatba.”

A Monaco vezetői körülbelül 8 millió eurót kérnek Parkért, aki az előző szezonban 12 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját.

A játékos adatai:

Név: Park Chu-Young
Születési idő: 1985. július 10.
Nemzetiség: dél-koreai
Magasság: 182 cm
Testsúly: 76 kg
Poszt: csatár
Mezszám: 10

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Bár igaz, hogy csatár nem kell…. de ez a srác nem ügyetlen. A mi csatáraink Ibrahimovic-Pato-Robinho 14-14-14 gólt könyvelhettek el a szezonban egy olyan csapatban, ami bajnok lett. Park Chu-Young pedig 12x volt eredményes egy olyan csapatban, ami kiesett az első ligából. Ez csak annyit jelent, hogy valóban nem egy ügyetlen gyerekről van szó…. persze ez még mindig nem változtat a tényen, hogy per pillanat nincs szükségünk csatárra. Meg már hátvédre se…. remélem két ember még érkezik a középpályára. 😉

  2. Rikaka Nőj fel!!!1 fecske nem csinál nyarat birom az ilyen eszetllen hozzá szólást!Kifejezetten jó teljesítményt nyújtott én 8millió eurót nem sajnálnék érte Inzaghi még ezt a szezont letolja és vissza vonul Cassano jövője se biztos kell egy faital,lendületes,Gólérzékeny csatár!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS