Ibra és Cassano kihagyja az első nyári edzéseket

7

A La Gazzetta dello Sport információi szerint az AC Milan két csatára  Zlatan Ibramovic és Antonio Cassano kihagyja a csapat első nyári felkészülését, miután egyikőjük sem tért vissza időben a vakációjáról. Mellettük a Coppa Americán szereplő játékosok is később csatlakoznak a kerethez.

Az olasz bajnok július 12.-én kezdi meg az edzéseket, de külön engedélyt adtak Ibrahimovicnak és Cassanonak, hogy néhány nappal meghosszabbítsák nyaralásukat. A páros várhatóan  július 18-án csatlakozik a csapattársakhoz.

Továbbá több dél amerikai játékos is hiányozni fog a jövő heti edzéseken, miután hazájukat képviselik a Coppa Americán. Ilyenek Alexandre Pato, Robinho, Thiago Silva (Brazília) és Mario Yepes (Kolumbia).Velük ellentétben a klub elnöke Silvio Berlusconi várhatóan részt vesz az első edzésen és a tavalyi szezonhoz hasonlóan most is tart egy kis beszédet a csapatnak és jó szerencsét kíván nekik az új szezonra.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mostanság néztem meg Erik Gandini, filmjét a Videocracy-t, nagyrészt Berluról szól, ajánlom mindenkinek. Nagyon jó film, akit meg kicsit is érdekel az öreg kujon (mint engem) annak meg kihagyhatatlan.

    • Sajnos fogalmam sincs, esetleg torrent. Én art moziban láttam Miskolcon, esetleg ha te lakhelyeden van művész mozi akkor megnézheted te is.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet