Mindenkit várunk a budapesti MJC-n!

1

Az elmúlt évek hagyományaihoz híven az AC Milan Szurkolói Egyesület az idén is  részt vesz a budapesti rendezésű Milan Junior Campen. A rendezvény nyitott, minden barátot, szurkolót szeretettel várunk!


A tábor végén az egyesületünk stílusosan egy Milan – Inter derbit rendez, ahol a szurkolói futballcsapatunk az Inter magyarországi szurkolóinak csapatával játszik barátságos, jó hangulatú, ugyanakkor presztízs értékkel bíró, nagypályás futballmeccset.

Időpont: 2011. július 07. (csütörtök) 17.00 órai kezdéssel. A játékidő 2 x 35 perc.Helyszín: a LÁNG VASAS, XIII. Rozsnyai utca 4-6. címen található futballpálya.

AC Milan – FC Internazionale

A mérkőzést a Sport Klub utolérhetetlen közvetítéseiről ismert, népszerű sportkommentátora, Horti Gábor vezeti. A játékvezető munkáját két kiváló hölgy játékvezető-asszisztens segíti.

A mérkőzés szünetében tombolát rendezünk a gyerekek számára.

A meccs végén kupaátadás, közös csapatkép készítés a játékosokkal, valamint a szurkolókkal.

Ezt követően egy később kiválasztásra kerülő  helyszínen kötetlen, barátságos sörözés keretében egymás között megvitatjuk a mögöttünk lévő Serie A szezon legérdekesebb emlékeit, valamint mindenki kedvence, az igazolási hírek/pletykák is terítékre kerülnek. A sztorizgatásban részt vesz Horti Gábor mellett a Digi Sport egyik olasz focival foglalkozó szakértője is. Természetesen a pontos helyszínről időben tájékoztatunk a Fórumon.

Minden kedves Milan szurkolót szeretettel várunk az 2010-11-es szezon egyik legizgalmasabb rendezvényére!

Az AC MILAN SZURKOLÓI EGYESÜLET ELNÖKSÉGE


Szeretném jelezni Neked, hogy Egyesületünk elnöksége úgy döntött, hogy a jövő évi tagdíjak ügyében, illetve a közelmúltban felmerült belső viták miatt (és ezzel összefüggésben bizalmi szavazásra, esetleg tisztújításra számítva) egy előre nem tervezett közgyűlést rendez. Ennek pontos időpontjáról, helyszínéről, napirendi pontjairól hamarosan, újabb levélben tájékoztatlak.


Ne feledd! Július 7-én találkozunk az MJC-en! Gyere el és érezd jól magad a Milan szurkolói, barátai közt!


1 HOZZÁSZÓLÁS